صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
    تعدادی دیگر امروز از صف فروش اضافه شد.

عمده خریدم حق تفدم ۹۰تا ۱۰۰ بود و تعدادی هم خود سهم را ۲۰۰ و زیر ۲۰۰امروز افزودم

در این اوضاع بازار فعلا جزو بهترین خریدها بوده و ضرر نزده!! درحالی که خیلی خرید ها ۲۰ ۳۰ درصد و بالاتر به افراد ضرر زده
    راضیم ازش

اگر افت بیشتر کند پله اخر را هم تکمیل میکنم.

هرکسی هم سهم بهتر برای بلند مدت سراغ دارد بلادرنگ بفروشد برود آن را بخرد. ما هیچ تعصبی نداریم و به احدی هم تبلیغ نمیکنیم و داغ نمیکنیم.

مثل برخی هم بی وجدان نیستیم که بعد از ۲۰برابر شدن فلان سهم تازه بیایم و از ارزندگیش بگوییم!
    در بازار هر احتمالی است.
    در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
    نکات مثبت خوبی در این نامه است که بنظر باعث‌ خواهد شد که دیگر اگر اتفاق خاصی نیافتد کف سهم در ۲۰۰ برای همیشه بسته شود و کسانی که بدنبال خرید ۱۵۰ ۱۶۰ بودند نتوانند.
    برخی در ادامه بی اخلاقی و در سر مال زدن نامه شرکت را منفی ارزیابی کردند!!
    گفتم با کدال شدن آن اگر اتفاق خاصی نیافتد با سرمایه فعلی دیگر زیر ۲۰۰ را نمیببند
    البته برخی در ۲۰۰به امید ۱۵۰ خارج شدن و برخی هم فریبشان خوردن
    البته ما که زنجان ۱همتی را خریدیم بالای ۱۰ همت همان در سر مال زنان که کارنامه شان مشخص است بخر بخر راه میاندارند
    ولی شرف و وجدانمان اجازه نمیدهد سهمی که رشد بالا داشته را اینگونه بگوییم
    البته این افراد هم باید باشند تا ما بتوانیم شناسایی سود در آن قیمتها کنیم!

بی اخلاقی های زبادی در این دو سه ماه اخیر روی این نماد در این تاپیک انجام شد و هرچه گفته شود کم است ولی به فضل الهی مثل همیشه روسیاه خواهند شد و به فکر دکل دیگر باشند!
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• ushita
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 876

درود

برخی تکلیفشان با خودشان هم مشخش نیست. هر روز میگن سرمایه گذاری بلند مدتی کردیم ولی 24 ساعته در حال مقایسه بازدهی کوتاه مدتی سهم هستند.

خب از زمانی که بازار یه برگشت داشته برخی از سهام ما راحت 15 الی 20 درصد برگشت زدند. بعد یه سهمی که سالها و کیلوتر متر ها از سقف های خودش فاصله داره به زور 10 درصد برگشت زده. که تازه 6 درصدش در دروز گذشته بوده که بازار استپ داشته

پس تحلیل من نوعی کامل درست بود که میشه فروخت و رفت به سمت سایر سهام و بازدهی بزرگ کسب کرد و برای بلند مدت این زنجان خرید.

اما با نامه ای که شرکت روی کدال گذاشت حداقل به من نوعی نشان داد که برای مابقی کار باید میلیون ها دلار ارز بگیرند تا بتوانند کار رو جلو ببرند. اونم در شرایطی که کشور از چند وقت دیگه درگیر تحریم های شدید تری میشه .

قیمت دلار بالاتر میره و دیگه مسایل مهم تری از احداث پتروشیمی خواهیم داشت.

اما نکته منفی بعدی که همین روزها خودش نشون داد و بنده پیش بینی کردم. نرخ گاز بود. چیزی که مشخص بوده و هست این دولت یا بهتر بگم نظام تمایلی به ایجاد رانت در پتروشیمی نداره و دنبال کاهش هر چه بیشتر حاشیه سود این صنعت هست. سود اصلی را با نرخ گاز گران برای خودش بر میداره. عملا با نرخ 7 هزار تومانی شرکت های که وام ارزی داشته باشند هیچ سودی نخواهند داشت.

