چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

پرریسک دست رو دلمون نذار. من هم حالم از تهران داره به هم میخوره ولی همون قضیه حیات سعید پور احمد شده! تازه ساعت 11 شب خیابونا رو میبندن. الان از پارک وی داشتم مینداختم توی مدرس و صدر که بیام خونه دیدم صدرو بستن!!! محبور شدم از ولی عصر و تحریش بیام. الکی نیم ساعت رانندگی الکی! یعنی کاکو خراب خرابم ها!!!!(اقای هم ساده!!!).
    پرریسک جان چش شما رو دور دیدیم امروز به جای شاراک یک دل سیر شپترو خریدم در منفی کامل! گفتم شاید شپترو اومده باشه در صدر لیستت!!!
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
      جناب پرريسك خدا وكيلي يه جورايي خواستي بگي كه تهران (پارسان) بفروشيم بيايم اروميه (شاراك ) بخريم :d
      من برا خودتون گفتم ..به خاطر این همه الودگی وگرانی وترافیک واینها ...

وگرنه همه بیان شهر ما که اونوقت شهر ما میشه تهران وبدتر از تهران ..که خدا نکنه ..(البته از نظر الودگی هوا گفتم)

البته قدم دوستان روی چشم ماست..

نظر

• mobin
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        خوب اینم تهران ..
        بعد هی تا سهام دو زار میره بالا یایین داد بزنن حبابه ..

خونه 42 متری 140 میل ..قیمتو ...صد رحمت به شهر خودمون..
        فقط من موندم این سهام ساختمانی بدبخت مثل ثشرق وثتران با این پی بر ایی چرا تکون نمیخورن!!!

ارزش بازار ثشرق با مالکیت بیش از 300 میلیارد تومن پروژه (البته با برآورد تقریبی شرکت پیش از افزایش قیمتها) که بیش از نیمی از آنها تکمیل و آماده فروش میباشد تنها 53 میلیارد تومنه....

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          شیران را چند سال پیش 300- 400 یا 500 خرید چند مجمع سود گرفته الان شیران 5500 تومان تازه اول راهه ببنید چند درصد بازدهی
          شپدیس عرضه اولیه دو سال پیش 1750 تومان من کسی را می شناسم 100 هزارتا خریده با خیال راحت هر موقع بهش می گی مگه فروشی نیست این سهم باری من مفت و رایگان افتاده الان 6000 تومان هنوز در اول راه
          دوستان باید سهامداری کرد نه سهام بازی کسانی که به عنوان مثال شیران و شپدیس را برای نوسان گرفتند چقدر سود کردندچقدر اعصابشون خرد می شه وقتی از خرید جا می مونند
          دوستان فرهنگ سهامداری بایست یاد گرفت سهم را باید شناخت و به نوسانات نباید توجه کرد نمونه این سهم ها زیاد است:
          فولاد - فخوز - ومعادن - شپدیس - شیران - پارسان - وغدیر - فملی - کنور - کچاد - کگل - فاسمین - کروی - شاراک - شفن و..
          ( البته الان برای خرید قیمت خیلی از اینها پر است)
          موفق و پرسود باشید
          اینها دقیقاً بهترین و خوشنام ترین سهم های بورس هستن (البته راجع به شیران اطلاعات زیادی ندارم و فخوز اگه مشکل بدهی 100 میلیونیش حل بشه). هرکدومش رو که انتخاب کنید و برای طولانی مدت نگه دارید قطعاً چندین برابر نوسانگیری سود خواهید برد. به نظر من سبد باید 30 تا 40 درصد اختصاص به یکی از اینها داشته باشه( طولانی مدت) و بقیش کوتاه مدت و میان مدت

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

تقدیم به دوست خوبم احسان:

کنور:

