چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    بازار رفته روی قندی ها دوستان البته ریس جمهور داره میگه من قولی که دادم اجرا میکنم ولی هم دلی باشه بهتره داره گیر میده به مجلس و مخالفتاش موضوع اصلا شفاف نیست!!!!!!!
    اينجاست كه حضور شفاف سازي لازم ميشه :D شفاف جون بيا
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      در 430 معرفی شد ..بازدهی 50 درصد تا اینجا...

با پرریسک باشید ضرر نمی کنید ...

همه دنبال خرید شپارس بودن ..عجب دنیایی هست ..

با سلام

پر ریسک خان

به نوبه خودم از زحماتتان بسیار ممنونم .

شنبه مقداری نقدینگی می رسد. اضافه کردن شاراک و غمارگ را صلاح می دانید؟ یا غبشهر - فخوز - شلعاب و....

به نظرتان شدوص و شفارس برنامه آینده شلعاب و فلامی نیستند؟

برای کوتاه مدت در اولویت کدام سهم را پیشنهاد می دهید؟ شاراک - شلعاب - فملی - فخوز .... یا حتی کسرا!!!!

بازم ممنون
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

سلام..

اگر دنبال سودهای بزرگ هستید دید رو کمی دورتر کنید وگرنه بنده هم می توانم بگویک ای بدو امروز سایپا صف خرید شد ای بدو فردا فاذر صف خرید شد ای بدو پس فردا بترانس صف خرید شد ...

هر اشغالی صف شد که نباید خریدش وهر سهمی خوبی هم صف فروش شد نباید فروختش ..

یا سهمی در جا زد از لیست خارج کنیم بدویم بریم اونی که میره بالا بخریم ..سهام خوب وقتی در جا میزنه باید نشتس نگاه کرد تا بالا بیاد چون معنی نداره سهام خوب پایین بمونه سهام دیگه بالا بره ..

اقا بهترین های بازار الان شاراک شفن خارک شیران فخوز فولاد مس فاسمین فراور پکرمان وامید فسپا فولای قشهد قمرو غمارگ غبشهر بموتو شپترو شلعاب شپدیس و....

اینها هستن ...جمع کنید نهای نهایت میشه 20 سهم ..هر کردوم به هدف برسه از لیست خارج میشه ..تا وقتی نرسیده در لیست ما هست وبه همنی دلیل هست میگم بازار بورس همیشه فرصت خرید میده ..

فخوز 4000 تومنی در 2800 میفروشن ..شیران 7000 تومنی در 5000 وشپدیس 8000 تومنی در 6000..شاراک 1500 وبعد 2000 تومنی در زیر 1000...غبشهر 2000 تومنی در زیر 1000..غمارگ بالیا 700 تومنی در زیر 350 ..وبقیه همینطور ..

این ها مفت هستن ..بازاراینها رو ول کرده میره هر چی سهام هست که قیمتش پر شده یا اخر خط هست رو میخره ..خوب بخره ..ما نمی تونیم جلوش رو بگیریم ..بخره بعد مدتی حالش پرسیدن داره ..

کم بخور همیشه بخور ...در ضمن همیشه هم سود کن نه اینکه رو یک سهم سود کنی رو دوتاش همون سود از دستت بپره...
        با درود فراوان بر پرريسك عزيز
        مهندس فكر كنم كلا ديگه بي خيال وتوكا شدي چون بندرت توي ليستهاتون جاي داره
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          قیمتگذاری با ارزمبادلهای/
          دستور جدید احمدینژاد برای قیمتگذاری خودرو/ خودرو دوباره گران میشود
          معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از دستور رئیس جمهور برای مبنا قرار گرفتن ارز مبادلهای در قیمتگذاری خودرو خبر داد و گفت: درصد تغییرات قیمتی برای خودروهای مختلف متفاوت خواهد بود و قیمتهای جدید براساس نظر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان انجام خواهد شد
          ................................................
          البته اين خبر زياد تازه اي هم نيست.
          چون ال نود و پژو206 و خيلي از محصولات نزذيک به اين نرخ 2450تومان دارند معامله ميشند.
          ال 90 -15ميليون توماني شنيدم 29ميليون تومان شده است.شايد 1ميليون تومان ديگه بالا بره.
          .................................................
          پس تا اينجاي کار
          کل محصولات پتروشيمي
          کل محصولات پالايشگاه(ديروز وکيوم باتوم و امروز قير به قيمت 2450تومان معامله شدند)
          کل محصول ذوب اهن و فولاد مبارکه و فملي يعني صنايع فلزي
          کل محصول روي و سرب
          کل محصول روغن نباتي و پودر
          تا کنون به ارز مبادلاتي معامله شده اند الا سيمان
          من پيش بيني مي کنم بزودي قيمت سيمان هم به نرخ مبادلاتي معامله خواهد شد.
          از شنبه کمي ديگر سهام سيماني خواهم خريد.
          ...................................
          در ضمن امروز در مجلس اجراي فاز دوم هدفمندي انرژي تا اطلاع ثانوي بتعويق افتاد.از شنبه اکثر صنايع
          فلزي معدني سيمان و.......در بورس صف خريد خواهد شد.

