چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط javad پست شده است View Post
    سلام بر بابک عزیز

ثباغ داره با p/e=2/9 معامله میشه ، برا من قابل قبول نیست که بازار این p/eرا به این گروه بده من با گروه خودرو مقایسه نکردم ، میگم مگه مث خودرو ، گروه ورشکسته ای هست که بازار داره این p/e بهش میده ..... وقتی قیمت ملک واملاک بالارفته ،وسهم در آستانه مجمع هست حداقل p/e پنج باید باشه و قیمت 400تومن نه 270 تومن...
    حالا شما میفرمایید که 20 تومن میخواد تقسیم کنه حرف شما کاملا متین ، این در حد پیشنهاد هیئت مدیره است و ثاخت که بالای 50% این شرکت را داره و پول لازمه که بلوک ثباغ را برا فروش گذاشت و نخریدن ، احتمال قریب به یقین قصد دریافت درصد بالای سود نقدی را داره.......
    شما میفرمایید چرا حقوقی ها خرید نمیکنن؟
    تو سه روز اخیر هرروز بالای یک میلیون سهم رو حقوقی خریده ؟
    بابک عزیز دو یا سه ماه پیش بود سبهان رو روقیمت 1200 خریدم ، نزدیک 15 روز صف فروش بود یه نفر هم نمیخرید ...
    اون زمان تردید کردم چرا حقوقی نمیخره و از این ترسهای بیخود و فروختم ولی الان سبهان 2200 تومن.....
    شفن رو رو 915 خریدم هیج کی نگاش نمیکرد من داد میزدم (پست های من تو تاپیکش موجوده) هیچ کس سمتش نمیومد.... الان تو شش ماهه 100% تعدیل سود داده هنوزم من انتظار بیشتری ازش دارم .....
    کرماشا رارو 450 چقدر خوار کردن چقد جناب پرریسک داد زدن.....الان چی....
    از راهنماییتون ممنونم ولی تو کت من نمیره سهم ساختمانی در آستانه مجمع با این قیمت 15% سبدم رو تشکیل نده ......
    موفق وپرسود باشید.
    با سلام خدمت جواد عزیز

و با عرض شرمندگی از جناب جعفر خان که تاپیکش رو شلوغ کردیم:

ببینید بحث من سر چند تا مطلبه:

1) زمان تقسیم سود :

همانطور که گفتم کلا" با مجمع رفتن مخالفم مگر در موارد معدود سهامی که سودشون رو خیلی زود پرداخت میکنند. من هم قبول دارم قیمتهای ثباغ یا آ س پ در قیمتهای فعلی بینظیرند. ولی باید همه نکات را در نظر گرفت . الان ثباغ در اعلامیه خود گفته که اولین پرداخت سودش از خرداد سال 92 هستش

خب تازه اگه یه نفر بیشتر از 10 هزار تا داشته باشه که از اول مرداد سال دیگه پرداخت میشه.

خب هر فردی یه استراتژی مربوط به خودشو داره.

من کلا" نمیام بگم این سودش از سود بانکی بیشتره و پس خوبه

من با سرمایم کار میکنم و شاید شما بخواهید سرمایتون بخوابه.

2) میزان سود تقسیمی:

خب مشخص نیست که چه مقدار تقسیم میکنند و کافیه که سود کم تقسیم بشه و عنوان بشه که برای پروژه ها نیاز مالی دارند که احتمالا" هم همینطور خواهد شد ، خب بر فرض اصلا" سود خوب هم تقسیم کنند ، من به شخصه به هیچ عنوان دوست ندارم پولم بلوکه بشه.

3)در خصوص حقوقی ها :

مثلا" در آ س پ یه حقوقی اومده یک میلیون سهم در تاریخ 13 /9 /91 فروخته و از یکم آذر ماه هم هیچ حقوقی سهم قابل توجهی آنچنانی خرید نکرده .

