******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام سامان عزیز؛
    چقدر تازگی ها کم فعالیت می کنی!؟ دلمان برایت تنگ شده...

@};-
    حوصله بنیادی کار کردن ندارم..ترجیح میدم زمانی برم سراغ بنیادی که تکنیکال سیگنال خرید بده
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      حوصله بنیادی کار کردن ندارم..ترجیح میدم زمانی برم سراغ بنیادی که تکنیکال سیگنال خرید بده
      معاملات خشرق رو دنبال کن //

همین/بدونه لحاظ کردن خالی تکنیکال /چرا خوب میخرنش تو منفی ترین روزهای گروهش

آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2016/04/24, 01:23.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ref
        عضو عادی
        • May 2014
        • 162

سلام و عرض ادب
        اطلاع دارید بهترین ها برای شرکت در مجمع کدام شرکت ها هستند ؟ ( تقسیم سود نقدی مناسب و سرعت عمل در پرداخت سود نقدی )
        ممنونم
        [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط ref پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب
          اطلاع دارید بهترین ها برای شرکت در مجمع کدام شرکت ها هستند ؟ ( تقسیم سود نقدی مناسب و سرعت عمل در پرداخت سود نقدی )
          ممنونم
          سلام؛
          تا جناب سامان بیایند بنده یک پیش_پاسخ بدهم.
          یک سری از
          بانک ها معروف هستند به زود سود پرداخت کردن. بعضی از دوستان می گفتند پایمان را که از مجمع گذاشتیم بیرون سود تو حسابمان بود!!!!!!!!
          ولی تازگی ها دولت (یعنی بانک مرکزی) دستور داده بانک ها کم سود پخش کنند و به جایش افزایش سرمایه بدهند... (به احتمال قوی برای اینکه ورشکست نشوند و همین طور چرخ اقتصاد مملکت بگردد...)
          بعضی از
          پتروپالایشی ها هم خیلی خوب و زود سود تقسیم می کنند. مثلا 10-12 روزه! (کلا زیر دو ماه خیلی عالی است به نظر من) این پتروپالایشی ها خیلی درصد بالا هم تقسیم سود دارند. مثلا بالای 70 درصد...
          (از نظر بد سود دادن هم تازگی ها سیمانی ها خیلی بد سود تقسیم می کنند... هم کم سود می سازند، هم از آنچه که ساخته اند کم تقسیم می کنند و هم آنچه تقسیم می کنند را خیلی دیر می دهند...)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• 20reza
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 310

سلام؛
            یک سری از
            بانک ها معروف هستند به زود سود پرداخت کردن. بعضی از دوستان می گفتند پایمان را که از مجمع گذاشتیم بیرون سود تو حسابمان بود!!!!!!!!
            ولی تازگی ها دولت (یعنی بانک مرکزی) دستور داده بانک ها کم سود پخش کنند و به جایش افزایش سرمایه بدهند... (به احتمال قوی برای اینکه ورشکست نشوند و همین طور چرخ اقتصاد مملکت بگردد...)
            بعضی از
            پتروپالایشی ها هم خیلی خوب و زود سود تقسیم می کنند. مثلا 10-12 روزه! (کلا زیر دو ماه خیلی عالی است به نظر من) این پتروپالایشی ها خیلی درصد بالا هم تقسیم سود دارند. مثلا بالای 70 درصد...
            (از نظر بد سود دادن هم تازگی ها سیمانی ها خیلی بد سود تقسیم می کنند... هم کم سود می سازند، هم از آنچه که ساخته اند کم تقسیم می کنند و هم آنچه تقسیم می کنند را خیلی دیر می دهند...)
            شخارک ... اخابر ..همراه ...بانکی ها..(بانک ملت فکر کنم هر سال روز مجمع سود داده )..بعضی شرکتها هم سود دوسال پیش رو هم ندادند شاید هم بیشتر ...
            این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
            لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• ref
              عضو عادی
              • May 2014
              • 162

سلام؛
              یک سری از
              بعضی از
              ممنونم از همه دوستان ....سپاس
              [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

• مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

تو بحث خودرویی ها و عرضه های غیر قابل کنترل حقوقی ها که یادتون هست
                یادتون هست همه به اصطلاح بزرگان بازار دم از حباب می زدند و ضرر ده بودن صنعت خودرو اونا فقط انتهای فیل رو لمس کرده بودند اما حالا کی سود کرد و کی ضرر در سهام خودرویی اونی که خرید یا اونی که نخرید و تحلیل صد من یک غاز کرد
                الانم در بانکی ها همون اتفاقات داره پیش میاد
                اونبار برای خودرویی ها وزیر صنعت اومد به میدون الان کل دولت برای تصحیح نظام بانکی وارد میدون شده
                حتما بانکی در سبد میان مدت خود داشته باشین
                دی را برای بررسی پیشنهاد می دهم
                سهمی که یک گاو شیرده به نام دماوند دارد که 7000 میلیارد تومان ارزش جایگزینی دارد اما به مفت یعنی 3500میلیارد تومان اونهم قسطی خریده و یک سری دارایی راکد مثل املاکی را که مفت خریده بود را داده و اونو خریده
                امسال فقط سهمی 70 تومان بر روی سود دی از سود دماوند میاد که عملا خود دماوند داره قسط خودش رو می ده
                ارزش بازار دی الان 1000 میلیارد تومان و ارزش جایگزینی دماوند 7000 میلیارد تومان
                یاللعجب از مدیران و پرتفوگردانان صندوق ها و حقوقی ها

نظر

• bahman_bah
                  عضو عادی
                  • Jun 2015
                  • 32

************سمگا************
                  این سهم اخبار بنیادی بسیار عالی دارد.... سمگا مالک اصلی بانک گردشگری می باشد. که تعدیل مثبت بالای 600 درصدی داده و هنوز بازگشایی نشده است!!!سمگا از محدود شرکتهایی می باشد که از رفع تحریمها ، بخاطر هتل داری و توریسم ،سود بالایی کسب می کند. چندین قرارداد سنگین با شرکتهای خارجی از جمله IBIS و Novotelو... بسته شده. اما هنوز شفاف سازی نشده است.مناقصه توسعه چندین فرودگاه کشور از جمله فرودگاه امام خمینی تهران و...در دست بررسی می باشد که قطعا سمگا شانس زیادی دارد...از دیماه 94 که بازار بورس و سهمهای مرتبط رشد قابل ملاحظه ای کردند. قیمت سمگا بخاطر افزایش سرمایه کاملا کنترل شد... تقریبا تمامی حقهای مربوط به سمگا. توسط صندوق سرمایه گذاری گنجینه آرمان شهر(وابسته به بانک شهر و سود 22 درصد سالیانه) جارو گردید. و اکنون بانک شهر مالک اصلی سمگا می باشد و... در ضمن برادر معاون اول رییس جمهوری، مهدی جهانگیری رییس هیات مدیره شرکت سمگا می باشد.
                  سهام جایزه این نماد در روز چهارشنبه قابل فروش شد....البته در کف قیمتی. واین می تواند آخرین ریسک سهم در این قیمت باشد...

باید منتظر استارت صعودی سهم از کف تکنیکالی باشیم.
                  آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2016/06/05, 15:18.

نظر

• rezayours.rg
                    عضو جدید
                    • Apr 2016
                    • 15

سلام آقا سامان
                    خسته نباشی اگه محبت کنی یه نگاه به وضعیت بنیاد شلیا بکنی من رو مرهون لطف خودت کردی.
                    دوستت دارم

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

#مهم برای گروه #بانک

☑️سیف: بانک‌ها را با برخی سختگیری‌ها مجبور به افزایش سرمایه می‌کنیم

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هم‌اکنون نسبت کفایت سرمایه بانک‌ها حداقل باید ۱۲ درصد باشد، گفت: برنامه ما این است که به سمتی برویم که با برخی سختگیری‌ها بانک‌ها را ناگزیر به افزایش سرمایه کنیم.

در بیست و ششمین همایش پولی و ارزی با اشاره به مساله کفایت سرمایه بانک‌ها، اظهارداشت: باید برنامه‌ای اصلاح ساختار بانک‌های خصوصی، دولتی و بانک‌های خصوصی شده طراحی شود.

وی افزود: بانکی که دارای نسبت کفایت سرمایه بانکی کمتر از ۱۲ درصد باشد، نمی‌تواند تسهیلات جدید بدهد، ال سی باز کند و خدمات به مشتری بدهد. بنابراین برنامه ما این است که به سمتی برویم که با برخی سختگیری‌ها بانک‌ها را ناگزیر به افزایش سرمایه کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی برای حمایت ویژه از بنگاه‌های کوچک و متوسط، گفت: یکی از ویژگی‌های این بخشنامه تمدید معوقات بانکی این بنگاه‌ها تا سقف یک میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: همچنین اگر طرح یا تقاضای تسهیلاتی در کارگروه استان‌ها تایید شد اما بانک‌ آن را رد کرد، متقاضی می‌تواند طرح را به کارگروه ویژه بانک مرکزی ارائه کند.

