در اصل توسط javad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
به نظر ميرسه، با گره رفتن شمواد، امروز پتروشيمي ها يكه تاز ميشن!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
-
-
salam:
FEBAHONAR ROYE 125 MOGHAVEMATE GHAVI DARE AGE BESHKANE VA TA PAYAN E EMROZ BEMONE MIRE VASE 150 VAGARNA TA 104 MIRIZE...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
توي قزوين چه خبره، كه دارن صفشو تند تند جمع ميكنن!!!! تا صف فروش ميشه، جمعش ميكنن!!!!
احتمالا يه خبرهايي توي قندي ها باشه! كسي خبر نداره؟پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
شدوص هم داره به روز غمارگ و غبشهر می افته؟ ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااادر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
يك سوال از دوستان گلم دارم :
اگه بخواهيد تاثير يك نماد رو توي شاخص فرضا در يك بازه ي يكساله دونست به چه سايتي مي شه مراجعه كرد؟
بطور مثال تاثير ومعادن در سال 91 در شاخص
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postبنظر من امروز و يا نهايتا فردا كل صف مپنا رو ميدن
با اين اوضاع سوريه اصلا نبايد سراغ اين قبيل سهم ها رفت
ايشالله كه بالا بره ولي اوضاع سوريه رو بايد جدي گرفت[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
شدوص صف خرید می شه اما حامی نداره و متاسفانه خیلی از دوستان همین سایت هم در این سهم دارن نوسان گیری می کنن و امروز خالی کردندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postشدوص صف خرید می شه اما حامی نداره و متاسفانه خیلی از دوستان همین سایت هم در این سهم دارن نوسان گیری می کنن و امروز خالی کردن
میترسم همین الان یکی این پست رو ببینه هوس نوسان گیری بزنه به سرش!;)
---------------
کیانا جان کجایی که سهمت رو پر پر کردن،این دیگه کیه بابا!!!چه رنج منفی میکشه...:(تمام سال من بی تو...
نظر
نظر