چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

سلام پریسک عزیر
    با این مباحثی که د رخصوص ÷ست بانک د رمجلس امرو ز مطرح و تصویب شد ............ تکلیف سهام عرضه شده در بورس و سهامداران چی میشه؟
    مجلس طرح واگذاری سهام شرکت پست بانک را تصویب کرد نمایندگان با کلیات طرح نحوه واگذاری سهام شرکت پست بانک موافقت کردند. ......................
    خروج پست بانک از فهرست شرکت های مشمول اصل ۴۴ قانون اساسی نمایندگان با حذف نام پست بانک از فهرست شرکت های مشمول واگذاری قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی موافقت کردند. .................................................

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
      واقعا برام جای تعجب داره که این فروشنده های غدیر فولاد فملی وکلی سهام دیگر که در روند صعودی هستن چرا از رو نمی رن.....
      همش دوست دارن بفروشن ....نمی دونم اینا چند خریدن که فقط دارن می فروشن....بابا با روند نجنگید هر قدر هم بفروشی غدیر با روزی یک درصد مثبت هم میاد بالا .......فولاد فملی همین طور...
      مثل بعضی دوستان که با اینکه دارن می بینن قندیها انواع اقسام سیگنال فروش رو دادن ولی بازم خرید می کنن روند نزولی شوخی نداره با کسی..............
      شمواد راه افتاد ...
      تبریک به دوستانی که اعتماد کردن وسهامداری ...
      دوستان کچاد وکگل وراد روند صعودی شدن با حد ضرر 5 درصد می تونید بخرید ....از نوسانات هم نترسید ...به تکنیکال اعتماد کنید...
      قشرین 600 فعلا ....
      قشکر هم با شکست 860 میره برا 700 فعلا....
      البته این وسط اگر قنیشا برگرده شاید قندیها رو نجات بده...
      قثابت هم میره برا حدودای 400 البته با شکت 480 که به نظر می شکنه...
      خرید در روند نزولی برا پایین اوردن میانگین بدترین نوع خرید هست...
      هر موقع قندیها وارد فاز صعود شدن بخر واونو موقع میانگین رو بیار پایین ...
      این قیمتهایی که گفتم فعلا جایی هست که قندیها شناور می شن وچند روزی متعادل ولی این به این معنی نیست که افتشون تموم میشه شاید مدتی در جا بزنن وچند درصدی هم مثبت بخورن بعد افت دوباره ...
      روزی که ثابت باز شد گفتم تا وقتی بالای 630 نره روندش نزولی هست ..سهم صف خرید شد چند درصدی مثبت هم خورد ولی اخرش رو همه دارن می بیننن.......

دوست من پایین اوردن میانگین در روند صعودی خوبه مثل کسایی که شمواد خریدن 109 بعد تا 93 هم سهم رفت اگر اونجا هم خریده باشن ومیانگین پایین اورده باشن الان دارن کیفش رو میبرن...
      دوستان در مورد بازار عرض کنم خدمت مبارکتان که الان قیمت سکه اومد رو 720 هزار تومان...
      درسته ما خودمان سکه ثبت نام کردیم در طرح پیش فروش بانک...ولی خوب الان اگر سکه بره زیر قیمت خرید ما ویا برسه به قیمت خرید ما نهایت اینه این سکه رو پس می دیم وبدون هیچ ضرر سرمایه خود را تحویل می گیریم....
      درسته 4 ماه خواب پول داشتیم ولی در عوض اسیر هیجانات بازار سکه نشده وخدا روشکر در قیمتهای بالا اقدام به خرید سکه نکردیم....

