چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    خوب امروز یک سهم با ریسک کم برا میان مدت برا افراد میان مدتی پیشنهاد میشه به دید مجمع....

بعد سیمان کارون که در 300 به دید مجمع معرفی شد چون بعد مجمع قیمت سهم نسبت به همگرهها وبازار واقعا مفت بود ..
    امروز چافست رو در نظر داریم..

چافست با سود 93 تومان برا سال 90 وتقسیم سود 70 تومان در مجمع وسود 94 تومان برا سال 91 ...
    قیمت امروز سهم 410 تومان ..قیمت بعد مجمع 340 تومان ....پی برای سهم حدود 5/3...............

خالا در بازار سهامی با این پر برای پیدا کردید سلام برسانید ..گروه چ هم الان چکاوه با پی برای بالای 7 وچفیبر هم صف خرید وپی برای بالای داره ..

باز دوستان بررسی کنند ..سهم کم ریسکس هست وفروشنده نداره...
    جعفر جان افست سهم کاملا کم ریسکیه.
    برای پیش بینی وضعیت این شرکت فقط یه نگاه به یکی از زیر مجموعهای اصلیش میندازیم.
    مرکب البرزو خیلیا میشناسن. یادمه بچه که بودیم بهترین مارک مرکب بود . اما طی سالهای اخیر به دلیل واردات مرکب از چین،مرکب البرز به مرز زیان رسید. لذا مدیرای این شرکت تصمیم گرفتن با تغییر وضعیت این شرکت به شرکت تجاری به وارد گود واردات مرکب بشن و به همین دلیل مرکب البرز به یکی از سود ده ترین زیرمجموعهای افست تبدیل شد.
    با افزایش قیمت دلار هم دوباره تولیداتش به صرفه شده و در حال تولید هم هست.
    یک سری اخبار دیگه ای هم داخل افست هست که احتمالا توی مجمع در موردش بحث خواهد شد.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      جعفر جان افست سهم کاملا کم ریسکیه.
      برای پیش بینی وضعیت این شرکت فقط یه نگاه به یکی از زیر مجموعهای اصلیش میندازیم.
      مرکب البرزو خیلیا میشناسن. یادمه بچه که بودیم بهترین مارک مرکب بود . اما طی سالهای اخیر به دلیل واردات مرکب از چین،مرکب البرز به مرز زیان رسید. لذا مدیرای این شرکت تصمیم گرفتن با تغییر وضعیت این شرکت به شرکت تجاری به وارد گود واردات مرکب بشن و به همین دلیل مرکب البرز به یکی از سود ده ترین زیرمجموعهای افست تبدیل شد.
      با افزایش قیمت دلار هم دوباره تولیداتش به صرفه شده و در حال تولید هم هست.
      یک سری اخبار دیگه ای هم داخل افست هست که احتمالا توی مجمع در موردش بحث خواهد شد.
      اره ...این سهام خوب نمی دونم چرا کم معامله میشن ..
      همین باعث میشه ادم طرف خریدشون نره ..یعنی سهم چند ماه در جا مزینهبعد یکباره تو عرض یک ماه راه چند ماهه رو میره ولی اون موقع تا میای بخری فرصت خرید نمیده..

هر جور نگاش می کنم بعد مجمع مجدد بالای 400 می بینمش یعنی این سود 70 تومن میره تو جیب....حداقل 400 بزنه بازار هم همراهی کنه 500 وبالاتر رو شاخشه...

زیر 370 هم که اصلا نمیاد با این بنیادی وپی برای..

نظر

• javad60
        عضو عادی
        • May 2012
        • 154

جناب پرریسک، درباره خرید شپاکسا تو قیمتهای فعلی برا میان مدت( 4 یا 5 ماه) نظرتون چیه؟ (ممنون ازینکه به سئوال قبلیم جواب دادین.)

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

اره ...این سهام خوب نمی دونم چرا کم معامله میشن ..
          همین باعث میشه ادم طرف خریدشون نره ..یعنی سهم چند ماه در جا مزینهبعد یکباره تو عرض یک ماه راه چند ماهه رو میره ولی اون موقع تا میای بخری فرصت خرید نمیده..

هر جور نگاش می کنم بعد مجمع مجدد بالای 400 می بینمش یعنی این سود 70 تومن میره تو جیب....حداقل 400 بزنه بازار هم همراهی کنه 500 وبالاتر رو شاخشه...

زیر 370 هم که اصلا نمیاد با این بنیادی وپی برای..
          درسته معامله چندانی ندارن و خیلی هم توی چشم بازار نمیرن ولی میان مدت و بلند مدت سبدتو آباد میکنن.
          هر دفعه که میاد روی 400 یکم اضافه میکنم. گذاشتم برم مجمع باهاش. چون مطمئنم زیر 70 تقسیم نمیکنه. خب اینطور تمام شدم میشه 330. ای پی اس سال 91 هم باز جای تعدیل داره(اونم با این وضعیت اهرمای شرکت ) و کفش 100 تومنه. دیگه سهم با پی به ای 3.3 هم که طلاست.

یه چیز دیگه هم افزایش نرخیه که با احتمال زیاد میگیرن. شرکت کاملا انحصاریه و خیلی راحت افزایش نرخ اعمال میکنه.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            درسته معامله چندانی ندارن و خیلی هم توی چشم بازار نمیرن ولی میان مدت و بلند مدت سبدتو آباد میکنن.
            هر دفعه که میاد روی 400 یکم اضافه میکنم. گذاشتم برم مجمع باهاش. چون مطمئنم زیر 70 تقسیم نمیکنه. خب اینطور تمام شدم میشه 330. ای پی اس سال 91 هم باز جای تعدیل داره(اونم با این وضعیت اهرمای شرکت ) و کفش 100 تومنه. دیگه سهم با پی به ای 3.3 هم که طلاست.

