کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته جناب پرریسک دارن غبشهر رو میگن خوبه ولی این حقوقی اینقدر سهم داره که هر کاری خواست میتونه بکنه من خودم در اوج قیمت خرید داشتم
و واقعا نمیدونم چکار باید بکنم؟
...رد شدن شاخص از صفر تابلو
...وزیر نفت پیشنهاد افزایش قیمت بنزین را مطرح کرد.
...با افزایش قیمت برق مخالفت شد.
...برنامه تولید 60 محصول پتروشیمی جدید. ...افزایش100درصدی سرمایه شپترو در صورت توافق سهامدار عمده
ما خبرو دادیما . نگین نگفتین... شپترو صف خرید شد............
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
ما خبرو دادیما . نگین نگفتین... شپترو صف خرید شد............
ای جانم دیروز در 4 منفی وارد شدم! دیروز برای ازاد شدن سهم جایزه هام در فایرا 100 تا فایرا خریدم! دارم به مفهوم پا قدم یواش یواش اعتقاد پیدا می کنم. امروز هم سنگین شاراک و فرآور خریدم! ببینم فردا چی میشه!!! :d
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
ای جانم دیروز در 4 منفی وارد شدم! دیروز برای ازاد شدن سهم جایزه هام در فایرا 100 تا فایرا خریدم! دارم به مفهوم پا قدم یواش یواش اعتقاد پیدا می کنم. امروز هم سنگین شاراک و فرآور خریدم! ببینم فردا چی میشه!!! :d
دكتر بورسي قدم نورسيده مبارك باشه انشاالله پاقدمش برا همه خوب باشه@};-
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
سلام...دوست عزیز، خوب مگه بده بعد از 50 درصد مثبت، صف خرید بشه و چند تا گره مثبت هم بخوریم؟......ما که نداریم....حالشو ببری.
سلام جناب کهنه سوار دلمون برای تاپیک درس هایی از چی چرا تنگ شده.دیگه ادامه نمیدی؟؟
ما که معتاد شده بودیم.
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)
نظر