نگران جعفر خان شديم از دوستان كسي اطلاع داره اطلاع رساني كنه
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصف خرید شفارس از شدوص بیشتر شد ..
از اشتباه بازار همیشه استفاده کنید ..شفارس باید میلیونی صف خرید باشه نه زیر 50 هزار تا ...
شدوص هم همچنان تارگت گفته شده مدنظر سرجاش هست ..
من هر دو سهمو دارم ولی هر کدام از دوستان از " شدوص " جا مونده می تونه " شفارس " بخره .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postفروش قندی ها و ورود به ثشرق در امروز! دیدم نزدیک مجمعه و فردا سهم بسته میشه و پی برای ایی پایین داره! گفتم مجمعش بی درد سر تره تا قندیا!!در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postدوست عزیز، قندی فروختی!!
به نظرم تصمیم اشتباهی گرفتی. تازه امروز قندی ها خریدنی بودن.
امروز تازه خیلی از بزرگان بازار وارد سهام قندی شدن.
فردا با دقت معاملات قندیها ( به خصوص قپیرا و قشیر را نگاه کن) و با روند معاملات فردا در حسرت فروش قندی ها در این قیمت خواهی نشست.
در ضمن ای کاش قبل از این اقدام، یکبار دیگه گزارش خوب 3 ماهه قپیرا و قشهد نگاه میکردی.
همانطور که گفتم امروز، شروع حرکت قندی ها بود.
هیچ زمانی به هیچ شخصی توصیه به خرید نمیکنم. اما برای اولین بار به دوستان سهامدار توصیه میکنم که قند پیرانشهر را زیر نظر بگیرند و وارد این سهم شوند. ( حالا اسم توصیه را بگذارید اطلاعات رانتی یا .........;) )
گروهی پر قدرت از چند کارگزاری دیروز و امروز شروع به خرید قپیرا کردن که به سود کمتر از 100 و 150 درصدی راضی نیستند.
پیشنهاد میدهم که حتما قیپرا را در سبد داشته باشید. به غیر از مجموعه جدیدی که وارد قپیرا شدن؛ خود گزارش خوب 3 ماهه گویای ارزندگی سهم است.
انشاء الله چند وقت دیگه این پست بالا میارم تا مطالب گفته شده ثابت شود
به امید سلامتی و سود برای همه دوستان
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postجناب آقاي اسدي با سلام و خسته نباشيد
بنظرتون حركت قندي ها ادامه داره
امروز مي گفتن تو قپيرا حقوقي فروشنده بوده نمي دونم چرا دوست دارن بزارن سهم بره بالاي 1300
حتی خواستم این مطلب به دوست عزیزم ابن سینای سهم بگم که در تالار بورس سهواً به طور اشتباه گفته بود
داشتند کد به کد میکردن، در اواسط بازار 3 کد را با هماهنگی به یک کد از طریق کارگزاری بانک پارسیان زدن.
از طرف دیگه سهم در مقاومت خودش بود و لازم که این پر تعداد معامله بشه تا این مقاومت رد کنه که خدا را شکر این مقاومت را رد کرد. و فردا سهم روند و حرکت بهتری خواهد گرفت
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postدوست عزیز معاملات امروز قندی ها را دیدی!! ( ای کاش دیروز کمی صبر میکردی، البته امیدوارم در بقیه سهم ها سود کنی)
همانطور که گفتم امروز، شروع حرکت قندی ها بود.
هیچ زمانی به هیچ شخصی توصیه به خرید نمیکنم. اما برای اولین بار به دوستان سهامدار توصیه میکنم که قند پیرانشهر را زیر نظر بگیرند و وارد این سهم شوند. ( حالا اسم توصیه را بگذارید اطلاعات رانتی یا .........;) )
گروهی پر قدرت از چند کارگزاری دیروز و امروز شروع به خرید قپیرا کردن که به سود کمتر از 100 و 150 درصدی راضی نیستند.
پیشنهاد میدهم که حتما قیپرا را در سبد داشته باشید. به غیر از مجموعه جدیدی که وارد قپیرا شدن؛ خود گزارش خوب 3 ماهه گویای ارزندگی سهم است.
انشاء الله چند وقت دیگه این پست بالا میارم تا مطالب گفته شده ثابت شود
به امید سلامتی و سود برای همه دوستان
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postبچه ها خواهشا هرکی اطلاعات داره به من بگه که شپدیس رو بخرم و به مجمع برم؟ شنیدم سودش رو زود پرداخت میکنه....درسته؟ قیمتش بعد از مجمع چقدر میاد پایین؟[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
نظر