******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 717
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 596

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
    صحبت از افزايش نرخ خودرو هست

دوستان اين نكته رو بهتون بگم كه در دوران ركود هر افزايش نرخي در هر صنعتي بدتر اون صنعتو زمين ميزنه

همين الان توليداتشون تو انبارها داره خاك ميخوره و افزايش نرخ اوضاع رو بدتر ميكنه

من نميدونم مديران اين شركتها با اين همه دارايي چه غلطي ميخان بكنن

به جاي اينكه بيان اين داراييهاي غير مولد رو بفروشن برن بدهيهاي بانكيشون رو تسويه كنن دائم دنبال افزايش نرخ هستن
    پرايد مثلا از 20 ميشه 22 تومن اونوقت وام خودرو داره ميشه 15 تومن و رونق به بازار خودرو برميگرده ضمنا الان ملك راكده و كسي نميتونه ملك بفروشه

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
      پرايد مثلا از 20 ميشه 22 تومن اونوقت وام خودرو داره ميشه 15 تومن و رونق به بازار خودرو برميگرده ضمنا الان ملك راكده و كسي نميتونه ملك بفروشه
      پرايد مثلا از 20 ميشه 22 تومن اونوقت وام خودرو داره ميشه 15 تومن و رونق به بازار خودرو برميگرده

ضمنا الان ملك راكد است و اگر بحث وام 80 تومانی درست و عملی شود یکباره از رکود در می آید.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
        اصلا وام خودرو بشه 50 میلیون و وام مسکن هم بشه 1 میلیارد تو این شرایط هیچ تاثیری رو تقاضا نداره...شاید فقط یه مقدار تحریک کنه

مهم قدرت خریده که الان وجود نداره

در ضمن ملک الان راکد هست اون موقعی که رونق داشت چرا این کارو نکردن؟

دلیلش اینه که مدیران این شرکتها همون ذهنیت عامه مردم رو دارن که میگن ملک مرده
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مجتبی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 514

اصلا وام خودرو بشه 50 میلیون و وام مسکن هم بشه 1 میلیارد تو این شرایط هیچ تاثیری رو تقاضا نداره...شاید فقط یه مقدار تحریک کنه

مهم قدرت خریده که الان وجود نداره

در ضمن ملک الان راکد هست اون موقعی که رونق داشت چرا این کارو نکردن؟

دلیلش اینه که مدیران این شرکتها همون ذهنیت عامه مردم رو دارن که میگن ملک مرده
          یکی از مهم ترین شاخص های رشد اقتصاد قدرت خرید حقوق بگیران و خصوصا بیکاری هست ... کسی که شاغل بشه خریدار انواع کالا میشه خصوصا قصدش ازدواج باشه .‌‌.. با این پایه حقوق و افراد بیکار و رکودی که مزمن هستش و علتش در تفکرات مذهبیون جامعه هست اقتصاد کشور حالت سالم پیدا نمی کنه ... ما باید با حضرات بالای مملکت که هربار بازاری رو تکون میدن هم جهت بشیم سود کنیم
          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• siadati
            عضو جدید
            • Mar 2013
            • 14

گویا فردا فمراد دوباره بازگشایی میشه و اتفاق خاصی هم براش نیوفتاده

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

اونچيزي كه اين ماه ميتونه بازارو تكون بده خبر توافق هست كه بايد ببينيم تا تير چه اخباري بيرون مياد

با چنتا از حقوقيهاي خودمون كه صحبت ميكردم بهترين خبر براي بازار رو انتشار اطلاعات به صورت مستقيم ميدونستن كه ظاهرا همين اعتراضات سهامداران باعث اين تصميم مهم شد البته تاكيد ميكردن فعلا خريد جدي نميكنن

بازار اگه بخاد بالا بره تغيير دامنه نوسان و اين چيزا حاليش نيست و بالا ميره پس اگه فردا ديديد بازار بالا رفت قطعا به خاطر تغيير دامنه نوسان نيست

اما اخبار حمايت بانكها كه بيرون اومده به اين شكل نيست كه بيان در +5 همه چيزو بخرن ظاهرا بحث حمايت در صفر تابلو هست كه از لحاظ رواني براي بازار خوبه

اما اون حقوقي هايي كه درستو حسابي ميخرن گروه مالي ملت و صندوق بازنشستگي و آستان قدس هستن كه فعلا فعاليت جدي ندارن...تا اينا فعال نشن اصلا فكر صعود بازارو از ذهنتون دور كنيد...يكي از زيرمجموعه هاي مالي ملت 4 شنبه خوب فعاليت ميكرد اما كافي نيست...تا الان هنوز نتونستم خبر دقيقي از بقيه زيرمجموعه ها بگيرم

