صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1307

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    درود

از 1356 تا 11 تاش امروز رفت 1345 تای دیگه

حداکثر 10 روز فرصت هست ؟
    27 تای دیگه امروز رفت

1318 تای دیگه مونده

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 958

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      27 تای دیگه امروز رفت

1318 تای دیگه مونده
      در واقع عملا هیچ

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4107

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
        از شما بعید بود جناب بی فور
        تو یه سهم بی بنیاد کود زنجان! تو حقش به تله بیوفتید
        الان کوثر رو ببینید بنیاد عالی و سود سازی عالی ‌ولی زمینگیر خق هاست!
        امروز حقیقی ها شدید حقش رو خریدن
        اینکه میگید بعید بود نظر لطفی است بر من کم سواد . سلامت باشید دوست خوب
        به هر حال در این کازینو برای هر کسی احتمال خطا هست بخصوص من کم سواد

حالا جالبه من برای واریز تردید کردم ولی عاقبت روز اخر واریز کردم . حق ها را بالای 140 فروخته بودم ولی با کثافت کاری و فریب ، چند روز اخر زدند زیر سهمش و فریب خوردم . سابقه معاملات را ببینید متوجه میشد
        دوباره زیر 140 خریدم و روز اخر واریز کردم و از اردیبهشت تا کنون این تنها موردی است که به بنده زیان زده البته تا الان . باید دید 3 ماه دیگر چه میشود

من در هیچ سهمی از اول خرداد تا کنون که بازار ریزشی بوده نموندم و زیان ندادم . برای من زیان های بالای 10% و 20% و ... مفهومی نداره و سالهاست بهش تن ندادم . هضمش برام دشوار است

جسارت هم به دوستان نباشه باید اقرار کرد کمی اسیر جو تبلیغات هم شدم . قبول کنیم بی تاثیر نیست
        اسم هم نمیبرم ولی بودند عده ای از دوستان که جو به راه انداختند

دوستی داشتم همون اوائل که با این بازار اشنا شده بودم گفت در تصمیم های بورسی همون اولین تصمیمی که به ذهنت میرسه احتمال درست بودنش بیشتر است . به همون عمل کن و تردید نیار . درصد خطا در تصمیم های اول کمتر است
        من تردید کردم متاسفانه

نمیخوام ایه یاس بخونم ولی من چندان اعتقادی به خواب سرمایه برای سالها بعد تا گوساله گاو شود ندارم که ندارم
        تا گوساله گاو شود شاید عمری هم باقی نباشد

و شاید گاوی که منتظرش هستیم زمانی پروار شود که دیگه فشار اومده به چند جای بدن ما . بحث زنجان و حق نیست . کلی میگم در کل ارکان زندگی

عمر کوتاه است باید از لحظه های حال استفاده برد . بدست اوردن سرمایه در سالهائی از عمر که سال به سال شور و نشاطش و جوانیش کمتر میشه به درد نمیخوره
        کم نیستند کسانی که در دنیای حقیقی دارم می بینم از زندگی لذت نبردند و منتظر روزهای خوب و ثروت زیاد تر بودند . یه عده که نرسیدند و اونائی هم که رسیدند تا اومدند بفهمند چی به چیه درد و مرض هاشون شروع شد

دوستی دارم که یکی از کارتونیست های مطرح ایران است . با دلی پاک و ساده و البته مجرد !!! و البته 10 سال از من بزرگتر
        چند سال پیش هر چی تو گوشش خوندم فلانی سرمایه خوبی داری از زندگیت لذت ببر . بردار یه تیکه این پول را برو 6 ماه اروپا یا یه جای دیگه و زندگی کن . از زندگی لذت ببر ... گوش نکرد و نکرد ...