حمایت اول 2626.2 اگه بشکنه بعدی 2435 هستش
            اگه از حمایت اول برگرده مقاومت های کوتاه مدتی به ترتیب 2736 و 2770و2804و2992و3092و3380و3956
            اگه از حمایت دوم برگرده مقاومت هاش هست به ترتیب 2545 و 2618 و2674 و 2731و2811 و3043و 3210
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

پرواز در مه: (بدون شرح)
              آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/07, 01:13.
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• mmis
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 235

پول هااز بازارهای دیگه سرازیر شده به سمت زمین و مسکن هر چهار و پنج سال یکبار این اتفاق می افته قیمت زمین و خونه به شدت بالا می ره دلال های که زمین و خونه مفت خریدن دووسه برابر قیمت می فروشن به مردم بدبخت بعد یدفعه یه افت شدید می کنه این سناریو هر چهار و پنچ سال یکبار و معمولا قبلاازانتخابات تکرار میشه تو این مملکت همه جا آسمون یه رنگه بورس زمین سکه و دلار همشون بهونه ای هستند برای به غارت بردند چندین سال زحمت کارگر وکارمندان بدبخت درست همون بلایی که کشورهای ثروتمند بر سرکشورهای فقیر می آورند
                تابوده همین بوده ثروتمندان ثروتمندتر و فقیرها فقیرتر می شوند تاکی باید از یک سوراخ گزیده شویم وگول یک سناریوی تکراری رابخوریم معمولا بدبخت بیچاره ها همیشه یک قدم عقبترن آخر از همه و تو گرونترین نقطه وارد یه بازار میشن و چون یا طاقت ندارند و یا بدهکارن تو ارزانترین قیمت می فروشند
                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                  این لغتها رو تو موسسه دهخدا ثبت کردم. ضمنا موسسه پیش بینی های لازم رو در مورد بورس کرده بود و از اونجاییکه معتقد بود با عنایات جناب مالمیر بورس هم به وضعیت دلبر و سرکه دچار میشه کلمه جدید بوکس رو پیشنهاد داد.:))
                  ولي بوس به جاي بورس شيرين تره هااااااااااااااااا !!!!!!!! :* (تازه آدمكشم هست ) =))
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• kaman
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 143

سلام صبح به خیر من دیتاهای دیروز رو نتونستم ازسایت tse بگیرم میخوام بدونم مشکل از تنظیمات منه یا نه لطفا کمک کنید؟

نظر

• امير سينا
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 483

مهمترین خرید حقوقی ها در بازار دیروز :

****** شركت سرمايه گذاري سمند خرید2741192سهم ايران خودروديزل*** شركت گروه مالي ملت خرید4296128سهم بانك ملت*** شركت سرمايه گذاري تدبير خرید2402591سهم بيمه ملت*** شركت سرمايه گذاري ايران وفرانسه خرید3975255سهم سرمايه گذاري صنعت ومعدن*** شركت سرمايه گذاري توسعه صنايع معدني اميد خرید2133210سهم سرمايهگذاري سپه*** بانك تجارت خرید873199سهم سرمايهگذاري مليايران*** موسسه صندوق بيمه اجتماعي روستائيان وعشاير خرید1000000سهم سرمايهگذاريغدير(هلدينگ*** شركت سرمايه گذاري تدبيرگران اطلس خرید959357سهم ماشين سازي اراك*** شركت سرمايه گذاري فرهنگيان خرید2000000سهم ماشين سازي اراك*** شركت سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا خرید25000000سهم نيرو محركه***

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2119

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        تهران الان مثل پارسان 1200 تومنی هست ..

ارومیه مثل شاراک 800 تومنی هست ..

اخه کی میاد ارومیه شهر به این تمیزی خوشگلی با این قیمتهای مفت رو ول کنه بره تهران ..

در بهترین نقطه شهر ما اپارتمان متری بود 700-800 تومن فوق 1 تومن ...تازه با 20 میل وام ..راحت با 70-80 تومن صاحب یک اپارتمون خوشکل در بهترنی نقطه شهر با بهترنی اب وهوا ..

