کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
برخی دوستان تصور می کنند یک شرکت با 50 درصد پیشرفت فیزیکی و خرید 80 درصد تجهیزات دقیقا پس از بازگشایی ارزش بالاتری نسبت به امروز می گیرد!
البته من خودم چند صفحه پیشتر ظرفیت هر سه سهم شلرد و زنجان و شپدیس را قیاس کرده ام و بر این نکته واقفم که شپدیس در حال تولید و جا افتاده و استوار است! اما قاعدتا در بازار "آینده" سهم را می خرند!و اگر قرار باشد آینده را نخرند و سهم افقی نداشته باشد،همین شپدیس امروز این ارزش بازار را نداشت!
دو سال یا سه سال زمان زیادی نیست....این شرکت قویا روزی نه چندان دور به مدار تولید خواهد رفت..... اما اگر دوستی مجددا استدلال بیاورد که این هم معلوم نیست.....به همین سنت اینگونه پاسخ خواهم داد که پس معلوم هم نیست شپدیس فردا کار کند!
اینقدر می دانم که از انتهای تونل نور مشاهده می شود! من هم بیش از این نمی دانم!
در هر صورت قصد تبلیغ و توصیه به خرید و یا نگهداری نه این سهم بلکه هیچ سهم دیگری را ندارم و صرفا جهت آرشیو اینجا مطالبی می نویسم... کسی به حرف من زنجان نخرد!
درود دوست خوب
نقد دوستانه است و خطاب کلی نه شخص جناب عالی و اگر به کسی برمیخوره ، هدف چنین موضوعی نیست
همگی دلخوریم از این وضعیت . این تاپیک هم اگر تاثیر منفی نداشته باشه که تاثیر مثبتی در روند ندارد که ندارد و نداردددددددد
اینقدر هی تبلیغ و بخر بخر و خریدم خریدم کردیم چه شد ؟ 214 تومن سهم میلیونی روی میز است ( با احتساب 100 ) و حتی 50 میلیونش هم خریدار ندارد . اگر خوبه که نباید اینقدر تبلیغات راه بندازیم
بهتر می بینم این فروم کمتر بیاد بالا
و دوستانی هم که از خریدهای میلیونیشون اعلام میکنند اگر خود داری کنند بهتر است . به کسی چه کی چقدر سهم میخره ؟ خدائیش به کسی ربطی داره ؟ تاثیری داره ؟ یا مثلا اگر من میلیادر باشم یا سابقه بورسیم بالا باشه و طبق گفته خودم سهم اولم این باشه و اینقدر بخرم و فلان ... باعث رونق سهم میشه ؟
همه که یه گونی پول نگذاشتند کنار و روزی 2 میلیون 2 میلیون خرید کنند
روزی که رفتم فیش واریز را پست کنم ، چون روز اخر بود اقای نمیدونم کی که اسمش یادم رفته گفت پست کن روز اخر است و سایت ممکنه جواب نده
یه بنده خدای کارمند شرکت خصوصی را دیدم 35 میلیون تومان حق خریده بود و پول ریخت !!! با شوق و ذوق !!!! درد ما در این جامعه اینهاست نه علی بی غم ها
درد من نوعی جیبم نیست . غم مردم کشورم است و مواضع من در مباحث سیاسی اجتماعی اشکار است
طبق اعلام شرکت در کدال بیش از 90 هزار سهامدار داریم . بعضی ها فکر میکنند همه مثل خودشون و ادعاهای خودشون هستند که روزی 2 میلیون بخرند و توصیه کنند تو برو پولت را بگذار بانک !!!
برای این افراد سهامدار خرد ، 1 میلیون هم 1 میلیون است . گونی پول و 5 و 10 میلیارد تومان نگذاشتند کنار و هر روز اینجا بگن اینقدر خریدم و بیاد پائین بهتر !!! یعنی مشوق کثافتکاری بشیم !!! و مدام تزهای میلیادر بازی در بیاریم . دیدگاهخم فلانه و مهم نیست
تا نوک بینی خودشون را بیشتر نمی بینند . درد جامعه اصلا همین بی غم هاست و شریک های ...