امروز با اینکه هنوز سهام دارم اینجا میگم با این داستان اگر همین طوری پیش بره احتمالا همین تجهیزات شرکت هم بیخیال نصبشان بشوند و دست دوم بفروشند به کشور دیگر ...چون در اخر قرار نیست سودی داشته باشد. مگر نرخ اصلاح شود

خلاصه برعکس خیلی ها که تا سهام میخرند به به و چه چه میکنند من نوعی ریسک ها رو میبینم.

در ضمن چند وقت دیگه که رسما تابلو های بازار سرمایه دست خوش تغییر بشوند و شوک به بازار وارد بشه بازار پایه بیشترین اسیب می بینه. کافیست برید مصاحبه های عشقی در کیش را باز خوانی کنید.

شاد و سلامت باشید.
      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
        درود

برخی تکلیفشان با خودشان هم مشخش نیست. هر روز میگن سرمایه گذاری بلند مدتی کردیم ولی 24 ساعته در حال مقایسه بازدهی کوتاه مدتی سهم هستند.

خب از زمانی که بازار یه برگشت داشته برخی از سهام ما راحت 15 الی 20 درصد برگشت زدند. بعد یه سهمی که سالها و کیلوتر متر ها از سقف های خودش فاصله داره به زور 10 درصد برگشت زده. که تازه 6 درصدش در دروز گذشته بوده که بازار استپ داشته

پس تحلیل من نوعی کامل درست بود که میشه فروخت و رفت به سمت سایر سهام و بازدهی بزرگ کسب کرد و برای بلند مدت این زنجان خرید.

اما با نامه ای که شرکت روی کدال گذاشت حداقل به من نوعی نشان داد که برای مابقی کار باید میلیون ها دلار ارز بگیرند تا بتوانند کار رو جلو ببرند. اونم در شرایطی که کشور از چند وقت دیگه درگیر تحریم های شدید تری میشه .

قیمت دلار بالاتر میره و دیگه مسایل مهم تری از احداث پتروشیمی خواهیم داشت.

اما نکته منفی بعدی که همین روزها خودش نشون داد و بنده پیش بینی کردم. نرخ گاز بود. چیزی که مشخص بوده و هست این دولت یا بهتر بگم نظام تمایلی به ایجاد رانت در پتروشیمی نداره و دنبال کاهش هر چه بیشتر حاشیه سود این صنعت هست. سود اصلی را با نرخ گاز گران برای خودش بر میداره. عملا با نرخ 7 هزار تومانی شرکت های که وام ارزی داشته باشند هیچ سودی نخواهند داشت.

امروز با اینکه هنوز سهام دارم !!!! اینجا میگم با این داستان اگر همین طوری پیش بره احتمالا همین تجهیزات شرکت هم بیخیال نصبشان بشوند و دست دوم بفروشند به کشور دیگر ...چون در اخر قرار نیست سودی داشته باشد. مگر نرخ اصلاح شود

خلاصه برعکس خیلی ها که تا سهام میخرند به به و چه چه میکنند من نوعی ریسک ها رو میبینم.

در ضمن چند وقت دیگه که رسما تابلو های بازار سرمایه دست خوش تغییر بشوند و شوک به بازار وارد بشه بازار پایه بیشترین اسیب می بینه. کافیست برید مصاحبه های عشقی در کیش را باز خوانی کنید.

شاد و سلامت باشید.
        درود بر شما

اجازه بده که باور نکنیم که حتی یه برگ سهم زنجان هم نداری بعد از یه عمر فروم خوانی دیگه مشخصه برای همه سهامداران که چه افرادی با چه ادبیانی سهم رو دارند یا نه همه که میدانند این پستهای تخریبی مال سهامدار نیست و ضایع هست دیگه !!