فقط دنبال رد پاي حقوقي ها باشيد و نه چيز ديگه

3 نماد وبصادر خپارس و خودرو به شما ميگن چه خبره...همين 3 نمادو رصد كنيد كافيه

اعتبارات براي خرداد كاملا باز هست

كشتي نجاتو اين چرتو پرتارم ول كنيد...همينمون مونده بود كشتي هم واسه ما آدم بشه

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

اونچيزي كه اين ماه ميتونه بازارو تكون بده خبر توافق هست كه بايد ببينيم تا تير چه اخباري بيرون مياد

با چنتا از حقوقيهاي خودمون كه صحبت ميكردم بهترين خبر براي بازار رو انتشار اطلاعات به صورت مستقيم ميدونستن كه ظاهرا همين اعتراضات سهامداران باعث اين تصميم مهم شد البته تاكيد ميكردن فعلا خريد جدي نميكنن

بازار اگه بخاد بالا بره تغيير دامنه نوسان و اين چيزا حاليش نيست و بالا ميره پس اگه فردا ديديد بازار بالا رفت قطعا به خاطر تغيير دامنه نوسان نيست

اما اخبار حمايت بانكها كه بيرون اومده به اين شكل نيست كه بيان در +5 همه چيزو بخرن ظاهرا بحث حمايت در صفر تابلو هست كه از لحاظ رواني براي بازار خوبه

اما اون حقوقي هايي كه درستو حسابي ميخرن گروه مالي ملت و صندوق بازنشستگي و آستان قدس هستن كه فعلا فعاليت جدي ندارن...تا اينا فعال نشن اصلا فكر صعود بازارو از ذهنتون دور كنيد...يكي از زيرمجموعه هاي مالي ملت 4 شنبه خوب فعاليت ميكرد اما كافي نيست...تا الان هنوز نتونستم خبر دقيقي از بقيه زيرمجموعه ها بگيرم

فقط دنبال رد پاي حقوقي ها باشيد و نه چيز ديگه

3 نماد وبصادر خپارس و خودرو به شما ميگن چه خبره...همين 3 نمادو رصد كنيد كافيه

اعتبارات براي خرداد كاملا باز هست

كشتي نجاتو اين چرتو پرتارم ول كنيد...همينمون مونده بود كشتي هم واسه ما آدم بشه
                گزارش حسابرسی نشده خکار اومد
                گزارش مستقیم در کدال قرار گرفته
                اگر زمان ارسال را دستکاری نکرده باشن بهترین کار ممکن همین هست
                البته قانون دیگری هم گفتن اجرا میشه . زمان توقف تمام سهام ها یک روز تا یک هفته
                دو کار خیلی مثبت در بازار بورس توسط فطانت

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

یه توصیه به افرادی میکنم که تازه کارن

مبادا تو این شرایط بازار بخاید سهم عوض کنید که ضرر رو ضرر میشه

خرید جدی انجام نمیشه و بازار هم برگشت درستو حسابی نمیزنه که کسی بخاد خارج شه

پس بهترین کار منتظر موندن تا نتایج مذاکرات هست

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

یه توصیه به افرادی میکنم که تازه کارن

مبادا تو این شرایط بازار بخاید سهم عوض کنید که ضرر رو ضرر میشه

خرید جدی انجام نمیشه و بازار هم برگشت درستو حسابی نمیزنه که کسی بخاد خارج شه

پس بهترین کار منتظر موندن تا نتایج مذاکرات هست
                    آقا سامان مشکل اینجاست که هر روز ارزش پرتفو داره میره پایین تر
                    سهم ها هی دارن کف جدید میسازن . حداقل در یک قیمت کف سازی نمیکنن که مطمئن بشیم پایین تر نمیان
                    جابجا کردن که واقعا در این بازار همش ضرر هست . مخصوصا سهام هایی که افت نکردن .

