چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    مدتی است که دورادور شاهد نوشته های دوستان در خصوص زمین و ملک و ... هستم...در این خصوص لازم دونستم تا دو نکته رو عاجزانه از دوستان خواهش کنم:
    1- بسیاری از دوستان در این تاپیک سرمایه آنچنانی برای خرید زمین ندارند و ما خواسته یا ناخواسته با صحبت از اینگونه مسائل به دلسردی و ناامیدی این دوستان دامن خواهیم زد چرا که از قدیم گفته اند که با حلوا حلوا دهن شیرین نمی شه...
    2- بورس جای مناسبی برای سرمایه گذاری است؛ اگر که دوستان، سود حاصل از سرمایه گذاری در بورس را به مرور خارج و در پروژه های قانونی پیش فروش مسکن، خرید طلا و ... سرمایه گذاری کنند. بدین صورت بورس می تونه معدن طلایی باشه که از اونجا طلا استخراج و در جای دیگه سرمایه گذاری بشه...
    3- کاش برای این موضوع هم تاپیک جداگانه ای ایجاد می شد...
    فکر کنم منطقی ترین کلماتی بود که خوندم بله البته که سودها رو میشه سرمایه گذاری کرد ولی اصل هر سرمایه گذاری چه ملک چه غیره رو نباید خارج کرد البته ما هم در تشرح مسئله شاید تند رفتیم چون حلال و حروم این بحث ها اصلا در تخصص و اختیار مانیست ولی شما منطقی نوشتی

البته سوئ برداشت هست من چند وقت پیش نوشتم همه تقصیرها با سازمان نیست شرکت ها هم گزارش نمیدن که دوستان برداشت کردن دارم از کار سازمان حمایت میکنم در صورتی که اولین کسی که تو بورس روزانه مطلب تند مخالف از این باب نوشت من بودم وگفتم راههای بهتری هم بود ولی من منظورم این بود که قوانین بورس مشکل داره و متاسفانه هماهنگی بین سازمان و شرکت ها مخصوصا اون شرکت هایی که چند سالی است اومدن اصلا وجود نداره وبعضا جلسه آموزشی براشون نزاشتن و شرکت ها و امور مالی از قوانین سازمان خبر ندارن ولی خوب این مسایل همیشه هست ما هم اعتراضمون و کردیم و اونها هم دلیل هایی داشتن و قابل تامل هم بود.............
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

امیدوارانه به بازگشت نمادهای بزرگ بسته شده دل بستیم تا به زودی شاهد روند ادامه روند مثبت قدرتمند بازار باشیم و در اثبات این روند رو به جلو همین اندازه کافی است که با تمام جو منفی حاکم بر بازار تنها 2 روز بازار منفی بود و 2 روز هم تا حدودی جبران کرد که تا الان روند رو خوب و منطقی و رو به جلو میشه ارزیابی کرد حالا یه سری که اومدن و با یه منفی دم از ترکیدن حباب و افت شدید کردن حتما سودشون تو این تحلیل هاست یا خصومتی و باند های رقابتی در میانه ولی برای ما تنها تحلیل تکنیکال و بنیادی و فعال شدن ونشدن حد ضررهامون مهمه و تا وقتی حد ضررهامون دست نخورده باقی است ما هم پا برجا و ماندگاریم.........

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

نماد خبهمن خوب چون تو گروه خودرویی بود از جو حاکم متاثر شد و خوب طبعتا باید هم افت میکرد اما گاها این افت ها اغراق میشه و پس از ایجاد روند صعودی اینگونه سهم ها برای سرمایه گذاری مناسب هستن نمونش مپنا و روند بعد از 200تومان و خبهمن هم هم اکنون در روند مثبت با حمایت قویی است با حد ضرر 126.2توصیه به بررسی دارم و به نظر برای نوسان عالی و تو دلش جای رشد تا قیمت به درامد 4یعنی بازدهی 30 درصدی پتانسیل شده چون بنیادی هم نگاه کنی پرتفوی خوبی داره و بیشتر از این ها حقشه و نباید چندان زیر گروه خودرو حساب بشه و بینابینی است......