1% تصور کنید یکی از عوامل این بازی لجن در این سهم سری به این تاپیک بزنه
می بینه این سهم شده پاتوق میلیاردرهای بی غم که میگن بکششش پائین بهتر !!! اون وقت با خودش چه فکری میکنه ؟
اصلا تصور حکومت همینه . بورس پاتوق میلیادرهای بی غم و درد است . به درک که پولشون کم بشه . تصور اینه و شما مدام در این تاپیک روی این قضیه مانور میدید . خطابم کلی است
و اما بخش بولد شده فرموده شما نازنین دوست
این قیاس شما مثل اینه که نوزادی متولد نشده و 2 ماهه که تازه سونوگرافی تشخیصش داده و به مادرش اعلام کرده قطعی باردار هستی را با فردی متولد شده و جوان 20 ساله مقایسه کنیم
و بگیم خب این فرد 20 ساله الان داره نفس میکشه پس این نوزاد هم قطعا سالم و کامل به دنیا میاد
حالا به دنیا اومدنش هیچی
مقایسه نوزاد متولد نشده با جوانم 20 ساله محلی از اعراب دارد ؟
اگر هدف فقط افزایش سرمایه و تامین نقدینگی برای شرکت بود سهم که الان باید حداقل قیمتش ۴۰۰ میبود را راحت در این قیمت ها صف خرید میکردن و یکی دو روزه تمام حق ها جمع میشد. ولی بازیگران سهم به بهانه افزایش سرمایه قصد دارن حق ها را به کمترین قیمت هاپولی کنن.
فساد و کثافتکاری همه جا را گرفته این که معاملات حق تقدم هست و جای خود داره
اینکه بگوییم تنها فلان حق استثنا بود غلط است. عامل اصلی رشد خاور تحول بنیادی بود و کسی سود اصلی را برد که قبل از رخ دادنشان با تحلیل خرید و وقتی همه چیز اعلام شد دیگر جذابیت نداشت.
بودن نمادهایی که بازده بالا داشتن و برعکسشم بوده
اینکه در این ۳ماه بازار خراب بوده و اکثر سهم ها افت کردن ربط به حق و غیر حق ندارد مگر مورد خاص و ویژه بوده باشد.
مگر همین خاور با وجود بنیاد خوب که برخی در ۶۰۰ بعد از ۲۰ برابر شدن میگفتن هنوز به ابتدای رشد هم نرسیده و تازه یادشان افتاده بود تا ۳۳۰ طی ۳ماه سقوط نکرد. همان موقع گفتم وقتی نمادی طی یکی دوسال ۲۰برابر میشود و برخی که خیال میکنن رانت دارن و از اخبار داخل شرکت میگن! میگوین به ابتدا رشد نرسیده لابد مرادشان اینست سهم ۱سال بعد ۵۰برابر دیگر رشد میکند
امان از جوگیری!
همین حق دشیمی و کپشیر سود عالی داشت
این زنجان هم اگر کسی خریده خواسته از سهم ارزانتر برایش دراید
لابد بعد ۲۰برابر شدن این نمادها کسانی که میگویند بی بنیاد؛ شروع به تبلیغش میکنن!! چرخه ادامه دارد!
در مورد مقایسه شپدیس و زنجان هم باید گفت بدیهی است شپدیس یک شرکت درحال تولید با سوداوری بالا است و نیازی به تعریف ندارد
متتها فرض کنیم تا ۳سال بعد بخواهد ۱۰برابر شود ارزش بازار باید بشود حدود هزار همت
ولی زنجان بشود ده برابر ارزش بازار میشود ۱۵ همت
کدام محتمل تر است؟! اینکه تولید ندارد و درحال ساخت است همین باعث شده امروز زیر ۱.۵ همت باشد.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
درمورد تبلیغ و بخر بخر و... همه میدانن که از مخالفین سرسخت این کارم
منتها حداقل من در این نماد هروقت سر به تاپیکش زدم بیشتر جو منفی و کوبیدن سهم حاکم بوده تا جو مثبت!
اینکه عده ای خریدهای خود را اعلام میکنن هیچ ایرادی ندارد. ایراد انست که برخی کارشان فقط آه و نالست و سالهاست در هر تاپیکی بجز نالیدن چیزی ازشان ندیدیم و فرقی هم ندارد بازار مثبت باشد یا منفی و مشخص نیست اصلا چرا در بازارن!!
من خودم از صفر در بازار شروع کردم و الان هرچه دارم از بورس بوده، اینکه کسی نتوانسته باید بگردد اشکال کارش را پیدا کند.
اما درمورد قیمت حق با روال فعلی احتمال معامله زیر ۱۰۰تومان زیاد است و منتطریم زیر ۱۰۰ حجم ناله ها زیاد گردد!
قصد اینکه بگویم بازیگر و حقوقی کارش درست است را ندارم. بازی حق است و همیشه وجود دارد
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
حالا با تمام تفاسیر دوستان علما و اساتید
خرید حقها زیر 100 و انداختن یه گوشه به دید یکسال دیگه خوب هست یانه
به دید یک ساله خب به جو اون زمان بازار بستگی داره و پیشرفت فیزیکی شرکت. ولی به دید زمان بهره برداری همین قیمت فعلی هم ارزنده هست. تا زیر ۱۰۰ هم خیلی محتمل هست بیارن.
در زمان معاملات حق هم قیمت زیر ۱۰۰ بود اولش باز به زیر ۱۰۰ میارن، از این فرصتها فقط باید استفاده کرد و سهم را انبار کرد. فقط پول بیکار چون ریسک قفل شدن سرمایه برای مدت طولانی را داره.
منتها حداقل من در این نماد هروقت سر به تاپیکش زدم بیشتر جو منفی و کوبیدن سهم حاکم بوده تا جو مثبت!
اینکه عده ای خریدهای خود را اعلام میکنن هیچ ایرادی ندارد. ایراد انست که برخی کارشان فقط آه و نالست و سالهاست در هر تاپیکی بجز نالیدن چیزی ازشان ندیدیم و فرقی هم ندارد بازار مثبت باشد یا منفی و مشخص نیست اصلا چرا در بازارن!!
من خودم از صفر در بازار شروع کردم و الان هرچه دارم از بورس بوده، اینکه کسی نتوانسته باید بگردد اشکال کارش را پیدا کند.
اما درمورد قیمت حق با روال فعلی احتمال معامله زیر ۱۰۰تومان زیاد است و منتطریم زیر ۱۰۰ حجم ناله ها زیاد گردد!
قصد اینکه بگویم بازیگر و حقوقی کارش درست است را ندارم. بازی حق است و همیشه وجود دارد
درود
یک ریسک هم این شرکت داره...در آینده سهامدار عمده قبل از بهره برداری و راه اندازی...افزایش سرمایه از صرف سهام بدهد...و میزان مالکیت سهامدار خرد کاهش پیدا کنه...کما اینکه در پتروشیمی گچساران فارس چنین کاری انجام داد...البته نمیگم حتما این اتفاق میافته...اما امکانش هست!!! متاسفانه راه دزدی و رکب زدن به سهامدار خرد بصورت کاملا قانونی فراهم هست...البته این شرکت با ارزش بازار ۱۵۰۰ میلیارد ارزنده است
با سلام بر بیفور سیتی خان ( قبل شهر خان)
هرچه به سراغ صفحه زنجان می آیم جز نق و غر از جانب ات به کاربران و سهم چیزی دیگری مشاهده نمی نمایم.البته زبل خان می باشی و با عزیزم و جانم حرفت را می زنی و بعد می گویی مخاطب خاص هم نداری. خدمتت عارض می باشم که شما هم عزیز دل من می باشی.
در این سالها هم جز غر غر و نق زدن درباره بازار از تو نشنیده ام. هرکس می گوید اشتباه می نمایم و یا پیر و فراموش کار گشته ام برود پست های قبل شهر خان را ملاحظه بنماید.اگر سهامدار می باشی که پستان این ماده گاو را دو دستی بچسب و شیر را بنوش. کسی که پستان گاوی چنین شیری در دهانش باشد فرصت حرف زدن ندارد . من هم حق ها را از روی دست وحید بیست خان و دیگر اساتید سر به تن بیرز انجمن خرید نموده ام و واریز هم انجام داده ام و با فروش های این روزها در حال اضافه نمودن به حق می باشم. چند میلیون هم سهم دارم که در حال تبدیل به حق می باشم.خوب است گول تبلیغ کسی را نخوری. اصلا چه کسی تبلیغ نمود؟ببین یک کاری می توانی بنمایی همین چند سر به تن بیرز مجرب سایت را از نوشتن وابداری و دیگر سهمیه شیر و گوشت امثال من که روی دست خری می نمایند را قطع بنمایی؟ اصلا اگر این شرکت بیابان است بی خود ابتیاع نموده ای و باید ملامتت بنمایم که چرا تحقیق نکرده در چاه افتاده ای؟ کسی که اینطوری سهمی را می خرد نه تعریف و نه تکذیب و نه تحقیر اش مستند و درست نمی باشد و کسی می باشد که فقط غر می زند. زنجان را باید به دید یک گوساله شیری دید که به جز پستان های پرشیر مادرش(قبل از بهره برداری) و سپس در دو سه سال پیش رو پستان های پر شیر خودش کلسیم کافی برای قوت گرفتن استخوان هایمان را فراهم خواهد نمود. اگر شپدیس و پستان آماده می خواهی آن را ابتیاع بنما اما بدان رمق آن پستان ها را از مکیدن زیاد کشیده اند و برای پیری پستانی با شیر مضاعف و جوان نیاز می باشد.استاد نادری هم که از قدیم و در تالار بورس با هم بودیم و چه بسیار شکارهای آهو که با هم نزدیم حجت را بر تو تمام نمود. البته استاد شکار را به تیر دانایی می زد و ما بر خوان رحمت گوشت و کباب می نشستیم. در کل انجمن جز این چند نفر مثل وحید بیست خان که استاد الاساتید است و اگر به من بگوید آن یکی پستان گاو شیر بیشتری دارد و آن را بنوش تا رستگار گردی لحظه ای تامل نمی نمایم و می خان و نادری خان و محسن هو خان و الباقی هم که تا توانسته اند در این انجمن منشا برکت بوده اند و اگر اینها بروند چه خاکی امثال من جز خاک قبر باید بر سر خود سر ریز بنمایند؟
پس در خرابی وضعیت سهم که بعلت زالوصفت بازی برای بزخری حق ها می باشد هی به این و آن یا شرکت حمله ننما و آرامش خودت را ولو با قرص آرامبخش و یا یاد آن پستان های پر شیر از دست حفظ بنما. با آرزوی صحت و سلامت روانی برای شما هم انجمنی گرامی و
با تشکر
امام قلی خان
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
بنده تا بحال کسی را در چاله نینداختم . هرگز و هرگز سهمی نخریدم و بوق بوق بوق کنم برای منافعم و اینو خوب میدو.نی در حالی که کم نیستند در این سایت چنین میکنند که اتفاقا یکیشون چندی قبل مورد نقد شما بود
ریال تا ریال زندگی من با شرافت است
سر کسی هم کلاه نگذاشتم اینجا
بی انصافی نکن اقا
ناله هم باشد به حق بوده و بعد از ریزش 99 است . همگی باختیم مگه غیز از اینه ؟؟؟ جون هر کی دوست داری بگو غیر از اینه ؟ از زندگی و تورم عقب افتادیم
99 در اوج بازار باید این کار رو می بوسیدیم و برای همیشه میگذاشتیم کنار و این 3 سال زندگیمون را هدر نداده بودیم اینجا ( منظورم بورس بازی است ) و اعصاب و روانمون هم اینقدر نپکیده بود . مابقی عمرمون هم به نیکی و روان بی دغدغه میگذشت . مگه غیر از اینه ؟ ناله ها برای اینه ، خلاص شد و رفت و کاملا بحق بوده
از این بگذریم
....