خوب حالا سکه چه ربطی به بازار بورس داره ..دوستان درسته قیمت سکه اومده پایین ولی قیمت همه چی از مصالح گرفته تا فولاد مواد پترو غذایی داره سر به فلک می زنه ......
      پس خرید این کالاها هم دیگه توجیه نداره برا دلال های محترم.....
      حالا چی رشد نکرده ...بله سیهام .....فولاد مبارکه که داره ورق رو به قیمت عالی میفروشه خودش الان چند ماهه در این قیمتها مونده ..حقش نیست یه 20 درصدی بیاد بالا ...یا فملی چندین ماهه رو 500 مونده حقش نیست با این قیمت مس که داره میفروشه چند درصدی بیاد بالا ...غدیر با سود 100 تومانی که دیگه مفته مفته ....روز بازششدن پارسان زاگرس شپدیس غدیر 440 گیر کسی میاد ....
      الان پی برای گروه پترو بالای 6 هست اونوقت غدیر 4.....
      دوستان زمانی که همه فکر می کنن بازار بورس دیگه جایی برا رشد نداره همون وقت بورس منفجر میشه .....همیشه سعی کنید در خریدها اولین باشید نه اخرین ......پس تا دیر نشده با رعایت حد ضرر خریدهاتون رو در سهام خوب با پی برای پایین اغاز کنید ....

مذاکرات مثبت باشه اونوقت گروه بانکی با پی برای زیر 5 چی مشین ...نیم نگاهی به گروه بانک داشته باشید ...در بانکی وزمین یه رشد 30 درصدی رو در راه داره ..حد ضرر 130...
      امیدوارم هیچکدام از دوستان ما سهام قندی در سبد نداشته باشن ....
      بارها بارها هشدار دادیم ....زمانی که قندیها صف خرید بودن زمانی که صف فروش بودن پفتیم روند نزولی هست ....قندیها صف فروش بشوند حالاحالا ها فرصت خروج نمی دهند ..نمودار گداشتیم....

ولی امان از تعصب ...امان از خریدها کورکورانه...

در سایت بغلی دارن به جناب باگات سپهبد ابن سینا هر چی میخوان می گن....زمانی که قندیها رشدهای 100-200-وبضا 1000 درصدی کردن چند درصد سودتون رو به اینها دادید که حالا ضررتون رو میخواهید...

مثل روز روش بود مذاکرات مثبت باشه قندیها افت می کنند ...یعنی دوستان بعد این همه سال فعالیت در بورس این رو هم خودشون نمی تونن تشخیص بدن وباید یکی دیپه بیاد بگه...

واقعا اگر کسی این رو نمی تونه تشخیص بده وتحلیل گنه برادرانه توصیه می کنم بورس رو بزار کنار ....

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 934

سلام جعفر خان و ارادن
        صادقانه:من قنقش و قشیر داشتم قشکر و قپیرا امروز خریدم...قنقش و قبل از رشد و قیمتهای پایین و با افزایش سرماسیش هنوز با هاش کارهستم و دید بلند مدتی دارم...قشیر هم عرضه اولیه و اونم دید بلند مدتی...ولی قشکر و قپیرا کوتاه مدتی خرید شده...ممنون میشم نقاط برگشت احتمالی از دید شما رو بدونم؟البته قشکر و قپیرا اندک و پله اول و خریدم و نگران نیستم ولی با اشرافی که شما رو این گروه دارین...نظرتون بسیار راه گشا می باشد.
        وبیمه امروز پله دوم را اضافه کردم اونم از صف فروش...
        وملتهم اضافه کردم...موندم چرا این سهم این گونه عجیب معامله میشه؟کمی بیش از اندازه آلوده این سهم بدقلق شدم...منتظر نظرتون هستم...
        فملی و فولاد رو از پر پتانسیلترین سهام بازار می دونم...ولی 4شنبه به امید خدا می خرمشون...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
          سلام جعفر خان و ارادن
          صادقانه:من قنقش و قشیر داشتم قشکر و قپیرا امروز خریدم...قنقش و قبل از رشد و قیمتهای پایین و با افزایش سرماسیش هنوز با هاش کارهستم و دید بلند مدتی دارم...قشیر هم عرضه اولیه و اونم دید بلند مدتی...ولی قشکر و قپیرا کوتاه مدتی خرید شده...ممنون میشم نقاط برگشت احتمالی از دید شما رو بدونم؟البته قشکر و قپیرا اندک و پله اول و خریدم و نگران نیستم ولی با اشرافی که شما رو این گروه دارین...نظرتون بسیار راه گشا می باشد.
          وبیمه امروز پله دوم را اضافه کردم اونم از صف فروش...
          وملتهم اضافه کردم...موندم چرا این سهم این گونه عجیب معامله میشه؟کمی بیش از اندازه آلوده این سهم بدقلق شدم...منتظر نظرتون هستم...
          فملی و فولاد رو از پر پتانسیلترین سهام بازار می دونم...ولی 4شنبه به امید خدا می خرمشون...
          با سلام ...
          در مورد گروه قند وبازار بنده اشراف کامل نیستم فقط تا وقتی سهمی روند صعودی نگیره اونم در تایم هفتگی خرید نمی کنم وتوصیه به خرید هم نمی کنم....

همین...در قیندها در تایم روزانه روند نزولی شده واز اون بدتر در تایم هفتگی هم روند نزولی شده واین یعنی یک افت 40-50 درصدی برا این گروه تازه از اینجا به بعد...
          در مورد قشکر در تاپیگش هم نمودار گذاشتم وهدف رو بعد شکست 850 قیمت 700 دونستم.....

هر کس روشی دارد روش بنده براساس خرید در روند هاست وکاری به صف خرید فروش ندارم...ودنبال نوسان های 10-20 درصدی نیستم...
          سهمی روند صعودی بگیرد تا 40-50 درصد هم رشد می کند ولی 10 درصد بالا نیامده جانش بالا امد بدانید سهم امکان دارد روندش نزولی باشد..

نمونه در خگستر روند نزولی بود وهست ...ولی الان صف خرید هست...هر وقت خگستر بالای 230 رفت با حد ضرر 5 درصد صعودی میشه واون موقع هدف سهم شاید 300 باشه..
          حالا چرا ما 190 نخریدیم ولی 230 حاضریم بخریم چون ما دنبال بیشترین سود در کمترین زمان وبا کمترین ریسک هستیم ....

پس از نظر من خرید سهام قندی در روند نزولی هیچ توجیهی ندارد...چرا وبیمه رو خریدیم ونگه داشتیم ..بنیادی سهم عوض شده روند سهم صعودی شده سهم حامی پیدا کرده که روزانه بالای 90 درثد خریدها مالا حقوقی هست با کد زیر یک درصد با چه هدف قیمتی ایا 200؟

در مورد وملت هم در تایم روزانه روند نزولی شده زیر 63 نباید میمومد الان شاید تا 45 هم بیاد ولی خوب فعلا حقویها خوب دارن می خرن...

دوستی در مورد بترانس پرسید بالای 330 صعودی شده با حد ضرر 5 درصد نگهداری...

در مورد غدیر هم مشکلی نمی بینم سهام با پی برای 4 مفت هست ...
          در کورد پست بانک هم تا وقتی خصوصی نشه این سهم بالایی نخواهد داشت پس دعا کنید خصوصی بشه ....فعلا که سهام رو دودستی چسبیدن ولش هم نمی کنن..باید دید بلندمدت داشته باشید برا نوه نتیجه ها جواب میده..

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

خدا کنه این قضیه هسته ای حل بشه بره پی کارش. غرب و ایران هر دو بر سر دو راهی هستن. اونوریه یه خورده فشار میاره، قیمت نفت و بنزین و ... میره بالا. اسرائیل بخواد یه غلطی بکنه، باز همین قیمت سوخت پدر اقتصاد جهانی رو در میاره. ما با همین وضعیت پیش بریم اقتصادمون به فناست. امیدوارم غربی ها مثل بچه آدم بزارن این قضیه حل بشه.
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mane1659
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 235

پرریسک جان با تشکر از راهنمایی های شما
              آیا با منفی شده قندی هار وگستر هم منفی میشه به نظر شما روند صعودی وگستر متوقف میشود؟

