در اصل توسط javad پست شده است
View Post
و با عرض شرمندگی از جناب جعفر خان که تاپیکش رو شلوغ کردیم:
ببینید بحث من سر چند تا مطلبه:
1) زمان تقسیم سود :
همانطور که گفتم کلا" با مجمع رفتن مخالفم مگر در موارد معدود سهامی که سودشون رو خیلی زود پرداخت میکنند. من هم قبول دارم قیمتهای ثباغ یا آ س پ در قیمتهای فعلی بینظیرند. ولی باید همه نکات را در نظر گرفت . الان ثباغ در اعلامیه خود گفته که اولین پرداخت سودش از خرداد سال 92 هستش
خب تازه اگه یه نفر بیشتر از 10 هزار تا داشته باشه که از اول مرداد سال دیگه پرداخت میشه.
خب هر فردی یه استراتژی مربوط به خودشو داره.
من کلا" نمیام بگم این سودش از سود بانکی بیشتره و پس خوبه
من با سرمایم کار میکنم و شاید شما بخواهید سرمایتون بخوابه.
2) میزان سود تقسیمی:
خب مشخص نیست که چه مقدار تقسیم میکنند و کافیه که سود کم تقسیم بشه و عنوان بشه که برای پروژه ها نیاز مالی دارند که احتمالا" هم همینطور خواهد شد ، خب بر فرض اصلا" سود خوب هم تقسیم کنند ، من به شخصه به هیچ عنوان دوست ندارم پولم بلوکه بشه.
3)در خصوص حقوقی ها :
مثلا" در آ س پ یه حقوقی اومده یک میلیون سهم در تاریخ 13 /9 /91 فروخته و از یکم آذر ماه هم هیچ حقوقی سهم قابل توجهی آنچنانی خرید نکرده .
در ثباغ نیز درسته که حقوقی ها خرید کردند ولی یه سری از حقوقی ها هم میلیونی سهامشون رو فروختند.
بعدش هم بحث ما ، بحث مجمع هستش و دقیقا" صحبت از رشد سهامی که شما کردید : سبهان یا شفن یا کرماشا و منظور من همینه : چرا باید شبیه همچین سهامی که شما نام بردید و هنوز رشد نکرده اند رو نخریم و با سهام ساختمانی بریم مجمع؟؟
ببینید در کل من میگم برای چی یه نفر باید پولش رو بلوکه کنه و منظورم اینه و اصلا" کاری به خرید و فروش حقوقی ها هم ندارم . اگه یه نفر بدونه که چه سهمی بخره و اون سهم خوب رشد کنه دیگه نیازی نداره که بخواد با سهمی به مجمع بره.
البته همانطور که گفتم ، هر فردی استراتژی مربوط به خودشو داره و نظر هر فردی برای خودش محترم است
نظر