صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4101

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    با سلام بر بیفور سیتی خان ( قبل شهر خان)
    هرچه به سراغ صفحه زنجان می آیم جز نق و غر از جانب ات به کاربران و سهم چیزی دیگری مشاهده نمی نمایم.البته زبل خان می باشی و با عزیزم و جانم حرفت را می زنی و بعد می گویی مخاطب خاص هم نداری. خدمتت عارض می باشم که شما هم عزیز دل من می باشی.

مرگ بر زالوصفتان
    اینم بگم و خلاص یا همون تامام !!!
    احیانا بجز دندان مصنوعی و از رو ویلچر ، عینکتون هم ته استکانی باشد
    بنده در این تاپیک 4 ماه است مینویسم و نقدها فقط در 3 روز گذشته است

شما چند بار به این تاپیک اومدی و کجاهاش را دیدی ؟
    نمیدونم چرا هر کی با من خصومت داره شهامت نداره با ایدی اصلیش بیاد نقد کنه و خیلی تابلو میاد درفشانی /:.yead.:/

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

حق را زیر نظر دارم تا کجا پایین میاد مقداری به سبد بلندمدتی اضافه خواهم کرد.
      خود سهم را هم مقداری به سبد کوتاه مدتی، اگر بشه کف شناسی کرد احتمالا با بسته شدن پرونده حق ها رشد خوبی در پیش داشته باشه.
      با این حجم بالای حق تقدم هیچ عجله ای هم برای خرید نیست، یه دوستی میگفت ممکنه یه دفعه صف خرید بشه خب بشه ما به اندازه کافی از این سهم داریم فقط برای میانگین کم کردن اگر بشه اضافه میکنیم.
      الان میانگین خریدم و پولی که چند ماه پیش به حساب شرکت واریز کردم بیشتر از قیمت فعلی حق هست و میتونستم همه خرید های قبلی را یکجا الان با قیمت پایینتر انجام بدم ولی بورس هست دیگه. بازی های حق تقدم که جای خود داره.
      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/29, 06:37.

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

متاسفانه چون تعداد حق ها بالا هست دست بازیگران برای کثافت کاری و پایین کشیدن قیمت باز است.ملالی نیست حق ها رو در پایان بازی می خرم با احتساب امروز در صورت تمدید نشدن حق ها 7 روز کاری معامله میشن و با دامنه 6 درصدی اعمال شده از نظر محاسباتی صرف در بدترین شرایط حدود 45 درصد دیگه یعنی تا حدود 62 تومن می تونند بیان پایین که البته خیلی بعیده و احتمال کمی داره ولی یاد گرفتم در بورس غیر ممکن وجود نداره و باید اماده مواجهه با بدترین شرایط را داشت.

ولی از دید نرمال باید همون حدود 80 تا 90 جذابیت داشته باشه برا بازار
          آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/08/29, 08:48.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

نکته مهم اینکه شرکت یک افزایش سرمایه از آورده به مبلغ 262.5 میلیارد تومنی دیگه داره که معادل 42.8 درصد از سرمایه فعلی است و در صورت داشتن نگاه درازمدت منابع مالی لازم برای واریز قیمت اسمی 100 تومنی اون نیز در نظر گرفته شود.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4101

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

حق را زیر نظر دارم تا کجا پایین میاد مقداری به سبد بلندمدتی اضافه خواهم کرد.
              خود سهم را هم مقداری به سبد کوتاه مدتی، اگر بشه کف شناسی کرد احتمالا با بسته شدن پرونده حق ها رشد خوبی در پیش داشته باشه.

با این حجم بالای حق تقدم هیچ عجله ای هم برای خرید نیست، یه دوستی میگفت ممکنه یه دفعه صف خرید بشه خب بشه ما به اندازه کافی از این سهم داریم فقط برای میانگین کم کردن اگر بشه اضافه میکنیم.
              الان میانگین خریدم و پولی که چند ماه پیش به حساب شرکت واریز کردم بیشتر از قیمت فعلی حق هست و میتونستم همه خرید های قبلی را یکجا الان با قیمت پایینتر انجام بدم ولی بورس هست دیگه. بازی های حق تقدم که جای خود داره.
              درود جناب پرواز
              شمار را سهامداری بی حاشیه و منطقی به دور از هیجان میدونم
              احسنت . نکته همین بود
              اتفاقا میخواستم سوال کنم چرا سهم را 230 تا 240 میخرند ولی همین سهم را تحت عنوان جیب بری و شارلاتانیسم محض به اسم ناحق تقدم و برای اینده چند ماهه که بتدیل به سهم شود ، 210 نمیخرند ؟ !!!!!
              خیلی عجیب باید باشه دیگه درسته ؟ جواب در همین نکته بود که گفتی

