استفاده از سرمایه های کوچک برای حرکت دادن سهم (سفته بازی یا...؟)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صادقی
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 63

استفاده از سرمایه های کوچک برای حرکت دادن سهم (سفته بازی یا...؟)

سلام
    مدت هاست که خیلی ها رو تو تالار حافظ و تو سایتا و فروما که سعی میکنن با معرفی سهم به یه سری که دوست دارن بشون سهم معرفی بشه که سود کنن... سهم رو حرکت میدن والباقی داستان...
    همین قضیه باعث شد کلی با خودم کلنجار برم که این قضیه رو بنویسم یا نه
    اگه بچه های این سایت که به دلایلی فقط اینجا مینویسم اهل بحث باشن راجه به این مساله بحث میکنیم.

امیدوارم مدیریت سایت این تاپیک رو تایید کنه تا نه من که خیلیا که خبر ندارن ببینن اونایی که در باغ سبز نشون میدن پشت پرده چه نقشه هایی دارن.
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

سفته باز یا نوسان گیر:
    به شخصی اطلاق میشود که برای بدست آوردن سود احتمالی بالاتر از حد متوسط دست به ریسکهایی بالاتر از حد متوسط میزند.
    در واقع با پذیرش ریسک بالا تر مخصوصا" بر اساس پیش بینی آینده حرکت قیمت امیدوار به سودآوری سریع و زیاد است.
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

سرمایه گذار:
      به شخصی اطلاق میشود که بدنبال خرید دارایی هایی میگردد که برایش درآمد ایجاد کنند.
      برخلاف نوسان گیر, مهمترین دغدغه سرمایه گذار امنیت سرمایه ی اصلی است.
      ضمنا" سرمایه گذار همیشه بدنبال خرید دارایی هایی است که قابلیت نگهداری
      برای زمانهای طولانی تری نسبت به گروه قبل است.

سرمایه گذار با دقت شرکتها را آنالیز میکند و میتونه تصمیم بگیره که هر کدام چقدر می ارزند و دست به خرید نمی زند مگر این که مطمعن بشه به اندازه کافی زیر ارزش ذاتی تخفیف گرفته است.
      اون با اطمینان قادره بگه سهم شرکت الف که من دارم میخرم 500 تومان حداقل 700 تومان می ارزه. استفاده از اطلاعات واقعی و پرهیز از قاطی کردن احساسات از خصوصیات بارز سرمایه گذار باهوش است.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

اين معنايي كه الان تو بورس درست شده به اسم سفته بازي اسمش سفته بازي نيست دزدي هست.....قيمت سهمو يه عده پولدار ميبرن بالا خالي ميكنن سهمو ول ميكنن...اين اسمش دزديه نه سفته بازي.....

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

سفته باز از نوسانات نرخ سهام ارز و هرچيز ديگه اي منتفع ميشه دزدي نميكنه

نظر

• صادقی
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 63

دست درد نکنه
            پس میشه بحثو پیگرفت.
            یه عده هستن که یه سهم کوچیک و با حجم مبنای کمو انتخاب میکنن و به بقیه میگن بخر که فلانه و بهمانه و ووو
            اینم بگم که سهمو اول خودشون خریدن. بعد به بقیه میگن.
            حالا این بقیه کیا هستن؟ همینا که میان تالار حافظ میپرسن چی بخریم خوبه؟ تازه اومدم تو بورس و از این آدما
            این گروه که نمیدونم اسمشونو چی باید گفت شدیدا رو سهم تبلیغ میکنن.
            سهم صف خرید میشه بدون اینکه خبر خاصی توش باشه.
            طرف حتا تکنیکال سهمو هم بدون شکل و ... توضیح میده که بقیه رو قانع کنه داره درس میگه.
            بعد که صف شد شرو میکنه گاماس گاماس عرضه کردن. سهمه که حجم مبنا هم که نداره راحت درصد میخوره و میره بالا...
            تا اینکه بعد چن روز صف داده میشه.
            خوب اینو داشته باشید تا باقیشو با هم بشکافیم.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط صادقی پست شده است View Post
              دست درد نکنه
              پس میشه بحثو پیگرفت.
              یه عده هستن که یه سهم کوچیک و با حجم مبنای کمو انتخاب میکنن و به بقیه میگن بخر که فلانه و بهمانه و ووو
              اینم بگم که سهمو اول خودشون خریدن. بعد به بقیه میگن.
              حالا این بقیه کیا هستن؟ همینا که میان تالار حافظ میپرسن چی بخریم خوبه؟ تازه اومدم تو بورس و از این آدما
              این گروه که نمیدونم اسمشونو چی باید گفت شدیدا رو سهم تبلیغ میکنن.
              سهم صف خرید میشه بدون اینکه خبر خاصی توش باشه.
              طرف حتا تکنیکال سهمو هم بدون شکل و ... توضیح میده که بقیه رو قانع کنه داره درس میگه.
              بعد که صف شد شرو میکنه گاماس گاماس عرضه کردن. سهمه که حجم مبنا هم که نداره راحت درصد میخوره و میره بالا...
              تا اینکه بعد چن روز صف داده میشه.
              خوب اینو داشته باشید تا باقیشو با هم بشکافیم.
              اينايي كه شما گفتيد كاملا درسته و بيشتر افراد اينو لمس كردن و ميدونن چه خبره....تو اين بازار آدم بايد با تحليل سهم بخره نه با حرف اينو اون