نظر

• AVIN 8861
          عضو عادی
          • May 2012
          • 210

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          سلام عزیزان دسته سهامی گفته بودم میخرید با حد ضررهایی که قرار میدم و تا شکست حد ضرر میمونیم و هر کس هر جا قانع بود خالی کنه من پیشنهادم 4تا 8 درصد سود خالصه تا دوباره بریم سر یه دسته سهام دیگه و با همین شیوه فعلا یه بخش از پولمون بازی بدیم تا پایان سال به امید خدا سود خوبی انباشته کنیم دوستان مسولیت خرید باخودتون میتونید نخرید و صبر کنید اگه بازدهی دیدید هفته آتی هم معرفی خواهیم داشت تا پایان سال به امید حق تعالی من بخاطر اینکه پیچیده نشه از ذکر دلیل و توضیح و نمودار خودداری میکنم چون واقعا وقتم هم کمه که بخوام اینجا مطالب و بازنویسی کنم از این بابت معذرت میخوام:

1.شنفت حد ضرر 570 تومان
          2.رانفور حد ضرر 1475 تومان
          3.فسپا حد ضرر 439 تومان
          4.حپترو حد ضرر 149تومان
          5.وپترو حد ضرر 80تومان

به امید خدا بریم ببینیم چه میکنیم اولین هفته رو میخوایم کنار هم خوب شروع کنیم تا چند هفته دیگه هم ضرر داری باقی نمونه با توکل به خدا و دقت و همت عالی
          سلام دوست عزیز
          کاش کمی بیشتر توضیح بدین چون دقیقا متوجه نشدم
          آیا شما در تاپیک جناب پرریسک به طور مجزا و موازی سبد معرفی کرده اید؟
          تا اونجا که یادم هست هیچ یک از پنج سهم معرفی شده شما به هیچ وجه در اولویتهای "پرریسک " نبوده و نیست...هرچند شاید سهمهای خوبی هم باشد...
          به نظرم اگر این گونه هست و شما قصدتون معرفی سبد هست اصلا و ابدا اینجا صحیح نیست...رسالت اینجا معلوم و مشخص و حول محور پرریسک ....پیشنهاد می کنم اگر بنا به معرفی سهم به طورموازی هست حتما یک تاپیک اختصاصی فراهم کنید تا اینجا با حرفهای جعفر عزیز دوگانگی پیش نیاید...کاری که جناب محسن مهرورز مدتها پیش انجام داد و اتفاقا موفق و پربیننده هم بود....

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط اسمان پست شده است
            در اصل توسط پساپسا پست شده است
            قیمت آپارتمان تو تهران خیلی مسخره شده اصلا اینجور شاید برای حکومت هم مشکل ساز بشه
            فرمانیه معمولی ساز تا طبقه پنجم متری 14 میلیون و از پنجم به بالا متری 16 میلیون @@13
            سعادت آباد کاج بسته به کوچه اش 7 , 8میلیون
            واقعا دیگه از حباب هم گذشته
            اين نقشه خود حكومته براي بردن نقدينگي افراد ميلياردر مملكت به سمت ملك و اپارتمان و بعد از اينكه سرمايه انها در ملك و اپارتمان وارد شد بعد كاري خواهد كرد كه هيچ موقع نتوانند ان ملك را به يك سوم قيمت به فروش برسانند منتظر ميمانيم تا اخر اين بازي را نظاتره كنيم

در اصل توسط amir2003 پست شده است
            در اصل توسط AMIN_MOHAMMADI پست شده است
            شماها هيچ اخباري از قيمتها
            از بساز بفروش و قيمتهاي مسالح و زمين کلنگي و اهن الات و شير الات و کاشي و کارگر نداريد که با اين بي اطلاعات بازم ميگيد خونه حباب داره
            خونه تو ايران گران شده چون اين مواردي که گفتم همه گران شده
            ما تو خونه اخري که تو قيطريه ساختيم شير گروه گرفتيم دستي 125 ولي الان رفتن بگيرم ميگن 325 حالا بقيه هم همينطور تير اهن اون موقع گرفتيم 1100 ولي الان بالاي 1800 هست يا اصلا خود زمين تو نياوران. لنگي معامله شده متري 33 ميليون بابا دست برداريد از اين حرفهايتان خانه و زمين سال بعد 30 تا 50 % از قيمتهاي فعلي بالا تره
            اخه برادر مگه چند نفر ميخوان بيان نياوران زندگي كنند و يا چه تعداد از افراد جامعه قدرت خريد اپارتمان با قيمتهاي نجومي اعلام شده بعضي از دوستان را دارند اين را از من به يادگار داشته باشيد
            همين كه مافياي ملك و زمين سود خود را شناسايي نمايند بعد از ان قيمتهاي ملك و زمين ديدن خواهد داشت سال 86 را به خاطر بياوريد كه قيمتها چگونه با مافياي ملك و زمين در كشور رشد كرد و به محض شناسايي سود انها در عرض دو سال يعني سال 88 تمام افرادي كه زمين خريده بودند 50 درصد در زيان بودند و همچنين اپارتمان پس اينبار هم مشابه ان سالها است و اينده بهترين قاضي خواهد بود
            اختمال زیاد آسمان عزیز همینطور میشه یعنی رکود مسکن البته با قیمت تمام شده بالا .یعنی بنظر من یک ساله دیگه خرید مسکن بهتر از ساخته البته برای مصرف کننده.الان کارخانه های فولاد سازی فروششون صوری شده و فقز دلالها دارن قیمت رو بالا نگه میدارن. بزودی خبر کاهش قیمت رو از طرف شرکتها شاهدید. این یعنی تورم و رکود اقتصادی .
            در اصل توسط يونيت پست شده است
            از بساز بفروش و قيمتهاي مسالح و زمين کلنگي و اهن الات و شير الات و کاشي و کارگر نداريد که با اين بي اطلاعات بازم ميگيد خونه حباب داره
            ما تو خونه اخري که تو قيطريه ساختيم شير گروه گرفتيم دستي 125 ولي الان رفتن بگيرم ميگن 325 حالا بقيه هم همينطور تير اهن اون موقع گرفتيم 1100 ولي الان بالاي 1800 هست يا اصلا خود زمين تو نياوران. لنگي معامله شده متري 33 ميليون بابا دست برداريد از اين حرفهايتان خانه و زمين سال بعد 30 تا 50 % از قيمتهاي فعلي بالا تره

هزينه ساخت بالا رفته قبول .هزينه ساخت مگر چند درصد قیمت خونه تو تهرانه رو تشکیل میده .اینا همش چرنده و استفاده از شرایط هرج و مرج کشور مان هست که یک عده برای خودشان درست کردن
            در اصل توسط amir2003 پست شده است
            اخه برادر مگه چند نفر ميخوان بيان نياوران زندگي كنند و يا چه تعداد از افراد جامعه قدرت خريد اپارتمان با قيمتهاي نجومي اعلام شده بعضي از دوستان را دارند اين را از من به يادگار داشته باشيد
            همين كه مافياي ملك و زمين سود خود را شناسايي نمايند بعد از ان قيمتهاي ملك و زمين ديدن خواهد داشت سال 86 را به خاطر بياوريد كه قيمتها چگونه با مافياي ملك و زمين در كشور رشد كرد و به محض شناسايي سود انها در عرض دو سال يعني سال 88 تمام افرادي كه زمين خريده بودند 50 درصد در زيان بودند و همچنين اپارتمان پس اينبار هم مشابه ان سالها است و اينده بهترين قاضي خواهد بود
            اختمال زیاد آسمان عزیز همینطور میشه یعنی رکود مسکن البته با قیمت تمام شده بالا .یعنی بنظر من یک ساله دیگه خرید مسکن بهتر از ساخته البته برای مصرف کننده.الان کارخانه های فولاد سازی فروششون صوری شده و فقز دلالها دارن قیمت رو بالا نگه میدارن. بزودی خبر کاهش قیمت رو از طرف شرکتها شاهدید. این یعنی تورم و رکود اقتصادی .
            دوست عزيز بنده شك ندارم كه مسكن از سال 93 وارد فاز ركود همراه با افت قيمتي شديد خواهد شد در حال حاضر هم اگر تقاضايي براي اپارتمان است ان هم با قيمتهاي معقول مربوط به طيف متولدين ده شصت ميباشد كه از نظر جمعيتي تعداد قابل توجهي در كشور محسوب ميشوند باز هم عرض ميكنم كه همين گروه هم همگي قادر به خريد مسكن نيستند و ان عده هم كه قدرت خريد دارند با قيمتهاي معقول ميتوانند اپارتماني در كشور خريداري كنند نه با قيمتهاي نجومي مافياي ملك وزمين
            در اصل توسط آرش كمانگير پست شده است
            با تغيير پايتخت قضيه مسكن براي هميشه حل خواهد شد
            زير ساختهاي زيادي بنظر ميرسد دولت براي اين جابجايي فراهم كرده
            يكي دوساله دولت در تهران فروشنده است
            حالا كجا قصد دارند انتقال دهند معلوم نيست
            اما هرچي هست در زمان خود روند نزولي عجيبي در قيمت املاك در تهران براه خواهد افتاد
            در اصل توسط يگانه پست شده است
            طرف 2 ماه پيش توي آزاد شهر(پشت پارک چيتگر ) رو با کلي اشانتيون ميداد متري 2700 که تا 2300 هم پايين اومد الان ميگه 4 تومن کمتر نميدم

