استفاده از سرمایه های کوچک برای حرکت دادن سهم (سفته بازی یا...؟)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
    با تشکر داشتن علم تکنیکال این نیست که شما کلیه اندیکاتور و غیره را بلد باشیدحداقل یک چند مورد ساده اونو باید بدونی یا حداقل باید روندها درست تشخیص بدهی و در اخر هم میشود از تحلیلات افراد روی نمودار استفاده کرد.
    بله،بنده هم میدونم که علم تکنیکال خیلی گسترده است وتا حدی بهش آشنایی دارم
    کسی که روند سهم رو نتونه درست تشخیص بده که معامله گر موفقی نیست و به طور قطع نمیتونه سودی به دست بیاره
    چیزی که دارم میگم خودم در سالهای قبل بارها تکرار کردم بدون اینکه کوچکترین آشنایی با تکنیکال داشته باشم
    مثالش رو هم میارم
    تراکتور سازی،لعابیران،نیروکلر،جوشکاب یزد،داروسازی سبحان
    حرف بنده اینه که از روی تجربه هم میشه این کار رو انجام داد
    تکنیکال فقط یه نوع روش تحلیله
    روشهای دیگری هم وجود داره
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• hasa
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 724

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      بله،بنده هم میدونم که علم تکنیکال خیلی گسترده است وتا حدی بهش آشنایی دارم
      کسی که روند سهم رو نتونه درست تشخیص بده که معامله گر موفقی نیست و به طور قطع نمیتونه سودی به دست بیاره
      چیزی که دارم میگم خودم در سالهای قبل بارها تکرار کردم بدون اینکه کوچکترین آشنایی با تکنیکال داشته باشم
      مثالش رو هم میارم
      تراکتور سازی،لعابیران،نیروکلر،جوشکاب یزد،داروسازی سبحان
      حرف بنده اینه که از روی تجربه هم میشه این کار رو انجام داد
      تکنیکال فقط یه نوع روش تحلیله
      روشهای دیگری هم وجود داره
      بله حرف شما درسته اما اینکه در مورد اینکه شخصی به شما پیشنهاد خرید میده و شما اعتماد میکنی به نظر من در بورس درست نیست . در مورد نوسان گیری هم تکنیکال مطلق صادق است چرا که نوسان گیر کسی هست که در یک نقطه حداقل باید وارد شودونباید زیاد توی منفی برود. اما دزدی چیز دیگری است کسی به شما وعده یک خبر مهم در مورد سهمی میدهد درحالی که خبری در کار نبوده و او فقط برای تحریک افراد اینکار را کرده است و شما اقدام به خرید میکنی شما اشتباه کردی هم کار طرف مقابل دزدی میباشدمنظورم اینه بدون تحقیق حرف کسی را روی خریدتان در نظر نگیرید.
      قانون ماندن همیشگی در بورس:
      1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
      2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
      3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
      4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
      5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
      6- صبور بودن.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

بله حرف شما درسته اما اینکه در مورد اینکه شخصی به شما پیشنهاد خرید میده و شما اعتماد میکنی به نظر من در بورس درست نیست . در مورد نوسان گیری هم تکنیکال مطلق صادق است چرا که نوسان گیر کسی هست که در یک نقطه حداقل باید وارد شودونباید زیاد توی منفی برود. اما دزدی چیز دیگری است کسی به شما وعده یک خبر مهم در مورد سهمی میدهد درحالی که خبری در کار نبوده و او فقط برای تحریک افراد اینکار را کرده است و شما اقدام به خرید میکنی شما اشتباه کردی هم کار طرف مقابل دزدی میباشدمنظورم اینه بدون تحقیق حرف کسی را روی خریدتان در نظر نگیرید.
        بله حرف شما کاملا درسته
        بحث بنده هم در این مورد نبود
        این مورد که کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره
        خرید بدون تحقیق و به صرف حرف یه نفر اشتباه محضه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• سرداربورسی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 458

چند سوال از صادقی داشتم
          چرا سفته بازی در چند سال اخیر در بورس زیاد شده؟
          اصولا چه کسانی در دام سفته بازارن می افتدند؟
          ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
          نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• صادقی
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 63

از شرکتتون تو بحث تشکر میکنم اما یه نکته
            من راجع به نحوه انتخاب سهم و ... یا تکنیکال و فاندامنتال صحبت نکردم
            به نظرم نوسانگیری و خرید و فروشای هر روزه برای گرفتن چند درصد هم یه سبک کاره و هیچ ایرادی نداره.

