صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

بی دردسر و بی هیاهو داره میاد بالا

سهمی ایده ال برای درصد کمی از سبد با دید 3 ساله و گین انتظاری بالا

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
        دو میلیون دیگه اضافه کردم... شد 45 میل

دو میلیون دیگه اضافه کردم... شد 47 میل

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

واقعا دمش گرم

بی دردسر تا 249 اومد بالا

نظر

• naderi1
            ستاره‌دار(26)
            • Sep 2020
            • 792

استاندار زنجان با اشاره به اقدامات مثبت صورت گرفته برای راه‌اندازی پتروشیمی زنجان، عنوان کرد: سال آینده بخشی از پروژه پتروشیمی زنجان که از پروژه‌های چندین ساله محسوب می‌شود؛ راه‌اندازی می‌گردد.

سال آینده بخشی از پروژه پتروشیمی زنجان راه‌اندازی می‌شود/به صورت شکلی، تخلفی در پروژه فجر کوی نصر زنجان رخ نداده است!/در سفر دوم ریاست جمهوری، نزدیک به ۲۵ درصد از بودجه درخواست شده مربوط به حوزه آب خواهد بود/برنامه‌ریزی جهت جایگزینی کشت پسته با هندوانه در استان زنجان

===

خبر جدید آمده ولی اینکه در عمل چنین شود یا نه نمیدانم و فقط نقل خبر کردم فردا کسی شاکی نشود!

خودم همچنان با میانگبن پایین سهامدار هستم.
            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

بعد از ظهر امروز (جمعه)، آقای شاه‌میرزایی معاون محترم وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و هیئت همراه از سایت پتروشیمی زنجان (در شهرستان ایجرود) بازدید کردند.

گزارش تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

? @znpic

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

شرکت ملی صنایع پتروشیمی حامی پتروشیمی زنجان است

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: طرح اوره و آمونیاک (پتروشیمی) زنجان با توجه به حمایت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای حل برخی مشکلات، با بیش از 53 درصد پیشرفت در مسیر ساخت و تکمیل قرار گرفته است.

مرتضی شاه‌میرزایی که در حاشیه سفر استانی رئیس جمهوری به استان زنجان، از طرح پتروشیمی زنجان بازدید می‌کرد، افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی از اوایل فعالیت دولت سیزدهم، ساخت و تکمیل طرح پتروشیمی زنجان را مورد تاکید قرار داد.

وی گفت: مسائل اولیه این طرح با توجه به تلاش‌های مدیرعامل و عوامل مجموعه که ساخت طرح را پیگیری کردند حل شده است و امروز با توجه به بازدید انجام شده باید گفت که این طرح در مسیر ساخت قرار گرفته و از پیشرفت خوبی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: مجریان طرح، مطالبات مردم را جدی گرفته‌اند و این طرح پتروشیمی، بیش از 53 درصد پیشرفت دارد و در گام نخست پیگیر هستیم که طرح با توجه به برنامه جدیدی که تدوین شده ساخته شود سپس طرح‌های زنجیره ارزش آن مطالعه و اجرایی شود.

وی تاکید کرد: به سهام‌داران مردمی اطمینان می‌دهم با توجه به اراده‌ای که در شرکت ملی صنایع پتروشیمی وجود دارد و با حل برخی مشکلات، این طرح بر اساس برنامه جدید وارد مدار تولید شود و سهام‌داران به آرزوی دیرینه خود برسند.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

ظاهرا برنامه ریزی بر این هست که فاز اول پتروشیمی زنجان سال آینده راه اندازی بشه !

در پی انتشار گزارش «در انتظار افتتاح»، مدیر عامل شرکت صنایع کشاورزی و کود زنجان توضیح داد.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

شرکتی که هنوز به بهره برداری نرسیده در گزارش ۹ ماهه زیان را به سود تبدیل کرده، درد و بلاش بخوره تو سر بزرگترین خودروسازهای خاورمیانه /:.yead.:/
                    دارایی های شرکت به ۴۵۰۰ میلیارد افزایش پیدا کرده و این یعنی تحولات و پیشرفت پروژه سرعت گرفته
                    مارکت همچنان ۱۴۰۰ میلیارد !