دیدگاه ها عمدتا کوتاه مدتی و میان مدتی است
              سهم را احیانا نزدیک به اتمام ناحق ها میزنند زیرش و کوتاه مدت سهمش سود میده برای نوسان ولی اون یکی را بشینی چند ماه دیگه . اونم انتظار برای بازاری که هیچیش مشخص نیست

کی فکر میکرد سهمی که زدند زیرش برئدند 300 همین روزهای نه چندان دور ، به این روزش بندازند ؟
              و از کجا مشخصه که زمان تبدیل سهم شدن بازم سهم را نبرند همین حوالی 200 تازه یه فشار فروش هم داریم ؟ نکته اینه که سهم را بالاتر برای زمان حال میخرند ولی برای چند نماه اینده پائین تر خیر

و نکته دیگر
              کسانی که سهم میفروشند تا حق بخرند یهو دیدی رفت تو پاچشون . همون سهم را نگهداری کنند بهتر است . یهو دیدی دو طرفه سرشون کلاه رفت . از سهم جا بمونند و اینده چند ماهه هم دست از پا درازتر

همانظور که گفتی بازی های حق و سهم تا زمان ثبت افزایش سرمایه بسیار پیچیده است
              بطور کلی شرکت در افزایش سرمایه از اورده نقدی را باید برای همیشه گذاشت کنار . در هر سهمی . بالاترین خیانت در این کازینو همینه که پول به شرکت قرض بدی یا همون واریز به حساب شرکت و این قرض شما بعدها بخواد روی قیمت بیاد
              کجای دنیا پول شما را میگیرند و ماه ها بعد خیانت میکنند ؟ همینجا و به اسم بورس تهران و دیگر هیچ

و شوربختانه عمدتا شرکت های دچار مشکل مالی و کم بنیاد چنین افزایش سرمایه ای میدهند و چنین شرکت هائی دست بازیگر را باز میگذارند برای هر کثافتکاری

افزایش سرمایه های شرکت های بنیادی عمدتا از انباشته است و خیالی اسوده . فقط جو بازار حکم میکنه نه بازی های کثیف

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4101

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                متاسفانه چون تعداد حق ها بالا هست دست بازیگران برای کثافت کاری و پایین کشیدن قیمت باز است.ملالی نیست حق ها رو در پایان بازی می خرم با احتساب امروز در صورت تمدید نشدن حق ها 7 روز کاری معامله میشن و با دامنه 6 درصدی اعمال شده از نظر محاسباتی صرف در بدترین شرایط حدود 45 درصد دیگه یعنی تا حدود 62 تومن می تونند بیان پایین که البته خیلی بعیده و احتمال کمی داره ولی یاد گرفتم در بورس غیر ممکن وجود نداره و باید اماده مواجهه با بدترین شرایط را داشت.

درود
                قاعدتا افزایش بعدی بعد از ثبت این یکی است

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

درود

انشالله اصطکاکی بین دو تا از کاربران اخلاق مدار این فروم نداشته باشیم.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4101

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post

6 روز کاری دیگر باقیست هر چند احتمال تمدید هم هست . اگر مایل نباشند زیر 100 بدهند . یا اینکه تصنعی بزنند زیر سهمش تا حراج تموم بشه
                    چهار شنبه هفته اینده اربعین است

خالا بازم متهم به هزار متلک میشم ولی مهم نیست به درک . سود و زیان من و شما و هیچ فردی به نوشته های مثبت و منفی ما نیست
                    دوست عزیز به نظر میرسه این سهم فعلا قرار نیست جائی بره معقولانه تر فکر کن . الزاما نباید در یک چاله بیشتر و بیشتر فرو رفت
                    این سهم با شاخص 2100 فروردین 210 بوده . باور ما بر این بود که بتونه راهش را از بازار جدا کنه و بحث راه اندازی ولی ظاهرا راه دیگری دارد

بازم میگم بازار باور نداره تا 2-3 سال اینده این شرکت قرار است کود تولید کنه و این موضوع کاملا مشخصه و دیدگاه فعالان بازار به این شرکت همان بیابان سابق است . از معاملاتش کاملا مشخصه . تعدیل شده سهم الان 300 است و سال گذشته در پیک اردیبهشت 420 بوده . این چه شرکتی است که در اینده قرار است شق القمر کند و چنین روندی داره ؟ سفته بازی و خبر بازی و جیب بری محض . مثل همون گروه خودرو

حتی حقوقی های این سهم اکثرشون واریز 100 نداشتند . جای شگفتی نیست ؟ بیشترین واریزی مربوط به حقیقی های بینوا است
                    کمتر افزایش سرمایه ای است که بیش از نیمی از حق ها استفاده نشده بیاد حراج

کوثر از 6 میلیارد حق فقط 670 میلیون استفاده نشده اومد حراج و امروز حقوقیش 140 میلیون خرید . همه حقوقی هاش 100 را ریختند . ببین فرق کجا تا کجاست
                    با اینکه زمان زیادی باقیست ولی حق کوثر هفته اینده تموم میشه

شما که سهم بودی نه حق ، بازی حق هم نیک میدانستی . همون سهم را باید همراه بازیگر خالی میکردی

حالا بگذریم ...
                    قصد جسارت ندارم دوستانه برداشت کن و حتی حاضرم قسم به شرافت بخورم که نیت از این گفته فقط دوستی و محبت و خیر است . بد برداشت نکنید
                    قطعا شما در امور خیر مشارکت زیادی دارید و داشتید

ولی من جای شما بودم با چنین سرمایه ای ، به جای حروم کردن پول در این موارد کاملا قمار گونه و وقت تلف کنی و بازیچه شدن یه سری پفیوز به اسم حقوقی و بازیگر و ... ، دختر یتیم دم بختی را شناسائی میکردم و مقدمات مالی برای ازدواجش را بر عهده میگرفتم
                    حقوقی که خودش پول حق نریخته و از جیب من و دیگر دوستان داره داره خوش رقصی میکنه و امروز سهم را صف فروش میکنه ... این چه سهمی است نباید شک کرد ؟

برخی موارد معرفی شده در تاپیک جو بازار برای خرید خوب بود نه این بنجل

وساپا را من 8 مرداد در جو بازار معرفی کردم و گفتم رسید به قعر جهنم . وساپا از اون تاریخ تا امروز آس ترین سهم در کل بازار شد در میزان بازدهی . 30% بازدهی و هنوزم صف خرید !!! اون وقت یه نفر میاد متلک میگه که شما نتونستی از بازار استفاده ببری و یکی دیگه میگه از رو دست کسی خرید نکن !!! /.:biggrinsmiley.:/

وساپا حتی هفته گذشته هم دقایقی در همون قیمت 8 مرداد فرصت خرید داد

دیگه مزاحم شما و دیگر دوستان نمیشم و کم کم از نوشتن در این سایت کناره گیری میکنم کما اینکه از بخش هائی از اون مدتی است کناره گرفتم
                    شادمان و سلامت باشید

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

بی فور جان شما کارتون درسته
                      دمتون گرم بابت پستها و تحلیل ها و چقدر شما انسانیت و آزادگی دارید که اشتباهتون رو هم قبول می کنید
                      درود بر شما

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1191

امروز هم مقداری خرید کردم و تا اینجا در مجموع حدود 15 میلیون حق و سهم خریدم... فعلاً قدری صبر میکنم و انشالله روزی که حقها رو جمع کنن بسته به شرایط تا 20 میلیون حق دیگه خواهم خرید...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2737

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          6 روز کاری دیگر باقیست هر چند احتمال تمدید هم هست . اگر مایل نباشند زیر 100 بدهند . یا اینکه تصنعی بزنند زیر سهمش تا حراج تموم بشه
                          چهار شنبه هفته اینده اربعین است

خالا بازم متهم به هزار متلک میشم ولی مهم نیست به درک . سود و زیان من و شما و هیچ فردی به نوشته های مثبت و منفی ما نیست
                          دوست عزیز به نظر میرسه این سهم فعلا قرار نیست جائی بره معقولانه تر فکر کن . الزاما نباید در یک چاله بیشتر و بیشتر فرو رفت
                          این سهم با شاخص 2100 فروردین 210 بوده . باور ما بر این بود که بتونه راهش را از بازار جدا کنه و بحث راه اندازی ولی ظاهرا راه دیگری دارد

بازم میگم بازار باور نداره تا 2-3 سال اینده این شرکت قرار است کود تولید کنه و این موضوع کاملا مشخصه و دیدگاه فعالان بازار به این شرکت همان بیابان سابق است . از معاملاتش کاملا مشخصه . تعدیل شده سهم الان 300 است و سال گذشته در پیک اردیبهشت 420 بوده . این چه شرکتی است که در اینده قرار است شق القمر کند و چنین روندی داره ؟ سفته بازی و خبر بازی و جیب بری محض . مثل همون گروه خودرو

