چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

ارائه مشکوک گزارشات 9 ماهه
    گزارشات 9 ماهه یکی پس از دیگری از راه می رسند
    هرچقدر دقیق تر به گزارشات می نگریم بیشتر به فکر فرو می رویم
    گزارش 9 ماهه و پیش بینی 12 ماهه فولاد - فملی - فخوز - شپترو - کنور - ذوب و... آمد خبری از تعدیل نبود
    ما انچیزی که مشکوک است چرا هیچ گزارشی در بین این همه گزارش یافت نمی شه که تعدیل بالای 20 % داشته باشد.
    این به معنای آنست شرکت هایی که بالای 20% تعدیل دارند گزارششون به روی کدال نخواهد رفت
    و این باز به این معنا خواهد بود که :
    1- شرکت جوری صورت سود و زیان را دستکاری کنه تا تعدیل خنثی بشه تا امکان بر روی کدال رفتن گزارش باشه ( نمونه اش من فقط فملی بررسی کردم دستکاری بی داد می کنه )
    2 - در صورت زیر بار نرفتن شرکت به این حرف زور نماد بسته خواهد شد و اون نماد به لیست سیاه سازمان اضافه خواهد شد به جائی که شتران - شیراز - شراز - کرماشا و... چند صباحی جا خوش کرده اند
    گزارشات منتشر شده کدال واقعا" مشششششششششششششششکوکککککککککند

با تعدیل منفی به هر میزان باشد 100% - 200% -....- 1000% هیچ کاری ندارند خوشحال هم می شوند
    با کاهش قیمت سهام به هر میزان باشد 100% - 200% و.... کاری ندارند خوشحال می شوند نیاز به هیچ شفاف سازی ندارند

ولی خدای نکرده یک شرکت بخواهد تعدیل مثبت داشته باشد یا قیمت سهامش چند روزی مثبت بخوره پدرش رو درمی آورند تند تند شفاف سازی - بستن نماد و هزاران ........

خدا ببه دادمون برسه ما زبون مو دراورد و کاری از دستمون بر نمی آید.

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

یک فرضیه جدید:
      به نظر من سازمان یکاری می کنه که اگر اینکار انجام بشه خیلی خوبه

اول گزارش هائی تعدیل ندارند
      دوم گزارش هائی که کمتر از 20% تعدیل دارند
      سوم گزارش هائی که بالای 20 % تعدیل دارند

این از آن جهت است که اگر شرکتی که بالای 20 % تعدیل دارند گزارششون بیاد نمادش بسته می شه و همین کافیه که ملت هجوم ببرند به سهام همگروه که تعدیل ندارند و بی جهت قیمت سهم رو بالاببرند

خوب با اینکار سازمان می خواد بگه ایهاالناس این سهام ها فعلا" تعدیل ندارند پس حسابشون معلومه بی خود صف خرید تشکیل ندید
      بعد برند سراغ سهم هائی که تعدیل بالا دارند

لذا اگر این فرضیه درست باشد
      1- هیچ گزارشی از گروه سرب و روی نیامده پس اینا باید تعدیل توپی داشته باشند
      2- خبری از گزارش زاگرس - مارون - شاراک - شفن و... نیست فقط یدون شپترو اومده اونم بدون تعدیل
      پس تعدیل توپی در انتظار شفن - شاراک - شیران - زاگرس و...می باشد
      تعدیل 61% زاگرس از روی گزارش پارسان مشهود است در نتیجه گزارش زاگرس آماده است به سهامدار عمده داده شده سهامدار عمده اونو درپیش بینی خودش منظور کرده حسابرس هم تایید کرده و مورد تایید بورس بوده حالا چرا خود گزارش زاگرس نمی آید جای سوال است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      طبق این فرضیه گذاشتند تا همه گزارشها بیاید تا بعدا"

ما که نقدینگی نداریم ولی اگر این فرضیه درست باشد و تونسته باشم دست سازمان را خونده باشم پیش به سوی فاسمین - فرآور - کروی - شاراک - شفن - شیران -

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

بورس در کل با این گزارشات نه ماهه گند زد ...

به قول معروف گل بود به سبزه نیز اراسته شد ..

فعلا ملک 8 تومنی شد 18 تومن در عرض دو هفته ..

ملک 32 تومنی هم بالای 43 رو رد کرد ...بورس همچنان در خماری ...مسئولان برن حالشو ببرن ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

داداش پرریسک عزیز با توجه به اخبار جدید پیرامون خودرویی ها، خرید خبهمن رو در شرایط فعلی مناسب می دونین؟
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            داداش پرریسک عزیز با توجه به اخبار جدید پیرامون خودرویی ها، خرید خبهمن رو در شرایط فعلی مناسب می دونین؟
            کدوم اخبار ..

خبر ورشکستگی اینها یا خبر دیگه...

فقط برا نوسان دوست داشتی بخر هر چند اینها اول واخر ورشکست هستن ..رشدی باشه در سایه سهام دلبری خواهد بود که فعلا اکثرا گند زدن یا ازشون خواستن که گند بزنن ..

