******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

یادش بخیر یه زمانی سرمون تو صورتهای مالی بود و ساعتها وقت میزاشتم که یه تحلیل بکنم بزارم رو سایت و بعد از مدتها که تحلیل به هدف میخورد ذوق میکردم و پستم رو بالا میاوردم و کیف میکردم

اما الان چی..الان فقط شده تلگرام..طرف تو منفی میخره بعد سیگنال میده و یه عده که عمدتا ادمای ساده ای هم هستن میپرن سهمو صف میکنن و صاحب سیگنال هم با سود 5 6 درصدی راحت خالی میکنه و این داستان ادامه داره

یه زمانی همه اطلاعات تو تالارهای گفتمان ردو بدل میشد اما الان چی؟

دارم به این فکر میکنم که چه نرم افزار جدید دیگه ای میاد که جای تلگرام رو بخاد بگیره

شاید یه زمانی یه نرم افزار بیاد که خودش برامون بخره و بفروشه و سود کنه..ظهر که از سر کار میای میبینی 5 تومنت شده 7 تومن/.:blinksmiley.:/
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است
      عمران و سازندگی قزوین -رییس هیات مدیره اش جناب دکتر عبدالعلی زاده وزیر مسکن سابق و مشاور وزیر کشور فعلی است -شرکت اصلی ساخت و ساز شهرداری قزوین است -پروژه های ساختمانیش خوب فروش و پیش فروش رفته و جریان نقدینگی بالایی داشته -جدیدا بیشتر از آورده افزایش سرمایه داده و یک افزایش سرمایه 50 درصدی از انباشته در سال آینده داره -دنبال ساخت 3نیروگاه بادی تا ظرفیت 100 مگاواتند که فاز اول مجوز -زمین -شرکت مشترک با تتا انرژی کیسون -و شریک خارجی و نقشه اتصال به شبکه برق سراسری مشخص شده است و تا آخر امسال برنامه اجرا تا5 مگاواتش رو دارند
      ایشون به عنوان رییس هیات مدیره سرمایه گذاری تامین اجتماعی ---شستا در حال انتخاب شدن هستند

نظر

• مبتدی2
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 973

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
        ایشون به عنوان رییس هیات مدیره سرمایه گذاری تامین اجتماعی ---شستا در حال انتخاب شدن هستند
        دکتر علی عبدالعلی‌زاده به عنوان رییس هیات مدیره سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) منصوب شد / دکتر سیدرضا نوروز‌زاده مدیرعامل شد.

◀️ سیدرضا نوروز زاده عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی پیش از این، به عنوان رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مشغول به خدمت بود که پس از تغییرات در این سازمان، در اسفند ماه سال گذشته با حکم نعمت‌زاده به سمت مشاور وزیر منصوب شد.

◀️ عبدالعلی زاده نیز در سابقه کاری خود مسئولیت وزارت مسکن در دولت اصلاحات و مشاور عالی وزیر کشور در امور توسعه مناطق وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران در دولت یازدهم را دارد.

◀️ شستا بزرگترین و مهمترین هلدینگ تامین اجتماعی در کشور می‌باشد
        ـ
        ✅ اصلاحات نیوز
        http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...65822877128721

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

این مطلب ربطش به این تاپیک چیه؟

دکتر علی عبدالعلی‌زاده به عنوان رییس هیات مدیره سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) منصوب شد / دکتر سیدرضا نوروز‌زاده مدیرعامل شد.

◀️ سیدرضا نوروز زاده عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی پیش از این، به عنوان رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مشغول به خدمت بود که پس از تغییرات در این سازمان، در اسفند ماه سال گذشته با حکم نعمت‌زاده به سمت مشاور وزیر منصوب شد.

◀️ عبدالعلی زاده نیز در سابقه کاری خود مسئولیت وزارت مسکن در دولت اصلاحات و مشاور عالی وزیر کشور در امور توسعه مناطق وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران در دولت یازدهم را دارد.