خدایی من نمی دونم مردم تو تهران چی دیدن ..شاید هم یکی از دلایل رشد بی رویه قیمت ارومیه قیمت های مفت در این شهر باشه ..خدایی قیمتهاش خیلی مفته در قیاس با تهران وخیلی از شهرها..
                        سلام دلیل رشد قیمت درشهرها کوچ مردمان از دهات و بخش ها بشهر میباشد مردم انقدر تنبل شده و خبری از کشت و کشاورزی و دامداری نیست همه جاضر پسندشده و جاضرند دلالی و کارهای معمولی انجام دهند ولی حال تولید و کارافرینی راندارند ؟؟ بنظر این طور دارند پرورش مییابند واز ثروت خدادادی مملکت استفاده میکنند تا تمام شود خدابخیرکند وگرنه درغرب ایرا ن بهترین منطقه برای دامداری است ولی ما بشیر خشک چینی عادت کردیم !!!!

نظر

• امير سينا
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 483

پس از افزایش نرخ لوبکات و محاسبه آن با نرخ مبادله ای به عنوان پایه ترین مواد اولیه، منجر به افزایش نرخ محصولات تولیدی و افزایش تقاضا برای محصولات نفت پارس و نفت بهران شده است

نظر

• مجیدشمسعلی
                            كاربر فعال
                            • Jul 2025
                            • 643

آخرین بازدیدامروز [ ۰۸:۰۷]
                            تاریخ عضویت ۹۱-آذر-چهارشنبه
                            نوشته ها 448
                            امتیاز 1,208
                            سطح 1

دستاوردها:

سپاس ها 1,023
                            سپاس شده 2,275 در 454 پست
                            حالت من
                            ازتجارب حرفه ای ها
                            صف خرید
                            شاید تا حالا برای شما و دوستانی از شما که در بورس فعالیت می کنند پیش آمده باشد که بعد از چند روز نزول بازار و با مثبت شدن بازار و دیدن صف های خرید

افسوس این را می خورید که ای کاش من هم خریده بودم . خوب در این شرایط به نظر شما بهترین کار چیست ؟ چه بایدکرد؟رفتن در صف های خرید !... قطعا جواب

بسته به نحوه برگشت و مثبت شدن بازار دارد، به اینکه اول شناسایی کنیم که آیا این صعود کوتاه و موقتی است و یا اینکه روند مثبت جدید شروع شده است.

اگر شروع مثبت شدن موقتی است که خوب دیگر افسوسی برای قرار گرفتن در صف ها نیست و کسانی که هم اکنون یا استرس و عجله در صف هستند ، در چند

روز آینده پشیمان از کرده خود خواهند بود!، اگر هم برگشت و شروع روند جدید دائمی باشد ، قطعا در روز های آینده و صعود و نزول های سهام فرصت کافی برای

سود کردن مطمئن و با ریسک معقول هست.

توصیه می شود همیشه در هیجانات نزول و صعود نظاره گر بازار باشید وقتی که فهمیدید اخلاق بازار چیست و چگونه رفتار خواهد کرد آن موقع تصمیم به حضور یا

عدم حضور در بازار بگیرید .

نظر

• امير سينا
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 483

شنیده ها حاکی ازین است که موتوژن دو طرح با ارزش افزوده بالایی را در دست اقدام دارد: یکی تولید موتور گیربکس آسانسور که بازار انحصاری را برای موتوژن ایجاد خواهد کرد و دیگری تولید دینام و استارت پراید و پژو 405 است که مراحل انعقاد قرارداد با سایپا و ایران خودرو در حال انجام است

نظر

• saheb
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 68

سلام :صبح همگی بخیر و سلامت ، با نام خدا وبا یاد خدا .

امروز به نظر میرسه اون فروشنده های روزهای گذشته برن بشینن تو صف خرید.

آیا این پیشگویی درسته؟

نظر

در حال کار...
                                X