کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب پر ريسك. وضعيت فراور رو چطور مي بيني. من ديروز خريد كردم. باشم يا بيام بيرون از اين سهم؟ (براي ميان مدت البته)
سلام..
گفته شده بود بالای 733 با حد ضرر 733 که دوام نیاورد خروج درست بود ..تا 650 فعلا افت می کنه یا مجبور می کنن که افت بکنه ..بنیاید بازار مشکلی نداره ولی خوب یک سازمان بورسی هست که بازار رو با عملکرد دو سه هفته قبل خودش به این روز کشاند ...بازم مثل همیشه مردم همیشه در صحنه فقط نگاه کردن ..پس حقشون هست هر چی سرشون بیاد..
در اخر هشدار داده شده بود در مورد این روند دو هفته هست هشدار دادیم ولی خوب دوستان زیر بار نرفتن ..حد ضرر برا تمام سهام گفته شده از فولاد گرفته تا روی مس فخوز وشفن .حد ضررها رو رعایت کنید.
این ملت همیشه در صحنه اصلا به پایانی شفن نگاه نمی کنن. دستی دستی می خوان حد ضرر ما فعال بشه. حقوقی جلوی رشد رو که گرفت امیدوارم جلوی افت رو هم بگیره
درسته اینها هم منفی معامله میشن ولی دوستان الان فرق فخوز شفن رو با سهامی مثل پاراسن وکچاد وکگل می تونن ببین...اینها در منفی شناور هستن وقیمت پایانی اینها هنوز زیر یک درصد منفی هم نرفته ...اونم در این بازار با این جو بسیار شدید منفی واین صف های فروش بزرگ ...
راحت می تونید خروج کنید ...گفتم فریب که دوتا مثبت الکی رو نخورید..
تا حالا که مستقل بودن ..ولی شما به جای این گفتم منتظر باش تا غمارگ 347 وغبشهر 1098 رو بشکنه ..شکست شیرجه بزن تو این دو تا سهم ..
مثال چند ماه بود ما اصلا به قندیها نگاه هم نمی کردیم ولی چن روز قبل گفتیم قشهد بالیا 1630 بود فکر کنم قمرو بالیا 1530 بود وقزوین بالای 870 اومدن بخرید ..قزوین بست ولی اون دوتا رو راحت میشد خرید ..چند ماه رفتیم گردش تفریح دور زدیم درست در اغاز روند صعود برگشتیم ..به همین راحتی..
این ملت همیشه در صحنه اصلا به پایانی شفن نگاه نمی کنن. دستی دستی می خوان حد ضرر ما فعال بشه. حقوقی جلوی رشد رو که گرفت امیدوارم جلوی افت رو هم بگیره
اميدوارم!!! :(
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
ورود بازار به تعطیلات رو تبریک می گم... یعنی سازمان ترکوند از گوشه و کنار خبر میرسه به کارگزار ها زنگ می زنند چرا واسه کی دارید سهم بخرید.... 40% نقد کردم اگه بازار بر نگرده میریم رو ملک....
درسته اینها هم منفی معامله میشن ولی دوستان الان فرق فخوز شفن رو با سهامی مثل پاراسن وکچاد وکگل می تونن ببین...اینها در منفی شناور هستن وقیمت پایانی اینها هنوز زیر یک درصد منفی هم نرفته ...اونم در این بازار با این جو بسیار شدید منفی واین صف های فروش بزرگ ...
راحت می تونید خروج کنید ...گفتم فریب که دوتا مثبت الکی رو نخورید..
خروج شکر به خارج از مرزها
مدیران قندچهارمحال با اعلام مزایا و ریسکهای این شرکت فرابورسی برای عرضه اولیه 5درصدسهام، مهمترین چالشهای صنعت قند را تشریح و از پیگیری قیمت 1700 تومانی هر کیلو شکر خبر دادند. به گزارش فارس، جمال حسینزاده، مدیرعامل سرمایهگذاری پانید پارس گفت: معضل بزرگ این صنعت مربوط به واردات 50 درصد از نیاز شرکت کشور با نرخ ارز مرجع است. حسینزاده افزود: در اکثر کشورها قیمت هر کیلو شکر یک دلار ولی در ایران 1300 تومان است که توسط سازمان حمایت تعیین شده است.این موضوع باعث شده در مرزهای کشور برخی افراد در قبال خارج کردن200کیلو شکر، 200 دلار وارد کشور کنند. درحالی که قیمت همه نهادههای این صنعت باید با نرخ ارز آزاد تهیه شود و این وضعیت باید هم با نرخ ارز مرجع و هم با رقبای خارجی رقابت شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه میانگین تولید شکر داخل 1/1 میلیون تن در سال بوده و برای 5/2 میلیون تن دیگر واردات انجام میشود و هیچ شرکت قندی مشکل فروش ندارد،خاطرنشان کرد:با توجه به محدودیتهای مربوط به چغندر،حضور در این صنعت چندان توجیهی ندارد. چرا که واقعیت این است با توجه به شرایط موجود و وجود 100روز کاری در سال در اصل همه کارخانههای ما با 50درصد ظرفیت فعالیت میکنند. حسینزاده افزود: برای فرار از این دام و جلوگیری از انحلال شرکتها به سمت جاذبه دیگر بازار حرکت کردهایم تا بتوانیم از 2/2میلیون تن شکر مصرفی، سهمی از این بازار داشته باشیم.
نظر