ای کاش حقوق کارمند و کارگر و... با نرخ ارز مبادله ای حساب می کردند
          اخر نمی شود همه مایحتاجمون از خوراکی گرفته .......... تا فولاد - آهن - مس - محصولات پترو - و در این اواخر قیمت خودرو با قیمت ارز مبادله ای قیمت گذاری بشه
          اگر ما دو سال پیش 1,000,000 تومان حقوق می گرفتیم حدودا" می شد 1000 دلار
          الان پس از دو سال 1200,000 تومان حقوق می شود حدود 480 دلار
          شما که همه چیز رو با دلار مبادله ای حساب کتاب می کنید پس چرا وقتی به کارگر و کارمند جماعت می رسید سالی 5 درصد افزایش حقوق اونم پس از ما ه ها بحث و برسی و هزارتا منت گذاشتن و...
          با اینکار اه و ناله جماعت حقوق بگیر فقط به آسمان می رود

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام

پر ریسک خان

به نوبه خودم از زحماتتان بسیار ممنونم .

شنبه مقداری نقدینگی می رسد. اضافه کردن شاراک و غمارگ را صلاح می دانید؟ یا غبشهر - فخوز - شلعاب و....

به نظرتان شدوص و شفارس برنامه آینده شلعاب و فلامی نیستند؟

برای کوتاه مدت در اولویت کدام سهم را پیشنهاد می دهید؟ شاراک - شلعاب - فملی - فخوز .... یا حتی کسرا!!!!

بازم ممنون
            سلام..

شاراک بالای 977 حد ضرر 977 هدف 1500 تومان ..

شفن حد ضرر 1700 هدف 2500 تومان ..
            فخوز حد ضرر 2800 هدف 4000 تومان ..

فولاد حد ضرر 515 هدف 600 تومان ..

غمارگ بالای 350 حد ضرر 350 هدف 450بعد 700 تومان ..

فملی بالای 777 تومان حد ضرر 777 تومان هدف 1000 تومان ..

فراور بالای 735 توامن حد ضرر 735 هدغف 1000 تومان ..

خارک بالای 2400 تومنا هدف 3000 توما..
            هر کدام تونستب الای رقم گفته شده بره با حد ضرر گفته شده وارد بشید سهامداری کنید وحالشو ببرید ..

تا وقتی بالای این قیمتها نتونستن بیان میتوندی فقط تماشا کنید اینها بهترین سهام بازار هستن واینها در صدر رشد با بیشترین بازدهی ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
              با درود فراوان بر پرريسك عزيز
              مهندس فكر كنم كلا ديگه بي خيال وتوكا شدي چون بندرت توي ليستهاتون جاي داره
              خیر بی خیال نشده ایم ..این سهم بیخیال رشد شده ..

منتظرم هستم تا یک قیمتی رو رد کنه ببینم می تونه ..اول واخر این سهم رو بالای 300 باید ببینم ..

نظر

• mehdipour2000
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 406

سلام

جعفر جان...
                اگه حرفای محمود راجع به حمایت از معدنی ها قوت بگیره بنظرت جا واسه رشد بیشترشون هست؟ کگل کچاد ومعادن و ...
                تحلیل رایگان
                اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                توییتر: m_mehdipour

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                  سلام

جعفر جان...
                  اگه حرفای محمود راجع به حمایت از معدنی ها قوت بگیره بنظرت جا واسه رشد بیشترشون هست؟ کگل کچاد ومعادن و ...
                  سلام..

دلت خوشه ها ..

در ضمن از نظر خودم قیمت این گروه پر هست وخرید نمی کنم واکثرا در لیست بنده نیستن اگر دقت کرده باشی..

فخوز با قیمت اینها الان باید 5000تا6000 باشه یا فملی الان باید 1500 باشه ..

بنده از این گروه خرید نمی کنم وتوصیه به خرید هم ندارم میخوان 100 برابر بشن ..

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

سلام..

دلت خوشه ها ..

در ضمن از نظر خودم قیمت این گروه پر هست وخرید نمی کنم واکثرا در لیست بنده نیستن اگر دقت کرده باشی..

فخوز با قیمت اینها الان باید 5000تا6000 باشه یا فملی الان باید 1500 باشه ..

