در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postاستاد......اگه اجازه بدین من دیگه تشکر نزنم وقتی انشاالله امتحاناتون تموم شد برای تمام تشکرهای نزده یه تشکر ویژه میزنم بقیه رو هم پس می گیرم#:-sمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
موند تو اون صفحه
در اصل توسط behnam پست شده است View Postداراییهای غیر جاری
داراییهایی که از شرایط لازم برای انعکاس در سرفصل داراییهای جاری برخوردار نیستند،به عنوان داراییهای غیر جاری گزارش می شوند
داراییهای غیر جاری عبارتند از :
سرمایه گذاریهای بلند مدت
داراییهای ثابت مشهود
داراییهای نامشهود
سایر داراییهای غیر جاری
در پستهای بعدی تعریف هر کدام از این موارد را خدمت دوستان عرض خواهم کردمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اينم موند بيارم تو اين صفه حتما اينا رو واسه خودتون يادداشت كنيد
در اصل توسط behnam پست شده است View Postپیش پرداخت هزینه و سفارشات
پیش پرداختهای مربوط به هزینه ها که طی یک سال منقضی خواهند شد به عنوان دارایی جاری طبقه بندی می شوند
اگر پیش پرداخت هزینه مربوط به دوره زمانی فراتر از یک سال باشد،بخشی از آن در سر فصل داراییهای غیر جاری گزارش خواهد شد
برای مثال حق بیمه پرداخت شده جزو پیش پرداخت هزینه است
با گذر زمان و تا اتمام دوره بیمه نامه این مبلغ به تدریج از حساب دارایی(پیش پرداخت هزینه)خارج میشود و به حساب هزینه بیمه برده خواهد شد
مثال دیگر پیش پرداخت اجاره است
پیش پرداخت مربوط به خرید دارایی جاری نیز در سر فصل دارایی جاری منعکس می شود
سفارشات مربوط به خرید مواد و کالا نیز ماهیت پیش پرداخت دارد و به همین با پیش پرداخت در یک سرفصل نشان داده می شود
اصطلاح سفارشات بیشتر در رابطه با خریدهای خارجی (اعتبارات اسنادی)استفاده می شود
پیش پرداخت خرید مواد و لوازم یدکی از این دست هستندمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبحث گروه قند از تحليل و اينطور چيزا گذشته پول پشتشه و تا وقتي پول پشتش هست فقط بخريد
راستش من سهامدار گروه قندی نبودم ولی بعد از این موج صعودی فوق العاده قوی به هیچ عنوان خرید رو به صلاح نمی دونم
البته شاید نظرم اشتباه باشه ولی یاد صدرای 420 تومنی میوفتمافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postساده جان فکر نمیکنی ریسک خرید بعد از بازگشایی خیلی بالا باشه
راستش من سهامدار گروه قندی نبودم ولی بعد از این موج صعودی فوق العاده قوی به هیچ عنوان خرید رو به صلاح نمی دونم
البته شاید نظرم اشتباه باشه ولی یاد صدرای 420 تومنی میوفتممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postالبته اشتباه نشه من پيشنهاد خريد ندادم....من كلا رو چنتا سهم كه مطمئن بودم پيشنهاد دادم كه يكي گروه وپترو بود دوم غبشهر بود سوم كمنگنز بود......ولي من احساس ميكنم هنوز وقت پياده شدن نيست ....من خودم يه سهم اين گروهو خيلي دوست دارم
خوب یادمه اسفند 82 سرمایه گذاری پتروشیمی خریدم 250 تومن و تا شهریور 83 به بالای 1000 تومن رسید
اونجا دقیقا نقطه خروج بود
شرکت بعد از یه افزایش سرمایه وارد روند نزولی شد و قیمتش به زیر 100 تومن رسید (البته زمانبر بود)
یا بامایی که از 500 تومن در عرض 9 ماه به 8000 تومن رسید