نظر

• Mehrsana
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1191

دوستان کسی از مرحله بعدی افزایش سرمایه اطلاعی داره؟

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

بخشی را خروج زدم ببرم روی سهم های ۶، ۷ درصدی که ریزش کردن. یا از اینجا رونده و از اونجا مونده میشیم یا چند تا ۷ درصدی گرفتیم برمیگردیم میزاریم سر جاش :D

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

استاندار زنجان:

مشکلات مالی پتروشیمی زنجان حل شد

پتروشیمی زنجان مشکل حادی هم ندارد/صدای زنجان

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در معاملات روز دوشنبه "شركت بازرگاني كام ياب كام گلستان" وارد سهامداران بالای 1درصد شرکت شد و در روز سشنبه نیز به خرید خود ادامه داده است.
                            =================

هرچند خریدهای اصلی خودم را قبلا انجام دادم، با این حال تعدادی دیگر در روزهای اخیر از محل جابجایی با برخی از نمادها اضافه شد.

برخی دوستان از علت کم نوشتن در خصوص این نماد سوال داشتند که این موضوع را قبلا پاسخ دادم و لزومی به نوشتن زیاد نیست و اصولا در سهم هایی که دارم هر از گاهی مطلبی نکته ای یا مروری بر مطالب باشد را ارسال میکنم آنهم درصورتی که دیگر اعضا پیش تر انجام نداده باشند.

بخش هایی از سبد طبیعتا به فراخور شرایط در طول زمان تغییر میکند که ممکن است اشاره ای هم نشود اما درمورد این نماد چون سوال بود این مطلب را نوشتم که با سهم همراهم و اضافه هم شده است.

توصیه ای نبوده و نیست.

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

در معاملات روز دوشنبه "شركت بازرگاني كام ياب كام گلستان" وارد سهامداران بالای 1درصد شرکت شد و در روز سشنبه نیز به خرید خود ادامه داده است.
                              =================

هرچند خریدهای اصلی خودم را قبلا انجام دادم، با این حال تعدادی دیگر در روزهای اخیر از محل جابجایی با برخی از نمادها اضافه شد.

برخی دوستان از علت کم نوشتن در خصوص این نماد سوال داشتند که این موضوع را قبلا پاسخ دادم و لزومی به نوشتن زیاد نیست و اصولا در سهم هایی که دارم هر از گاهی مطلبی نکته ای یا مروری بر مطالب باشد را ارسال میکنم آنهم درصورتی که دیگر اعضا پیش تر انجام نداده باشند.

بخش هایی از سبد طبیعتا به فراخور شرایط در طول زمان تغییر میکند که ممکن است اشاره ای هم نشود اما درمورد این نماد چون سوال بود این مطلب را نوشتم که با سهم همراهم و اضافه هم شده است.

توصیه ای نبوده و نیست.

اطلاعی از مرحله بعدی افزایش سرمایه ندارید؟
                              پ.ن : من هم مقداری اضافه کردم و تعداد سهامم رو به 50 میل رسوندم... اگه بیاد تا 200 تومن، میخرم تا بیام تو درصدیها

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                                اطلاعی از مرحله بعدی افزایش سرمایه ندارید؟
                                پ.ن : من هم مقداری اضافه کردم و تعداد سهامم رو به 50 میل رسوندم... اگه بیاد تا 200 تومن، میخرم تا بیام تو درصدیها
                                درود

اطلاع خاصی ندارم و نتونستم خبر قابل ذکری در این باره بگیرم. البته سعی میکنم همچنان پیگیر باشم.

من هم این مدت برخی سهم ها از جمله وایند رو بی ضرر جابحا کردم با زنجان و همچنان وزن اصلی سبدم این نماده و درصدش بیشتر هم شده!

چون فرصت در تایم بازار هم کمتره بیشتر بلند مدتی و گاهی استفاده از برخی موقعیتها...

کف سازی خوبی در محدوده ۲۰۰داشته اگر مجدد برگرده باز اضافه میکنم اگر نه به قدر کافی در سبد است.
                                امیدوارم که نتیجه صبر رو بگیریم.

نظر

در حال کار...
                                X