بنظرم که شما نه تنها یک برگ !!!!سهم رو ندارید بلکه کپی یک برگ سهم نیز ندارید چه رسد به اصل یک برگ!!!خودم احتمال میدهم نوسان معکوس گرفتید از سهم و الان نیز همانند مبتدی ها در حال خون خواهی از سهم هستید!!!!!!!!!!!سهم چه تقصیری داشته یا سهامداران فعلی چه تقصیری داشتند شما بالا خریدید پایین فروختید؟؟؟

اما غرض از مزاحمت لطفا این سهامی که مرتب میفرمایید بازدهی بالاتر از زنجان خواهند داشت اگر راست میگویید چند تای انها بنویسید با ذکر قیمت و تاریخ تا بماند در حافظه مبحث و همچنین بررسی کنیم اگه خوب باشد بخریم یا تعویض!!کنیم ممنون...
        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/14, 08:08.
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

مقداری نقدینگی آماده کرده ام به امید خرید در منفی روزهای آینده...

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
            درود بر شما

اجازه بده که باور نکنیم که حتی یه برگ سهم زنجان هم نداری بعد از یه عمر فروم خوانی دیگه مشخصه برای همه سهامداران که چه افرادی با چه ادبیانی سهم رو دارند یا نه همه که میدانند این پستهای تخریبی مال سهامدار نیست و ضایع هست دیگه !!

بنظرم که شما نه تنها یک برگ !!!!سهم رو ندارید بلکه کپی یک برگ سهم نیز ندارید چه رسد به اصل یک برگ!!!خودم احتمال میدهم نوسان معکوس گرفتید از سهم و الان نیز همانند مبتدی ها در حال خون خواهی از سهم هستید!!!!!!!!!!!سهم چه تقصیری داشته یا سهامداران فعلی چه تقصیری داشتند شما بالا خریدید پایین فروختید؟؟؟

اما غرض از مزاحمت لطفا این سهامی که مرتب میفرمایید بازدهی بالاتر از زنجان خواهند داشت اگر راست میگویید چند تای انها بنویسید با ذکر قیمت و تاریخ تا بماند در حافظه مبحث و همچنین بررسی کنیم اگه خوب باشد بخریم یا تعویض!!کنیم ممنون...

درود

قصد ندارم ادامه بدم و تاپیک شلوغ کنم. اما وقتی داریم پس می تونیم بفروشیم، مثل برخی خالی بند نیستیم. ما نفر داشتیم هر روز آیه اینا می خوند بعد میگفت فلان سهم به فلان نقطه میرسه بعد یهو فرداش میدیدی دیگه حاجیمون فروخته و رفته ... بعد جراتم نداشت بیاد مثل مرد بگه فروختم چون قبلش می گفت بخرید بخرید :)

خلاصه بازار به حرف من و امثال من حرکت نمی کنه . در همه سهام هم همینه

اما من نوعی استراتژی که برگرفتم رو گفتم. سهم بلند مدتی که هزارتا اما و اگر داره رو فقط باید نوسانش گرفت و با نوسان باقی سهام دوباره خریدش که کلا مفت بیفته ... که اگر بعدا هر اتفاقی افتاد و نشد هم خیلی سوزش نداشته باشه.

این عکس هم فقط برای اینکه یه فشاری از روی برخی کم بشه و خیلی ناراحت نباشن:)

اما پیشنهاد سهام هم فعلا نمیشه داد ... به دلایل زیاد که یکیش اینکه ماشالا دوستان پولدار زیاد هستند و امان نمیدند برای خرید. وقتی خرید خودم و سبدها تکمیل بشه قطعا نام میبرم برای ثبت و مقایسه بازدهی و نظارت بر عملکرد خودم.
            معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