◀️ شستا بزرگترین و مهمترین هلدینگ تامین اجتماعی در کشور می‌باشد
          ـ
          ✅ اصلاحات نیوز
          http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...65822877128721

نظر

• مبتدی2
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 973

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
            این مطلب ربطش به این تاپیک چیه؟
            با سلام و احترام
            از موارد مهم از نظر بنیادی رشد یک شرکت وجود هیات مدیره قوی در اون شرکته که باعث پیشرفت شرکت می شوند
            حالا به نظر شما اگر رییس هیات مدیره یک شرکت 22 میلیارد تومانی بورس همزمان به عنوان رییس هیات مدیره شستا از بزرگترین شرکتها حال حاضر ایران ، انتخاب شود آیا نکته بنیادی ندارد ؟و ارتباط به تاپیک جنابعالی یعنی موشکافی بنیادی ندارد@};- http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...65822877128721
            البته به نظر شما احترام می گذارم

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

این تاپیک اسمش روشه...تحلیل بنیادی....تازه تحلیلم نه موشکافی و گرفتن مچ شرکتها در حسابسازی

با سلام و احترام
              از موارد مهم از نظر بنیادی رشد یک شرکت وجود هیات مدیره قوی در اون شرکته که باعث پیشرفت شرکت می شوند
              حالا به نظر شما اگر رییس هیات مدیره یک شرکت 22 میلیارد تومانی بورس همزمان به عنوان رییس هیات مدیره شستا از بزرگترین شرکتها حال حاضر ایران ، انتخاب شود آیا نکته بنیادی ندارد ؟و ارتباط به تاپیک جنابعالی یعنی موشکافی بنیادی ندارد@};- http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...65822877128721
              البته به نظر شما احترام می گذارم

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

سلام

بنده دو سه سالی هست که با بازار بورس آشنا شده ام و لک و لکی میکنم و چون عملکردم رضایت بخش نیست، دارم از اول مرور میکنم و نادانسته هام رو جبران میکنم.
                گشتم و گشتم و گشتم تا رسیدم به تالار بورسی و مطالبش رو از دیگر سایتها، مفید تر دیدم و دست آخر، دیدم مطالب این تاپیک بیشتر به رفع نواقص معلوماتی و مهارت های من میخوره. الان هم تو صفحات 10 تاپیک هستم که دیدم اوضاع مالی اروپا بدجوری قاراشمیش شده

برای همین، ضمن تشکر بابت زحمتی که میکشید، میخواستم نظرتون رو در مورد اتفاقی که توی اروپا افتاد و خروج انگلستان از اتحادیه اروپا رو توضیح بدید (موشکافی کنید)

در ضمن، بنده هنوز شیوه خاصی در معاملاتم ندارم و همچنان اندر خم یک کوچه ام، اما بیشتر به روانشناسی بازار و تحلیل شایعات متمرکز هستم، یعنی تشخیص اینکه چه خبری میتونه صحت داشته باشه و چه تاثیری و کلاً سعی میکنم سره رو از ناسره تشخیص بدم، با توجه به سوابق کاربران و نحوه درج پست هاشون. بنابراین، اگر در زمینه تحلیل روانی بازار چیزی به ذهنم رسید، حتماً دریغ نمیکنم و همونطور هم که گفتم، چون تازه دارم با سایت بورسی آشنا میشم و تاپیک رو تازه پیدا کرده ام، شاید دوستانی باشند (که حتماً هستند) در لابلای صفحاتی که هنوز 95 درصدشون رو نخونده ام، به این مهم هم اشاره و راهنمایی ها کرده باشند

با سپاس فراوان
                در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خطر فروپاشی اتحادیه اروپا رو تشدید کرد...احتمالا یونان هم از اتحادیه اروپا خارج شه

دوستان حواسشونو جمع کنن...این اقدام انگلیس در بلند مدت تاثیر زیادی رو قیمت مواد اولیه در جهان میزاره

شک نکنید ازین به بعد خیلی از کشورها میخان از اتحادیه خارج شن

ازونطرف انتخابات امریکا رو هم در پیش داریم که حتی اگه 1 درصد احتمال رای اوردن ترامپ جدی تر بشه بازار با خاک یکی میشه

این صعودی هم که بازار داره میکنه موقتی هست و فردا اواخر بازار و یا نهایتا پس فردا ریزش مجدد بازار شروع میشه

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

سلام
                    ایا از دست دادن متحد قدیمی امریکا در اتحادیه اروپا در نهایت به نفع ایران و روسیه تمام نخواهد شد؟؟ یکی از دلایل همراهی اتحادیه اروپا با امریکا در تحریمها وجود انگلیس در اتحادیه اروپا بوده و به نظرم بازار به جای عکس العمل منفی باید به این خبر واکنش مثبت نشان دهد ،هرچند مشخص نیست سرمایه هایی که در بازار هست اکثرا از چه دیدگاهی حمایت و طرفداری میکنند و چگونه به این خبر واکنش نشان خواهد داد ولی همه چیز در بلند مدت به نفع ایران و روسیه تمام خواهد شد.

