تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    خرید 250 عدد در 20450 :d
    عجب فروشنده های خوبی داره این کنور،دو دستی سهم رو تقدیم میکنه
    یا من خیلی این سهمو دست بالا در نظر گرفتم یا اونا نمیدون این سهم چیه :d شیطونه میگه تک سهمش بشو دو سال دیگه بیا وقت خودتو نگیر :D
    خریدار هم رو 2050 نشسته دارن بهش میدن =))
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

این قشهد و قثابت فهمیدن ما امروز میخوایم بخریم 4 درصد مثبت رو خوردن =))
      ///

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        این قشهد و قثابت فهمیدن ما امروز میخوایم بخریم 4 درصد مثبت رو خوردن =))
        مرده شور قشهد رو ببرم
        هر چی میکشم از دست اینه

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

امروز اضافه کردم

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
            من هم کنور اضافه کردم امروز
            کار خوبی کردی حالا یه عکس از انفجار معدن میزارم براتون تا ببینید که دارن چی کار میکنن :D هیچی سهام معدنی نمیشه :D

این معدن کلالیه .
            boooooooooooooooooooooooommmmmb . =))
            ///

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

!خود سهم هم انفجاریه دیگه مثل معدنش!

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                کار خوبی کردی حالا یه عکس از انفجار معدن میزارم براتون تا ببینید که دارن چی کار میکنن :D هیچی سهام معدنی نمیشه :D

این معدن کلالیه .
                boooooooooooooooooooooooommmmmb . =))

] !خود سهم هم انفجاریه دیگه مثل معدنش

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در مورد این سهم من فقط یه آمار از کگل میدم :

سال 85 سرمایه گل گهر 44 میلیارد تومن - قیمت سهم در اوخر سال 85 ---> 1123 تومن ----> eps = 1708 rial ----> پی به ای سهم 6.5
                  سال90 سرمایه گل کهر 600 میلیارد تومن - قیمت سهم در اواخر 90 -------->653 تومن --------->eps =795 rial --------> پی به ای سهم 8.2

مقدرا افزایش سرمایه 1363 درصد.

یعنی اون موقع کسی 10 هزار تا سهم رو میخرید 11.5 میلیون تومن حدودا الان 136300 سهم داشت تا تاریخ گفته شده به ارزش 88.5 میلیون تومن.

یعنی پولش 7.5 برابر شده بود یعنی سالی 150 درصد .

حالا یعضی از افزایش سرمایه هاش هم میگیم ار اورده بوده و احتمالا نصفش هم از انباشته و سود مجمع . اصلا همش رو از اورده بگیریم که محال بوده 650 درصد سود کرده میشه سالی 130 درصد (-:

حالا همین سهام دار یه سال دیگه سهمش رو نگه داره 88 میلیون تومنش احتمالا با این روند و طرح های در حال افتتاح کگل دو برابر میشه یعنی میشه 160 میلیون تومن پولش :D

به این میگن یک سرمایه گذاری عالی
                  . حالا ما بریم هی نوسان بگیریم =))

من برای کنور همین روند رو متصورم .;)

موفق و پرسود باشید .
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/01, 18:05.
                  ///

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

امروز مقداری اضافه کردم
                    مطمئنم برای بلندمدت عالیه
                    تصورات میثم جان کاملاً منطقیه
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

معتقدم فردا بالای 2100 تثبیت میشه
                      فروشنده های خردی که سود 30 درصدی را save
                      کرده اند تمام شده اند و تقریباً شناور سهم کامل چرخیده
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

دوباره تحلیل بنیادی شروین شهریاری رو خوندم . این قسمتش مهمترین قسمت تحلیل برای سهمه :
                        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        همانطور كه ارقام جدول شماره يك نشان ميدهند 200 هزار تن از فروش شركت بابت تعهد تامين مواد اوليه به يكي از شركتهاي استان همدان (فولاد زاگرس) با قيمت نازل 40 هزار تومان در هر تن فروخته ميشود. مابقي محصولات شركت به بندر امام خميني منتقل و عمدتا به كشور چين صادر ميشود. برآوردهاي فعلي حاكي از قيمت 90 تا 95 دلاري سنگ دانهبندي به صورت فوب خليج فارس است. در برآورد تحليلي قيمت فروش محصول صادراتي با رعايت جانب احتياط 90 دلار و نرخ تبديل دلار 17000 ريال در سال 91 (به طور ميانگين) منظور شده است. شايان ذكر است، شركت فروش محصول خود را با قيمت حدود 95 دلار و نرخ تبديل دلار 1226 توماني ديده است، حال آنكه در جلسه معارفه، اتكا بر نرخ تبديل دلار آزاد در صادرات به صورت تلويحي تائيد شد. در جدول شماره دو جزئيات هزينه تمام شده «كنور» در سال جاري را مشاهده ميكنيد. (ارقام به ميليارد ريال)
                        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این قیمت های جهانی رو هم باید در نظر گرفت خیلی تاثیرش روی شرکت میتونه زیاد باشه.
                        شروین شهریاری گفته شرکت قیمت فروش رو 90 دلار و دلار رو 1226 گرفته. باید عرض کنم که 90*1226 میشه 110 هزار تومن در صورتی که در تحلیل خودش مقدار 115 هزار تومن دیده میشه و یه اشتباه کوچولو داشته :d