سازمان میخواد بازار رو منفی کنه ..

از اینکه حدود دو هفته قبل به دوستان اشانایان گفتیسم نقد کنن وخارح بشن وبرن تو ملک خوشحالم ...40 درصدی الان در بیرون در سود هستن در بورس اگر بودن الان شرمنده شده بودیم با این رفتار سازمان ..

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

کل گزارشات رو خوندم... میدانستم با این رویه ای که سازمان در پیش گرفته گزارشات 9ماهه خیلی پایین تر از انتظارات سهامدارا است... ولی شنبه یا یکشنبه شاهد توقف نماد شاراک خواهیم بود... این قضیه اش کلا فرق می کنه... من از 800 تومان تک سهم شدم و تمام اصول خودم رو به خاطر این سهم زیر پا گذاشتم... ایمان دارم به سود 250 تومانی در مجمع امسال دست پیدا می کند.... حداقل تعدیل این سهم در گزارش نه ماهه 60% است... این بدبینانه ترین حالت ممکن است... ولی 60% هم کم نیست با این اوضاع !!!!

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
              هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

هدفمندی بی برو برگرد اجرا میشه ..

مفت ترین کالا در کشور فعلا حامل های انرژی هستن ...از بنزین گرفته تا برق وگاز وسایر سوخت ها ....

بنزین ۲۵۰۰ تومانی در راه است ؟

سایت خبری "جهان" نزدیک به علیرضا زاکانی خبر از پیشنهاد بنزین 2500 تومانی در سال آینده داد .

در گزارش "جهان" آمده است که منابع خبری از مصمم بودن دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها خبر می دهند و شواهد نشان می دهد که دولت این روزها در تلاش است تا با رایزنی با نمایندگان مجلس مقدمات اجرایی نمودن مرحله دوم این طرح را هموار نماید.
                در همین رابطه خبرنگار جهان مطلع شد که دولت تصمیم دارد تا نرخ دلار در بودجه سال آینده را ۲۵۰۰ تومان قرار دهد.
                همچنین قیمت تمام شده بنزین معادل ۹۰ درصد قیمت فوب خلیج فارس یعنی حدوداً لیتری ۲۲۵۰ تومان که با هزینه های مالیاتی رقم ۲۵۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.
                پیشنهاد دولت برای قیمت گازوئیل حدوداً ۸۰۰ تومان می باشد.
                همچنین بر طبق این تصمیم قرار است پرداخت نقدی یارانه ها به ازای هر نفر در ماه به ۱۲۰ هزار تومان افزایش یابد.
                با این حال هنوز مشخص نیست که پرداخت یارانه نقدی قرار است به همه مردم پرداخت شود یا اینکه دولت بنا دارد چند دهک پایین را مشمول این طرح قرار دهد.

نظر

• eli77
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 263

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                  کل گزارشات رو خوندم... میدانستم با این رویه ای که سازمان در پیش گرفته گزارشات 9ماهه خیلی پایین تر از انتظارات سهامدارا است... ولی شنبه یا یکشنبه شاهد توقف نماد شاراک خواهیم بود... این قضیه اش کلا فرق می کنه... من از 800 تومان تک سهم شدم و تمام اصول خودم رو به خاطر این سهم زیر پا گذاشتم... ایمان دارم به سود 250 تومانی در مجمع امسال دست پیدا می کند.... حداقل تعدیل این سهم در گزارش نه ماهه 60% است... این بدبینانه ترین حالت ممکن است... ولی 60% هم کم نیست با این اوضاع !!!!
                  دوست عزیز مجمع شاراک کی برگزار میشه؟
                  [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• bashash
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 580

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                    گزارش غمارگ و غبشهر بیاد ببینیم چکار کرده .
                    خدا وكيلي نوشته ات خيلي دستوري بود من ترسيدم :D
                    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                      دوستان عزيز براي گرفتن سود وتوكا آيا اعلام شماره حساب هنوز هم فرصت داره ؟؟؟ از قرار معلوم سال آينده قرار شده سود رو تقسيم كنن . مهر ماه مجمع برگزار شده بعد با يه تاخير 9 ماهه ميخوان سود بدن . اين همه مدت چه غلطي ميكنن ؟؟؟
                      نوشته اصلی توسط bashash
                      قابل توجه سهامداران وتوكا
                      شركت وتوكا سود سهام تا 20.000 سهم را به حساب اعلام شده سهامداران واريز نموده باتوجه به پيگيري تلفني از امور سهام شركت
                      شمار تلفن امور سهام وتوكا 6266786-0311
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                        دوست عزیز مجمع شاراک کی برگزار میشه؟
                        16/2/92 حدودا 4ماه دیگه