در ثباغ نیز درسته که حقوقی ها خرید کردند ولی یه سری از حقوقی ها هم میلیونی سهامشون رو فروختند.

بعدش هم بحث ما ، بحث مجمع هستش و دقیقا" صحبت از رشد سهامی که شما کردید : سبهان یا شفن یا کرماشا و منظور من همینه : چرا باید شبیه همچین سهامی که شما نام بردید و هنوز رشد نکرده اند رو نخریم و با سهام ساختمانی بریم مجمع؟؟

ببینید در کل من میگم برای چی یه نفر باید پولش رو بلوکه کنه و منظورم اینه و اصلا" کاری به خرید و فروش حقوقی ها هم ندارم . اگه یه نفر بدونه که چه سهمی بخره و اون سهم خوب رشد کنه دیگه نیازی نداره که بخواد با سهمی به مجمع بره.

البته همانطور که گفتم ، هر فردی استراتژی مربوط به خودشو داره و نظر هر فردی برای خودش محترم است
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• parvaz
      عضو فعال
      • Feb 2010
      • 555

سایت جالب و مفیدیه

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط omid_amorous پست شده است View Post
        دوستان کسی میدونه گازلوله کی شروع به کار میکنه
        من دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اما سهمی با پوشش 41 درصد زیان به اندازه قیمت سهم چرا باید مثبت بخوره؟بخاطر 9 درصد که تو شش ماهه جلو افتاده؟؟در مورد اینجور سهم ها بحث نکنیم بهتره....
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• امیر303
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 279

در اصل توسط omid_amorous پست شده است View Post
          دوستان کسی میدونه گازلوله کی شروع به کار میکنه
          شرکت گاز لوله مشغول به کاره فقط نمادش تا صدور رای دادگاه بسته است که فکر میکنم اواخر آذر موعد دادگاهش است.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

دیگه بابکم که اومده اینجا جدیدا خیلی خوبه فکر کنم سطح اینجا بره بالا و بالاتر

بابک جان ممنون که تو بحث ها وارد میشی و ما رو راهنمایی میکنی و ما استفاده میبریم.......

نظر

• farhad894
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 251

بعد دادگاه حتما تجدید نظر و دیوان عدالت اداری تا عید صبر کن

نظر

• mobina
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 333

دوستان میخواستم نظرتون را راجع به مپنا و کطبس بدونم؟
                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                  دیگه بابکم که اومده اینجا جدیدا خیلی خوبه فکر کنم سطح اینجا بره بالا و بالاتر

بابک جان ممنون که تو بحث ها وارد میشی و ما رو راهنمایی میکنی و ما استفاده میبریم.......
                  با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای پور احمدی

اینجانب نیز به شخصه از مطالب همه دوستان محترم و کلیه اعضاء استفاده می کنم

به خصوص جناب آقای پر ریسک که تا به حال نشده سهمی رو معرفی کنند که بازدهی عالی نداشته باشه .

خداییش جعفر جان یکی از بهترین اعضای این سایت هستند که بدون هیچ چشمداشتی و با صبر فراوان به همه سوالات دوستان پاسخ می دهند.

واقعا" همه دوستان باید قدر جعفر عزیز را بدانند و ممنون از به اشتراک گذاری دانش ایشان بدون هیچ چشمداشتی باشند

به امید سلامتی و تندرستی جناب جعفر خان و خانواده محترمشان

برای همه دوستان و تمامی اعضاء آرزوی سلامتی و تندرستی و پرسود بودن را می نمایم

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

پرریسک جان ممنون میشم یک بار دیگه سهام های معرفی شدتو تو یه پست با اهدافو حد ضرراشون بزاری برا هفته بعد؟

ایشالا خدا 100 در دنیا 1000 در آخرت بهت بده.

مرسی.