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

آقا سامان هر بار که حرف از حمایت از بازار کردن بازار بدتر ریخته
                      تا حالا چند بار وزیر اقتصاد گفته شرایط بازار خوب هست . ولی سریع بعد از صحبت های ایشون بازار ریخته
                      دیشب صحبت از حمایت 5 بانک از بازار شد . ولی صبح اصلا هیچ حمایتی نشد .
                      هفته پیش هم یک شنبه خوب یادمه که اول صبح بازار مثل امروز رفت درصدهای منفی . ولی از اواسط تایم تازه حقوقی ها جلو اومدن
                      آیا بنظر شما تمام این کارها برای این نیست که دوست ندارن بازار رشد کنه ؟
                      چرا مثلا صادرات را صبح 83 حمایت نمیکرد ولی الان که میانگین پایین هست و بازار روندش خراب شده تازه حقوقی دستورهای خرید بالای 84 چیده ؟

نظر

• mehdi2000
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 115

این حرکت از یه لیدر بورسی خیلی ناراحت کننده هست/:.grlim:./.... یعنی با زیان دوستان شما خوشحال میشین ........ وای بر من که مطالب شمارو همیشه دنبال میکنم....

فمراد رو از بورس انداختن بیرون میخان ببرنش پایه فرابورس...با یه تعدیل خوب تو پایه بازش میکنن

خوب شد نخریدیم/:.grlim:./

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

مهدی جان منظور شمارو نفهمیدم

در مورد فمراد سوتفاهم شده

اول روش کلید بودم اما ترسیدم بخرم ولی سهم بالا رفت...بعد گفتم عجب اشتباهی کردم نخریدم

بعد ناظر پیغام داد که لغو پذیرش شده و بعد گفتم خوب شد نخریدم

الان باز پیغام اومده که فمراد از بورس مهلت گرفته تا شرایط رو آماده کنه و الانم دوباره میگم عجب اشتباهی کردم نخریدم:D

حالا این مسئله چه ربطی به خوشحال شدن من از زیان بقیه داره؟

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

من خودم بشخصه تو این سالهایی که فروم نویسی میکنم تا حالا سابقه نداشته که حتی یک بار در مورد سهمی یا اصلا در مورد بازار جو منفی بدم

هر موقع اخبار میزارم فقط اخبار مثبت رو میزارم

کی تا حالا دیده من برم تو یه تاپیکی جو منفی بدم؟

شاید رفته باشم بحث بنیادی کرده باشم که نتیجه بحث منفی بوده اما جو منفی ندادم که یه عده بخان زیان کنن که من از زیانشون خوشحال بشم

من خودم زیاندیده این بازارم اونوقت میام از زیان کسی خوشحال بشم؟

اصلا تو مرام من همچین بچه بازیهایی نیست

این وصله ها به ما نمیچسبه برادر من

یا علی

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

بگذریم بریم ببینیم تو بازار چی گذشت

چیزی که من امروز شنیدم این بود که کاملا 3 حقوقی بزرگ بازار هماهنگ شده خرید انجام نمیدن...مالی ملت صندوق بازنشستگی و آستان قدس کاملا هماهنگ هستن...این 3 حقوقی رو بین بازاریا حقوقی های همه چیز خر میگن...یعنی اگه فعال بشن همه چیز میخرن...کار ندارن اون سهم چیه

یه سری حقوقیهای درشت دیگه هستن که فقط معدنی فلزی پتروشیمی میخرن...حقوقی های بزرگ پتروشیمی کلا مشخص هست چرا نمیخرن ...علتش اینه که میخان از دولت امتیاز نرخ خوراک رو بگیرن و دولت هم تا الان کوتاه نیومده و این دعوا معلوم نیست تا کجا ادامه پیدا میکنه

اما این هماهنگی عجیبی که بین حقوقیهای همه چیز خر هست برام سواله...چرا نمیخرن؟پشت پرده چیه؟

چرا نزدیک 200 میلیارد تومن تو حساب فقط مالی ملت داره خاک میخوره...به زیرمجموعه هاش کار نداریم...چرا به بازار تزریق نمیشه؟

چرا صندوق بازنشستگی با نزدیک 350 میلیاردتومن وجه نقد آماده در حسابش هیچ خریدی نمیکنه؟به زیرمجموعه هاش کار نداریم

چرا به صندوق 5000 میلیارد تومنی بانک صادرات مجوز داده نمیشه؟اون وقت راحت صندوق 50 میلیاردی سپاس مجوز میگیره

اینا همه سواله...یه جای کار میلنگه

باور کنید پول هست اما این پولها اجازه خرید ندارن

به نظر من دولت اجازه خرید نمیده
                              آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2015/05/23, 12:37.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

به والله دولت به مال مردم به جیب مردم نظر داره

نظر

در حال کار...
                                X