با سلام
              کسی اینجا تره هم برای برخی خرد نمی کند! آنها که دوست دارند در مخاطبه خود درآورند چشم بند به چشم ها زده اند و در تختخواب های نرم و گرم خود خواب می باشند و فصل برداشت برای دوشیدن و نوشیدن برخواهند گشت.من هم برای دفع آفات و سموم و مقابله با زالوصفتی ها گاها در انجمن حضور می یابم چرا که بیشه ولو بی شیر پیر بیشه نمی شود.برخی خود و سرمایه شان ریز می باشند وگرنه می گفتم بروند کنار تا باد بیاید.
              دکتر امام قلی خان leechologist
              رئیس مرکز رادیولوژی هسته ای تشخیصی انواع و اقسام زالوصفتی،خود کس و خود خر(بزرگ) پنداری
              با تشکر
              مرگ بر زالوصفتان
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                درود

قصد ندارم ادامه بدم و تاپیک شلوغ کنم. اما وقتی داریم پس می تونیم بفروشیم، مثل برخی خالی بند نیستیم. ما نفر داشتیم هر روز آیه اینا می خوند بعد میگفت فلان سهم به فلان نقطه میرسه بعد یهو فرداش میدیدی دیگه حاجیمون فروخته و رفته ... بعد جراتم نداشت بیاد مثل مرد بگه فروختم چون قبلش می گفت بخرید بخرید :)

خلاصه بازار به حرف من و امثال من حرکت نمی کنه . در همه سهام هم همینه

اما من نوعی استراتژی که برگرفتم رو گفتم. سهم بلند مدتی که هزارتا اما و اگر داره رو فقط باید نوسانش گرفت و با نوسان باقی سهام دوباره خریدش که کلا مفت بیفته ... که اگر بعدا هر اتفاقی افتاد و نشد هم خیلی سوزش نداشته باشه.

این عکس هم فقط برای اینکه یه فشاری از روی برخی کم بشه و خیلی ناراحت نباشن:)

اما پیشنهاد سهام هم فعلا نمیشه داد ... به دلایل زیاد که یکیش اینکه ماشالا دوستان پولدار زیاد هستند و امان نمیدند برای خرید. وقتی خرید خودم و سبدها تکمیل بشه قطعا نام میبرم برای ثبت و مقایسه بازدهی و نظارت بر عملکرد خودم.
                درود
                ادامه بده چه اشکال داره داریم محترمانه صحبت میکنیم میبینی که اینجا کسی ناراحت نمیشه از سیگنالهای فروش جنابعالی که از 195تومان در حال اصرار به ان هستید فقط سهامداران لگنی بدشان میاد در مورد سهامشان حتی سوال کنی!!!!!!!
                بعد کسی دیگه نیز تحلیل بالا بلند بنیادی یا تکنیکال نذاشته که مبحث ورق بخورد 10تاصفحه برود جلو!!
                همین صحبتها که انجام میدهیم در نوع خودش جذابترین هست برای مخاطب

فقط مخاطبت را ساده فرض نکنی کافیه

فرمودید الان وقت معرفی سهم نیست اگه بگی نمیذارند بخری!!!!!!!!!!!!! شما سهم معرفی کن بامن که یکی اینجا نخرد!!!!!!!!!!! شما زیر 200 نیز سیگنال فروش دادی با تارگت 160تومان!!!! چالش از همین 200شروع شده

فعلا که بد سوتی دادی.........

زمانیکه بازار مثبت و صعودی شد یه وقت نیایی سهم معرفی کنی همراه تحلیلگران بازار مثبت!!!!! و مبتدیها!!!!!!!!! چون انموقع دیگه بازار نیاز به تحلیلگر ندارد و حتی افت داره اگر سبد را نبسته باشی!!!!

الان هست که 5کیلو کیوی باید همراهت باشه که بتونی در مورد بازار و روند سهام صحبت کنی!!!!!!!!!میبینی که چقدر مشارکت کم شده در تالار چون یا نتوانستند حریف بازار شوند و با زیان نقد کردند یا ریسک نمیکنند حتی از سهم خودشان هم بگویند که مبادا با کله برود پایین و به پرستیژ خیالیشان بر بخورد و فراری شدند

البته شما سهم معرفی کنی یا نکنی ربطی به تخریب و سیگنال فروشتان رو این سهم نداره این که سهم معرفی کنی پیشنهاد بنده بود که عیارها را مشخص کنم که انهم حاضر نشدی دیگه ارزش صحبتهایت را بیشتر بالا ببری!!