نکته مهمتر این که بورس ایران بورس تقریبا دولتی هست و سقوط ونزول بازار هم درصد بالایی وابسته به تصمیم دولتی ها خواهد بود.
                    آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2016/06/25, 08:19.
                    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

به نظرم بازار داره آماده میشه برای ریزش؛ خبر حسن نصراله آینده روابط بین المللی رو میتونه تحت الشعاع قرار بده

نظر

• Inspired
                        عضو فعال
                        • May 2016
                        • 494

آقا سامان سلام

امروز خوندن 174 صفحه تاپیک وزین شما رو به اتمام رسوندم (اجمالی مرور کردم البته، وگرنه هضمش میخواستم بکنم، یک ماهی وقت میبرد)

و خیلی خوشحالم که با این تاپیک آشنا شدم. برای من خیلی آموزنده بود، اما حیف انگار دیگه کمتر سر میزنید اینجا و مطلب میذارید

سیر تطور و تحول جالبی طی شد. از بنیادی صرف رسیده شد به رانت و شایعه و تکنیک و درس بزرگ من هم این بود که باید به فراخور زمانه، تغییر کرد

الان فقط خواستم تشکری کرده باشم و ایده ای به ذهنم نمیرسه. واقعاً لذت بردم و مخصوصاً از دقت نظر شما اکثراً صائب و درست بود و از اون بالاتر، صداقت کم نظیرتون در درج اخبار و پذیرش خطا ها

باز هم ممنون

ارادتمند

Inspired

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

اختیار دارید انشالا هرجا هستید شادو سلامت باشید

اگر یه زمانی دیدم بازار واقعا بنیادی براش اهمیت داره دوباره حسابسازیهارو رو میکنم اما با روش جدید

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                          آقا سامان سلام

امروز خوندن 174 صفحه تاپیک وزین شما رو به اتمام رسوندم (اجمالی مرور کردم البته، وگرنه هضمش میخواستم بکنم، یک ماهی وقت میبرد)

و خیلی خوشحالم که با این تاپیک آشنا شدم. برای من خیلی آموزنده بود، اما حیف انگار دیگه کمتر سر میزنید اینجا و مطلب میذارید

سیر تطور و تحول جالبی طی شد. از بنیادی صرف رسیده شد به رانت و شایعه و تکنیک و درس بزرگ من هم این بود که باید به فراخور زمانه، تغییر کرد

الان فقط خواستم تشکری کرده باشم و ایده ای به ذهنم نمیرسه. واقعاً لذت بردم و مخصوصاً از دقت نظر شما اکثراً صائب و درست بود و از اون بالاتر، صداقت کم نظیرتون در درج اخبار و پذیرش خطا ها

باز هم ممنون

ارادتمند

Inspired

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                            خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خطر فروپاشی اتحادیه اروپا رو تشدید کرد...احتمالا یونان هم از اتحادیه اروپا خارج شه

دوستان حواسشونو جمع کنن...این اقدام انگلیس در بلند مدت تاثیر زیادی رو قیمت مواد اولیه در جهان میزاره

شک نکنید ازین به بعد خیلی از کشورها میخان از اتحادیه خارج شن

ازونطرف انتخابات امریکا رو هم در پیش داریم که حتی اگه 1 درصد احتمال رای اوردن ترامپ جدی تر بشه بازار با خاک یکی میشه

این صعودی هم که بازار داره میکنه موقتی هست و فردا اواخر بازار و یا نهایتا پس فردا ریزش مجدد بازار شروع میشه
                            سلام
                            تاثیر خروج انگلیس روی مواد اولیه چطور است؟ (مواد اولیه گران می شوند یا ارزان؟) چرا؟
                            من به نظرم می رسید در بلند مدت هیچ تاثیری نداشته باشد و در کوتاه مدت بازار ها (چه ارز ها و چه فلزات و چه بورس ها و ...) دچار نوسان بشوند.
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                              سلام