شناسائی بازار و تحلیل های بنده اکثر مواقع اشتثنائی بوده . از جمله 3 شنبه هفته گذشته که هم شب قبلش گفتم بعید است بازار تا 1800 و 1900 بریزد و هم بارها تحلیل شخصی و منحصر به فرد داشتم که شاخص وضعیتش چطور بوده و دوره های مختلف 3 سال گذشته را کالبد شکافی کردم و همه کامنتهام موجود است
منحصر به فرد در کل جامعه بورسی ایران . این سایت که سهل است کل ایران منطورم است
اینکه گفتم کف شاخص سال به سال 100 تا اومده بالا و شاخص را تحلیل نه فنی و تکنیکی و نقاشی ، بلکه تحلیل علمی بر اساس شواهد و داده ها کردم
شما چه حرفی برای گفتن داشتی ؟
اکثر کف های بازار را من شناسائی کردم
خساپا 144 تومانی بهمن 1400 را من شناسائی کردم و اعلام خرید کردم در جو بازار
شپنای 508 تومانی ان موقع را من خریدم و اتفاقا همون روز اعلام کردم و برخی به من گفتند دل شیر داری . کف کف کف بودند . شما کجا بودی اون روز ؟
کامنتهام هست . 5 بهمن 1400 تاپیک جو بازار
روزی که هیچ کسی نتونست تشخیص بده باید خرید و همه نشسته بودند کنار
مثلا الان به دوستات برخورده که کامنت انتقادی داشتم ؟ یا به خودتون برخورده ؟
دقیقا بگو شما تحلیل و ارزیابیتون از این بازار چی بوده ؟ کدوم کامنت را داری ؟
چرا سه شنبه هفته گذشته که بسیاری بر طبل منفی بافی میکوبیدند سکوت کرده بودی ؟ و حالا به من گیر میدی ؟ البته کار شما هم فقط گیر دادن است . چندی قبل هم به شخص خاصی گیر داده بودی . درست یا نادرستش مهم نیست . گیرتون در اون زمینه بیراه نبود ولی میخوام بگم جناب عالی هم باید حرفی برای گفتن داشته باشی
چرا سه شنبه هفته گذشته نتونستی جو بازار تشخیص بدی و دقیقا بگو اون روز کجا بودی ؟
ولی من در تاپیک جو بازار گفتم فرصت خرید است و حتی چند مورد را معرفی کردم شما دقیقا کجا بودی ؟
گیر دادن و انتقاد مشکلی نداره ولی باید خودت هم یه چیزی تو چنتت باشه نه اینکه بشینی کنار و چند وقت یکبار گیر بدی به یکی
هنر نزد کسی است که تونست تشخیص بده و تنها فرد این سایت منم . من بی سواد . فقط یک هفته گذشته و کامنتها دم دست است
البته جناب علیرضا هم گفت این شکست 1950 احتمال زیاد فیک است تا سهمت را بگذاری روی میز برای فروش . من این هنر را نزد ایشون هم دیدم و لذت بخش بود . فقط ما دو نفر بودیم . شما دقیقا کجا بودی که حالا یهو ظهور کردی و البته یهو ظهور کن خوبی هستی
اگر قصد منم منم کردن بود الان باید سر امد منم منم ها باشم ولی از این کار متنفرمممممممم
هیچ سوادی هم ادعا ندارم و شاهرگم بره حاضر نیستم برای منافعم کاری بکنم یا تبلیغی یا خدای ناکرده اهداف غرض الود
مشکلم اینه که من زیان بالا برام مفهومی نداره و این مورد تا الان تنها زیانم بوده از اردیبهشت و به هیچ وجه قابل هضم نیست . کسی مقصر نیست بجر خودم . نقد ها بازم میگم بر اساس مسائل دیگری است
هرچند مشخص نیست این زیان تا کجا باشد و زمان تبدیل به سهم شدن وضعیت چه باشد ولی معتقدم اگر این سهم مورد تاپی بود باید الان حداقل نصف حق هاش خرید شده بود . سهمی که میخواد چند سال اینده کولاک کنه الان سر حقش و 10 -20 تومن پائین تر خریدن نباید بازی راه مینداختند
ضمن اینکه بازم میگم من کسی را برای معرفی مقصر نمیدونم
نقدها بر اساس موارد دیگری است
در این سایت کی را میشناسی بجز من که سهمی را داشته باشد، در مقطعی خوبش را بگه اونم بر اساس تحلیل نه منافع شخصی و تبلیغات بیهوده ولی مقطعی دیگر نقد هم بکنه در حالی که سهم را داراست ؟ کی چنین شهامتی داره یا داشته ؟
بازم سوالم را می پرسم
لطفا بگو در یک ماه گذشته شما در این سایت چه حرف به درد بخوری از جو بازار و اقتصاد و بورس و ... زدی و چه تحلیلی داشتی ؟ باید خودت حرفی برای گفتن داشته باشی و بعد بیای به میدون و دفاع از این و اون یا نقد به دیگری
با سلام بر بیفور سیتی خان ( قبل شهر خان)
هرچه به سراغ صفحه زنجان می آیم جز نق و غر از جانب ات به کاربران و سهم چیزی دیگری مشاهده نمی نمایم.البته زبل خان می باشی و با عزیزم و جانم حرفت را می زنی و بعد می گویی مخاطب خاص هم نداری. خدمتت عارض می باشم که شما هم عزیز دل من می باشی.