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                سفته باز از نوسانات نرخ سهام ارز و هرچيز ديگه اي منتفع ميشه دزدي نميكنه
                مادرکشورخود ازاین چیزها نداریم .اینها تبلیغات استکباراست .ازاین کارها دربلاد کفرانجام می شود .
                ج.ا.ا ازاین کارها ... مگرمیشه !!!!!!!!!!
                ولی خودمانیم اگراین برادران میلیلردر شرکت های قندی وارد نمی شدند وبه کمک اقتصاد روبه پیشرفت ایران نمی آمدند . چیزی برای خوردن وکسب درآمد سازمان بورس و.. می ماند .
                خلاصه این کمک ها با چراغ سبز ازبچه های بالاصورت می گیرد .
                زیاد هم گیرنده وگرنه سراز ز.ح درمی آوری .جایی که ..
                الان سپه اینجا بود خوب توجیه ات می کرد که ...
                ویک امضایی هم داشت الان یادم نیست کی بود که خیلی طرفدارهم داشت .یادش بخیر زمانی که بچه بودیم وفکرمی کردیم کشورما ...
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

من به افراد تازه وارد اكيدا توصيه ميكنم اگه ديديد در مورد سهمي تحليلي ارائه شد اولا بايد بنياد اون سهم بررسي بشه و بعد نمودار تكنيكال.....تحليلي كه قبل از نمودارش بنيادش بررسي نشده باشه به پشيزي ارزش نداره......وقتي بنياد سهم خوب باشه فارغ از نمودار سهم بالاخره بالا ميره.....بورسيا يه جمله دارن كه ميگن سهم خوب راه خودشو ميره

نظر

• hasa
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 724

به نظر من باید سفته بازی هم تو بورس باشه چرا که باعث نقدینگی بیشتر سهم ها خواهد شد. نمیشه بهش گفت دزدی چون دنبال سود بالایی هستند به همان تناسب ریسک بیشتری هم خواهند کرد پس یک سفته باز تغییرات زیادی روی بازار انجام خواهد داد و چون مرتب درگردش می باشد باعث ایجاد نقدینگی سهم ها خواهد شد و به نظرم هردو دیدگاه باید باشدهم دیدگاه بلند مدت وهم سفته باز. ولی با توجه به نظر دوست عزیز باز هم سفته بازرا میشود به دوقسمت تقسیم کرد یکی نوسان گیر دیگری دزدی. نوسان گیر کسی است که با دید کوتاه مدت یک مبلغی را از پولش درگیر یک سهم میکندو در یک محدوده کوتاه خارج میشود و لی سفته باز دزد کسی است که چند نفر با پول گنده (با ایجاد جو روانی)وارد یک سهم شده و اونو بالا برده و سپس خالی میکنند.
                    قانون ماندن همیشگی در بورس:
                    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                    6- صبور بودن.