بنده از این گروه خرید نمی کنم وتوصیه به خرید هم ندارم میخوان 100 برابر بشن ..
                    والا من دلم به هیچی اینا خوش نیس
                    ولی فکر میکنم تحریم بدتر بشه وضع خرابتر بشه یا نشه صنایع دست اول مث معدنی ها بهتر عمل میکنن تا بقیه ( که یا به خوراک بندن یا به خروج تولیدشون یا جمع و تبدیل شدن نقدینگیشون)
                    ضمنا این اگه درو ببندن از پنجره میاد تو یا دیوارو خراب میکنه میاد تو این چیزا سرش نمیشه .... یکی از گزینه های طرحاش این معدنی ها بود
                    حالا این نظر بنده س که دارم با شما داداش عزیزم مطرح میکنم بحث میکنیم بیشتر یاد بگیریم....
                    تحلیل رایگان
                    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                    توییتر: m_mehdipour

نظر

• بچه کف بازار
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 461

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                      سید جان فنورد و بررسی می کنی تو این صعود فولاد و آهن زیاد منفی خورده...
                      سید روی فنورد نظر نداری؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                        والا من دلم به هیچی اینا خوش نیس
                        ولی فکر میکنم تحریم بدتر بشه وضع خرابتر بشه یا نشه صنایع دست اول مث معدنی ها بهتر عمل میکنن تا بقیه ( که یا به خوراک بندن یا به خروج تولیدشون یا جمع و تبدیل شدن نقدینگیشون)
                        ضمنا این اگه درو ببندن از پنجره میاد تو یا دیوارو خراب میکنه میاد تو این چیزا سرش نمیشه .... یکی از گزینه های طرحاش این معدنی ها بود
                        حالا این نظر بنده س که دارم با شما داداش عزیزم مطرح میکنم بحث میکنیم بیشتر یاد بگیریم....
                        بنده هم گفتم فخوز فولاد فملی فرواور فاسمین برتر هستن هم از لحاظ قیمتی هم سود اوری ..

کافیه صبر کنیم تا میزان بازدهی رو از همین قیمت امروز مقایسه کنیم ..زیاد به این صف خرید ها ومثبت ها کوتاه مدت دل خوش نکنید ..مهم بازدهی هست ..

ومعادن 620 بود شاراک 880 بود ..الان شاراک 980 هست ومعادن 660 ...

دقت کنید شاراک بازدهی 10 درصد رو زده تازه با کلی مخفی کاری سود که رو بشه بازدهی میره بالای 60 درصد حداقل باید ببینم ومعادن وگروه معدنی چه می کنه یعین کگل میخواد بره بالای 2000..

البته بنده از بالا رفتن استقبال می کنم چون این رشدها هدف قیمتی سهام رشد نکرده به شدت بالا میبره فقط امیدوارم بعد این رشدها سقوطی در راه نباشد ..

نظر

• داود
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 378

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          ای کاش حقوق کارمند و کارگر و... با نرخ ارز مبادله ای حساب می کردند
                          اخر نمی شود همه مایحتاجمون از خوراکی گرفته .......... تا فولاد - آهن - مس - محصولات پترو - و در این اواخر قیمت خودرو با قیمت ارز مبادله ای قیمت گذاری بشه
                          اگر ما دو سال پیش 1,000,000 تومان حقوق می گرفتیم حدودا" می شد 1000 دلار
                          الان پس از دو سال 1200,000 تومان حقوق می شود حدود 480 دلار
                          شما که همه چیز رو با دلار مبادله ای حساب کتاب می کنید پس چرا وقتی به کارگر و کارمند جماعت می رسید سالی 5 درصد افزایش حقوق اونم پس از ما ه ها بحث و برسی و هزارتا منت گذاشتن و...
                          با اینکار اه و ناله جماعت حقوق بگیر فقط به آسمان می رود
                          ایکاش محاسبه میشد ولی چه کنیم زورمان نمیرسد

من 10سال پیش با حقوقی که میگرفتم میتونستم پس از پرداخت اجاره خونه وهمه هزینه ها وکلی مسافرت داخلی ـ 6،7تا سکه هم میتونستم پس انداز کنم

ولی الان با کلی سابقه وترقی ...بدون پرداخت اجاره خونه ومسافرت بعضی ماهاهم کم میارم و فک کنم بعد ازدو سه سال دیگه یا شاید بعد از اجرای فاز دوم هدف مندی

باید سه شیفته کار کنیم تا بتونیم یه زندگی حد اقل برای خونواده فراهم کنیم ...خدا بداد مابرسه
                          شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                            سید روی فنورد نظر نداری؟
                            نظری ندارم ..

سهام شفاف رو ول می کنید می چسبید به این سهام مشکوک ..

فخوز فولاد رو بچسب ..فخوز 4000 تومانی در 2800 میدن البته زمانی هم رو 1800 میدادن ..با سهام خوب سهامداری استرش نداره ولی با این سهام مشکوک شبها خواب هم سخته>:)

نظر

• اشراق
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 319

با سلام
                              پر ریسک عزیز شفارس رو نگهداری کنیم یا شناسایی سود بهتره ؟ خرید 380
                              ممنونم ..

نظر

• hogo_wave
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 380

در 430 معرفی شد ..بازدهی 50 درصد تا اینجا...

با پرریسک باشید ضرر نمی کنید ...

همه دنبال خرید شپارس بودن ..عجب دنیایی هست ..
                                من شخصا از تیرماه باشما هستم از قزوین و قشهد شروع کردم تا حالا
                                مرسی سید از این سهمایی که معرفی میکنی یکی از یکی بهتر

نظر

در حال کار...
                                X