بذارید یه سوال بپرسم
            یادتونه یه زمان گلدکویس مد شده بود؟
            خریدار راضیه برای خرید یه جنسی که میدونه قیمتش خیلی کمتره یه پول گنده بده.
            فروشنده هم به امید اینکه از خرید این بنده خدا که بعد از کلی حرف و حدیث و اطمینان کردن یه درصدی گیرش میاد خوشحاله که سود میکنه....
            کاری به شرعی و غیر شرعی وووو ندارم ولی به نظرتون این مشکل داره یا نه
            تا اینجا درست؟
            خیلیا سود میکنن اما به چه قیمتی؟!!

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

به نظر من هم اگه سرمایه زیاد باشه وبشه رو سهمهای کوچک مانور داد مشکلی نداره !
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• farasat
                عضو عادی
                • May 2011
                • 57

تکنیکال در مورد سهمهای کوچک اصلاً قابل اعتماد نیست شخصاً گروههایی را میشناسم که با در دست داشتن سرمایه زیاد به قول خودشان در مدت یک یا دو هفته اصطلاحاً کندل سازی میکنند و بعد تبلیغ و...به این طریق نمای مناسبی از نظر تکنیکال بوجود میاورند که سرابی بیش نیست .

نظر

• صادقی
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 63

در اصل توسط صادقی پست شده است View Post
                  از شرکتتون تو بحث تشکر میکنم اما یه نکته
                  من راجع به نحوه انتخاب سهم و ... یا تکنیکال و فاندامنتال صحبت نکردم
                  به نظرم نوسانگیری و خرید و فروشای هر روزه برای گرفتن چند درصد هم یه سبک کاره و هیچ ایرادی نداره.

بذارید یه سوال بپرسم
                  یادتونه یه زمان گلدکویس مد شده بود؟
                  خریدار راضیه برای خرید یه جنسی که میدونه قیمتش خیلی کمتره یه پول گنده بده.
                  فروشنده هم به امید اینکه از خرید این بنده خدا که بعد از کلی حرف و حدیث و اطمینان کردن یه درصدی گیرش میاد خوشحاله که سود میکنه....
                  کاری به شرعی و غیر شرعی وووو ندارم ولی به نظرتون این مشکل داره یا نه
                  تا اینجا درست؟
                  خیلیا سود میکنن اما به چه قیمتی؟!!
                  کسی از دوستان نمیخواد جواب بده؟؟؟؟
                  اگه دوس دارین بحث ادامه پیدا کنه جواب بدید تا بگم تو تالار حافظ و شاید تالارای شهرستان و ...حتی این سایتا چی تو سر بعضیاس

نظر

• صادقی
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 63

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    به نظر من هم اگه سرمایه زیاد باشه وبشه رو سهمهای کوچک مانور داد مشکلی نداره !
                    اولا مخالف نظر شمام وسفته بازی یعنی همین

یعنی سهمی رو که واقعا نمی ارزه بخاطر حجم مبنا کم بیای بازی کنی و ببری بالا بعدم بندازی تو پاچه خلق الله که خودت سود کنی... اون بدبختیم که خریده حالا حالاها بشینه که سهمشو بره تو سود یا اصلا با ضرر بفروشه.

تازه این کار به شرطی که با پول خودت باشه اشکال داره چه برسه که با پول مردمی که بت اطمینان کردن این کارو انجام بدی....

نظر

• hasa
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 724

اولا مخالف نظر شمام وسفته بازی یعنی همین

یعنی سهمی رو که واقعا نمی ارزه بخاطر حجم مبنا کم بیای بازی کنی و ببری بالا بعدم بندازی تو پاچه خلق الله که خودت سود کنی... اون بدبختیم که خریده حالا حالاها بشینه که سهمشو بره تو سود یا اصلا با ضرر بفروشه.

تازه این کار به شرطی که با پول خودت باشه اشکال داره چه برسه که با پول مردمی که بت اطمینان کردن این کارو انجام بدی....
                      دوست عزیز اگر سفته بازی نباشه اصلا نقدینگی در بازار وجو د نمیاد اما حرف شما راجع به تحریک افراد نسبت به خرید یک سهم برای سودخود بله دزدی ایست. ولی کسی بخاطر تحلیل خودش در کوتاه مدت خارج میشود وکار به کسی ندارد و کسی را هم تحریک نکرده این که ایرادی ندارد. اتفاقا من تمام خریدهای خودم را با ده درصد خارج میشوم و اعصاب این کار را هم ندارم بشینم چه اتفاقی بعد خواهد اوفتاد. و همیشه موفق هم هستم .با این نکته هر روز 2تا 5درصد پول خود را روی حداقل ده سهم متمرکز میکنم .
                      2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                      3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                      6- صبور بودن.