بعد فرمودید بازار با حرف من و شما حرکت نمیکند و در سطر اخر یادتان رفته بود این جمله و نوشته اید سهم معرفی نمیکنی چون بخودم فرصت خرید نمیدهند!!! نیز بسیاز زیبا و گویا و نشانه تسلط شما بر بازار و حافظه تان بود...

شما پریروز که سهم مثبت بود باز سیگنال فروش دادی به همه گفتید بفروشید خودت پریروز رو مثبت نفروختی دیروز در منفی فروختی؟؟؟!!!!!!!!! انشالله که تمام کرده باشی سهم که نداشته ای را....

مواظب معاملاتت باش و سبدهایی که میگی دستم هست!!!!!
                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/15, 21:11.

نظر

• ushita
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 876

ادم خواب میشه بیدار کرد اما امان از کسی که خودش زده به خواب

به هر حالت من سر حرفم هستم که گفتم اینجای زنجان میفروشم . رفت بالا نوش جون خریدار . نرفت درجا زد من با سود بیشتر میام بیشتر میخرم. اگر رفت پایین که فبها

یکی هم هست قلی ملی ... این از اسمش پیداست چکاره است. اصلا در حدی نیست که بخوام جوابش بدم.

در این تاپیک فقط برای وحید 20 ارزش قایلم که انسان درست کار و شریفیست. باقی دوستان هم شناختی ندارم. این چندتا ایدی هم که بحث کردیم یکیشوم زنجانیه که میشناسمش و انسان بسیار کثیفی که قطعا برکتی از پولش نخواهد برد چراکه دروغ گویی بیش نیست. خودش میدونه چرا

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

بی دردسر و بی هیاهو تو بازار گند این مدت اومد بالا

لازم نیست جواب کاربران رو بدید گدشت زمان نشان خواهد داد

نظر

• naderi1
                      ستاره‌دار(26)
                      • Sep 2020
                      • 792

برخی مطالب واقعا ارزش پاسخ ندارن و بهتر است همانند بزرگان از کنار برخی چیزها رد شد

بعد سالها حضور در بازار فرق کسی که تحلیل میکند و نکات مثبت و منفی یک نماد را میگوید با کسانی که از روی غرض ورزی پست ارسال میکنند را تشخیص میدهیم. هیچ کسی با نظر منفی درمورد سهم ها مشکلی ندارد و اتفافا استقبال هم میشود.

درمورد بلند مدت بودن، مگر قرار است چون بلند مدت خرید شده دیگر نگاهش نکنیم و خودش و اخبارش را پیگیر نباشیم و یا حتی مقایسه نکنیم.

درمورد فروش سهم و رفتن سراغ دیگر نمادها و برگشت مجدد باید گفت گه اولا ما اگر بقصد بلند مدت سهمی را خریدیم فروش آن خودش بنوعی ریسک است بخصوص سهم هایی که زیاد بزرگ نیستن. چه بسا بفروشیم و بعد از فروش رشد کند و آن سهمی که خریدیم جواب نگیریم و نتوانیم به موقع برگردیم یا در این فاصله خبری منتشر شود و بازو بسته شدنی و...
                      ثانیا این موضوع را برفرض انجام بدهیم هم زمانی قابلیت اجرا دارد که تعداد سهممان کم باشد وگرنه در حجم بالا امکان ورود و خروج سریع وجود ندارد.
                      ثالثا اینکه تجربه نشان داده این نوع معاملات علاوه بر اینکه فشار روانی و استرس بالا بر فرد تحمیل میکند در اغلب مواقع هم اجرایی نیست و نتیجه برعکس میدهد و بیشتر در ذهن و یا روی کاغذ قابلیت انجام دارد تا میدان عمل!
                      بنابراین حتی اگر برفرض کسی اینکارا کرده باشد نظر و تحلیلش در اصل غلط بوده ولو اینکه در عمل هم بطور موردی انجام شده باشد.

