در اصل توسط bourse پست شده است
View Post
دوده صنعتي پارس ( شدوص )
Collapse
X
-
خب منم از آروم شدن اين سهم واقعا لذت ميبرم....و كسايي هم كه اين سهمو خريدن بهشون نويد روزهاي خوب رو ميدم....اين صنعت در تمام دنيا صنعت سوددهي هست
نظر
-
...............
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبه به جناب بورس...كم كم پاي بزرگان به اين تاپيك داره باز ميشه....از تحليلتون ممنونم
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postارادت دارم ثامان جان . فکر کنم به زودی باید شاهد استارت سهم باشیم . امروز 30 هزار تا اردر مخفی گذاشتم روی منفی ولی 1800 تا بیشتر بهمون نداد :( اگه پا داد از هفته دیگه هم روی منفی از خجالت فروشنده ها در میام ;)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postارادت دارم ثامان جان . فکر کنم به زودی باید شاهد استارت سهم باشیم . امروز 30 هزار تا اردر مخفی گذاشتم روی منفی ولی 1800 تا بیشتر بهمون نداد :( اگه پا داد از هفته دیگه هم روی منفی از خجالت فروشنده ها در میام ;)مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
بدون شرح....كيوان
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postضمن تشکر از همه خصوصا محسن عزیز که همیشه از تحلیل هاشون استفاده می بریم . نظر و دیدگاه شخصی من در مورد شدوص به این ترتیب است. البته باید بگم عمده دیدگاههای من روی محدوده های میان مدتی هست ولی اول این شکل دیدگاه کلی بلندمدتمو نشون میده
خب میریم نزدیک و روندو بررسی میکنیم
من روند 3 ساله اخیر را به صورت diagonal triangle موج شماری کردم. میبینیم که سهم طی این چند روز خط روند صعودی ما را شکسته و حتی پولبک هم به آن انجام شده. همچنین خط صعودی rsi هفتگی هم شکسته شده است. آنچه من در کوتاه و میاندمدت میبینم احتمال رشد کوتاه سهم تا 175 و سپس اصلاح تا حوالی 135 است. رشد سهم را پس از طی این مراحل متصور میبینم و فعلا به شخصه آنرا مناسب برای ورود نمی دانم.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
مبارک تمام دوستانی که صبور بودن باشه این شادی رو مدیون آقا سامانیمهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر