کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چرا؟ من كه مشكلي نداشتم، خيلي راحتم باز شد! شايد عيب از مرورگرت باشه دوست عزيز.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
اجرای فاز دوم هدفمند سازی یارانه ها رفت به بعد انتخابات ریاست جمهوری
منبع؟
من بهتون قول ميدم بعد از عيد و قبل از انتخابات اجرا ميشه!!!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
سلام دوستان.
ببخشید اینطوری حرف میزنم، ولی نمی دونم کدوم خری کله ی کدوم آدمی رو گاز گرفت که صبح اول صبح، 145000 فرآور رو توی 3.5 درصد منفی یکجا فروخت. آخه به نظر شما هدفی جز خراب کردن قیمت سهم داشت؟؟؟ خدارو شکر که بازار سریع بلعید، ولی خب گند خورد توی قیمت سهم!!!<):)
دوستان تا فرصت هست از فرآور جا نمونید. این سهم طلاست. همه چیزش رو تقریبا با فاسمین یکی دیده (از نظر مبلغ فروش)؛ اگه فاسمین تعدیل داره، پس این هم تعدیل داره. منتهی تفاوت اینجاست که این شرکت خیلی کوچکتر هست و لذا افزایش مبلغ فروش، تاثیر به مراتب بیشتری روی سودآوری شرکت داره.#-o<):)
من فكر كنم، شپديس آخرين نفس هاي رشدش رو ميزنه! بعد مجمع ريزش داره، چون حقوقيش بد داره عرضه ميكنه! يه جورايي داره فرار ميكنه انگار!!! (البته نظر شخصي بنده است)
نظر