فقط در عرض 3 سال ، فشار اومد به چند جاش از جمله زانوش . الان دیگه نمیتونه نیم ساعت چهار زانو بزنه . درد معده و ...
        اخه این پول بدست اوردنها طی سالیان اینده به چه کاری میاد ؟

امروز زیاد روده درازی کردم از همگی عذر خواهی میکنم
        موفق باشید

نظر

• sahmy
          عضو جدید
          • Dec 2011
          • 12

واسه کسی از دوستان پیش اومده این قضیه؟

برخی از کارگزاریها بدلیل 1000 ریال واریزی حق تقدم استفاده نشده را از طریق انلاین نمی خرند وبرای خرید باید با کارگزاری تماس بگیرید شاید کارگزاری شما هم از آن دسته باشد.
          آخرین ویرایش توسط sahmy؛ 2023/08/27, 14:18.

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

[QUOTE=sahmy;1057401]واسه کسی از دوستان پیش اومده این قضیه؟

برخی از کارگزاریها بدلیل 1000 ریال واریزی حق تقدم استفاده نشده را از طریق انلاین نمی خرند وبرای خرید باید با کارگزاری تماس بگیرید شاید کارگزاری شما هم از آن دسته باشد.[/QUO
            کارگزاری های مفید و آگاه کسر 100 تومان اتوماتیک دارند.الباقی را باید موقع خرید چک کنید آیا مثلا 1000 سهم پذیره می کنید 100 تومان هم اضافه شده بعد اقدام به خرید کنید
            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              من بیشتر برای دوستانی ناراحتم که عجولانه این بنجل را درشت درشت خریدند و حتی از مثبت این چند روز هم که جا موندن هیچ ، زیان سنگین هم دیدند وگرنه من از حق لعنتیش و خود سهمش 2 میلیون بیشتر ندارم
              مشخص بود این بنجل قرار نیست جائی بره . بالای 260 و 270 فرصت فروش بود

اولین باری هم بود که به عمر بورسیم برای حق تقدم در مرحله اول پول ریختم در حالی که خود سهم را نداشتم و این درس عبرتی شد که از این غلطا دیگه مرتکب نشم

حق تقدم و واریز پول در مرحله اول و بلاک کردن سرمایه به مدت 8 ماه فقط و فقط و فقط زمانی مناسب است که بازار به ته رسیده باشد . در حالی که اخر اردیبهشت که پول ریختیم و زمان اخر واریز بود ، بازار ته نبود ، نیمه ریزش بود . بی تجربگی کردیم
              این درس عبرت باید باشد !!!!

این سهم یک افشای خوب نیاز داره تا کمی از بلاتکلیفی در بیاد وگرنه به نظر میاد هنوز بازار و سهامداران باور ندارند این بیابون روزی به تولید برسد

نمیدونم منظورت من بودم یا نه اما خیلی صریح بهت بگم شما هیچوفت سرمایه گذار خوبی نمیشی! کسیکه صبر و حوصله اش همینقدره باید بره پولشو بانک بزاره...

من شخصاً امروز 2.5 میلیون دیگه حق خریدم... در خواب نمیدیم در این بازار چنین فرصتی بدستم برسه که سهام رو در +7 بدم و سهم ارزشمند دیگری رو در -6 بخرم! هیچ عجله ای برای یک شبه پولدار شدن نداشتم و ندارم! برای من خرید سهم اول یه بازی طولانیه... وقتی سهمی میخرم حداقل تارگتم برای نگهداری 6 ماه هست و تا به قیمت مدنظرم نرسه نمیفروشم... اگه زودتر قیمت رو زد که خوب میفروشم و چه بهتر و اگه نرسید بازم صبر میکنم... هیچ عجله ای نیست... این به قول شما بیابان ممکنه چند سال دیگه هم بیابان بمونه ولی من روزی که تصمیم به خرید این سهم گرفتم برای حداقل 2-3 سال سهامداری خودم رو آماده کردم... خدا رو شکر پول زیاد دارم و این بخش از سرمایه رو میزارم در سبد بلندمدت... هرچی افت بیشتر کنه از نظر من بهتره...