در ضمن، بنده هنوز شیوه خاصی در معاملاتم ندارم و همچنان اندر خم یک کوچه ام، اما بیشتر به روانشناسی بازار و تحلیل شایعات متمرکز هستم، یعنی تشخیص اینکه چه خبری میتونه صحت داشته باشه و چه تاثیری و کلاً سعی میکنم سره رو از ناسره تشخیص بدم، با توجه به سوابق کاربران و نحوه درج پست هاشون. بنابراین، اگر در زمینه تحلیل روانی بازار چیزی به ذهنم رسید، حتماً دریغ نمیکنم و همونطور هم که گفتم، چون تازه دارم با سایت بورسی آشنا میشم و تاپیک رو تازه پیدا کرده ام، شاید دوستانی باشند (که حتماً هستند) در لابلای صفحاتی که هنوز 95 درصدشون رو نخونده ام، به این مهم هم اشاره و راهنمایی ها کرده باشند

با سپاس فراوان
                              سلام

یک چیزی خدمتتان عرض کنم، روانشناسی بازار مانند بررسی نموداری و بررسی بنیادی یک امر پیچیده ای است.
                              بازار در یک سری از موارد هر روز رنگ عوض می کند و چیز جدیدی رو می کند و در یک سری از موارد همیشه همان است که هست...
                              در مورد همین روان شناسی بازار... گاهی بازار همان طور پیش می رود که عموم مردم فکر می کنند. یعنی همه انتظار ریزش دارند این هم می ریزد، همه انتظار رشد دارند این هم رشد می کند. گاهی برعکس می شود. اکثریت هر جور پیشبینی می کنند به نظرشان می رسد باید بازار رشد کند (هم تلویزیون خودمان اخبار مثبت پخش می کند و هم بی بی سی، هم گزارش ها خوب است و هم برآورد کارشناسان و هم پول خوبی وارد بازار می شود و هم نسبت خریدار به فروشنده درست است و ...) ولی دقیقا بازار برعکس ریزش می کند!

پس
                              هر ابزاری که آدم می خواهد از آن استفاده کند باید تخصص زیادی در آن پیدا کند(تا احتمال به هدف خوردن پیشبینی اش زیاد باشد). (این 1)

2-
                              صورت های مالی و نمودار و خبر و روانشناسی بازار و بررسی اوضاع بین المللی و ملی باید همه در کنار هم باشد تا یک بررسی به واقعیت نزدیک شود.
                              در خیلی از مجامع که می روم از زبان مدیران شرکت ها می شنوم که فلان جای صورت مالی را که الان است در حقیقت باید فلان باشد که الان ثبت نشده و در گزارش های بعدی خواهد آمد! (مثلا طرف هشت ماه است همکاری خودش را با خارجی ها شروع کرده و اطلاع رسانی هم نکرده ولی از این ماه اطلاع رسانی می کند و در صورت ها هم می آورد و ... که بالکل صورت های مالی را هم ممکن است زیر و رو کند.)
                              یا سهامدار عمده حسابی از سهم حمایت می کند و هر روز کف جدیدی برای سهم می بندد و ... ولی چون دوره بازار الان افزایشی نیست آن قدر فروشنده از در و دیوار پیدا می شود که طرف با آن قدرتش از رو می رود و کم می آورد و آخر سر هم ولش می کند...
                              یا نمودار را که نگاه می کنی می بینی از همه لحاظ باید نماد رشد قیمت داشته باشد. هم نشانگر های مکدی و آر اس آی اشباع شده اند و هم قیمت بسیار جذاب است و هم از نظر فیبوناچی و از نظر خط روند به چندین حمایت عالی همزمان رسیده ایم و هم موارد دیگر... ولی یک باره بهای یک ماده ی اولیه در جهان کاهش می یابد و تمام این بررسی های نموداری می شود کشک (در این حالت از قضا بهترین حمایت تبدیل به بدترین مقاومت می شود.)
                              الان یک موردی در مورد مواد اولیه به ذهنم رسید. در یکی از مجامع که رفته بودم یک فردی (آقای محمدی رئیس جلسه ی کالسیمین اگر اشتباه نکنم) یک بررسی خیلی زیبایی کرد... می گفت الان چین فلان تعداد از کوره هایش را خاموش کرده و از طرف دیگر هم به بازار مسکنش پول تزریق کرده پس آن دسته از پیشبینی های بنیادی و نموداری که می کنند از پایین آمدن قیمت همه اشتباه است و احتمال پایین آمدن قیمت تقریبا صفر است چرا که این چنین کوره ها این طور نیستند که راحت قطع و وصل شوند و راه اندازی و خاموش کردنشان زمان بر و هزینه بر است پس اگر روشن کرده اند به احتمال قوی رونق جدی ای برای بازار متصور هستند... حالا دقیقا تحلیل ایشان یادم نیست و همین طوری به صورت مثال عرض کردم. منظور این است که در بررسی تکنیکال و بنیادی باید مسائل کلان بین المللی را در نظر گرفت و در بررسی مسائل کلان بین المللی باید جزئیاتی از چند کشور مطرح را دانست و علاوه بر همه ی اینها باید یک مقدار دانش فنی! داشت (مثل همین که خاموش روشن کردن کوره امری زمان بر است).

