پرریسک جان میشه در باره شپترو توضیح بدی ممنون
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمن عاضق سهام مفتم ..میاد بالا ..شبریز رو نگاه کن ...شیراز 3 ماهه دو برابر بشه بازم ارزش صبر داره یا فخوز ...
شبریز انصافا این هفته که اومد بالا، مبناشو هرروز اخره وخ کامل دادن، تا قبلش انصافا خیلی رو اصاب بود اخه قوانین گره عوض شده اگه 5 روز مطمئن بودی اره باز میشد یه فکری کرد، الان اونم دیگه دل بخواهی شده هروخ بخوان میبرن تو گره ..اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصبر ...
خدا با صابران هست ...فقط صبر ..اگر سبد داشته باشی الان نگرانی معنی نداره ...زمانی نگران بشه که تحلیلت اشتباه باشه ..من که به تحلیل خودم ایمان دارم واز روهوا چیزی نمی گم ...
گزارش ها در کدال هست هر کی میگه غبشهر سال بعد 400 سود نداره نخره..ولی من میگم سال بعد 400 سود میسازه پی بریا سهم با سود مجمع زیر 2...
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postکرماشا در استانه صف خرید
حتی یکبار هم به تارگت وهدف های قیمتی اینها شک نکردم ..
بعد دوستان بگن بازار داره صنعت عوض می کنه میره رو گروه تجهیزات درپیت ..
چه معنی داره کشوری که روز به روز داره تحرمی میشه سهام تحریمش بالا بره ...بورس ایران باید در گینس ثبت بشه با این تحلیل گرهاش...
نظر
-
توقف نماد معاملاتي غپاك
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت لبنيات پاك با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازارسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط mogh پست شده است View Postسلام سید بسه اینقدر سهم خوب معرفی نکن چی بفروشیم اینا رو بخریم پول که نداریم فقط حرص میخوریم قابل توجه اونای که غر میزنن به سید ما فقط دعات میکنیم
خود من هم خیلی از این سهام نمی تونم بخرم ..ولی خوب شاید کسی نقد بود بخره سود کنه ما کردیم ..نوش جانش ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postلیدر کل بازار غبشهر وغمارگ هست ..شک نکنید ...خیلی زود چنان بازدهی بدن بیا وببین ..
.
من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیم
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
خود من هم خیلی از این سهام نمی تونم بخرم ..ولی خوب شاید کسی نقد بود بخره سود کنه ما کردیم ..نوش جانش ..
خدا خیرت بده هر روز بیشتر از قبل
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postخداییش ازین حرفت خیلی متعجبم وتعجبم ازین بیشتره که چرابروی سهمی که روندش نزولیه اینقدرتاکیددارین لیدرفولاده کجای بازارلیدرغذایی هاهستن یعنی بازارنگاه میکنه غذایی هابرن بالا همه سهم هابالابرن واگه اومدن پایین بقیه سهم هابریزن بابااین دیگه چه حرفیه
من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیم
یکبار قبل هم به شما گفتم این کنایه هست ولی شما واقعا باور کردید...
صبور باش ..همین چند روز قبل برید ببیند ما کدوم سهام رو گفتایم از سهام دلرای گرفته تا مارون وشیراز ..هر کی با طناب ما رفته تو چاه فعلا داره بشکن میزنه ..
نظر
نظر