پ.ن : مدتی قبل با یه یه بنده خدایی آشنا شدم که حداقل هزار میلیارد تومان سرمایه داره... یه پول سنگینی وارد یه سهمی کرده بود و چند سال تکون نمیخورد و مدام میخرید... ازش پرسیدم ناراحت نیستی این مدت این همه دلار و کالاها گرون شده و پول تو تکون نخورده ... با کمال آرامش گفت به وقتش جبران همه رو یکجا میگیرم... حس عقب موندن از بازار معنایی نداره... نباید خودت رو با هیچکسی مقایسه کنی ... یکسال بعدش اون سهم چنان رشدی کرد که واقعاً جبران همه خواب سرمایه اون بنده خدا رو کرد.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

درود
                امروز دسترسی کامل به سیستم نبود و فقط با گوشی درحد معاملات و پیگیری روند بازار بودم که البته معاملات نسبتا پرحجمی هم داشتم. دیدم تاپیک پر مطلب هم شده که هنوز کامل نخواندم و البته تاحدودی بنا به تجربه قابل انتظاره و فقط درحد فضای منفی ایجاد شده در سهم و... با نگاه گذرا دیدم.

قصدی بر نوشتن در اینباره نیست و قبلا هم پرداخته شده و فقط جهت مرور... حق تقدم در اخر اردیبهشت متوقف شد با قیمت پایانی 136تومان و در این مدت اخیر شرایط بازار عمدتا کاهش بوده و اکثر نمادها و پرتفوی ها با افت همراه بودن، هرچند خودم همانطور که قبلا هم گفته شد ارزش سبدم از سقف اردیبهشت کمتر نیست ولی کلیت بازارو باید درنظر داشت بطوری که برخی نمادها حتی از سقف اردیبهشت خودشون نصف قیمت شدند که در روزهای اخیر بخشی از افت رو جبران کردن ولی هنوز فاصله قابل توجه با قیمت اردیبهشت دارن. خودم حق هارو محدوده زیر70 خریده بودم و با واریز مبلغ اسمی بقصد بلند مدت ولی اگر برفرض شخصی در روز پایانی حق رو 136 خریده و مبلغ اسمی رو هم واریز کرده باشه الان با قیمت امروز سهم فعلا در ضرر نیست درحالی که اکثر نمادها افت کردن. از منظر دیگر و افت اون هم درنظر بگیریم خرید حق 135 و واریز=قیمت تمام شده 235 و قیمت امروز حق+100 =217 که کمتر از 10 درصد افت که اونهم باز افت خاصی محسوب نمیشه باتوجه به اوضاع بازار. ولی خب نگرانی برخی دوستان مسلما برای روزهای بعدی است و نه شرایط کنونی.

طبیعیست اگر بازار مثل امروز شرایطش خوب باشه و سهمی که در سبد داریم منفی باشه حس خوبی بهمون دست نده بخصوص اینکه حجم اون سهم در سبد بالا باشه. سهم چند هفته پیش تا حدود235 هم افت کرد و الانم همون قیمته و درواقع بخش عمده رشد این چند هفته رو پس گرفت. شاید در این تاپیک بیشترین حجم از این نمادرو من داشته باشم ولی به واقع و کاملا صادقانه چون بقصد و هدف مشخصی خرید شده از منفی امروز ناراحتی وجود نداشت. باید دید چرا خریدیم و به چه هدفی؟ اگر قصدمان کوتاه مدت و حتی میان مدت بوده که قطعا اشتباه انتخاب کردیم. این شرکت فعلا نه تولیدی دارد نه سودی و زمان به ثمر نشستنش هم دقیق معلوم نیست و زمانها تقریبیه و طبیعتا ریسک های خودش رو هم داره و سرمایه هایی که دنبال ریسک نیستن اصولا نباید سراغ همچین نمادهایی بیان. البته ریسک ها در مقابل قیمت است و هردو رو کنار هم باید دید و منطقا اگر اوضاع روبراه شود ارزش بازار هم چنین نمیماند و برای من نوعی اینجا عمده ریسک طولانی شدن مدته که اونم تاحدودی قابل درک و انتظاره.

