امشب تو مونيخ رئالو له ميكنيم
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام به نظر دوستان اگر ایران در مورد موضوع هسته ای با غرب کنار بیاید و تحریم ها کم کم برداشته شود بر فرض کدام گروه جاری رشد بیشتر دارد و کدام گروه بیشترین کاهش را دارد به نظر می رسد که فقط گروه حمل و نقل دریایی بیشترین رشد را داشته باشد و در جای بیان شد که گروه خودروی پتروشیمی معدنی ودارو کاهش قیمت دارند چون گروه خودرو سازی ایران در مقابل اروپا هیچ می باشد یای خودرو خارجی به ایران باز شود و تعرفه خودرو کاهش پیدا کند دیگر کسی خودرو ایرانی سوار نمی شود ودر مورد گروه پتروشیمی و معدنی عوارض واردات کم شود قیمت کالای داخلی هم افت می کند و در نهایت قیمت سهام هم افت می کند نظر دوستان چیست آیا این گونه می باشد که اگر فرض رابطه بر قرار شود این گونه خواهد بود یا خرید پیس چگونه شاخص می خواهد رشد کند با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
غشان
خب وارد ترازنامه شركت ميشيم و وصول 84 درصدي مطالبات شركت به ميزان جمعا 5842000000 و كاهش موجودي نقد شركت به ميزان 972000000 حكايت از ورود منابع نقدينگي سنگين به شركت داره كه بايد بررسي بشه اين پول 6800000000 چگونه در حسابها ثبت شده....رشد انبار شركت به ميزان 3236000000 نشان از خريد مواد اوليه و ورود اين مواد به انبار شركت داره كه نكته مثبتي در ترازنامه غشان محسوب ميشه.....مبلغ 3564000000 باقي ميمونه كه بايد ببينيم كجا خرج شده....كاهش تسهيلات مالي شركت به ميزان 1632000000 نشان از تسويه وام در حسابها داره كه دومين نكته مثبت در ترازنامه غشان محسوب ميشه.....باقيمانده مبلغ به ميزان 1932000000 به عنوان بدهي در حسابها ثبت شده كه تراز نقدينگي مثبت شركت علامت سوال بزرگي رو جلوي اين اين اقدام شركت ميزاره و بايد از شركت سوال بشه كه چرا با وجود وضعيت نقدينگي مناسب بدهي به شركت تحميل كرده و عملا با اين كار سود كمي در صورت سودو زيان پوشش داده كه مشكوك به نظر ميرسه
اما وقتي وارد صورت سودو زيان ميشيم و با پوشش 75 درصدي فروش در بودجه مواجه ميشيم به اين نتيجه ميرسيم كه شركت مشكل فروش نداره و وقتي اين فروش رو با اسناد دريافتني شركت كه بيشترشون وصول شده مقايسه ميكنيم شك ما در مورد مشكل فروش شركت برطرف ميشه و عملا به اين نتيجه ميرسيم كه شركت عمدا سود پاييني رو پوشش داده و رشد انبار هم نشون ميده مقداري از محصول رو شركت عمدا نفروخته و به انبار شركت منتقل كرده
عدم تناسب هزينه هاي مالي در صورت سودو زيان و ترازنامه ناشي بودن حسابدار اين شركت رو نشون ميده و دومين علامت سوال رو در صورتهاي مالي نشون ميده.....بهاي تمام شده معقول اعلام شده و تابع هزينه هم مبلغ اعلام شده رو تاييد ميكنه
نتيجه نهايي:شركت با 2 دستكاري عمده در صورتهاي مالي زمينه پوشش پايين در بودجه رو فراهم كرده و با انتقال محصول به انيار شركت و عدم فروش عمدي محصول خواسته به تحليلگر بگه منتظر تعديل سود در بودجه نباشيد.....اما واقعيت چيز ديگه اي هست.....در حالي كه اين دستكاريهاي عمده باعث شده علم رياضي صورتهاي مالي غشان رو رد بكنه اما علم حسابداري چيز ديگه اي ميگه.....شركت چون احتمال ميده بتونه افزايش نرخ خوبي در سال 91 بگيره فروش خودشو احتمالا به سال 91 منتقل كرده و هدف شركت از بودجه 90 شايد فقط پوشش سود در سال 90 باشه....لزا انتظار تعديل سود در بودجه 90 رو ندارم و حتي تعديل منفي مختصري رو هم متصورم اما بودجه 91 قابليت تعديل تا سطح 75 تومن رو به راحتي داراست....تحريم بر شركت بي اثر هست و تراز ارزي شركت هم 0 هست لزا تسعير ارز تاثيري بر صورتهاي مالي نداره.....پيشنهاد اينجانب براي خريد سهم اينه كه تا گزارش 3 ماهه شركت دست نگه داريدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سلام و شب به خیر ؛ دو ماهی می شه کهمدا دارم تا به امروز تو ضرر بودم دید شما نسبت به این سهم چیه ؟جای رشد داره یا نه ردش کنم بره؟ ممنون از جواب شماهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postسلام و شب به خیر ؛ دو ماهی می شه کهمدا دارم تا به امروز تو ضرر بودم دید شما نسبت به این سهم چیه ؟جای رشد داره یا نه ردش کنم بره؟ ممنون از جواب شمامرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نقل قول
در اصل توسط pinar پست شده است View Postگفتیم که ما نمی تونیم آینده ی اقتصاد و بازار رو به طور صحیح و مداوم پیش بینی کنیم.رابطه ی بین اقتصاد و بازار سرمایه مانند رابطه ی موج و قایقه.یک موج رو تصور کنید از یه جایی شکل می گیره،یواش یواش بالا می ره،به اج می رسه و نهایتا پایین میره.این چرخه بارها وبارها تکرار میشه و قایق نیز در این چرخه با موج همراه میشه.
