چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط majid abd پست شده است View Post
    شب شما به خیر آقا احسان الان متوجه تاکید کیانا به شما حدودا 1ماه پیش برای خروج از کشرق شدید 360 به شما شرایط را گفت والان فکر کنم 280 رسیده باشد امیدوارم که ضرر نکرده باشید.همیشه سلامت وپرسودباشید.اگه خارج شدید بگید خیال ماراحت بشه
    دید احسان در این سهم کوتاه مدتی نیست.اگه کوتاه مدتی بود من هم گفته بودم سمتش نره.
    در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    سلام احسان جان لطفا فعلاً سمت این سهم کشرق نرو!
    در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

اتفاقا روي 290 خريد كردم، 315 و 340 و 380 ..

انتظار 10 تا 30 درصد سود را براي اين سهم ندارم، فكرم براي سودهاي دو سه برابري است.
    بنيادي سهم خبر از سودسازي بالاي 180 تومان را به ازاي هر سهم كشرق رو دارد، قيمتي حدود 1500 تومان به بالا در يكسال و نيم آينده براي اين سهم رقم خواهد خورد.
    حالا 340 تومان بخرم يا 300 تومان ....زياد فرقي نمي كند. همچنان كه خريدم!
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

به هر حال حد ضرر ها سیگنال خروج صد در صدی از سهم رو نداره همونطور که من اگه فراور بشکنه نمیفروشم و حوصله بالا پایین خریدن رو ندارم البته اگه کسی داشته باشه میتونه سود بیشتری کسب کنه ولی خوب احتمال ابتلا به تاکی کاردی و برادی کاردی و .....رو هم داره.
      ما کلا باید تو بورس استراتژی میان مدتی و بلند مدتی داشته باشم بریم سراغ دید کوتاه و نوسان و......یه نگاه کنیم میبینیم که جیبمون خالی شده و.......
      این حد ضررها هم خودتون بهتر میدونید که بلند مدتی و کوتاه مدتی و...داره مثل دیدگاه سرمایه گذاری....
      با اما و اگر جیب ما پر نمیشه مثلا من اگر بیام فکر کنم خوب غبشهر و 1600میدادم سود میکردم فلان چیز ومیخریدم فلان و......نه دوستان مشکل ما اینه که همیشه فکر میکنیم که باید تو بهترین حالت بخریم وتو بالاترین قیمت هم بفروشیم که این تفکر اشتباهیه و کار دشورای است ودست نیافتنی......ما سهم خوب بالا بره سود میبریم و پایین بیاد فرصت خرید میدونیم من الان میدونم دوستانی که غبشهر وغمارگ دارن حق دارن اعصابشون خورد باشه ولی همیشه باید صبور باشید وبه قول دوستان اگه تو حد ضرر ها با سهم موندید یعنی دید بلندمدت داشتید و به سهم ایمان پس ایمان داشته باشید که نهایتا برد با شماست واز کجا میدونید که اگه 1600غبشهر و فروخته بودید مثلا شبندر 300میخریدید؟؟؟شاید میدادید و مثلا فزوین خریده بودید؟؟
      من نمیگم استراتژی نگهداری غبشهر با شکست حدضررها درست بوده نه این اصل مهم که شکست حد ضرر در بازه بزرگ احتمالا آلارم مشکل بنیادی آتی است اما نه با شرایطی که دیدیم شفاف سازی دادن تو کدال و اخبار ضد ونقیض و کاهش سود بعد تعدیل بالای مثبت و.......نکته این دو سهم افت غیر عادیه که به عنوان دیتای غیر نرمال از چارت تکنیکال هم باید حذف بشه
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

دوستان کسی از پر ریسک عزیز شماره تماس نداره تا حالشو بپرسیم ؟ کسی از ایشون خبری داره همه را در جریان قرار بده از این دوست گرامی .

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

دوستان به این دو عبارت توجه کنند و خودشون قضاوت کنند:

1 - چند هفته پیش در دفتر کارم نشسته بودم که دوست اوکراینیم آرتیوم از راه رسید و برام توضیح داد یکی از همکاراش دندان درد داره و بهش یه دکتر خوب معرفی کنم. من هم همین کارو کردم و ماجرا گذشت...
          بعد دو هفته سروکله آرتیوم و دوستش با یه جعبه شیرینی زیر بغل پیدا شد...
          وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن بابت معرفی اون دکتر خودشون رو مدیون من می دونند و برای تشکر شیرینی آورده اند...

2 - تحلیلگری به نام پرریسک بدون دریافت وجه نقد و حتی انتظار تشکر همه دانسته های خودش رو در خدمت هموطناش می گذاشت... این بین همه سود خودشون رو می بردن و اقلا نود درصد پیش بینی های این شخص در کمتر از یک ماه محقق می شد...
          گذشت و گذشت تا اینکه مدت یه هفته به هر دلیلی ایشون غایب بود...
          این وسط هر جور گمان و بهانه ای بود براش تراشیده شد.. حتی بعضیا معتقد بودن باید محاکمه هم بشه چون یکی از سهام مد نظر ایشون رو مدیرای شرکت بازی داده اند و پیشرفتش کمی عقب افتاده ;) یادشون هم رفت که عقل خودشون رو هم تعطیل کرده بودن و چشم بسته خرید کرده بودن...حالا تشکر و قدردانی از استادشون پیشکش... بگذریم

رفقا چیزی که ما و اروپایی ها رو فاصله انداخته همین تفاوت های ظریفه...

تشکر کردن کار راحتیه اما ما آدابش رو گاهی فراموش می کنیم...
          به شخصه خودم رو مدیون سیدجعفر می دونم و همیشه براش آرزوی سلامتی دارم.... استاد ماست و نظراتش رو هم قبول دارم...

جعفر متشکرم و با توصیه هات همیشه در سود بودم...

صبر می کنم و با غبشهر هم در کنارت سود جانانه ای خواهم برد...

از کهنه سوار و سعید هم نهایت تشکر رو دارم که نمیذارن چراغ این خونه خاموش شه...
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post

شما بزرگواری خواهش دوست عزیز حق استادی رو بجا میاریم........
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 989

اینو ببینید:

یعنی تا چه حد صحت داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              =========================================
              عرض کردم ممکن است بنده اشتباه کرده باشم.
              در هر صورت سبدهای تحت مدیریت بنده بیش از 220میلیارد تومان ارزش روز دارند.
              هنوز بنده شروع به خرید درست و حسابی در همین نمادهای قند و تجهیزات نکردم عزیز ولی بزودی تاثیر خرید بنده رو خواهید دید.البته نمونه های کوچکش چند وقت پیش در همین نمادهای ذوب- شبندر و ومعادن کاملا جهت سهم را برگردوند!!!
              زمانی که همه دنبال خریدار میلیونی ذوب و شبندر بودند و از صندوق نفت و غدیر و... به عنوان خریداران این سهام یاد می کردند کسی نبود جز بنده حقیر.
              در فروش هم همینطور بود.از اون زمان که اقدام به فروش بخشی از همین سهام خریداری شده نمودم هنوز این به اون قیمت فروش میانگین نرسیدند!!!
              ضمن اینکه منتظر پرواز قیمت گروه قند و تجهیزات باشید آرزوی سلامتی و سود هم برای شما دارم.
              شما هم موفق باشید...

=====================
              کسی ایشون رو میشناسه؟!!!
              سایت بورکس
              آخرین ویرایش توسط MOSTAFA؛ 2012/12/13, 01:35.

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

به نظرم شنبه روز مهمی برای وتوشه باشه،با توجه به عرضه های روز 4 شنبه،واینکه rsi مقاومت خواهد داشت همچنین فیبوی 23 سهم،اگه شنبه مثبت باشه احتمال صعود حداقل تا سقف قبلی و در صورت عبور تا 300 هست...

به عنوان یه سهامدار امیدوارم این اتفاق بیوفته اما با توجه به عرضه های 4 شنبه فکر کنم مقاومت عمل کرده باشه...