حتی حقوقی های این سهم اکثرشون واریز 100 نداشتند . جای شگفتی نیست ؟ بیشترین واریزی مربوط به حقیقی های بینوا است
                          کمتر افزایش سرمایه ای است که بیش از نیمی از حق ها استفاده نشده بیاد حراج

کوثر از 6 میلیارد حق فقط 670 میلیون استفاده نشده اومد حراج و امروز حقوقیش 140 میلیون خرید . همه حقوقی هاش 100 را ریختند . ببین فرق کجا تا کجاست
                          با اینکه زمان زیادی باقیست ولی حق کوثر هفته اینده تموم میشه

شما که سهم بودی نه حق ، بازی حق هم نیک میدانستی . همون سهم را باید همراه بازیگر خالی میکردی

حالا بگذریم ...
                          قصد جسارت ندارم دوستانه برداشت کن و حتی حاضرم قسم به شرافت بخورم که نیت از این گفته فقط دوستی و محبت و خیر است . بد برداشت نکنید
                          قطعا شما در امور خیر مشارکت زیادی دارید و داشتید

ولی من جای شما بودم با چنین سرمایه ای ، به جای حروم کردن پول در این موارد کاملا قمار گونه و وقت تلف کنی و بازیچه شدن یه سری پفیوز به اسم حقوقی و بازیگر و ... ، دختر یتیم دم بختی را شناسائی میکردم و مقدمات مالی برای ازدواجش را بر عهده میگرفتم
                          حقوقی که خودش پول حق نریخته و از جیب من و دیگر دوستان داره داره خوش رقصی میکنه و امروز سهم را صف فروش میکنه ... این چه سهمی است نباید شک کرد ؟

برخی موارد معرفی شده در تاپیک جو بازار برای خرید خوب بود نه این بنجل

وساپا را من 8 مرداد در جو بازار معرفی کردم و گفتم رسید به قعر جهنم . وساپا از اون تاریخ تا امروز آس ترین سهم در کل بازار شد در میزان بازدهی . 30% بازدهی و هنوزم صف خرید !!! اون وقت یه نفر میاد متلک میگه که شما نتونستی از بازار استفاده ببری و یکی دیگه میگه از رو دست کسی خرید نکن !!! /.:biggrinsmiley.:/

وساپا حتی هفته گذشته هم دقایقی در همون قیمت 8 مرداد فرصت خرید داد

دیگه مزاحم شما و دیگر دوستان نمیشم و کم کم از نوشتن در این سایت کناره گیری میکنم کما اینکه از بخش هائی از اون مدتی است کناره گرفتم
                          شادمان و سلامت باشید
                          نمیدونم از چی ناراحت شدی...اما بحث و اصطکاک همیشه هست...حتی بین دو برادر هم خون در یک خانواده...اینجا که دیگه محیط مجازی هست و شرایط خودش رو داره...حتی بنده و شما هم درگیری لفظی داشتیم...هر چند بنده از شما چیزی به دل نگرفتم...فکر کنم شما هم همینطور ...بهر حال فروم نویسی هم اعتیاد داره ...سخت میشه کنار گذاشته بشه...امیدوارم چه اینجا باشی و چه نباشی...هر جا هستی موفق باشی

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط ; پست شده است
                            ....
                            شناسائی بازار و تحلیل های بنده اکثر مواقع اشتثنائی بوده . از جمله 3 شنبه هفته گذشته که هم شب قبلش گفتم بعید است بازار تا 1800 و 1900 بریزد و هم بارها تحلیل شخصی و منحصر به فرد داشتم که شاخص وضعیتش چطور بوده و دوره های مختلف 3 سال گذشته را کالبد شکافی کردم و همه کامنتهام موجود است
                            منحصر به فرد در کل جامعه بورسی ایران . این سایت که سهل است کل ایران منطورم است
                            اینکه گفتم کف شاخص سال به سال 100 تا اومده بالا و شاخص را تحلیل نه فنی و تکنیکی و نقاشی ، بلکه تحلیل علمی بر اساس شواهد و داده ها کردم
                            شما چه حرفی برای گفتن داشتی ؟

اکثر کف های بازار را من شناسائی کردم
                            ... شما کجا بودی اون روز ؟

...چرا سه شنبه هفته گذشته که بسیاری بر طبل منفی بافی میکوبیدند سکوت کرده بودی ؟ و حالا به من گیر میدی ؟

...چرا سه شنبه هفته گذشته نتونستی جو بازار تشخیص بدی و دقیقا بگو اون روز کجا بودی ؟

ولی من در تاپیک جو بازار گفتم فرصت خرید است و حتی چند مورد را معرفی کردم شما دقیقا کجا بودی ؟

...هنر نزد کسی است که تونست تشخیص بده و تنها فرد این سایت منم . من بی سواد . فقط یک هفته گذشته و کامنتها دم دست است

.... شما دقیقا کجا بودی که حالا یهو ظهور کردی و البته یهو ظهور کن خوبی هستی
                            اگر قصد منم منم کردن بود الان باید سر امد منم منم ها باشم ولی از این کار متنفرمممممممم

در این سایت کی را میشناسی بجز من که سهمی را داشته باشد، در مقطعی خوبش را بگه اونم بر اساس تحلیل نه منافع شخصی و تبلیغات بیهوده ولی مقطعی دیگر نقد هم بکنه در حالی که سهم را داراست ؟ کی چنین شهامتی داره یا داشته ؟

بازم سوالم را می پرسم
                            لطفا بگو در یک ماه گذشته شما در این سایت چه حرف به درد بخوری از جو بازار و اقتصاد و بورس و ... زدی و چه تحلیلی داشتی ؟ باید خودت حرفی برای گفتن داشته باشی و بعد بیای به میدون و دفاع از این و اون یا نقد به دیگری

من مطلب را ریپلای نکرده بودم ولی گویا این کاربر وقتی مطلب به حق را دید خودش متوجه شد که مصداق ان حرفها خودش میتواند باشد! امیدوارم بعد از این مطلب من با این نوع پاسخ ها نقل قول نشود تا مجبور به پاسخ نشوم. صرفنظر از آنکه مطلب درکل سخیفی بود و فاقد ارزش پاسخ است فقط این چند جمله برایم تعجب آور بود که کسی چطور به خود اجازه میدهد که بگوید فلان روز کجا بودی و چرا چیزی ننوشتی؟؟ با احترام به همه به شما یا هیچ احدی کمترین ربطی ندارد حتی در حد سوال که اینرا بپرسید!!! اینکه کسی مطلبی در سایت عمومی زد همه میتونن نقد کنن یا حتی زیرسوالش ببرن ولی برای مطلب نزده و عدم حضور اولین بار است در عمرم کسی میگوید این حرفهارا... یک نفر چقدر میتواند ... باشد. هیچ شخصی هم با منفی گفتن درمورد سهم مشکل ندارد و خود من هم اتفاقا چون قصدم خرید حق است از افتش منفعت میبرم منتها روی اعصاب هرروزه رفتن و ناله قضیه اش فرق دارد! وگرنه برخی کاربران هم صحبت از حق 80تومانی کردند ولی آیا کسی گفت چرا و واکنشی نشان داد؟؟ نباید هم نشان میدادن. ظرفیت و شخصیت افراد در زمان منفی خودش را نشان میدهد. اگر من به قول این کاربر گاهی به برخی گیر میدهم فقط و فقط در جهت سالم سازی فضای مجازی و روشنگریست و تابحال نه سهمی را داغ کردم نه اهل مطلب زدن در مجازیم و هرروز هم در سایت نیستم گاهی میایم. تا الان هم هرچه گفته ام درستیش حتی توسط مخالفین بعد از مدتی اثبات شده. شد اون قضیه که طرف حرفی در ماهیت مطلبم نداشت و نتوانست ایراد پیدا کند گفت چرا در فلان نوشته ات اول سلام ندادی!!
                            در فقره اخیر هم ببینید شروع کننده این بحث‌عبث و بیهوده چه کسی بوده!!
                            طرف مدام درحال نیش و کنایه و متلک است آن وقت برای فرار رو به جلو به دیگران این هارا میگوید! ادعای اخلاق مداری هم میشود.

فضای همین فروم با تلاشم این مدت خیلی بهتر شد و برخی کاربران که عملکردشان خیلی اصلاح شد. یک مزاحی هم کنم که کسی اینقدر کارش درست و منحصر به فرد است الان با ته مانده دارایی بورسش کل شرکت را میخرد بعد اینهمه سال☺️
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

حمایت های احتمالی سهم... به نظر میاد حق رو همون 80- 90 تومن جمع کنن

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1307

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                17 تا هم امروز رفت

1301 تای دیگه
                                15 تا هم امروز معامله شد

ماند 1286 تای دیگه

(اعداد به میلیون )