کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر چند برخی از دوستان با تحلیل تکنیکال برای این سهم موافق نیستن
اما باز هم یه چارت بزاریم برای اون یکی دوستان موافق/:.yead.:/
حد ضرر سهم رفتن زیر 210 خواهد بود
[IMG][/IMG]
چه کنیم دیگه
از 96 تا امروز و روی 100 افزودیم به حق
به قول اقای نجفلو از بخش it و تکنولوژی اطلاعات شرکت طی تماس تلفنی امروز ، بنده خدا ایشون هم میگفت خدا رزق و روزی حقوقی های این سهم را زیاد کند تا برای تفاوتی 10 درصدی و تبدیل سهم به حق چنین بازی زشتی براه نیندازند
بنده خدا خودش میگه از سال 85 و در پذیره نویسی دل مردم را خون کردند و بسیاری از دنیا رفتند در این مدت و ....
خودش هم سال 1400 و قیمت 480 اون زمان قبل از افزایش سرمایه خرید داره /:.negaran.:/
باید دید عاقبت این بازی ها و خیانت ها به مال مردم چی میشه
چه کنیم دیگه
به قول اقای نجفلو از بخش it و تکنولوژی اطلاعات شرکت طی تماس تلفنی امروز ، بنده خدا ایشون هم میگفت خدا رزق و روزی حقوقی های این سهم را زیاد کند تا برای تفاوتی 10 درصدی و تبدیل سهم به حق چنین بازی زشتی براه نیندازند
بنده خدا خودش میگه از سال 85 و در پذیره نویسی دل مردم را خون کردند و بسیاری از دنیا رفتند در این مدت و ....
خودش هم سال 1400 و قیمت 480 اون زمان قبل از افزایش سرمایه خرید داره /:.negaran.:/
شما چند درصد سبد مجموعا حق و سهم می خواین داشته باشید؟
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
شما چند درصد سبد مجموعا حق و سهم می خواین داشته باشید؟
حداکثر تا 20 درصد
شاید از اینجا به بعد به سهم اضافه کنم و کوتاه مدت را ترجیح بدم . کوتاه مدت سهم میتونه نوسان بده و بی رودربایسی بگم از نوسانش استفاده میبرم چون شک دارم بازم زمان تبدیل به سهم شدن روند خراب نشه
به درک اصلا تمدید هم نکنند
با توجه به روند بازار و احتمال زیاد خیز برای شاخص 2200 تا انتهای هفته اینده ، سهم هم اومد بالای 230 و شنبه روز اخر ، نهایت و بدبینانه ترین حالت برای بزخری میتونه همون 100 باشه در حجم های انبوه
در صورت عدم تمدید ، 920 میلیون حق شنبه حراج میشه و خودش میتونه نکته و اتفاق جالب برای شرکت باشه
حق تقدم زنجان در 100تومان امروز سنگین خرید انجام و تکمیل گردید
هرچند احتمال افت به اعداد پایینتر هم دور از ذهن نیست ولی دیگر صبر نکردم و چنانچه افت کنه ممکنه سهم دیگر را هم قربانی کنم درغیراینصورت همین میزان خرید از برنامه اولیه ام هم بیشتر شد.خود سهم نیز قیمت مناسبی است ولی چون برنامه ام صبر اقلا2ساله است لذا همین10درصد اختلاف هم برای من خوبه
عامل عملکرد مناسبم در این دو دهه پرهیز از تاثیر پذیری از جوهای هیجانی و استقلال در عملکرد بوده که اغلب مواقع هم جواب گرفته ام. افت های مقطعی مهم نیست بلکه برایند کلی عملکرد اهمیت دارد. اگر چنین دیدگاهی را نداشتم بازدهی های بالا کسب نشده بود. سال گذشته در اوج منفی و ناامیدی که کمتر کسی جرات حرف از خرید داشت نوشتم علاوه بر خرید با کل موجودی از خارج بازارم تزریق نقدینگی کردم که درچند ماه بازدهی های بالای100 و 200درصد کسب شد که در تاپیکهای سهم ها هم به برخی ورود و خروج ها اشاره گردید.
حفظ ارامش و دنباله رو جمع نبودن و عملکرد مستقل در نهایت عامل موفقت در بازاره
هیچ توصیه ای به خرید/فروش این نماد یا هیچ نماد دیگری نبوده و نیست و صرفا جهت ارشیو و عادت و درخواست برخی دوستان مطالبی نوشته میشود.
دوستانی که سالهاست مطالبم را دیدن نیک میدانن که اهل زیاد نوشتن از یک نماد نیستم و ترجیحم اینست در نمادهایی که آنها را ارزنده میدانم ولی کمتر مورد توجه بازار هستن بنویسم و وقتی در چشم بازار آمد چندان لزومی به نوشتن زیاد نیست. عادت به تهییج و ترغیب کسی به خرید هیچ سهمی هم ندارم و حتی گاها برخی در پیام خصوصی اصرار هم میکنن باز همین رویه را انجام میدم و بعضی دوستان نزدیک هم ازم خارج سایت دلخور که چرا توصیه و سیگنال خرید نمیدهی و...