مثلا توي اين 2 ماهه مصالح رشد داشتن ؟؟ يا دلار بالا رفته ؟؟ يا قحطي مصالح اومده ؟؟

هر قومي که به همديگه رحم نکنن - خدا بدتر از خودشونو بهشون حاکم ميکنه

مشکل از خود مردمه - پس بايد حالا حالا ها فشار رو تحمل کنن
            در اصل توسط گوگل پست شده است
            در اصل توسط احسان_بورس پست شده است
            سقوط ملك و زمين و يا حداقل ركود اساسي در آن قطعي است.

@@1
            رکود در مسکن حتمي هست و قيمت وام مسکن در فرابورس که با افت شديدي مواجه شده مويد اين مسئله هست در حال حاضر با توجه به کاهش شديد قدرت خريد مسکن از طرف مستاجران و اينکه بيشتر تقاضا از طرف افرادي هست که به تعويض مسکن اقدام نموده اند پس از عيد با افزايش عرضه مسکن در قيمتهاي بالا و بدليل افزايش قيمت تمام شده آنها و عدم توانايي خريداران، مسکن رکودي مزمن را شاهد خواهد بود.
            در اصل توسط ashkan mehrdad پست شده است
            سلام . امين جان من وشما همکاريم . ولي يه سوالي دارم ازت . تو حاضري واسه 75 متر نوساز با انباري و پارکينگ تو بلوار کمالي تو پونک 400 ميليون پول بدي @@13 @@17 !
            يعني متري 5333333 مايه بدي واسه يه گله جا ؟ کسي اين پولو داره خر ( دور ازجون خر البته @@4 ) بايد گازش گرفته باشه که يه همچين کاري بکنه
            دوستان خودتان قضاوت كنيد، و هر جا دوست داشتيد، سرمايه گذاري نماييد!
            ما با بورس بوديم، هستيم و خواهيم بود!
            گاهي كمتر و گاهي بيشتر!
            موفق و پرسود باشيد!
            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز
              کاش کمی بیشتر توضیح بدین چون دقیقا متوجه نشدم
              آیا شما در تاپیک جناب پرریسک به طور مجزا و موازی سبد معرفی کرده اید؟
              تا اونجا که یادم هست هیچ یک از پنج سهم معرفی شده شما به هیچ وجه در اولویتهای "پرریسک " نبوده و نیست...هرچند شاید سهمهای خوبی هم باشد...
              به نظرم اگر این گونه هست و شما قصدتون معرفی سبد هست اصلا و ابدا اینجا صحیح نیست...رسالت اینجا معلوم و مشخص و حول محور پرریسک ....پیشنهاد می کنم اگر بنا به معرفی سهم به طورموازی هست حتما یک تاپیک اختصاصی فراهم کنید تا اینجا با حرفهای جعفر عزیز دوگانگی پیش نیاید...کاری که جناب محسن مهرورز مدتها پیش انجام داد و اتفاقا موفق و پربیننده هم بود....
              من هنوز در حدی نیستم که بخوام سبد معرفی کنم قبلا هم گفتم که تنها با تایید سید جلو میریم البته فسپا و رانفور تو لیست جعفر بود و ایشون هر سهمی رو با قبول ریسک و قرار دارن حد ضرر برای نوسان مناسب میدیدن من هم منتظر جواب ایشون هستم من خدا نکنه بخوام با جعفر موازی کاری کنم جعفر به گردن من حق داره.........

نظر

• AVIN 8861
                عضو عادی
                • May 2012
                • 210

من هنوز در حدی نیستم که بخوام سبد معرفی کنم قبلا هم گفتم که تنها با تایید سید جلو میریم البته فسپا و رانفور تو لیست جعفر بود و ایشون هر سهمی رو با قبول ریسک و قرار دارن حد ضرر برای نوسان مناسب میدیدن من هم منتظر جواب ایشون هستم من خدا نکنه بخوام با جعفر موازی کاری کنم جعفر به گردن من حق داره.........
                حالا اینجوری خیلی درست تره ..به نظرم اینجا موازی کاری نباشه بهتر هست...من که فقط از نوشته شما معرفی سبد استنباط کردم..شما میگین سبد نبوده حتما حق با شماست....این سهمها هم ممکنه که پرریسک نظر مثبت داشته باشه ولی تاکید می کنم که در مدت اخیر در "اولویت" خریدهای ایشون نبوده و نیست....حالا خودشون هستند و نظر میدن...موفق باشید

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                  حالا اینجوری خیلی درست تره ..به نظرم اینجا موازی کاری نباشه بهتر هست...من که فقط از نوشته شما معرفی سبد استنباط کردم..شما میگین سبد نبوده حتما حق با شماست....این سهمها هم ممکنه که پرریسک نظر مثبت داشته باشه ولی تاکید می کنم که در مدت اخیر در "اولویت" خریدهای ایشون نبوده و نیست....حالا خودشون هستند و نظر میدن...موفق باشید
                  ممنون از تذکرتون من قصد ایجاد دلخوری کسی بخصوص سید جعفر رو ندارم و گاها برای خالی نبودن عریضه و کمک به ایشون چند خطی مینویسم چشم از این اسراتژی معرفی سهام چشم پوشی میکنم و این مطلب رو نادیده بگیرید همون سبد جعفر جان رو پیش میگیریم من هم قصدم قسمتی از پول برای نوسان و ایجاد جو مثبت و جذاب بود که دوستان خدای نکرده مایوس نشن که قبلا قول داده بودم این رو گذاشتم و اگه زودتر گفته بودید این سبد رو معرفی نمیکردم و از مدیریت هم خواهش دارم در صورت امکان معرفی سبد منو حذف کنن.....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

این حرفها چیه ..

ما کوچیک دوستان هستیم ..

از لیست شما غیر فسپا بنده بقیه رو برا سهامداری پیشنهاد نمیدم ..رانفور هم سهم خوبی هست واز نظر بنیادی در لیست ما هست ولی بازدهی انچنانی ازش انتظار ندارم ..

فسپا از لیست شما تایید میشه ..بنده همچنان گروه ترو از غذایی روغینها واز قندیها قشهد قزوین هگمتان وقمرو واز فولاد ومس وروی وپالایش رو پیشنها میدم ..

رشدی براب ازار باشه با ینها خواهد بود نباشه هم که بازار ول معطل هست..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
                      سلام اقای پرریسک من یه سهامدارخارجی هستم سهامدار60تاشرکت درپیت .درنقره.ودرطلاهستم یکی دوماه میشودکه ازراهنمایی شمااستفاده میکنم وکم کم دارم سهام درپیت روتبدیل به درطلا میکنم واقعا مطالب شماارزنده است اکثراتمام مطالب شماودوستان رومیخونم اگرمرحمت بفرماییدنسبت به خودروهاکه کی مثبت بازی شون شروع میشه نظرتون رابنگاریدممنون شما خواهم بود
                      سلام..

به من باشه خودروییها به روز صدرا گرفتار میشن ..چرا باید بیان بالا وقتی به قول خودشون دارن پراید رو با 3 میلیون ضرر میفروشن تو بازار ..هزینه تولید به شدت بالا رفته تحریم دلبر 3300 که سودای بالای 5000 دراد وغیره هم به کنار ..

این گروه فقط فقط تکنیکالی ...توصیه می کنم دوری کنید ..این همه سهام خوب از گروه پترو معدنی فولاد روی ومس ..اینها نمی تونن مثبت بخورن با این همه فاکتور مثبت شما دنبال خودرو هستی با این همه فاکتور منفی...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                        جناب پرریسک

در صورت اجرای فاز دوم هدفمندی بهترین راه برای حفظ ارزش پول خودمون چیه؟
                        اگر زرنگ باشید ودنبال هیجان در بورس بالای 100 درصد در طول یکسال کسب کنید می توانید ارزش ریالتان رو با زحمت حفظ کنیدومقداری هم سود واقعی کسب کنید ..

اگر دنبال ارامشید سرکه کنید وکناری بنشنید که خودش قدرت خرید شما رو حفظ می کند ..

اگر خیلی کم ریسک هستید ونوسان سرکه رو هم نمی توانید تاب بیاورید ملک پیشنهاد میشه البته در قیمت مناسب ومنطقه مناسب ..فوقش در صورت رکود میسازید واجاره میدهدی یا خودتان می رودی در ان زندگی می کنید ..البته این یکی سرمایه بالا میخواد ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                          سلام بااجرای فازدوم .کوپنی کردن مگر از قاچاق جلوگیری میشود ؟؟؟ حالا اجناس کوپنی هم بلیست کالای قاچاق اضافه میشود ؟؟ چرا ؟ برای اینکه نرخ برابری ریال ماباسایرارزها متاسفانه بدلیل عدم تولیدملی و رشد اقتصادی درجال کاهش میباشد !! باید پذیرفت که اقتصادعلم است وسیاست اقتصادی یک حرفه وهنر و.......
                          سلام..
                          به عقل بنده این رسید ..
                          وقتی هر کس به اندازه مصرف خودش کالای اساسی بگیره دیگه چیزی نمی مونه که بخواد تو بازار بفروشه ..

در بازار ازاد هم قیمت ها مانند سرکه با دلبر ازاد تعیین میشه اونوقت قاچاق ریالی صرفه نخواهد داشت ..مثال الان سرذکه 1300 مگر قاچاق میشود ..؟؟؟؟بشود هم زیاد سودی برا قاچاقچی ندارد چون قیمتش با دلبر ازاد تعیین میشه ..

اگر ایکار صورت نگیره باید منتظر صف های عجیب غریب برا گوش ومرغ وبرنج وروغن ودارو و...غیره باشیم ..چون احتکار کنندکان به مردم رحم نخواهند کرد..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                            با سلام خدمت جناب پر ریسک :
                            کاری به نقش دولت و تحریم ها ندارم و جدا از تاثیر انها موضوع را بیان می کنم
                            وقتی ملت می روند نصف شب تو صف بانک برای سکه (و همچنین مرغ)
                            وقتی این حجم نقدینگی میرود روی دلار
                            وقتی زمین از امروز تا فردا 2 برابر می شود
                            وقتی وقتی فقط درصدی از جامعه در شرایط فعلی می تواند خانه بسازد یا بخرد

این وقتی ها . . . چه تاثیری بر مردم و اکثریت دارد؟
                            درست است مقصرهایی وجود دارد ولی به نظر من درست نیست تا ما هم هم رنگ جماعت بشویم و یا به نفع خودمان و البته حلال به سود برسیم (که درسته حلاله ولی برکت را باید دید - حلال درجه بندی دارد همون طور که سلامتی درجه بندی دارد.)

در مورد بورس هم که به نرخ 1226 می گیرند و 3300 می فروشند اگر بازی دولت را باز کنار بگذاریم خود دولت اعلام کرد که این خوراک ها در قالب یارانه بخش تولید است که دادیم (و رسانه و مجلس همش می گویند تولید را بیخیال شده دولت) حالا اگر از فردا بزند زیر حرفش و .... من وکیل نیستم!

تمام حرف من این بود : کمی از ایرانی بازی در بیاییم ( مثل عربستان یا المان که خوش ندارم به انها مثال بزنم) و در نوسانات و بازی ها شرکت نکنیم و همیشه دیگران را هم ببینیم . (روی سخنم هم هیچ گاه شخص خاص نیست و نظرم را نسبت به موضوع بیان می کنم )

سالم باشید
                            با سلام..

ملت نصف شب در صف سرکه نرفت ..یکسال از سال هم گذشت ..خوب بیارن پایین ..مردم دیگر چقدر صبر کنن ..

مردم در صف مرغ نرفتن ..در صف گوشت نرفتن ..در صف برنج نرفتن ..این مردم فقط نسشتن ونگاه کردن ..چی شد؟؟؟

قیمت ها هر روز داره میره بالا ..با جماعت هم همرنگ نشدیم ..بنده دردم را گفتم ..فکر می کنید برای من جوان لذت بخش هست این همه هزینه ها بالا میرود ..فقط نشستم ونگاه کردم والان می بینم ..چه شد ..؟؟

ما اگر در صف میخواستیم برویم در بورس چه می کردیم ..ولی ماندیم هستیم وخواهیم ماند ..درد یک چیز دیگر هست ..خداوند خود به این مردم رحم کند ..