این موضوع متفاوت است با استفاده از گین های بازار و..‌ که خود من اهلش هستم اما شرایط نمادها و دیدمان در مورد بازه زمانی و موقعیت قیمتی آن و ... متفاوت است.

اینکه این نماد ریسکها و اما و اگرهایی دارد که همه نه تنها گفته ایم بلکه فریاد زده ایم. به به و چه چه کار کسانی است که بعد چندبرابر شدن سهم ها تازه یادشان میافتد که ای دل غافل فلان سهم هم خوب بود و شروع میکنند...

اگر کسی سهم بهتر برای بلند مدت سراغ دارد و یا اگر قصدش کوتاه مدت است برای کوتاه مدت، ماندنش با سهم با هیچ منطقی سازگار نیست و باید خارج شود.

اگر کسی دنبال سهم کم دردسر میگردد برود نمادهایی که درحال تولید و فروش و تقسیم سود هستند را بخرد. این سهم از اول هم فریاد زده شده که لقمه هرشخصی نیست و اگر کسی خرید باید همه این ها را لحاظ کند. بازار هم این نکات را لحاظ کرده که مارکت ۱همتیست.

اگر کسی قصد معرفی سهمی را دارد باید زمانی باشد که سهم متعادل و ترجیحا منفی باشد تا امکان و فرصت خرید و استفاده فراهم باشد، و حتی مطلوب تر آنست که بعد از معرفی پایینتر هم برود برای مدتی تا کسانی که قصد خرید دارند با آرامش اقدام کنن. وگرنه بعد از رشد و با زمانی که در صف خرید است معرفی فایده چندانی ندارد!
                      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                        منفیهاش هم قشنگه زنجان دمش گرم بلاخره یه حقوقی فعال و اینده نگر هم پیدا شده و میخرد انشالله که پولدار باشد بیاد درصدیها یه کرسی بگیرد واسه خودش...

پست دیروز بود که سهم منفی بود نوشته بودم در گروه تلگرامی اش......... واقعا قشنگ بود منفیهاش البته بر خریدارها فروشنده ها افسوس باید بخورند

اما برای امروز :

زنجان عجب مقاومتی رو شکست در صورت تثبیت بالای 220 خیلی حرف برای گفتن پیدا میکند...
                        توجه دارید که رفته بالای مقاومت مهم واسه همین راه براش هموار شد و امروز نیز بر خلاف جهت بازار مثبت و صف خرید شد.....

سهامداریم و صبور چون فکها را داره میاره پایین باید مواظب سهام ارزشمند خودمان باشیم بازار همیشه از این نمادهای طلایی پتروشیمی در قیمت اکازیون ندارد تا تقدیم هر کسی کند.....

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

هرچی فروشنده داشته باشه و فرصت خرید بده زیر ۲۵۰ هست، بعدش حرکت شارپ میشه.
                          دارایی ثابت شرکت به بالای ۴۰۰۰ میلیارد رسیده، حداقل مارکت فعلی شرکت در مقایسه با بقیه پتروهای در حال ساخت و بهره برداری باید بالای ۵۰۰۰ هزار باشه یعنی بیش از ۳ برابر مارکت فعلی.

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

سهم زنجان رو هی میارن زیر 220فکر میکنند سهامداران بترسند با حجم بالا بفروشند بعد میبینند خبری نیست و خریدار نهایتا مجبور میشود بیاد رو مثبت بخرد..... هر چی میخوان بازی بدهند سهام رو روز دراز است قلندر بیکار.حریف هرکسی نخواهند شد و کلیت سهامداران نظرشان صبوری با سهم هست با دید یه سرمایه گذاری بلند مدت........

ورود دو حقیقی جدید درصدی به جمع سهامداران رو تبریک میگم عجب سیگنال خرید و اضافه کردن زیر 220هستند اینا..........
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/23, 14:38.

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

شفاف سازی خوبی داده و فرصت های بی نظیز برای یک سرمایه گذاری بورسی بلند مدت

نظر

• Mehrsana
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1191

دو میلیون دیگه اضافه کردم... شد 45 میل

نظر

در حال کار...
                                X