بنابراین ما باید چرخه های تجاری رو تشخیص بدیم و رابطه ی بین چرخه های تجاری و بازار سرمایه رو تجزیه و تحلیل کنیم.
یک چرخه ی تجاری کامل دارای دو مرحله است:1.مرحله ی رکود(از قله تا کسادی)2.مرحله ی رونق(از کسادی تا قله ی بعدی).البته مرحله ی بهبود و افول نیز وجود داره که اولی ابتدای رونق و دومی انتهای رونق یا ابتدای رکود جای میگیره.
زمانی که یک اقتصاد در اوج قرار داره،با حداکثر توان به جلو حرکت می کنه،یعنی میزان اشتغال،تولید ناخالص ملی،سطح درآمدها،قدرت خرید و....افزایش پیدا می کنه،در این دوره به قیمت ها به سبب تورم افزایش پیدا می کنه و شرکتها و سرمایه گذاران دوران خوشی رو سپری می کنند در این دوره کاری که سرمایه گذاران انجام می دهند اینکه تو قایق می شینن و با موج تا اوج میرن.
اما این وضعیت همیشه پایدار باقی نمی مونه و پس از رشد چشمگیر و زیاد،متغییرهای اقتصادی نزول پیدا می کنند و اقتصاد به سمت رکود رهسپار میشه.در مرحله ی رکود بازده،اشتغال و درآمد به پایینترین سطح خودش می رسه.
نکته:چرخه های تجاری همیشه به صورت منظم وبه شکل گفته شده اتفاق نمی افتند.برای مثال امکانش هست بعد از رکود بهبود ایجاد شه و بعدش دوباره رکود.
دوران رکود و مرحله ی بهبود برای سرمایه گذاران از اهمیت خاصی برخورداره.
هدف ما از مطالعه ی چرخه های تجاری اینه که از چرخه ها برای حداکثر کردن بازده سرمایه گذاریمون استفاده کنیم.در این مرحله سرمایه گذاران با یک سوال مهم و اساسی رو به رو میشن.
در دوران رکود،قبل و بعد از آن چه اقداماتی رو باید انجام بدهیم؟
یک اصل کلی وجود داره که میگه:سرمایه گذاران دوران رکود را غنیمت شمرده و به خرید سهمای فی النفسه ارزشمندی روی می آورند که با افت قیمت مواجه شده اند.
اما آیا واقعا همه اینکار رو انجام می دهند؟
پاسخ به این سوال و سوال قبل خیلی دشوار هست،چرا که بازار متشکل از افرادی هست که با وی ویژگی ها،شرایط و سلایق مختلفی در بازار وجود دارن که با اهداف و دیدگاههای متفاوتی دست به سرمایه گذاری می کنند.
مالی رفتاری تا حدودی توانسته به نیاز سرمایه گذاران در دوران رکود پاسخ بدهد.از دیدگاه مالی رفتاری موفقیت در دوران رکود منوط به توجه و توصیف روشن سه عامل زیر است.
1.سناخت دقیق وضعیت خود
2.میزان ریسک پذیری
3.اهداف سرمایه گذاری
سرمایه گذاران باید با توجه به سه عامل فوق بتوانند بین ریسک و بازده سرمایه گذاری خودشون توازن برقرار کنند......
.
.
.
.
ادامه دارد.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
آقا ساما ن چهارشنبه بدون بررسی شمواد خریدم.حس ششمم می گفت بخر. از نظر بنیادی چطوره؟قبلا بررسی شده یا نه.
حق تقدم ولساپا هم گرفتم تو 213 اول گذاشتم تو 205 تا 208 اومد. بعد تا بردم رو 213 تا 202 هم خرید شد.شانسی ما داریم.
این اولین باری که سهمی رو می خرم که بعد من کس دیگه ای قیمت بهتری میخره تا حالا همش تو کف خرید می کردم.
نظر
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postآقا ساما ن چهارشنبه بدون بررسی شمواد خریدم.حس ششمم می گفت بخر. از نظر بنیادی چطوره؟قبلا بررسی شده یا نه.
حق تقدم ولساپا هم گرفتم تو 213 اول گذاشتم تو 205 تا 208 اومد. بعد تا بردم رو 213 تا 202 هم خرید شد.شانسی ما داریم.
این اولین باری که سهمی رو می خرم که بعد من کس دیگه ای قیمت بهتری میخره تا حالا همش تو کف خرید می کردم.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نظر