با توجه به اخبار مثبت، رشد دلار و افزايش سود شركتها در گزارش هاي 9 ماهه فرصت طلايي رشد بازار سرمايه رو نبايد از دست داد.....
فردا از بين بيش از 400 شركت بايد گروه پتروشيمي و معدني و .....رو مورد توجه قرار دهيم، مطيمينا حجم عظيم نقدينگي از فردا مجددا صفهاي سنگين خريد رو در پي خواهد داشت....
گروه روي شامل كروي، كالسيمين، فرآور
گروه پتروشيمي شامل پتروشيمي اراك، شيراز،خارك، مارون و در انتها زاگرس
گروه سنگ معدني كگل؛ كچاد و ومعادن، و سهم عالي و طلايي خودم كنور كه زير4000 تومان انشالله فروشنده نباشم!!!
گروه سيماني كه رشدشونو شروع كردن، مطمينا بازدهي خوبي از اين گروه خواهيم ديد......خودم سفارس رو برداشتم، و حالا حالا هم فروشنده نيستم، سيمان آبيك بياد، شك ندارم بالاي 240 طبق موج شماري يكي از دوستان بورسي خواهد ديد......
غگل رو كه يك دونه سهمش بايد بالاي 1$ باشد.....
آقا اين كارتن ايران هم واسه تفريح خوبه............
فردا سبدتون رو سامان بدهيد، و از بازدهي سبدتون لذت ببريد...
فردا از بين بيش از 400 شركت بايد گروه پتروشيمي و معدني و .....رو مورد توجه قرار دهيم، مطيمينا حجم عظيم نقدينگي از فردا مجددا صفهاي سنگين خريد رو در پي خواهد داشت....
گروه روي شامل كروي، كالسيمين، فرآور
گروه پتروشيمي شامل پتروشيمي اراك، شيراز،خارك، مارون و در انتها زاگرس
گروه سنگ معدني كگل؛ كچاد و ومعادن، و سهم عالي و طلايي خودم كنور كه زير4000 تومان انشالله فروشنده نباشم!!!
گروه سيماني كه رشدشونو شروع كردن، مطمينا بازدهي خوبي از اين گروه خواهيم ديد......خودم سفارس رو برداشتم، و حالا حالا هم فروشنده نيستم، سيمان آبيك بياد، شك ندارم بالاي 240 طبق موج شماري يكي از دوستان بورسي خواهد ديد......
غگل رو كه يك دونه سهمش بايد بالاي 1$ باشد.....
آقا اين كارتن ايران هم واسه تفريح خوبه............
فردا سبدتون رو سامان بدهيد، و از بازدهي سبدتون لذت ببريد...
نظر