سیف تاکید کرد: همه بستر‌ها در این بخشنامه فراهم شده تا سال ۹۵ سال شاخصی برای رشد اقتصادی باشد.
                      شاد باشید, [۰۴.۰۶.۱۶ ۰۹:۳۵]
                      22
                      نسبت كفايت سرمايه عبارت است از نسبت سرمايه بانك
                      هاي توأم با ريسك آن. و اين نسبت براساس مقررات
                      به دارايي موجود نبايد از 8 درصد كمتر باشد.

شاد باشید, [۰۴.۰۶.۱۶ ۰۹:۳۹]
                      مفهوم جملات بالا برای بانکی مثل دی یعنی افزایش سرمایه تا 2 هزار میلیارد تومان که احتمالا امسال شاهد افزایش سرمایه تا 1000 میلیارد تومان خواهیم بود

نظر

• rezayours.rg
                        عضو جدید
                        • Apr 2016
                        • 15

خدمت سامان عزیز سلام عرض میکنم
                        بعنوان یه معلم که عمرم رو برای آموزش و یاد دادن به فرزندان میهنم صرف کردم . از کار بسیار جالب و انحصاری شما در این تاپیک بابت آموزش تحلیل بنیادی هم لذت بردم و هم از پشت کارتون و سعه صدر تون شگفت زده شدم از شما بسیار آموختم و با اینکه ندیدمتون ولی مرهون لطف شما هستم و بعنوان یه معلم بازنشسته وظیفه خودم میدونم از زحماتتون و کار قشنگتون تقدیر بکنم و با تمام وجود از خدا میخوام به اندازه‌ی دل قشنگت بهت سود بده و تو زندگیت رونق ایجاد بکنه دلت گرم و سرت سبز.
                        منم بعنوان یه معلم بازنشسته سرمایه یه عمر معلمین رو که بعنوان پاداش بازنشستگی گرفتم وارد بورس کردم حقیقتش اولش میترسیم به خاطر عدم آگاهی و آشنایی با این بازار ضرر کنم به خاطر همین شروع کردم به یادگیری البته با توجه به حق الزحمه های عجیب غریبی که بابت اینگونه آموزشها میگیرن سعی کردم با مطالعه کتابهای مربوطه و از طریق سایت های گوناگون یاد بگیرم .
                        جالبه در این مسیر به انسانهای بزرگی چون جنابعالی و سایر دوستانی که در موارد مختلف مثل تکنیکال استراتژی بنیادی برخوردم که بدون هیچ چشم داشتی صندوقچه علمشون رو با دیگران به اشتراک میزارم و حتی با جرات میتونم بگم خودشون بیشتر از کسایی که ازشون یاد میگیرن لذت میبرن بعنوان یه معلم کیف کردن از اینکه میبینم هنوزم دنیا چه جای قشنگی هستش و حتی وجود یه نفر و طرز تفکرش میتونه جهانی رو زیرو رو کنه واقعا سپاسگزارم و همیشه به خاطر اینهمه بزرگواری منت دار شما و دوستانی مانند شما هستم. همینطور از سایر بزرگواران که در کنار شما این تاپیک عالی رو اداره کردید مثل بهنام عزیز آقا مصطفی خانم رجب نژاد وسایرینی که مشارکت کردند تشکر میکنم.
                        و آخر اینکه سامان عزیز یه لطفی بکن دست این معلم پیر و خسته رو تو این آشفته بازار بگیر تا هم یواس یواش ازت یاد بگیرم و هم اینکه سرمایه یک عمر معلمین رو به باد ندم و شرمنده اهل و عیال نباشم.
                        اگر میشه گاهی راهنماییم کن چی بخرم و چیکار بکنم . همیشه دعاگوت هستم الان شلیا رو داره ۲۵۷خریدم با خپارس ۱۶۶ خریدم
                        هر دو تاش رو هم زمانی خریدم که زیادبا مفاهیم تکنیکال یا بنیادی آشنایی نداشتم الان که شروع به یادگیری کردم میدونم اشتباه کردم و سعی میکنم دیگه یه همچین ناشیگری رو انجام ندم .
                        بازهم سپاس و صد درود یا علی