نظر

• صادقی
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 63

تشکر از جمیع دوستان
                      میخاستم با یه سبک دیگه تو سایت کار کنم و بعد این حرفا رو بزنم اما نظرم عوض شد. بگذریم
                      اینکه کاری کنیم که بقیه به ما اطمینان کنن و با حرفا ما خرید و فروش کنن و بعد سهمی رو که خودم خریدمو صف کنم و آسه آسه عرضه کنم به همونایی که به حرف خودم دارن میخرن اسمش چیه؟
                      اگه دزدی نیس اگه نامردی نیس چیه؟
                      میام سهم ایکسو میخرم 100 تومن حجم مبنا هم نداره... روزی 30تا 40 تا عرضه بشه درصد میخوره...بعد 4 روز 5 روز کم کم 20 درصد روش گرفتم.
                      نکته اشم میدونین چیه؟
                      خریدو من بتون میگم, فروش با خودتون... یعنی چی؟ یعنی همین یعنی نمیگم که کی صفو عرضه میکنم.
                      دارم با پول تویی که بهم اعتماد کردی سود میکنم.
                      جون من این اسمش چیه؟
                      بگید تا ادامه بدم

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط صادقی پست شده است View Post
                        تشکر از جمیع دوستان
                        میخاستم با یه سبک دیگه تو سایت کار کنم و بعد این حرفا رو بزنم اما نظرم عوض شد. بگذریم
                        اینکه کاری کنیم که بقیه به ما اطمینان کنن و با حرفا ما خرید و فروش کنن و بعد سهمی رو که خودم خریدمو صف کنم و آسه آسه عرضه کنم به همونایی که به حرف خودم دارن میخرن اسمش چیه؟
                        اگه دزدی نیس اگه نامردی نیس چیه؟
                        میام سهم ایکسو میخرم 100 تومن حجم مبنا هم نداره... روزی 30تا 40 تا عرضه بشه درصد میخوره...بعد 4 روز 5 روز کم کم 20 درصد روش گرفتم.
                        نکته اشم میدونین چیه؟
                        خریدو من بتون میگم, فروش با خودتون... یعنی چی؟ یعنی همین یعنی نمیگم که کی صفو عرضه میکنم.
                        دارم با پول تویی که بهم اعتماد کردی سود میکنم.
                        جون من این اسمش چیه؟
                        بگید تا ادامه بدم
                        اسم اين دقيقا دزديه

نظر

• hasa
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 724

دوست عزیز بله این دزدی می باشد اما کسی که در بورس میخواهد قوی باشد و همیشه باشد باید تصمیم آخر را از دید تکنیکال خودش بگیرد دیدن فقط صف و اتکا به حرفهای دیگران کار بسیار اشتباهی میباشد. اینو گفتم که افرادی که تازه وارد میشوند بدون علم وارداین کار نشوند . درضمن دزدی با نوسانگیری فرق میکنه نوسانگیر از طریق علم تکنیکال نقطه کف را انتخاب و با حداقل سود خارج میشود.
                          2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                          3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                          6- صبور بودن.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
                            دوست عزیز بله این دزدی می باشد اما کسی که در بورس میخواهد قوی باشد و همیشه باشد باید تصمیم آخر را از دید تکنیکال خودش بگیرد دیدن فقط صف و اتکا به حرفهای دیگران کار بسیار اشتباهی میباشد. اینو گفتم که افرادی که تازه وارد میشوند بدون علم وارداین کار نشوند . درضمن دزدی با نوسانگیری فرق میکنه نوسانگیر از طریق علم تکنیکال نقطه کف را انتخاب و با حداقل سود خارج میشود.
                            البته برای نوسان گیری حتما نباید تکنیکالیست باشی
                            میشه روند سهم رو تعقیب کرد و نقاط ورود و خروج رو به دست آورد
                            منتها نیاز به سرعت عمل داره و البته با استرس همراهه
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• hasa
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 724

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              البته برای نوسان گیری حتما نباید تکنیکالیست باشی
                              میشه روند سهم رو تعقیب کرد و نقاط ورود و خروج رو به دست آورد
                              منتها نیاز به سرعت عمل داره و البته با استرس همراهه
                              با تشکر داشتن علم تکنیکال این نیست که شما کلیه اندیکاتور و غیره را بلد باشیدحداقل یک چند مورد ساده اونو باید بدونی یا حداقل باید روندها درست تشخیص بدهی و در اخر هم میشود از تحلیلات افراد روی نمودار استفاده کردالبته بحث اینجا در مورد این نبوده بحث سر سفته بازی بوده با عرض پوزش.
                              آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/03/04, 23:44.
                              6- صبور بودن.

نظر

در حال کار...
                              X