شرکت قیمت فروش هر تن رو 94 دلار در نظر گرفته

حالا بر اساس این 94 دلار باید قیمت های جهانی رو پی گیر بود .
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/01, 19:56.
                        ///

نظر

• ali 20
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 56

میثم جان یه بررسی هم من رو ومعادن داشتم اگه کسی تو مدت ده سالی که ومعادن تو بورس هست کافی بوده زیر 250 بخره حدود 850 بفروشه مدت انتظار بطور متوسط یک و نیم الی دو سال واین کارو تو ده سال انجام می داده و سرمایشو کم نمی کرده حداقل متوسط سالانه سرمایش با سود مرکب تا 6 برابر افزایش در سال می تو نست داشته با شه و اگه نوسان گیری هم می تو نسته انجام بده و ده سال فقط با این سهم کار می کرده یه سود نجومی می تو نسته داشته با شه با ورتون میشه 7 میلیون تبدیل به یک میلیارد می شه
                          واسه من که خیلی عجیبه و باورش سخت اگه کسی از دوستان می تونه یه حساب دقیق بکنه و امار بده
                          فک کنم با عث بشه استراتژی معا ملاتیمو نو تغییر بدیم و معا ملات برامون راحت و ارامبخش باشه و بسیار سود اور
                          بین کگل .کچاد . فملی بهترین و سود اورترین اول ومعادن وبعد کگل بوده و فکر می کنم تا 93 همچنان مقام اول را خواهد داشت

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
                            میثم جان یه بررسی هم من رو ومعادن داشتم اگه کسی تو مدت ده سالی که ومعادن تو بورس هست کافی بوده زیر 250 بخره حدود 850 بفروشه مدت انتظار بطور متوسط یک و نیم الی دو سال واین کارو تو ده سال انجام می داده و سرمایشو کم نمی کرده حداقل متوسط سالانه سرمایش با سود مرکب تا 6 برابر افزایش در سال می تو نست داشته با شه و اگه نوسان گیری هم می تو نسته انجام بده و ده سال فقط با این سهم کار می کرده یه سود نجومی می تو نسته داشته با شه با ورتون میشه 7 میلیون تبدیل به یک میلیارد می شه
                            واسه من که خیلی عجیبه و باورش سخت اگه کسی از دوستان می تونه یه حساب دقیق بکنه و امار بده
                            فک کنم با عث بشه استراتژی معا ملاتیمو نو تغییر بدیم و معا ملات برامون راحت و ارامبخش باشه و بسیار سود اور
                            بین کگل .کچاد . فملی بهترین و سود اورترین اول ومعادن وبعد کگل بوده و فکر می کنم تا 93 همچنان مقام اول را خواهد داشت
                            علت تغییر استراتژی من هم این ومعادن بود. ما سال 85 خیلی ومعادن داشتیم :d که همه رو مفت فروختیم الان پولمون 10 برابر شده بود .
                            رفتیم اون کروی درپیت رو خریدیم بیچاره کرد مارو :d البته به تجربش میارزید :D
                            واسه همین تصمیم گرفتم بیام رو این صبا نور. خود ومعادن هم عالیه .خیلی شرکت بزرگی شده
                            ///

نظر

• ali 20
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 56

حساب کردم متوسط بازدهی کگل سالانه 180 درصد بوده فک کنم بهترین بازدهی بورسی تو دل سنگ اهنی ها و معدنی هاست که به سهامدارش هیچ وقت ضرر نداده

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
                                حساب کردم متوسط بازدهی کگل سالانه 180 درصد بوده فک کنم بهترین بازدهی بورسی تو دل سنگ اهنی ها و معدنی هاست که به سهامدارش هیچ وقت ضرر نداده
                                همین چند هفته پیش قرار بوده تنی 29 هزار تومن سنگ اهن گرون بشه ولی به منظور کمک به صندوق کارکنان فولاد منتفی شده ;) فعلا گفتن فشار نیارن به یه قشر خاصی ولی به هر حال بالا میره قیمت ها بعدا .
                                ومعادن -کگل -کچاد. رو تازه ما بعد چند سال فهمیدیم چه سهم هایی هستن :d
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X