گفتنی ها سعی میشه گفته بشه و تصمیم گیر خود شخص است.
اگر با برنامه و هدف معامله کنیم تحت تاثیر جو های مقطعی قرار نمیگیریم و زمانی که همه در حال انتقاد و حمله هم هستن کار خودرا انجام میدهی.
قبلا گفتم این جو اخیر هم کاملا بیمورد بود و حتی کسانی که در روز پایانی حق را خریدند با قیمت خود روی تابلو سهم درضرر خاصی نیستن درحالی که اغلب نمادها افت تا 50درصد هم داشتن که بخشی را جبران کردند هرچند خود من ارزش سبدم افت نکرد این مدت. به عبارتی از اکثریت و میانگین بازار خریداران حق روز اخر عقبتر نبودن
پیگیریها این مدت انجام که علت هم نه بخاطر افت بلکه بخاطر دستکاری قیمتی بود که از سازمان هم تماس گرفتن بخاطر پیگیری و توضیح بیشتر و... و درواقع اگر از منظر نفع شخصی بخوام درنظر بگیرم افت حق همانگونه که قبلا هم گفته شد فایده و سودش برای من که قصدم ماندن است بیشتر شد چراکه فرصت و امکان تبدیل بخشی دیگر از سبد به این نماد را فراهم کرد. البته سهم در بازار زیاد است و هرشخصی بنا به سلیقه و استراتژی و میزان سرمایه و روحیات خود و خیلی امور دیگر تصمیم میگیرد و ممکن است گزینه ای برای فردی خوب و برای دیگران نباشد.
باتوجه به اینکه بقدر کفایت درمورد این نماد مطلب گفته شده من بعد کمتر درموردش مینوسم مگر مورد و خبری چیزی باشد. سهم برای رشد نیازی به ترغیب ندارد و از نگر اخلاقی و وجدانی هم درست نیست.
چه کنیم دیگه
با سلام
از بیابان و طویله و زمین خالی رسیدی به چه کنیم دیگر؟!دیروز نبود گفتی محسن هو خان اینجور چیز ها را نمی خرد و در سر مال می زدی؟
تعجب می کنم. از امروز تا سه سال دیگر من مرده و شما زنده ناله نیایی بنمایی. اعصاب همه را در انجمن این مدت خرد نمودی و خودت با این خرید حرف های خودت را نقض نموده ای. من روی دست خر می باشم اما تا بحال یکبار مستقیم یا غیر مستقیم از کسی بخصوص اساتید این محفل طلبکاری ننموده ام. برای طلب عفو با پای پیاده تا زنجان برو و یک گزارش مفصل از مراحل رشد این گاو شیری و گوشتی عظیم الجثه آماده بنما. به پستان هایش خوب توجه بنما و ببین هر نوک پستان چند متر مکعب بر ثانیه شیر می دهد و ببین این پستان ها کی پر شیر گشته و آماده دوشیدن و نوشیدن می گردند.
با تشکر
امام قلی خان
نائب رئیس کارگروه ویژه مقابله با سردی با یک غوره و گرمی با یک مویز(اداره کل مقابله با دمدمی مزاجی)
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
برنامه ما اضافه کردن سهم از حق تقدم زیر ۲۵۰ تومن بود که از خود سهم این فرصت فراهم شد. این چند روز خریدهای خوبی زیر ۲۳۰ زده شد. بازم پایینتر بیاد از محل فروش سهم های دیگه اضافه میکنیم.
حق های قبلی هم که به سهم تبدیل کرده بودیم بماند برای بلندمدتی ممکنه این چند روز حقوقی اشتباه مهلکی کرده باشه و نتونه سهم هایی که فروخته را به راحتی جایگزین کنه.
سخنی بدون نقل قول ...
فضای مجازی همواره بخشی از انرژی را برای درگیر شدن با عده ای معلوم الحال و ولگرد مجازی و عقده ای از بین میبرد مگر اینکه یا چشم پوشی یا کم محلی از این موضوع بگذریم تا هر انچه دهان گشادش طالب است برون ریزد
دوستم ( در دنیای حقیقی و همکار سابق ) بابارضا با عنوانی به همین نام در ایدی بورسیش که قدیمی های تالار بورس همگی شناخت دارند از ایشون ، در تالار بورس و همان اوائل 2 سال بیشتر دوام نیاورد و رفت دنبال زندگیش و ترجیح داد دیگر ننویسید و کار خوبی هم کرد . بعدها گفت با ننوشتن هم اعصاب و روانم اسوده تر شد و هم برکت زندگیم و بورسیم بهتر شد
چشم پوشی در برنامه کاریم نیست . گزینه دوم راهکار بهتری است
بگذریم ...
اصلاخ میکنم
شنبه در صورت عدم تمدید ، 982 میلیون حق برای حراج باقیست
نظر