فرض رو بگیریم که الان سهم همان 300 تومان یکی دو هفته پیش بود و حق هم مثلا 150 160 قیمت میخورد و خریدار داشت برای من که قصدم ماندن تا اقلا 1404 است چه تفاوتی داشت؟ بجز اینکه الان با دیدن این قیمت حق اضافه میکنم. البته قصد سرپوش گذاشتن روی عملکرد بازیگر و... نبوده و نیستم و این بازی ها همواره در حق تقدم ها هرکدام به نحوی از انحا کمو بیش بوده و موضوعی نیست تازگی داشته باشه و امروز حتی با سازمان درمورد دستکاری تماس گرفتم. قبل از بازشدن حق هم برخی دوستان قیمت 90 تومان و این محدوده را مناسب خرید حق میدانستن و درواقع چنین انتظاری به عنوان یکی از احتمالات مطرح بوده. کلا در افزایش سرمایه ها بازی زیاد است حالا از هر محلی باشد اورده که جای خود دارد.مثلا بعد از تجدید ارزیابی خاور سال1400 که سهامدار بودم سهم روز بازگشایی قیمت96 تومان صف فروش شد و عده ای نگران که این چه سهمی بود و... ولی همانجا از صف مجدد اضافه شد و همان سهم الان بعد از افزایش سرمایه دومش تا کجا رفت و... البته شرایط هرسهمی متفاوته منتها بنظر نباید افت و خیز مقطعی ملاک تصمیم باشد. طبیعتا بخشی از سرمایه و سبد که برای کوتاه مدت و نوسان است بحثش جداست.

درست یا غلط امروز خرید خوبی داشتم در 117 هرچند احتمال بالا روزهای بعد قیمت کمتر و حتی زیر 100 هم امکان خرید خواهد بود و سعی میکنم بازهم درحد توان استفاده کنم وقتی قصد ماندنه خیلی 10 20 تومان بالا پایین توفیری ندارد هرچند در تعداد بالا رقم معتنابهی باشد ولی به هرروی بازار همین است. همین سهم را سال گذشته قبل از افزایش سرمایه در محدوده 200 خریدم و بعد از افزایش سرمایه با قیمت بالاتر با حق قیمت کمتر تعویض کردم و واریز و... هرچند بقیه بازارم رشد کرده ولی تا همین الانم ناراضی نبودم.

یک مطلب هم اینکه اینگونه نمادهارو باید خود فرد با بررسی همه جوانب تصمیم بگیرد و تشویق به خرید نباید صورت بگیره چراکه هرشخصی امکان و استراتژی خودش را دارد و چه بسا سهم برفرض برای من مناسب و برای دیگری بدترین باشد. همین امروز3نفر از دوستان پیام دادند که بخریم حق را و با توضیحاتی که در مورد زمانبر بودن ثبت و بعد فشار احتمالی فروش بعد از ثبت و نامشخص بودن زمان افتتاح و... دادم منصرف شدن و گفتن اصلا نمیدانستیم! سهم خوب با سود فعلی و تقسیم سود مناسب در بازار کم نداریم که شفاف تر هم باشد که در سبد من هم از این دست نمادها وجود دارد . انتظار خودمان را از هر خرید و احتمالات پیش رو باید بسنجیم و بعد اقدام کنیم تا بتونیم با ارامش بهتر معاملات رو پیش ببریم. هیچ قطع و 100درصدی هم درکار نیست که خریدمان جواب دهد ولی تا الان در این سهم طی مدت اخیر موضوعی غیرمنتظره که خارج از مفروضاتی که میشد درنظر گرفت رخ نداده.

مخاطب خاصی هم در مطلب نبود و فضای کلی مدنظر است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

اگر تارگت بلندمدت داشتیم و وجه حق ها را واریز کردیم که الان اهمیتی نداره قیمت سهم ۲۰۰ باشه یا ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ چون هنوز به سهم تبدیل نشده. اتفاقا قیمت های پایین این فرصت را ایجاد میکنه تا در حد امکان اضافه کنیم و میانگین کم کنیم. البته این گفته های من توجیه کثافتکاری و بی انصافی بازیگران سهم نیست.
                  اگر وارد بازی حراج شدیم خب باید بدونیم که با یک بازی پیچیده قمارگونه روبرو هستیم که کنترلش در دستان حقوقی و بازیگر هست.
                  من خودم هر بخشی از نقدینگی که به این سهم اختصاص دادم هدفم نگهداری تا زمان بهره برداری از شرکت بوده.

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

بعد سالها تجربه؛ در بازی حق تقدم ها نباید وارد شد
                    تنها استثنا حق های خاور بود اونم چون ۱۶ تومن بود! والسلام
                    من خودم بیمه کوثر دارم بخاطر همش ۱۰ درصد حق های بحراج رفته سه ماه دهن سهامداران رو سرویس کردن!
                    آخرا به شرکت زیر مجموعه کوثر تابلو روزی ۱۰-۲۰ میلیون سهم رنج منفی میزد سهمو از ۴۹۵ تا ۲۸۵ پایین آوردند
                    ما هم زنگ بزن به نظارت به کوثر و ،…. با یه وضعی
                    الان نصف خق ها رفته میانگین پاینتر از بسته شدن نصف بیشترش مونده

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

رفقا همه این اتاق جمع شده اید ...!

تقدیم به
                      رفقای زنجان باز ... @};-

.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

یه پله زنجان از صف فروش خرید شد.
                        ببینیم تا کجا میخوان سهم را به زیر بکشن.

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

ارزش بازار شپدیس: 98 همت
                          ارزش بازار زنجان: 1.4 همت

إِنَّ فِي ذلک لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُون!
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

شپدیس ظرفیتش سه برابر زنجانه

منتها شپدیس در مدار تولیده و زنجان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و تا دوسال دیگه بهره برداری میشه

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1772

آخه این دو قابل مقایسه نیستند شرکتی که آیا تا دو سال دیگه به بهره برداری برسد یا نه با شرکتی که در حال تولیده و ضمنا سابقه درخشانی هم داره قابل قیاس نیست اگر یادتون باشه شلرد چندین سال طول کشید تا به بهره برداری رسید

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

درود
                                برخی دوستان تصور می کنند یک شرکت با 50 درصد پیشرفت فیزیکی و خرید 80 درصد تجهیزات دقیقا پس از بازگشایی ارزش بالاتری نسبت به امروز می گیرد!
                                البته من خودم چند صفحه پیشتر ظرفیت هر سه سهم شلرد و زنجان و شپدیس را قیاس کرده ام و بر این نکته واقفم که شپدیس در حال تولید و جا افتاده و استوار است! اما قاعدتا در بازار "آینده" سهم را می خرند!و اگر قرار باشد آینده را نخرند و سهم افقی نداشته باشد،همین شپدیس امروز این ارزش بازار را نداشت!
                                دو سال یا سه سال زمان زیادی نیست....این شرکت قویا روزی نه چندان دور به مدار تولید خواهد رفت..... اما اگر دوستی مجددا استدلال بیاورد که این هم معلوم نیست.....به همین سنت اینگونه پاسخ خواهم داد که پس معلوم هم نیست شپدیس فردا کار کند!
                                اینقدر می دانم که از انتهای تونل نور مشاهده می شود! من هم بیش از این نمی دانم!
                                در هر صورت قصد تبلیغ و توصیه به خرید و یا نگهداری نه این سهم بلکه هیچ سهم دیگری را ندارم و صرفا جهت آرشیو اینجا مطالبی می نویسم... کسی به حرف من زنجان نخرد!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X