البته توجه به باندهای بولینگر و همچنین macdخارج از لطف نخواهد بود...

سهم پایین زیادی نخواهد داشت و فک نمیکنم زیر 220 رو بخودش ببینه اما ممکنه چند روزی درجا بزنه...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• eiman
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 144

سلام پرریسک عزیز
                  مرگ من اگر این نوشته رو میخونی فقط و فقط یه پیام بزار که حالت خوب هستش.
                  دلمون که برات حسابی تنگ شده اما نگرانی تو نوشته های همه بر و بچه های با معرفت تاپیک از نبودنت موج میزنه .
                  ممنون
                  یا حق

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

اقا کسی ومعادن رو بررسی داشته؟!بنیادی سهم چقدر میارزه؟!
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• سهراب 1
                      عضو عادی
                      • Jun 2012
                      • 159

يادش به خير اين جعفر خان ما زماني كه در آراد هم مي نوشت هميشه مي گفت به جاي اينكه يه نفر بياد ماهي بده دستتون سعي كنيد ماهيگيري ياد بگيريد تا اگه روزي روزگاري پرريسك نبود بتونيد گليم خودتونو از آب بيرون بكشيد . تو اين مدت خيلي چيزا ازش ياد گرفتم و با هر خريد و فروشي دعاگوي اين سيد عزيز هم هستم . اين تاپيك بدون متولي اش صفايي نداره .

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        اقا کسی ومعادن رو بررسی داشته؟!بنیادی سهم چقدر میارزه؟!
                        ومعادن کلا همه جوره اوضاش خوبه، ناوشم خیلی بالاتر ازین حرفاس و سهم با این همه صعودی که داشته هنوزم کلی پتانسیل رشد، فقد چارشنبه دیدی اینجوری شدن، واسه خبری بود که اومد اینجام بچه ها از بس شلوغ کردن نمیدونم کسی فمید اینجا چی شد اخر یا نه، خبر سه برابر شدن حقوق دولت اومد که سنگ آهنیا خصوصا کچادو به این روز انداخت در حالی که این افزایش حقوق دولت نزدیک ده تومن در کل شاید اثر بزاره تو سوده شرکت ولی بورسه ماس دیگه!! همش احساسات!! بهتر البته میاد پایینتر ما ام بخریم :)) فعلا که صف فروشه تو دل برویی درس کردن نامرداا :))
                        من خودم تا حالا نه از دوقلوها سهمی داشتم نه از ومعادن این سری تو 300 بدجوری چشمک میزد ولی دس دس کردیم دیگه :(
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• shamlo
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 130

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                          دوست عزيز قيمت بقالي سر كوچه ملاكي براي خريد نيست . همين قند و شكر تو مغازه ها با چه قيمتي فروخته ميشه و سهام قندي الان چه وضعيتي دارن . اين نوع تحليل ها هيچ وقت جواب نميده . بارها تو تاپيك همسايه كاربران اومدن گفتن كه قيمت يك كيلو قند در فلان فروشگاه اينقدره پس قنديها چه بخوان چه نخوان بايد رشد كنن . ولي نتيجه چي بود ؟ مي بينيم كه اكثر قنديها بيشتر از دو ماهه دارن درجا ميزنن .
                          برادر من وقتی قیمت روی بطری 810 گرمی 3770 تومان است با احتساب 15% سود برای فروشنده تو سط شرکت بهپخش مستقیم تحویل داده می شود چگونه نمی توان محاسبه کرد

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

بازم یه اسندینگ دیگه :)) ، این دفه تو شپترو، معاملات چارشنبه نشون میداد خیز ورداشته واسه بیرون زدن از این مثلث، معاملات یکی دوروزه آیندش اگه مثبت باشه میشه با حد ضرر 970 و هدف 1350 وارد شد.
                            چون ریسک به ریواردش خیلی کمه خیلی گزینه مناسبیه ...
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

1 - چند هفته پیش در دفتر کارم نشسته بودم که دوست اوکراینیم آرتیوم از راه رسید و برام توضیح داد یکی از همکاراش دندان درد داره و بهش یه دکتر خوب معرفی کنم. من هم همین کارو کردم و ماجرا گذشت...
                              وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن بابت معرفی اون دکتر خودشون رو مدیون من می دونند و برای تشکر شیرینی آورده اند...

2 - تحلیلگری به نام پرریسک بدون دریافت وجه نقد و حتی انتظار تشکر همه دانسته های خودش رو در خدمت هموطناش می گذاشت... این بین همه سود خودشون رو می بردن و اقلا نود درصد پیش بینی های این شخص در کمتر از یک ماه محقق می شد...
                              این وسط هر جور گمان و بهانه ای بود براش تراشیده شد.. حتی بعضیا معتقد بودن باید محاکمه هم بشه چون یکی از سهام مد نظر ایشون رو مدیرای شرکت بازی داده اند و پیشرفتش کمی عقب افتاده ;) یادشون هم رفت که عقل خودشون رو هم تعطیل کرده بودن و چشم بسته خرید کرده بودن...حالا تشکر و قدردانی از استادشون پیشکش... بگذریم

به شخصه خودم رو مدیون سیدجعفر می دونم و همیشه براش آرزوی سلامتی دارم.... استاد ماست و نظراتش رو هم قبول دارم...

....چه متن زیبایی....=d>=d>=d>=d>
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر دوست عزیزم؛
                                متاسفانه انقدر سرعت جلو رفتن صفحات زیاد شده بود که نمیشد مطالب پرریسک عزیز رو راحت پیدا کرد برای همین چند وقتی بود این تاپیک سر نزده بودم. الان اومدم دیدم به به... چه خبره... ضمنا این رو بگم که من در بازار بورس کلا 4-5 نفر رو واقعا میشناسم و بقیه در همین ارتباط مجازیه از جمله همین پرریسک عزیز اما....
                                چند نکته:

1- اینجا یک بازار تخصصیه! هرکس فکر کرده اینجا مجانی و راحت میای پول درمیاری و خوشبخت میشی بدون زحمت همین الان خارج بشه از بازار بورس. اینجا تخصصی ترین بازار اقتصادی مملکته...

2- هر وقت توی سایت دانشگاه (هم سایت کارشناسی هم ارشد و دکتری) سر هر کامپیوتری می رفتم حرف b رو میزدم اولین چیز توی history "تاپیک چی چرا" بود! این یعنی حداقل 10000 نفر دنبال می کردند و استفاده مجانی از تحلیل های ایشون

3- در تفکر سیستمی یک ایراد اصلی مدیریتی داریم که میگه "دشمن همیشه جایی آن بیرون است" یعنی همیشه زمین و زمان مقصرند و من هیچ کاره! گول زدن وجدان هم همیشه راحت ترین کاریست که انساس می تونه انجام بده

الغرض! دو ایراد بر دوستانی که علم دستشون گرفتند و سرنیزه زدند روش! وارده! یکی اینکه کم انصاف و کم لطف نباشید و واقعا درصد بالایی از تحلیل های ایشون به وقوع پیوسته و کمتر کسی اندازه ایشون دقیق پیش بینی میکرد

ثانیا شما باید به بورس بعنوان یک شغل تخصصی با مهارت های مورد نیاز نگاه کنید. اگر ندارید اون مهارت هارو فقط و فقط تقصیر خودتونه هر ضرری که کنید. کما اینکه یک سال اولی که وارد بورس شدم از رو دست این و اون خرید فروش می کردم و کلی هم ضرر کردم. اما جای اینکه به بقیه فحش بدم خودم رو تقویت کردم! همین!

طرف میگه مثلا خونم رو از دست دادم سر فلان سهم! خوب عزیزم، دوست من، رفیق من نباید دارایی ثابت رو فروخت برای سرمایه گذاری! خوب این اصول اولیه اولیه اولیه ورود به بازار سرمایه گذاریه... چرا هم خودتون رو نابود می کنید هم اعتبار دیگرون رو زیر سوال می برید؟! به خدا حق نیست این نوع رفتار...
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X