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

کد خبر : 8409 زمان انتشار : 23 دي 1391 - 13:53
                              خريد اعتباري سهام شرعاً مجاز شد

به گزارش نيمروز، سيد عباس موسويان در گفت و گو با تسنيم ، درباره نتيجه دومين جلسه كميته فقهي براي تصميم گيري درمورد خريد و فروش اعتباري سهام اظهار داشت: طي دو جلسه اي كه در اين خصوص برگزار شد و نتايج خوبي نيز در بر داشت مسئله خريد و فروش اعتباري سهام بررسي شد و بر اين اساس امروزه بانك ها خطوط اعتباري را در اختيار كارگزاري ها قرار مي دهند تا از اين طريق بتوانند مشترياني كه داراي اعتبار هستند به صورت اعتباري اقدام به خريد سهام كنند.

وي افزود: مشتريان مي توانند به طور مثال بعد از 10 روز هزينه خريد سهام را به كارگزار خود بپردازد زيرا گاهي خريداران عمده تقاضاي خريد سهامي را دارند ولي پول نقد در دست آنها نيست كه طي چند روز آينده مي توانند اين پول را تهيه كنند بنابراين كارگزاران از طريق خطوط اعتباري كه از بانك ها دريافت مي كنند، براي مشتريان خود اقدام به خريد اعتباري مي كنند.

دبير كميته فقهي سازمان بورس درباره حداكثر زماني كه مشتري بايد اين پول را به كارگزار پرداخت كنند گفت: اين زمان متناسب با اعتبار مشتري نزد كارگزاري ها تعيين مي شود ولي در اصل نبايد پيش از سه ماه طول بكشد.

وي ادامه داد: درباره اين قرار داد رابطه حقوقي كه بين بانك- كارگزار و مشتري - كارگزار وجود دارد بايد مشخص باشد. امروزه اين رابطه در بانك ها به صورت شفاف تعريف نشده زيرا برخي از بانك ها براساس قرارداد جعاله اين خطوط اعتباري را در اختيار كارگزاران قرار مي دهند كه اصلا چنين قرار دادي براي اين كار نيست و توجيه شرعي ندارد.

موسويان خاطر نشان كرد: برخي از بانك ها نيز اين خطوط اعتباري را براساس مشاركت مدني انجام مي دهند كه اين قرارداد براي چنين كاري قابل دفاع است ولي در بين بانك ها و كارگزاري ها روش مشخص و روشني براي آن در نظر گرفته نشده است.

وي ادامه داد: كميته فقهي بر روش مشاركت مدني به اين نحوه كه بانك خطوط اعتباري را تحت عنوان مشاركت مدني استطاع مي كند و در اختيار كاركنان بورس قرار مي دهد، تاكيد كرد.كارگزار نيز براساس قرارداده مرابحه (يكي از قراردهاي است كه بانك مركزي آن را به بانك ها ابلاغ كرده واز نظر قانوني و شرعي قابل اجرا است) با استفاده از منابعي كه از بانك به عنوان مشاركت مدني دريافت مي كند، مي تواند اوراق سهام را به صورت نقد براي مشتريان اعتباري خود خريد كند.

دبير كميته فقهي خاطر نشان كرد: پس از خريد سهام كارگزاران مي توانند براساس قرارداد مرابحه مدت دار اين سهام را به مشتري بفروشند.چنانچه مشتري طي سه ماه اين پول را تسويه كند براساس قيمت فروش نسيه پول را به كارگزار پرداخت مي كند و اگر زودتر از مدت سه ماه به طور مثال يك ماه يا ده روز اين پول را با كارگزاري تسويه كند متناسب با زمان تسويه مي تواند از تخفيف در قيمت مرابحه نسيه استفاده كند.

دبير كميته فقهي با تاكيد بر اينكه براساس اين قرار داد هم كارگزار مي تواند براي مشتريان معتبر خود اقدام به خريد سهام كند و هم بانك ها از اين طريق سود مناسبي كسب مي كنند، در پايان گفت: در دومين جلسه كميته فقهي كه چهارشنبه هفته گذشته در خصوص بررسي خريد و فروش اعتباري سهام برگزار شد، كليات اين قرار داد به تصويب رسيد و در هفته آينده اين قرار داد نهايي خواهد شد وبخش آيين نامه و مقررات سازمان بورس در حال آماده سازي جزييات اين قرار داد می باشد
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

ببخشید جناب پوراحمدی من یادم نمی یاد رانفور توسبد پیشنهادی جناب پرریسک بوده باشه حداقل تو سه ماه گذشته
                                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                                X