چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام
    استاد کیانوش امروز 50 هزار تا فرآور در قیمت 7181 خریدم.
    تعدادی هم وبشهر و مارون و فلامی که مورد تایید پر ریسک خان هم هست.
    بقیه پول را برای شنبه نگه داشتم - سهام مورد نظر شما چیست؟

ممنون
    اولا من هنوز اوستا نشده ام و هنوز دارم اجر مي اندازم و زمبه مي کشم.
    دوما وقتي جناب پر ريسک مي گه فولاد گروه روي گروه پترو خصوصا کرمانشا
    ما هم همين رو مي گيم.
    من امروز فولاد اضافه کردم و با کروي خودکشي
    فولاد 40روزه 40درصد ميده يعني تا اول دي
    اگر معدن انگوران را به گروه کروي بدهند گروه روي 40روزه حداقل 70درصد ميره و خود کروي 100درصد وگرنه گروه روي 40روزه حداقل 30درصد ميره
    شنبه بازار ميره بطرف 35000واحد
    کرمانشا را هم نفروش

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

دوستان گروه ساختمانی در آستانه مجمع با پی بر ای زیر 3

واقعا مفت مفته بخدا......... مثلا ثباغ 22 آذر مجمع داره ....

79 تومنم سود ساخته ......... در عجبم از این بازار......

مگه گروه خودرو هست که بازار پی بر ای زیر 3 بهش داده

یا قیمت ساختمون نصف شده ...... چرا بازار پی بر ای 3 بهش داده ؟؟؟

قیمت ساختمون همه جا 30% افزایش پیدا کرده ...... برا سال آینده 95 پیش بینی

کرده که پی بر ای 4 بهش بدیم میشه 400 تومن الانم 270 بخری 70 هم سود مجمع بگیری

بدبینانه یکساله 100% میده .... ما که راضی هستیم.... حالا تعدیلم داد که چه بهتر ....

بازار پی بر ای بیشتری بهش داد بازم بهتر...... صبر میکنیم.....l-)
      آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/12/05, 17:25.
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط javad پست شده است View Post

بدبینانه یکساله 100% میده .... ما که راضی هستیم.... حالا تعدیلم داد که چه بهتر ....

با سلام

عقل سلیم حرفهای شما دوست خوب رو تایید می کنه ولی چیزی که امکانش زیاده عدم تقسیم سود بالا در مجامع هستش وگرنه مطمئن باشید حقوقی ها الان امان به کسی نمی دادند تا این سهام را کسی بخره

همیشه به این مهم توجه داشته باشید که حقوقی ها خبرهای تقسیم سود و ... را بهتر از من و شما دارند

گرچه من اکثرا" با رفتن به مجامع و بلوکه شدن پول موافق نیستم به جز معدود سهمهایی همچون شپدیس که سودش رو فوری میده

خواب پول رو هم باید حساب کرد و در هر صورت اگر تقسیم سود مناسبی در کار باشه در هفته های آتی سهمهای شرکتهای ساختمانی نیز با رشد قیمت مواجه میشوند .

در هر صورت من اصلا" به تقسیم سودشون ، حتی اگر بالا هم باشه کاری ندارم و تا سهمهای دلاری هست به نظر من که سرمایه گذاری در این صنعت فایده ای نداره که اگر داشت از ما بهترون تا به حال سهم رو صف خرید کرده بودند

سهمهای عالی فقط سهمهای دلاری هستند

شپدیس همین چند وقت پیش و در 18 ام ماه مرداد ماه قیمتش زیر 2800 تومان بود الان چنده ؟ 4750 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 67 درصد سود خالص

پارسان در 28 ام ماه مرداد ماه قیمتش 551 تومان بود الان چنده ؟ 927 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 66 درصد سود خالص

و .....

خب مگه حقوقی مریضه بره سهمهای ساختمانی بخره

به قول جناب آقای پر ریسک میره سهمهای دلبری می خره و کلی سود میکنه

شما چرا ساختمان رو با خودرو مقایسه می نمایید؟ بیایید با بازدهی پتروشیمی ها مقایسه کنید

با تشکر
        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/12/05, 17:53.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• javad73
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 140

این حقوقی کیه تو وملت که هر روز میزنه تو سر سهم؟
          ولی دلیران خوب داره حمایت میکنه
          از شنبه هر 1تومان که بیاد پایین یه پله با حجم کم وارد میشم

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post
            این حقوقی کیه تو وملت که هر روز میزنه تو سر سهم؟
            ولی دلیران خوب داره حمایت میکنه
            از شنبه هر 1تومان که بیاد پایین یه پله با حجم کم وارد میشم
            تو وملت هیچ خبری نیس جز سفته بازی

نظر

• kiana
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 93

سلام دوستان15آذر ششمین سالروزتاسیس بورس اوراق بهادار تهران به تمام سهامداران حقیقی صبور مبارک باد

نظر

• بابااتی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 314

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                دوستانی که می گفتن بازار داره صنعت عوض می کنه وبا چند روز افت دلار کم بود هر چی سهام دلاری رو. نابود کنن الان خودشون مجبور شدن برگردن رو سهام دلبری..

چند روز قبل اشاره شد لیدر بازار گروه پترو فولاد روی خواهد بود ..فولاد امروز خودش رو ثابت کرد منتظر گروه پترو هستیم با لیدری مارون کرمانشاه شپترو وبعد گروه روی ..

تک سهمها فقط بخردی این سهام مفت هستن هر 10 درصد یک پله ..از شفارس گرفته تا فلامی شدوص و...

سید تو تک سهم ها شلعاب یادت رفت ، ما داشتیم نرم نرم می خریدیم با سفارش شما امروز کلی صف خرید شد خرید هامون ناقص ماند
                :(:(:(:(:(

جعفر جان نظرت در مورد گروه سنگ آهن کچاد، کگل و کنور چیه ؟

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  با سلام

عقل سلیم حرفهای شما دوست خوب رو تایید می کنه ولی چیزی که امکانش زیاده عدم تقسیم سود بالا در مجامع هستش وگرنه مطمئن باشید حقوقی ها الان امان به کسی نمی دادند تا این سهام را کسی بخره

همیشه به این مهم توجه داشته باشید که حقوقی ها خبرهای تقسیم سود و ... را بهتر از من و شما دارند

گرچه من اکثرا" با رفتن به مجامع و بلوکه شدن پول موافق نیستم به جز معدود سهمهایی همچون شپدیس که سودش رو فوری میده

خواب پول رو هم باید حساب کرد و در هر صورت اگر تقسیم سود مناسبی در کار باشه در هفته های آتی سهمهای شرکتهای ساختمانی نیز با رشد قیمت مواجه میشوند .

در هر صورت من اصلا" به تقسیم سودشون ، حتی اگر بالا هم باشه کاری ندارم و تا سهمهای دلاری هست به نظر من که سرمایه گذاری در این صنعت فایده ای نداره که اگر داشت از ما بهترون تا به حال سهم رو صف خرید کرده بودند

شپدیس همین چند وقت پیش و در 18 ام ماه مرداد ماه قیمتش زیر 2800 تومان بود الان چنده ؟ 4750 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 67 درصد سود خالص

پارسان در 28 ام ماه مرداد ماه قیمتش 551 تومان بود الان چنده ؟ 927 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 66 درصد سود خالص

و .....

شما چرا ساختمان رو با خودرو مقایسه می نمایید؟ بیایید با بازدهی پتروشیمی ها مقایسه کنید

با تشکر
                  بابی جان زدی به دل دردمند من =((
                  این وساپای نازنین قشنگ 5 ماه پول بی زبون بنده رو بلوکه کرد که کرد... کی هم ممکن بود به من کمک می کرد جز خدا...
                  بنده هم موافق شرکت در مجمع نیستم...
                  به غرعان...:d
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• ffhamzeh31
                    عضو جدید
                    • Jan 2012
                    • 17

سلام ایا ازبزرگان کسی جواب مرامی دهد؟؟؟؟که تکلیف نمادهایی مثل ساروم وسرود حدود نه روز است که زیر حجم مبنامعامله میشوند چیست؟(باتوجه به قانون جدید)تشکر

نظر

• جعفری
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 193

در اصل توسط javad پست شده است View Post

با سلام
                      به نظرم بازار همزمان نمیتواند در چند صنعت رشد داشته باشد
                      اینکه در مجمع چقدر تقسیم کنند معلوم نیست
                      اینکه در مجمع ساختمانیها از سود خبری نیست اینهم درست نیست چون همه شرکتهای سا ختمانی مجمع یکسان ندارند اما اکثرا پی به ای پایین دارند بجز وساخت
                      من تصور میکنم فعلا بازار بدنبال سهام دلبری است تا زمانیکه از ان سهمها اشباع نشود بعید است دنبال صنعت دیگری رود اگر هم برود موقتی است
                      شرکت در مجمع چنین شرکتهایی حتی اگر با تقسیم سود اندک هم باشد ریسک چندانی ندارد
                      من هم با این سهم به مجمع خواهم رفت سال قبل که تقسیم سود بالایی داشت

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام

و .....

با تشکر

با عرض سلام خدمت دوست خوبم بابک عزیز

مشکل سهام ساختمانی اینه که مفت هستند و همه به سهم مفت به دیده شک و تردید و دودلی نگاه می کنند و آنقدر این شک و دودلی به واسطه درجا زدن سهم زیاد می شه که سهامدار را مجبور به فروش می کنه

مشکل سهام ساختمانی وقتی حل می شه که قیمت سهام آنها دو برابر بشه مثلا" ثباغ 450 آس پ 600 ثتران و ثشرق 350 آنوقت مشکل آنها حل خواهد شد.آن وقت می شند صف خرید آن موقع است که بیان می شه سهام گروه ساختمانی ارزشمند است.

مثال بزنم همین سهام پالایشگاهی مثل شبریز 410 شراز 400 و شبندر 160
                        همین پرریسک عزیز چقدر تاکید به خرید می کردند آن موقع شبریز 410 مفت بود شراز 400 مفت بود شبندر 160 مفت مفت بود هر چقدر می خواستی در درصد های منفی بهت می دادند شبریز آنقدر مشکوک معامله می شد که کسی دنبالش نمی رفت
                        شبریز وقتی ارزشمند شد که ناقابل 70 درصد مثبت خورده حالا 670 تومان هیچ کسی پیدا نمی شه اندازه حجم مبنا عرضه کنه و شبندر همین طور....

من معتقدم ساختمان هم یک نوع سهم دلاری است قیمت زمین و ساختمان همزمان با افزایش قیمت دلار و تاثیر آن بر مصالح بطور محسوسی افزایش پیدا کرده است .
                        مطلب فوق در گزارش 12 ماهه شرکت های مذکور می توان دید افزایش حاسیه سود و دستیابی به سود پیش بینی شده با فروش کمتر

به نظر من سهام گروه ساختمانی به دلایل ذیل ارزشمند هستند:
                        1- بهای تمام شده بسیار ناچیز مربوط به زمین و ساختمانهای در دست تکمیل و تکمیل شده قبل از دوره گرانی
                        2- افزایش محسوس قیمت ساختمان همراه با افزایش قیمت دلار و قیمت مصالح
                        3- افزایش حاشیه سود
                        4- عدم رشد قیمت سهام نسبت به یکسال قبل
                        5- در پیش بودن مجامع و تقسیم سود و اخبارخوب مجامع

موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط ffhamzeh31 پست شده است View Post
                          سلام ایا ازبزرگان کسی جواب مرامی دهد؟؟؟؟که تکلیف نمادهایی مثل ساروم وسرود حدود نه روز است که زیر حجم مبنامعامله میشوند چیست؟(باتوجه به قانون جدید)تشکر
                          دوست عزیز
                          کدام تکلیف ؟؟
                          کدام قانون جدید ؟؟
                          حداقل قانون جدیدرو بفرمائید

نظر

• kiana
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 93

در اصل توسط ffhamzeh31 پست شده است View Post
                            سلام دوست گرامی اگه منظورتون گره معاملاتیست یه سرچ تو گوگل کنید درموردقوانین بورس درموردرفع گره معاملاتی شرکتهای بورسی به حواب خود میرسیدبه خیلی اطلاعات دیگه درموردبورس هم دست پیدا میکنید

نظر

• omid_amorous
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 56

دوستان زامیاد رو چطور میبینید؟

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

پر ریسک عزیز از کجا میشه فهمید که یک شرکت وام ارزی داره یا نه؟ یا آیا فباهنر وام ارزی دارد یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X