حرف زیاد زدم.

نتیجه گیزی این می شود که
                              همیشه به دنبال تجربه و دانش های متنوع باشیم. و نیز بخشی از هزینه ی ناشی از کم بودن دانشمان را با روش های مدیریت سرمایه (مثلا تعدد نماد های سبد یا قرار دادن آستانه ی زیان و ...) جبران کنیم.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Inspired
                                عضو فعال
                                • May 2016
                                • 494

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام

یک چیزی خدمتتان عرض کنم، روانشناسی بازار مانند بررسی نموداری و بررسی بنیادی یک امر پیچیده ای است.
                                بازار در یک سری از موارد هر روز رنگ عوض می کند و چیز جدیدی رو می کند و در یک سری از موارد همیشه همان است که هست...
                                در مورد همین روان شناسی بازار... گاهی بازار همان طور پیش می رود که عموم مردم فکر می کنند. یعنی همه انتظار ریزش دارند این هم می ریزد، همه انتظار رشد دارند این هم رشد می کند. گاهی برعکس می شود. اکثریت هر جور پیشبینی می کنند به نظرشان می رسد باید بازار رشد کند (هم تلویزیون خودمان اخبار مثبت پخش می کند و هم بی بی سی، هم گزارش ها خوب است و هم برآورد کارشناسان و هم پول خوبی وارد بازار می شود و هم نسبت خریدار به فروشنده درست است و ...) ولی دقیقا بازار برعکس ریزش می کند!

پس
                                هر ابزاری که آدم می خواهد از آن استفاده کند باید تخصص زیادی در آن پیدا کند(تا احتمال به هدف خوردن پیشبینی اش زیاد باشد). (این 1)

2-
                                صورت های مالی و نمودار و خبر و روانشناسی بازار و بررسی اوضاع بین المللی و ملی باید همه در کنار هم باشد تا یک بررسی به واقعیت نزدیک شود.
                                در خیلی از مجامع که می روم از زبان مدیران شرکت ها می شنوم که فلان جای صورت مالی را که الان است در حقیقت باید فلان باشد که الان ثبت نشده و در گزارش های بعدی خواهد آمد! (مثلا طرف هشت ماه است همکاری خودش را با خارجی ها شروع کرده و اطلاع رسانی هم نکرده ولی از این ماه اطلاع رسانی می کند و در صورت ها هم می آورد و ... که بالکل صورت های مالی را هم ممکن است زیر و رو کند.)
                                یا سهامدار عمده حسابی از سهم حمایت می کند و هر روز کف جدیدی برای سهم می بندد و ... ولی چون دوره بازار الان افزایشی نیست آن قدر فروشنده از در و دیوار پیدا می شود که طرف با آن قدرتش از رو می رود و کم می آورد و آخر سر هم ولش می کند...
                                یا نمودار را که نگاه می کنی می بینی از همه لحاظ باید نماد رشد قیمت داشته باشد. هم نشانگر های مکدی و آر اس آی اشباع شده اند و هم قیمت بسیار جذاب است و هم از نظر فیبوناچی و از نظر خط روند به چندین حمایت عالی همزمان رسیده ایم و هم موارد دیگر... ولی یک باره بهای یک ماده ی اولیه در جهان کاهش می یابد و تمام این بررسی های نموداری می شود کشک (در این حالت از قضا بهترین حمایت تبدیل به بدترین مقاومت می شود.)
                                الان یک موردی در مورد مواد اولیه به ذهنم رسید. در یکی از مجامع که رفته بودم یک فردی (آقای محمدی رئیس جلسه ی کالسیمین اگر اشتباه نکنم) یک بررسی خیلی زیبایی کرد... می گفت الان چین فلان تعداد از کوره هایش را خاموش کرده و از طرف دیگر هم به بازار مسکنش پول تزریق کرده پس آن دسته از پیشبینی های بنیادی و نموداری که می کنند از پایین آمدن قیمت همه اشتباه است و احتمال پایین آمدن قیمت تقریبا صفر است چرا که این چنین کوره ها این طور نیستند که راحت قطع و وصل شوند و راه اندازی و خاموش کردنشان زمان بر و هزینه بر است پس اگر روشن کرده اند به احتمال قوی رونق جدی ای برای بازار متصور هستند... حالا دقیقا تحلیل ایشان یادم نیست و همین طوری به صورت مثال عرض کردم. منظور این است که در بررسی تکنیکال و بنیادی باید مسائل کلان بین المللی را در نظر گرفت و در بررسی مسائل کلان بین المللی باید جزئیاتی از چند کشور مطرح را دانست و علاوه بر همه ی اینها باید یک مقدار دانش فنی! داشت (مثل همین که خاموش روشن کردن کوره امری زمان بر است).