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

سلام حعفر جان استاد داری اشتباه میکنی این خبهمن فرق داره به خدا من 110شد دایم ازتالارزنگ زدبخر کف سهم 200من گفتم من سمت خودروی نمیرم بعد شروع کردبه رشد ورفت تو فازصعود جعفر پرتفوی شرکت و بازبینی کردی؟به قول مدیر عاملش که گفته بود بازار درمورد ما داره اشتباه محض میکنه چون ما تبدیل به بزرگترین هلدنیگ نفت و پتروشیمی و معدنی خواهم بود وتعدیل منفی دیگری نخواهم داشت شرکت با چین قرارداد تولید 7نوع ماشین با قیمت جدید رقیب پراید داره که تا الان ازتولید و فروش ماشین ضرری نداشته و سود پارسان و...مستقیم برای امسال منظور میشه.الان 3ماه شدید حقوقی جمع میکنه همه کارشناس های برجسته هدف سهم و200حداقل میبینن خود مزدا فروشش امسال رکورد زده...
                          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

جعفر یه بازبینی بنیادی و تکنیکال تو خبهمن بکن واسم مهمه یادته گفتم 3ماه پیش دوستای تالار که یه گروه حرفه ای هستن اصرار دارن پکرمان بخرم اون وقت تو مخالف بودی چند تا دلیلم داشتن پکرمان 160بود حدودا همون اکیپ بعدش پارسان و فولاد و شدوص روهم میگفتن حالا کلید کردن خبهمن و حتما بگیر حالا تو یه بازبینی بکن البته اینها تحلیگرنیستن ولی رانت های قوی و بزرگی دارن جالبه میگن زیر200نفروش گزارشش توپه و...

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

سلام به همگي دوستان
                              امروز گزارش 9 ماهه كنور آمد. آنچه در گزارش آمده انتظارات سهامداران را از پيش بيني سود در 9 ماهه بطور كامل تحقق داد. به نظرم انتظار و پيش بيني ها بصورت كاملا خطي در رابطه با كنور در حال تحقق است. صورتهاي مالي شفاف و صادقانه از جمله مواردي است، كه به راحتي در گزارشها قابل مشاهده است. تنها براي پيش بيني سود هر سهم به دانستن چند پارامتر (قيمت دلار، قيمت هر تن سنگ آهن) و يك ماشين حساب لازم است!
                              اما در اين سه ماهه پاييز چه اتفاق افتاده است:
                              مقدار توليد سنگ آهن: 250 هزار تن سنگ آهن!! (كاملا خطي)
                              مبلغ فروش : 44 ميليارد تومان
                              اگر بطور ميانگين قيمت دلار را در سه ماه سوم 3000 تومان بگيريم، هر تن سنگ آهن را بطور ميانگين 70 دلار به فروش رسانده است.

اما سود نهايي سال 91 با اين روند چه خواهد شد:
                              مقدار پيش بيني توليد در سه ماه چهارم: 250 هزار تن
                              ميانگين قيمت سنگ آهن:3100 تومان
                              ميانگين قيمت دلار: 80 دلار

پوشش دهي سود سه ماه آخر سال 91: 155 تومان
                              سود نهايي كنور 465 تومان
                              در واقع با متغيير دانستن پارامترها سود كنور بين 450 الي 500 تومان در سال 91 خواهد شد.
                              كنور حدود 150 تومان سود انباشته از سالهاي قبل دارد، و به نظر مي رسد، براي تامين نقدينگي و كاهش قيمت سهم افزايش سرمايه 100% الي 200% از سود انباشته را مد نظر قرار بدهد.
                              نگاهي گذرا به سود سال 92 كنور:
                              توليد سنگ آهن:1.3 ميليون تن
                              قيمت دلار:3100
                              قيمت هر تن سنگ آهن:80 دلار
                              پيش بيني سود سال 92: 800 تومان

در صورتيكه ضريب تاثير افزايش سودآوري طرحهاي توسعه را بين 10% الي 20% در نظر بگيريم، سود سال بعد كنور بين 900 تا 1100 تومان متغيير است. بنابراين در مورد خريد زير 4000 تومان، در حالي كه 600 تومان سود را كم كنيم؛ قيمت سهم 3400 توماني با سود بين 900 الي 1100 توماني در سود سال آينده است، در واقع خريد زير 4000 تومان نيز، خريد سهمي است معدني، با پي بر اي 3 الي 4 در سه ماه آينده!!!

رشد قيمت تا بالاي 7 هزار تومان را براي سهم در 3 الي 4 ماه آينده سهم و بعد از آن افزايش سرمايه شركت را انتظار دارم.

موفق و پرسود باشيد.
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

نظرمن با این گزارشات ضعیف و بسیاربد کدال بهتره فعلا حتی فاسمی و فرآورم بی خیال شیم بریم فعلا نوسانی رو قیمت به درآمد های پایین چون جو بازارو که دیدید یهو دیدی 30درصد فملی و کنور و فولاد و...ریختن
به نظرم خروج و نوسان و میان مدت بازارمیره رو این نمادها به ترتیب:
1.خبهمن
2.فاذر
3.بتراس
4.ولساپا
چون شرایط این 4سهم خوبه وتعدیل منفی هم بدن ازخیلی سهم ها بهتره البته به من فقط گفتن خبهمن و فاذربگیرم

نظر

در حال کار...
                                X