در این سالها هم جز غر غر و نق زدن درباره بازار از تو نشنیده ام. هرکس می گوید اشتباه می نمایم و یا پیر و فراموش کار گشته ام برود پست های قبل شهر خان را ملاحظه بنماید.اگر سهامدار می باشی که پستان این ماده گاو را دو دستی بچسب و شیر را بنوش. کسی که پستان گاوی چنین شیری در دهانش باشد فرصت حرف زدن ندارد . من هم حق ها را از روی دست وحید بیست خان و دیگر اساتید سر به تن بیرز انجمن خرید نموده ام و واریز هم انجام داده ام و با فروش های این روزها در حال اضافه نمودن به حق می باشم. چند میلیون هم سهم دارم که در حال تبدیل به حق می باشم.خوب است گول تبلیغ کسی را نخوری. اصلا چه کسی تبلیغ نمود؟ببین یک کاری می توانی بنمایی همین چند سر به تن بیرز مجرب سایت را از نوشتن وابداری و دیگر سهمیه شیر و گوشت امثال من که روی دست خری می نمایند را قطع بنمایی؟ اصلا اگر این شرکت بیابان است بی خود ابتیاع نموده ای و باید ملامتت بنمایم که چرا تحقیق نکرده در چاه افتاده ای؟ کسی که اینطوری سهمی را می خرد نه تعریف و نه تکذیب و نه تحقیر اش مستند و درست نمی باشد و کسی می باشد که فقط غر می زند. زنجان را باید به دید یک گوساله شیری دید که به جز پستان های پرشیر مادرش(قبل از بهره برداری) و سپس در دو سه سال پیش رو پستان های پر شیر خودش کلسیم کافی برای قوت گرفتن استخوان هایمان را فراهم خواهد نمود. اگر شپدیس و پستان آماده می خواهی آن را ابتیاع بنما اما بدان رمق آن پستان ها را از مکیدن زیاد کشیده اند و برای پیری پستانی با شیر مضاعف و جوان نیاز می باشد.استاد نادری هم که از قدیم و در تالار بورس با هم بودیم و چه بسیار شکارهای آهو که با هم نزدیم حجت را بر تو تمام نمود. البته استاد شکار را به تیر دانایی می زد و ما بر خوان رحمت گوشت و کباب می نشستیم. در کل انجمن جز این چند نفر مثل وحید بیست خان که استاد الاساتید است و اگر به من بگوید آن یکی پستان گاو شیر بیشتری دارد و آن را بنوش تا رستگار گردی لحظه ای تامل نمی نمایم و می خان و نادری خان و محسن هو خان و الباقی هم که تا توانسته اند در این انجمن منشا برکت بوده اند و اگر اینها بروند چه خاکی امثال من جز خاک قبر باید بر سر خود سر ریز بنمایند؟
پس در خرابی وضعیت سهم که بعلت زالوصفت بازی برای بزخری حق ها می باشد هی به این و آن یا شرکت حمله ننما و آرامش خودت را ولو با قرص آرامبخش و یا یاد آن پستان های پر شیر از دست حفظ بنما. با آرزوی صحت و سلامت روانی برای شما هم انجمنی گرامی و
با تشکر
امام قلی خان
مرگ بر زالوصفتان
درود امامقلی خان
از روی ویلچر این کامنت را ارسال کردی ؟
من که میدونم کی هستی چرا ادای پیر مردها را در میارید ؟ /:.negaran.://:.yead.:/
حکایت اون ایدی کی بود ... دالاهو ... 75 ساله /.:biggrinsmiley.:/
فضای مجازی است دیگه نصف این ایدیها و مطالب نشر شده زیرشون سرکاری هستند
کامنت قبلی اندازه کافی حرف زدم و روشن شده قضیه ، همین حد کافیست
شما هم موفق و سلامت باشی
اکثر کف های بازار را من شناسائی کردم
خساپا 144 تومانی بهمن 1400 را من شناسائی کردم و اعلام خرید کردم در جو بازار
شپنای 508 تومانی ان موقع را من خریدم و اتفاقا همون روز اعلام کردم و برخی به من گفتند دل شیر داری . کف کف کف بودند . شما کجا بودی اون روز ؟
کامنتهام هست . 5 بهمن 1400 تاپیک جو بازار
روزی که هیچ کسی نتونست تشخیص بده باید خرید و همه نشسته بودند کنار
بیرون هستم و هنوز به منزل مراجعت نکردم . تا نرسیدم بهتر دیدم اصلاح کنم
تاپیک امروز چه کردید
نظر