حرف زیاد زدم.

نتیجه گیزی این می شود که
                                همیشه به دنبال تجربه و دانش های متنوع باشیم. و نیز بخشی از هزینه ی ناشی از کم بودن دانشمان را با روش های مدیریت سرمایه (مثلا تعدد نماد های سبد یا قرار دادن آستانه ی زیان و ...) جبران کنیم.
                                سلام

دقیقاً با کلیه فرمایش های شما موافقم

سیر تطور و تحول شیوه معاملاتی من، شلم شوربایی از همه اینهاست، اما الان تمرکزم بیشتر بر بازار خوانی است

چون گزارشهای ارسالی که اکثراً دستکاری شده هستند و همه کس هم آقا *سامان* نمیشن که مچ گیری کنند
                                ابزار تکنیکال باید بومی سازی بشه و بر اساس مفاهیم و شرایط بازار ما، کالیبره بشه که عمومیت نداره و کسانی هستند که به این مهم دست یافته اند، ولی برای خودشون نگه داشته اند (که حق هم دارند)
                                بازار داغ شایعات و شیوه های خر داغ کنی هم، تخصص های خودش رو میطلبه

پس باید با استفاده از شیوه های رایج، از جمله مدیریت مالی و سبد و نیم نگاهی به اخبار، خودمون رو مجهز تر کنیم تا خطای محاسباتیمون رو به حداقل برسونیم

مثلا الان من بیشتر روی اخبار سیاسی و برجام متمرکز هستم و بوهای خوبی به مشامم نمیرسه

مخالفین دولت تمام انرژیشون رو گذاشته اند که هر طور شده، قطار برجام رو از ریل خارج کنند که این میتونه اثر دو سویه بدی روی بازار و زندگی مردم بذاره

شاید دفعتاً جنگی رخ نده، اما پتانسیل بروز یک جنگ کلاسیک توی منطقه رو افزایش میده و اثر دوم که قطعی است، گرانی دلار و لاجرم افزایش تورمه

راهکاری بسان سال 90 برای فرافکنی معضلات اقتصادی و در خطر انداختن عمدی کشور در یک تحریم خود باعث شده و خواسته که منجر شد به آغاز فروپاشی اقتصاد ما و افزایش لجام گسیخته قیمت ها که همین برجام فعلا جلوش رو گرفته و تا حدی روندش رو کند کرده و همه میدونیم، هنوز سایه شوم فروپاشی اقتصادی بر فراز بازار ما، باقی است

امیدوارم دست اندرکارای دولت با درایت هر چه بیشتر، چرخ اقتصاد رو تا ایستگاه بعدی انتخابات، بتونند چرخان و جنبان نگه دارند

از شما هم ممنون که تشریک مساعی دانش و تجربه کردید و تجربیاتتون رو با سایرین در میون گذاشتید

ارادتمند
                                Inspired

نظر

در حال کار...
                                X