چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

پرریسک جان میشه در باره شپترو توضیح بدی ممنون

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      من عاضق سهام مفتم ..میاد بالا ..شبریز رو نگاه کن ...شیراز 3 ماهه دو برابر بشه بازم ارزش صبر داره یا فخوز ...
      اوه اوه فخوزو نگوو که اصن یه وضی! هفته پیش اوضاشو دیدم کلی حال کردم هدفش فعلا دوروبر 3000 اِ عجب بازدهی داره ولی اینم دقیقا مشکل همینو داره، عرضه :((
      شبریز انصافا این هفته که اومد بالا، مبناشو هرروز اخره وخ کامل دادن، تا قبلش انصافا خیلی رو اصاب بود اخه قوانین گره عوض شده اگه 5 روز مطمئن بودی اره باز میشد یه فکری کرد، الان اونم دیگه دل بخواهی شده هروخ بخوان میبرن تو گره ..
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
        پرریسک جان میشه در باره شپترو توضیح بدی ممنون
        هدف سهم فعلا 1300 وبعد بالای 1500 ....

کاملا بنیادی ...ولی گفتم شیراز مارون اومدن در صدر بعد کرمانشاه بعد شپترو ..

نظر

• mogh
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 30

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
          پرید .چه جورم
          سلام سید بسه اینقدر سهم خوب معرفی نکن چی بفروشیم اینا رو بخریم پول که نداریم فقط حرص میخوریم قابل توجه اونای که غر میزنن به سید ما فقط دعات میکنیم

نظر

• R.P.S
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 57

صبر ...

خدا با صابران هست ...فقط صبر ..اگر سبد داشته باشی الان نگرانی معنی نداره ...زمانی نگران بشه که تحلیلت اشتباه باشه ..من که به تحلیل خودم ایمان دارم واز روهوا چیزی نمی گم ...

گزارش ها در کدال هست هر کی میگه غبشهر سال بعد 400 سود نداره نخره..ولی من میگم سال بعد 400 سود میسازه پی بریا سهم با سود مجمع زیر 2...
            میدونم چی میگه ولی این مدیران به رشد سهم اگد میزنن.400نباشه 800باشه وقتی نمیخوان قیمت بره بالا جه فایده.؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط hey پست شده است View Post
              کرماشا در استانه صف خرید
              هدف سهم 900 وبعد بالیا 1000 ..

حتی یکبار هم به تارگت وهدف های قیمتی اینها شک نکردم ..

بعد دوستان بگن بازار داره صنعت عوض می کنه میره رو گروه تجهیزات درپیت ..

چه معنی داره کشوری که روز به روز داره تحرمی میشه سهام تحریمش بالا بره ...بورس ایران باید در گینس ثبت بشه با این تحلیل گرهاش...

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

توقف نماد معاملاتي غپاك
                به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت لبنيات پاك با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار
                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
                  سلام سید بسه اینقدر سهم خوب معرفی نکن چی بفروشیم اینا رو بخریم پول که نداریم فقط حرص میخوریم قابل توجه اونای که غر میزنن به سید ما فقط دعات میکنیم
                  سلام..

خود من هم خیلی از این سهام نمی تونم بخرم ..ولی خوب شاید کسی نقد بود بخره سود کنه ما کردیم ..نوش جانش ..

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 415

لیدر کل بازار غبشهر وغمارگ هست ..شک نکنید ...خیلی زود چنان بازدهی بدن بیا وببین ..

.
                    خداییش ازین حرفت خیلی متعجبم وتعجبم ازین بیشتره که چرابروی سهمی که روندش نزولیه اینقدرتاکیددارین لیدرفولاده کجای بازارلیدرغذایی هاهستن یعنی بازارنگاه میکنه غذایی هابرن بالا همه سهم هابالابرن واگه اومدن پایین بقیه سهم هابریزن بابااین دیگه چه حرفیه
                    من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط R.P.S پست شده است View Post
                      میدونم چی میگه ولی این مدیران به رشد سهم اگد میزنن.400نباشه 800باشه وقتی نمیخوان قیمت بره بالا جه فایده.؟
                      مگه دست خودش هست ...صبور باش ...

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

كرمانشاه و شدوص پريد جناب پرريسك =))
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• saeedte
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 478

سلام..

خود من هم خیلی از این سهام نمی تونم بخرم ..ولی خوب شاید کسی نقد بود بخره سود کنه ما کردیم ..نوش جانش ..
                          به جان خودم بخاطر همین بلند نظری و مناعت طبعته که خدا همچین قدرت تحلیل وبازارخونی ای بهت عنایت کرده جعفرجان
                          خدا خیرت بده هر روز بیشتر از قبل

نظر

• ebi1352
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 151

سلام..

آفرین به این دیدگاه بلندت.دعای خیر همه بچه های تایپک برای چنین بلند اندیشی

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                              خداییش ازین حرفت خیلی متعجبم وتعجبم ازین بیشتره که چرابروی سهمی که روندش نزولیه اینقدرتاکیددارین لیدرفولاده کجای بازارلیدرغذایی هاهستن یعنی بازارنگاه میکنه غذایی هابرن بالا همه سهم هابالابرن واگه اومدن پایین بقیه سهم هابریزن بابااین دیگه چه حرفیه
                              من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیم
                              شما که چپ وراست دارید در مورد این دو تا پست می زنید ..

یکبار قبل هم به شما گفتم این کنایه هست ولی شما واقعا باور کردید...

صبور باش ..همین چند روز قبل برید ببیند ما کدوم سهام رو گفتایم از سهام دلرای گرفته تا مارون وشیراز ..هر کی با طناب ما رفته تو چاه فعلا داره بشکن میزنه ..

نظر

• mogh
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 30

سلام..

خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی مردی

نظر

در حال کار...
                                X