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                      دوستان میخواستم نظرتون را راجع به مپنا و کطبس بدونم؟
                      مپنا گیر سهامدار کارکنانش افتاده قبلا یه پست گذاشتم که برای گرفتن روند صعودی باید 205 و بشکنه فعلا برای قضاوت قطعی زوده و باید شنبه هم زیر نظر باشه ولی احتمال افت بیشتره
                      کطبس جای رشد نداره و اگه قرار به رشد این گروه باشه کشرق اولویت داره

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                        در مورد سهام صنعت ساختمان:

دوستان این صنعت بار دیگر میگم که از خودرو وپیمان بهتره ولی گروه خوبی نیست وقیمت به درامد پایین دال برارزشی بودنشون نیست بلکه بخاطر افق سودسازی پایین بازار این قیمت به درامد وبشون داده واگر قراره شما تنها برای گرفتن سود بری این سهم وبخری بهتره پول وبزارید بانک چون این سهم ها ریسک تقسیم سود و افت قیمت بعد تقسیم سود رو دارن.........
                        سلام بر سعید عزیز
                        سهام ساختمانی با سود بانکی اصلا" قابل قیاس نیست
                        1- یک سال سهامداری آس پ حدود 50 % ثشرق 40 % و ثباغ مجمع پارسال 20% و فروش در 260 تومان و مجددا خرید دو ماه پیش در 210 تومان مجددا " 30 % بازدهی بدون دنگ وفنگ بدون استرس برای من یکی داشته است.
                        پس سود آن با سود بانکی مناسبتی ندارد.

2- سهام فوق همیشه نقد شونده است اما سود سپرده بانکی در صورت برداشت اصل پول = پر
                        3- افق سود آوری در صورت های مالی آنها مشهود است هرچند فروششان کم شده ولی مبلغ فروش به واسطه افزایش قیمت ها جبران شده = افزایش حاشیه سود
                        4- سهام این گروه هم بازیگران خاص خود را دارند و به نظر من خرید یک ماه قبل از مجمع و فروش یک ماه بعد از مجمع سود تقسیم شده برای سهامداران مجانی خواهد لذا خواب سرمایه و تقسیم بلند مدت سود نیز مناسبتی نخواهد داشت .

به نظر من بعد از گروه پترو - معدنی ها - فلزات - پالایشگاهی اختصاص حدود 10 % سبد سهام به این گروه خالی از لطف نخواهد بود
                        موفق باشید.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          سلام بر سعید عزیز
                          سهام ساختمانی با سود بانکی اصلا" قابل قیاس نیست
                          1- یک سال سهامداری آس پ حدود 50 % ثشرق 40 % و ثباغ مجمع پارسال 20% و فروش در 260 تومان و مجددا خرید دو ماه پیش در 210 تومان مجددا " 30 % بازدهی بدون دنگ وفنگ بدون استرس برای من یکی داشته است.
                          پس سود آن با سود بانکی مناسبتی ندارد.

بله 10 درصد منم موافقم ولی درصد زیاد نه.درسته ممکنه که حرفهای شما درست باشه ولی من بیشتر بخاطر دولتی بودن صنعت ساختمان(کنترل) و اینکه در شرایط تورمی خوب برای اینکه قرارداد و انجام بدن نیاز به تعدیل دارن و این مشکل(تعدیل) تو قراردادها لحاظ نمیشه و به کلی مشکل میخورن و تو این زمان کلی هزینه ایجاد شده که دردسر سازه........
                          2- سهام فوق همیشه نقد شونده است اما سود سپرده بانکی در صورت برداشت اصل پول = پر
                          3- افق سود آوری در صورت های مالی آنها مشهود است هرچند فروششان کم شده ولی مبلغ فروش به واسطه افزایش قیمت ها جبران شده = افزایش حاشیه سود
                          4- سهام این گروه هم بازیگران خاص خود را دارند و به نظر من خرید یک ماه قبل از مجمع و فروش یک ماه بعد از مجمع سود تقسیم شده برای سهامداران مجانی خواهد لذا خواب سرمایه و تقسیم بلند مدت سود نیز مناسبتی نخواهد داشت .

به نظر من بعد از گروه پترو - معدنی ها - فلزات - پالایشگاهی اختصاص حدود 10 % سبد سهام به این گروه خالی از لطف نخواهد بود
                          موفق باشید.
                          بله 10 درصد منم موافقم ولی درصد زیاد نه.درسته ممکنه که حرفهای شما درست باشه ولی من بیشتر بخاطر دولتی بودن صنعت ساختمان(کنترل) و اینکه در شرایط تورمی خوب برای اینکه قرارداد و انجام بدن نیاز به تعدیل دارن و این مشکل(تعدیل) تو قراردادها لحاظ نمیشه و به کلی مشکل میخورن و تو این زمان کلی هزینه ایجاد شده که دردسر سازه........

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                            سلام بر بابک عزیز

ثباغ داره با p/e=2/9 معامله میشه ، برا من قابل قبول نیست که بازار این p/eرا به این گروه بده من با گروه خودرو مقایسه نکردم ، میگم مگه مث خودرو ، گروه ورشکسته ای هست که بازار داره این p/e بهش میده ..... وقتی قیمت ملک واملاک بالارفته ،وسهم در آستانه مجمع هست حداقل p/e پنج باید باشه و قیمت 400تومن نه 270 تومن...
                            حالا شما میفرمایید که 20 تومن میخواد تقسیم کنه حرف شما کاملا متین ، این در حد پیشنهاد هیئت مدیره است و ثاخت که بالای 50% این شرکت را داره و پول لازمه که بلوک ثباغ را برا فروش گذاشت و نخریدن ، احتمال قریب به یقین قصد دریافت درصد بالای سود نقدی را داره.......
                            شما میفرمایید چرا حقوقی ها خرید نمیکنن؟
                            تو سه روز اخیر هرروز بالای یک میلیون سهم رو حقوقی خریده ؟
                            بابک عزیز دو یا سه ماه پیش بود سبهان رو روقیمت 1200 خریدم ، نزدیک 15 روز صف فروش بود یه نفر هم نمیخرید ...
                            اون زمان تردید کردم چرا حقوقی نمیخره و از این ترسهای بیخود و فروختم ولی الان سبهان 2200 تومن.....
                            شفن رو رو 915 خریدم هیج کی نگاش نمیکرد من داد میزدم (پست های من تو تاپیکش موجوده) هیچ کس سمتش نمیومد.... الان تو شش ماهه 100% تعدیل سود داده هنوزم من انتظار بیشتری ازش دارم .....
                            کرماشا رارو 450 چقدر خوار کردن چقد جناب پرریسک داد زدن.....الان چی....
                            از راهنماییتون ممنونم ولی تو کت من نمیره سهم ساختمانی در آستانه مجمع با این قیمت 15% سبدم رو تشکیل نده ......
                            موفق وپرسود باشید.
                            موافقم باهات جواد جان ... بازار گاهی اوقات اینقدر سهم ارزنده و مفت میشه که شک میکنه به سهم ... اما قشنگیش تو همینه !!!

حقوقی ؟؟!!!
                            واقعا حقوقی فکر میکنید کین
                            حقوقی کسیه که 35 میلیون شبندر تو 311 میفروشه دوباره 35 میلیون تو 335 میخره !!!
                            این نمونه یک حقوقی بزرگ !

حقوقی کسیه که بموتو رو 300 تومن صف فروش میکنه قبل مجمع و بعد مجمع و تقسیم 62 تومن سود رو 330 تومن دوباره به فکر خریدشه !

حقوقی کسیه که سغرب رو 245 تومن رنج منفی کشید برام !

حقوقی کسیه که کرمانشا رو با فشار فروش از 440 تا 375 تومن پایین آورد !

حقوقی کسیه که ثشرق ، ثتران و ثباغ و آ س پ رو تو این قیمت ها نمیخره اما ما میخریم !
                            و منتظر میمونیم
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              موافقم باهات جواد جان ... بازار گاهی اوقات اینقدر سهم ارزنده و مفت میشه که شک میکنه به سهم ... اما قشنگیش تو همینه !!!

حقوقی ؟؟!!!

حقوقی کسیه که بموتو رو 300 تومن صف فروش میکنه قبل مجمع و بعد مجمع و تقسیم 62 تومن سود رو 330 تومن دوباره به فکر خریدشه !

حقوقی کسیه که ثشرق ، ثتران و ثباغ و آ س پ رو تو این قیمت ها نمیخره اما ما میخریم !
                              و منتظر میمونیم
                              بموتو نگيد كه درد دل من تازه ميشه! :d
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

حقوقی ؟؟!!!

و منتظر میمونیم
                                با سلام خدمت دوست عزیزم آریو جان

البته به این موارد هم باید توجه داشت:

1) همه حقوقی ها هم مثل اون حقوقی هایی که شما گفتید نیستند و من بعضی هاشون رو می شناسم که کارشناسانی عالی همانند همین جعفر عزیز در آنها فعالیت می کند و همه را نباید به یک چشم نگاه کرد. و شما هم فقط دارای نکات منفی رو میگی ، در حالیکه حقوقی های کاردرست هم خیلی داریم.

2)در خصوص فروش سهمهای حقوقی ها در قیمتهای پایینتر و خرید در قیمتهای بالاتر ، شما نباید این را به آنها خرده بگیرید ، چون بعضی از حقوقی ها اهدافی جهت کنترل قیمت سهم دارند که حتی مجبورند در این راه ضرر بدهند و وقتی موفق نمی شوند که سهم را کنترل کنند ، مجبور به جایگزینی سهم در قیمتهای بالاتری می شوند . ضمن آنکه همه ایده های فروش حقوقی در یه سهم کار خودشون نیست و بعضی هاش حالت دستوری از طرف دولت یا ... داره که بازار را حمایت یا بریزند ، به همین خاطر به این مورد خرید و فروش حقوقی ها هم نمی شود خرده گرفت.

3) در هر صورت بحث من ، بحث به مجمع نرفتن و همانطوری که گفتم ، بحثی بر سر حقوقی ها و نحوه و مدل خرید و فروششان ندارم.

کماکان صبر میکنیم ، ببینیم اونهایی که با سهم به مجمع می روند موفقترند و سودشون رو بعد از چندین ماه بعد می گیرند ، یا افرادی که سهام خوب رو در قیمتهای خوب شکار می کنند و ....

ضمنا" در بازار ایران کلا" باید با روند سهم پیش رفت . البته منظورم این نیست که وقتی سهمی صف خریده برید تو صف خرید یا فروش ، بلکه منظورم اینه که با روند نجنگید.

من خودم تو شرکت ساختمانی کار میکنم و وضعیت بسیار بسیار بد همه شرکتهای ساختمانی در سال 1391 مشهوده

دولت پول نداره که بخواد طلب شرکتها رو بده و اکثر شرکتهای ساختمانی دارند ورشکسته میشن

همین چند وقت پیش رفته بودیم سندیکای شرکتهای ساختمانی : میگفتن به جای طلبهاتون بهتون زمین میدیم و سهام عدالت و ....

گرانی مصالح ، عدم وجود خرید و فروش و راکد بودن بازار و کمبود بودجه های عمرانی و ... همه موجب ریزش این گروه هستند.

در هر صورت من نظرمو گفتم و به نظر من تقسیم سود بالایی در شرکتهای ساختمانی نخواهیم داشت و تازه اگر هم داشته باشیم
                                نظر من مخالف به مجمع رفتنه

به قول شما صبر بهترین چیز است ، صبر میکنیم ببینیم تو مجامع شرکتهای ساختمانی چه اتفاقی میفته و سودو کی میدن و چقدر میدن؟
                                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/12/06, 09:46.

نظر

در حال کار...
                                X