نظر

• korosh_kabir
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 20

سلام و ممنون از تحلیلهای خوبتون
                با توجه به تازه کار بودنم ممنون میشم چندتا سهم خوب بهم معرفی کنید.چون فکر میکنم با توجه به جو خوب بازار زمان مناسبی برای ورود هستش.خودم فکر میکنم فباهنر و حتاید(یا حفارس) و مداران(با اولین نشانه های مثبت شدن ) ونفت .
                از بس این چند روز این فروم و سایتای دیگه رو خوندم سرم گیج رفت.دوستان همراهی کنند.یک سبد از این سهام خوبن یا پیشنهاد بهتری دارین؟

نظر

• amir1355
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 40

سلام
                  پرريسك عزيز
                  لازم دونستم بابت فجر تشكر كنم
                  حركت شروع شد ببينيم با اين شناور كم يكي دو تا گره مهمون هستيم يا نه؟؟؟؟؟

يه هدفي برا ونيكي بگو
                  اين سهم هميشه تو سبد من هست ... خدا خيرش بده .. پارسال خوب سودي رسوند با نوسانهاش...
                  خريد فردا اگه صفش بريزه رو صلاح مي دوني؟ هر چند فردا مي خام .. كنور ... بخرم سهم خوبيه اميدوارم ومعادن زياد دندون گردي نكنه و با قيمت خوبي باز بشه...
                  ممنون

نظر

• هادی129
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 296

پرریسک عزیز با سلام
                    نظرت در مورد گروه پتروشیمی خصوصا شاراک و شسم از نظر تکنیکی چیه ؟ممنونم
                    نظرتون خیلی برام مهمه

نظر

• 664
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 424

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                      پرریسک جان با تشکر از راهنمایی های شما
                      آیا با منفی شده قندی هار وگستر هم منفی میشه به نظر شما روند صعودی وگستر متوقف میشود؟
                      سلام جعفر آقا

این سوال ، سوال من هم است . اگر پاسخ بدهید خیلی ممنون میشم .

با تشکر .
                      حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• نيما
                        عضو عادی
                        • Nov 2011
                        • 75

جناب پر ريسك عزيز
                        به نظر شما رشد مجدد وبيمه تا چه قيمتي ادامه خواهد داشت ؟؟ ممنون ياحق
                        امام علي :
                        دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
                        روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

پرریسک جان نظرت در مورد کمنگنز چیه؟

نظر

• حسگر
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 136

جناب پر ریسک
                            حد ضرر وتوکا را چند میدونید
                            سپاسگزارم

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

وبیمه نوسانگیرهاش رو نقره داغ کرد .....
                              گفته بودم...حالا حال کسی که وبیمه رو 115 میفروخت پرسیدن داره تا نزدیک مثبت 4 هم خرید کرد این دلیران....

این بازار نوسانگیرها رو نقره داف می کنه....

دلار 1840 تومان هست یه عده چنان غدیر میفروختن انگاری قراره سودش بشه 50 تومن.....یا جوری تو خبهمن شیرجه زده بودن انگاری قراره سودش بشه 100 تومن....ولی در خبهمن خوب فروختن بالای 20 میل هنوز سهم 4 درصد هم رشد نکرده ......

ولی در سنگ اهنی ها از عرضه خبری نبود ...در فولادیها هم بعد این رشد 20 درصد این حجم عرضه طبیعی بود....

در مورد مذاکرات هم این اشتی ها موقتی هست ....اونطرفی ها تا تمام تجهیزات رو سوار هواپیما نبرن کوتاه بیا نیستن واین بازی هم به خاطر بالا نرفتن قیمت نفت انجام دادن...این وری ها هم که هیچ رقمه کوتاه نمیان....

ولی خوب فعلا از این جو مثبت استفاده کرده در گروه خودرو بانک یه نوسانی بگیرید....
                              حوب افت دلار به یک روز نکشید مثبت خودروییها هم 10 درصد بیشتر نشد ...
                              گروه فولاد پترو روی مس همچنان دارن در بازار لیدری می کنن..

با خرید وبیمه هم مثل همیشه سبد رو بیمه کنید.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                                جناب پر ریسک
                                حد ضرر وتوکا را چند میدونید
                                سپاسگزارم
                                این سهم در تایم روزانه وارد فاز نوزل نشده ...زیر 290 نباید تثبیت بشه..

نظر

در حال کار...
                                X