یه چیز دیگه هم افزایش نرخیه که با احتمال زیاد میگیرن. شرکت کاملا انحصاریه و خیلی راحت افزایش نرخ اعمال میکنه.
            در بازار های مزخرف اینچینی این سهام به درد میخورن..

در ضمن گزارش های زیرمجموعه یعنی مرکب رو هم نگاه کردم...
            سال 88 عجب زیانی داشته واز اون عجیبتر از 88 به اینور عجب سوداور شده این...
            سال 89 و90 کلی از زیان در اومده واینطور بخواد پیش بره امسال به سوداوری میرسه واونوقت چافست شاید سودش خیلی بالاتر بره ...اصلا به گزارش زیرمجموعه دقت نکرده بودم وگزارش های خود چافست رو دنبال می کردم...

عالی بوده ..مجمع هم فکر کنم 10-15 روز دیگه باشه ...ببینم تا اون موقع چی میشه ....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

وبهمن....

تایم هفتگی ..واگرایی مثبت..

سهم به مقاومت 87 خورد نتونست بشکنه ...ولی می شکنه .....در ار اس ای شکسته..

نظر

• روشن
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 103

مداران دو کندل زیر 340 بزنه رو به منفی بد میشه..ولی فعلا سهم توان رشد نداره انگاری ..نه تنها این سهم بلکه اکثر سهام ومشکل نقدینگی ونبود خریدار در بازار داره اذیت می کنه بازار...

سهام روند صعودیش به نظر سوخت شد هر چند کف سهم رو 320 هست ..اگر خروج کردید نقد بمانید بهتره چون وقتی اینها بالا نمیان دیگه نمی دونم کدوم سهام قراره مثبت بخوره..

در مورد خارزم روی مقاومت قدر 170 هست ....خرید بعد مقاومت بشکنه 190 ونشکنه تا 155 هم میتونه بیاد...
                پرریسک عزیز سلام :
                خارزم :در10روز گذشته یک جقوقی که جزوء سهامدارهای بالای یک درصد نمی باشد اقدام به جمع کردندسهم وعدم کاهش قیمت می نمایدکه قابل تامل وبررسی می باشدچنانچه دوستان بتوانند این حقوقی رامعرفی نمایند درتصمیم گیری کبنی بر نگهداری یا خریدیقیا مفید خواهدبود.

نظر

• morteza93
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 516

مجمع چافست کی هست؟
                  یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• javad60
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 154

جناب پرریسک، درباره خرید شپاکسا تو قیمتهای فعلی برا میان مدت نظرتون چیه؟ (ممنون ازینکه به سئوال قبلیم جواب دادین.)

نظر

• negar
                      ستاره دار(2)
                      • Jul 2025
                      • 536

خارزم ناو حداقل 280 دارد افزایش سرمایه دارد و خبر کارخانه مامونیه ووو به نظر نمیاید با این وضع بنیادی مقاومت را نشکند کارکنان و بازنشستگان بانک صادرات این سهم را دارند که به خاطر در سود بودن به فروش میرسانند ولی این عرضه خریدار قدرتمندی هم دارد و خود مدیر عامل به اینها گفته نفروشید در اغاز پیشرفت شرکت هستیم در نمودار قیمت به خوبی در 165 مقاومت کرده و پرچمی صعودی در حال شکل گیری است

نظر

• aniant
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 52

پرریسک روند ونوین منفی شده؟تاریخ تقسیم سود را داده بهمن ماه..!. خوبه بانکه ..!

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

در بازار های مزخرف اینچینی این سهام به درد میخورن..

در ضمن گزارش های زیرمجموعه یعنی مرکب رو هم نگاه کردم...
                          سال 88 عجب زیانی داشته واز اون عجیبتر از 88 به اینور عجب سوداور شده این...
                          سال 89 و90 کلی از زیان در اومده واینطور بخواد پیش بره امسال به سوداوری میرسه واونوقت چافست شاید سودش خیلی بالاتر بره ...اصلا به گزارش زیرمجموعه دقت نکرده بودم وگزارش های خود چافست رو دنبال می کردم...

عالی بوده ..مجمع هم فکر کنم 10-15 روز دیگه باشه ...ببینم تا اون موقع چی میشه ....
                          سود را کی پرداخت می کنند ؟ چه وقته ؟
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• morteza93
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 516

فهمیدم... 10-15 روز دیگه! درسته؟
                            یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                              مجمع چافست کی هست؟
                              در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                              سود را کی پرداخت می کنند ؟ چه وقته ؟
                              در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                              فهمیدم... 10-15 روز دیگه! درسته؟
                              مجمع سال قبل 22 تیر بود..
                              سود سهام هم از بهمن ماه پرداخت میشه..طبق گزارش سال قبل ..برا امسال هنوز اعلام نشده..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط aniant پست شده است View Post
                                پرریسک روند ونوین منفی شده؟تاریخ تقسیم سود را داده بهمن ماه..!. خوبه بانکه ..!
                                روند زمانی منفی میشه که زیر 335 دو تا کندل منفی بزنه..

در ضمن اگر امسال سود تقسیم کنه وافزایش سرمایه نده برا سهامدارهاش وساخت وبانک وبشهر وپترو ثنوسا عالی میشه...
                                فعلا صحبتی از افزایش سرمایه نیست ...

نظر

در حال کار...
                                X