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2138

دوست عزیز اگر سفته بازی نباشه اصلا نقدینگی در بازار وجو د نمیاد اما حرف شما راجع به تحریک افراد نسبت به خرید یک سهم برای سودخود بله دزدی ایست. ولی کسی بخاطر تحلیل خودش در کوتاه مدت خارج میشود وکار به کسی ندارد و کسی را هم تحریک نکرده این که ایرادی ندارد. اتفاقا من تمام خریدهای خودم را با ده درصد خارج میشوم و اعصاب این کار را هم ندارم بشینم چه اتفاقی بعد خواهد اوفتاد. و همیشه موفق هم هستم .با این نکته هر روز 2تا 5درصد پول خود را روی حداقل ده سهم متمرکز میکنم .
                        این قسمت اخر جرف شما اشکالی ندارد بیشتر سرمایه گذاری و صندوق ها بتازگی همین شیوه را پیشه کردند وباجداقل سود خارج میشوند شما خیلی کم سهم را در گره میبینید چون بانجا نمیرسد و عرضه میشود

نظر

• صادقی
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 63

نه عزیز من
                          من نمیگم کسی که درصد کم میگیره یا...
                          من میگم کسی که تو بازار کم عمق ما که هر جاشو بگیری از یه جا دیگه میلنگه رو سهمای کوچیک راحت میشه بازی کرد و بازی داد یعنی سهمی که سرمایه و حجم مبناش پایینه
                          سفته بازی یعنی یکی از این شرکتا رو که مشکل داره و دلیل بنیادی هم نداره بره بالا بری سراغشو به زور پول ببریش بالا....

حالا تا اینجا یه بحث, بدتر اونه که طرف اونقد پولم نداره که بیاد این سهمو تکون بده میاد سراغ بقیه که با پولای کوچیک اونا سود کنه... اسمشم میذارن حرکت دسته جمی و گروهی و....هدیه تولد بچه ام و هدیه سالگرد ازدواجم ووووووو
                          بعدم که خودش سود کرد دیگه حاجی حاجی مکه...
                          میفروشه میگه ورودو من میگم فروش با خودتونه
                          خوب آدم حسابی اگه فروختی یعنی سهمو کله پا کردی دیگه مگه اون جماعتم میتونن بفروشن؟
                          سود خودتو میگیری و بقیه ... بگذریم

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2138

کسی از دوستان نمیخواد جواب بده؟؟؟؟
                            اگه دوس دارین بحث ادامه پیدا کنه جواب بدید تا بگم تو تالار حافظ و شاید تالارای شهرستان و ...حتی این سایتا چی تو سر بعضیاس
                            خوبه این میتواند کمک کنه باهم بودن را و افکار نزدیک بهم ومشترک برای یک هدف

نظر

• سرداربورسی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 458

داستان پی ام در پیام خصوصی و گرفتم تلفن از کاربران و حتی کشاندن آنها به محیط چت همش از جریانی حکایت داره که شدیدا به ضرر آدم های نابلد بورس میشه و روزگار اونا رو سیاه می کنه
                              من کسی رو می شناسم که کل دارایی اش 20 میلیون تومن هم نمی شد اما الان داره با پول مردم و همین کاربرا که شاید من باشم یا شما
                              سهم های کوچک را جابجا می کنه؛البته اول خودش می خره بعد فردا اعلام عمومی می کنه بخرید,نهایت خودش با بهترین قیمت می فروشه
                              جالب نیست این بحثی که می گن؛ما می گیم چه زمان بخرید ولی خودتون هر زمان خواستین بفروشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              دزدی در روز روشن
                              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• hasa
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 724

پس نتیجه می گیریم که افراد تازه کار حواسشان باشد که تحت تاثیر دیگران قرار نگیرند و بدون تحقیق دست به انجام معامله اون هم با مبالغ بالا نزنند. در ضمن یک توصیه هم به این افراد میشه که بهتره تمام سهام شرکتهایی که نقدینگی آنها بالا هستش را ابتدا پیدا سپس در مورد انها تحقیق و بررسی کنند. مشورت کردن خوبه ولی هرکس هرچیز رابگوید انجام بدهید زیاد در بورس دوام نخواهید آورد.
                                6- صبور بودن.

نظر

در حال کار...
                                X