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Post
                          سلام آقا سامان
                          خسته نباشی اگه محبت کنی یه نگاه به وضعیت بنیاد شلیا بکنی من رو مرهون لطف خودت کردی.
                          دوستت دارم
                          خیلی وقت هست دیگه حوصله نگا کردن به صورتهای مالی رو ندارم...بازار به تنها چیزی که اهمیت نمیده بنیاد سهم هست

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

ممنون از لطف شما انشالا هر جا هستید سلامت باشید

اگه نظر این حقیر رو میخاید کلا از بازار خارج بشید..من اگه جای شما باشم در اولین برگشت ازین سهما خارج میشم

فعلا بازار توانایی بالا رفتن درستو حسابی نداره

من خودم تکو توک معامله میکنم و اونم خیلی کوتاه مدت

در اینطور بازارها دنبال سهامداری نباشید که جواب نمیده

در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Post
                            خدمت سامان عزیز سلام عرض میکنم
                            بعنوان یه معلم که عمرم رو برای آموزش و یاد دادن به فرزندان میهنم صرف کردم . از کار بسیار جالب و انحصاری شما در این تاپیک بابت آموزش تحلیل بنیادی هم لذت بردم و هم از پشت کارتون و سعه صدر تون شگفت زده شدم از شما بسیار آموختم و با اینکه ندیدمتون ولی مرهون لطف شما هستم و بعنوان یه معلم بازنشسته وظیفه خودم میدونم از زحماتتون و کار قشنگتون تقدیر بکنم و با تمام وجود از خدا میخوام به اندازه‌ی دل قشنگت بهت سود بده و تو زندگیت رونق ایجاد بکنه دلت گرم و سرت سبز.
                            منم بعنوان یه معلم بازنشسته سرمایه یه عمر معلمین رو که بعنوان پاداش بازنشستگی گرفتم وارد بورس کردم حقیقتش اولش میترسیم به خاطر عدم آگاهی و آشنایی با این بازار ضرر کنم به خاطر همین شروع کردم به یادگیری البته با توجه به حق الزحمه های عجیب غریبی که بابت اینگونه آموزشها میگیرن سعی کردم با مطالعه کتابهای مربوطه و از طریق سایت های گوناگون یاد بگیرم .
                            جالبه در این مسیر به انسانهای بزرگی چون جنابعالی و سایر دوستانی که در موارد مختلف مثل تکنیکال استراتژی بنیادی برخوردم که بدون هیچ چشم داشتی صندوقچه علمشون رو با دیگران به اشتراک میزارم و حتی با جرات میتونم بگم خودشون بیشتر از کسایی که ازشون یاد میگیرن لذت میبرن بعنوان یه معلم کیف کردن از اینکه میبینم هنوزم دنیا چه جای قشنگی هستش و حتی وجود یه نفر و طرز تفکرش میتونه جهانی رو زیرو رو کنه واقعا سپاسگزارم و همیشه به خاطر اینهمه بزرگواری منت دار شما و دوستانی مانند شما هستم. همینطور از سایر بزرگواران که در کنار شما این تاپیک عالی رو اداره کردید مثل بهنام عزیز آقا مصطفی خانم رجب نژاد وسایرینی که مشارکت کردند تشکر میکنم.
                            و آخر اینکه سامان عزیز یه لطفی بکن دست این معلم پیر و خسته رو تو این آشفته بازار بگیر تا هم یواس یواش ازت یاد بگیرم و هم اینکه سرمایه یک عمر معلمین رو به باد ندم و شرمنده اهل و عیال نباشم.
                            اگر میشه گاهی راهنماییم کن چی بخرم و چیکار بکنم . همیشه دعاگوت هستم الان شلیا رو داره ۲۵۷خریدم با خپارس ۱۶۶ خریدم
                            هر دو تاش رو هم زمانی خریدم که زیادبا مفاهیم تکنیکال یا بنیادی آشنایی نداشتم الان که شروع به یادگیری کردم میدونم اشتباه کردم و سعی میکنم دیگه یه همچین ناشیگری رو انجام ندم .
                            بازهم سپاس و صد درود یا علی

نظر

• مبتدی2
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 973

تو بحث بانکها و ارزش روز بازارشان و مقایسه اش با حجم نقدینگی فقط می توان گفت یک مورچه فیل خورده است که جور در نمیاد بزودی تحول بزرگ نظام بانکی در راه است

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

از موقعی که تلگرام اومده و هر کسی رفته برای خودش کانال زده دیگه این تالارهای گفتمان داره به یک نوستالژی تبدیل میشه

دیگه اون شورو هیجان سابقو نداره

نظر

در حال کار...
                                X