به نظر من اگه مثلا به جای 8000 تومن روی 7500 کسی بفروشه خیلی بهتر از اینه که بخواد تا آخرین درصد مثبت با سهم باشه
چون اگه نتونه به موقع از سهم خارج بشه ممکنه درصد خیلی بیشتری از دست بده و چه بسا فرصت خروج پیدا نکنه،تا قیمتهای خیلی پایین ترافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postاگه به گذشته برگردیم کم نیستند سهامی که چندین برابر شدند
خوب یادمه اسفند 82 سرمایه گذاری پتروشیمی خریدم 250 تومن و تا شهریور 83 به بالای 1000 تومن رسید
اونجا دقیقا نقطه خروج بود
شرکت بعد از یه افزایش سرمایه وارد روند نزولی شد و قیمتش به زیر 100 تومن رسید (البته زمانبر بود)
یا بامایی که از 500 تومن در عرض 9 ماه به 8000 تومن رسید
به نظر من اگه مثلا به جای 8000 تومن روی 7500 کسی بفروشه خیلی بهتر از اینه که بخواد تا آخرین درصد مثبت با سهم باشه
چون اگه نتونه به موقع از سهم خارج بشه ممکنه درصد خیلی بیشتری از دست بده و چه بسا فرصت خروج پیدا نکنه،تا قیمتهای خیلی پایین ترمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاهرم مرکب ساده جان که درصد تغییرات eps رو در نتیجه درصد تغییرات فروش نشون میده
نكته:براي بررسي تغييرات سود در قبال تغييرات فروش اهرم مركب كمك زيادي ميكنه اما نبايد اهرم مركب مستقيما حساب بشه...براي اين كار ابتدا اهرم عملياتي بعد اهرم مالي و درنهايت با ضرب اين دو بايد اهرم مركب محاسبه بشه
نكته:اهرمها فقط براي يك پيشبيني نبايد باشه و بايد ميانگين هندسي اهرمها در دوره هاي مختلف محاسبه بشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنه آريو جان.....اهرم مركب رو مستقيما نبايد بدست بياريد اين باعث اشتباه ميشه.....اين بحث مربوط به داش مهدي هست....
نكته:براي بررسي تغييرات سود در قبال تغييرات فروش اهرم مركب كمك زيادي ميكنه اما نبايد اهرم مركب مستقيما حساب بشه...براي اين كار ابتدا اهرم عملياتي بعد اهرم مالي و درنهايت با ضرب اين دو بايد اهرم مركب محاسبه بشه
نكته:اهرمها فقط براي يك پيشبيني نبايد باشه و بايد ميانگين هندسي اهرمها در دوره هاي مختلف محاسبه بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسامان مگه نتیجش تفاوتی داره؟؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سرمایه گذاریهای بلند مدت
سرمایه گذاری بلند مدت به طبقه ای از سرمایه گذاریها گفته می شود که به قصد استفاده مستمر در فعالیتهای تجاری نگهداری می شود
یک سرمایه گذاری هنگامی به عنوان دارایی غیر جاری طبقه بندی می شود که قصد نگهداری آن برای مدت طولانی ( بیش از یک سال) به وضوح قابل اثبات باشد یا توانایی واگذاری آن توسط سرمایه گذار مشمول محدودیتهایی باشد
تفکیک سرمایه گذاریها به جاری و غیر جاری بستگی به قصد مدیریت دارد
اگر مدیریت قصد داشته باشد یک سرمایه گذاری را به طور موقت نگهداری کند،این سرمایه گذاری در طبقه دارایی جاری قرار می گیرد
در غیر این صورت به عنوان دارایی غیر جاری طبقه بندی می شود
سرمایه گذاری در سهام،سپرده های سرمایه گذاری،اوراق مشارکت و املاک که در بلند مدت نگهداری می شوند،نمونه هایی از سرمایه گذاریهای بلند مدت هستندافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر