جالبه كرماشا داره رو 2- فردا معامله ميشه [-(
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
فرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postفرق یه آماتور مثل من با یه حرفه ای مثل جعفر اینجا معلوم میشه ها من فکر میکردم فراور از فاسمین برتره ولی جعفر میگفت اول فلسمین، خوب این امروز کاملا مشهوده.....در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جان شما استاد ما هستین اما توی سایت بورکس سعید درخشانی یه ماه پیش درست مثل پرریسک عزیز فریاد می زد که فاسمین بخرید... امیدوارم حرف جناب پرریسک رو دوستانی مثل من آویزه گوش کرده باشن.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جان شما استاد ما هستین اما توی سایت بورکس سعید درخشانی یه ماه پیش درست مثل پرریسک عزیز فریاد می زد که فاسمین بخرید... امیدوارم حرف جناب پرریسک رو دوستانی مثل من آویزه گوش کرده باشن.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postداداش خوبم من کوچیک ومخلص تو و جعفر هستم من خودم از هر دو به پیشنهاد جعفر گرفتم البته همون زمان هم جعفر بیشتر میگفت فاسمین ولی دید من اصرار دارم گفت از هر دو بگیر ولی چهارشنبه بیشتر فراور گرفتم و دیروز کلا فراور گرفتم حالا ناشکرنیستم خدا رو شکر همش تو سوده چون چهارشنبه هم منفی بودن ولی خوب ظاهرا فاسمین قوی تره .........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postراستی داداش من با سعید یه زمان سر قندی ها جر و بحث کردیم و زدیم به تیپ هم دیگه ازش خبر ندارم الان بورکس تو کدوم تاپیک مینویسه؟؟؟؟؟
...جعفر به خدا یکی یه دونه س... بی چشمداشت یک قرون پول این همه چیز یادمون داده...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
قیمت انواع ارز در بازار آزاد
ارز...........................فروش................ خرید
دلار..........................2930...............2 910آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/02, 12:22.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postتاپیک سعید درخشانی. البته رفته تو کار کلاس و 250 هزار می گیره درس می ده و ... به قول خودش رفته تو کار فرهنگی
...جعفر به خدا یکی یه دونه س... بی چشمداشت یک قرون پول این همه چیز یادمون داده...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
ما که رفتیم بخوابیم. این همه شکار شدوص در پله اول، امروز حسابی خسته مون کرد
...جعفر جان،کیانا و سایر دوستان شدوص کار متشکریم...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر