کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده مام سهام گروه ترو روی معدنی رو فعلا تعویض با شارک رو صضلاح می بینم ..شاراک 900 تومنی مال زمانی بود که فولاد زیر 350 بود ..الان فولاد 500 رو رد کرده شاراک هنوز 900 هست د...کف قیمت شاراک با شود 250 تا300 تومان 1200 هست ...
خوب به لطف مهربونی های سید عزیز
کالسیمین اگر چه در نزدیکی منفی کامل فروخته شد
و شاراکی شدیم ... گرچه در صف خرید ما خریدیم و بعدش منفی شد
و می شد پایین تر خرید
اما عشقه شاراکی شدن ، اونم فقط بخاطر ایمانی که به سید داریم
سعيد جان روندي صعودي غمارگ شروع شده يا فردا مشخص مي شه؟
جا داره از زحمات جناب سعيد پور احمدي تشكر كنم و يه خدا قوتي بهش بگم باشد كه در پناه خداوند به همه آرزوهاشون برسن
امروز شاراک خریدم 15%سبدم
دفه قبل که سهم یه شرکت از شهرمو خریدم (ماشین سازی اراک) که زیاد بم سود نرسوند خدا کنه پتروشیمی که هر روز دودش و آلودگی هاش میره تو گلومون یه سودی بده....
هرچی تولید پتروشیمی پالایشگاه اراک بیشتر بشه به ضرر مردم اراکه واقعا این همه بیماری علل الخصوص سرطان ریه برای یه شهر زیااااااااده:(
دوستان بازار رفته سمت غبشهر و غمارگ تا حدودی حواسمون باشه جعفر قندی ها رو تایید نکرد اما گفت بازار میره روی غمارگ وغبشهر در ضمن هنوز به نظر زوده در مورد روند بازار نظر قطعی بدیم فعلا گروه سرب و روی بک زدن و پرریسک بهترین هارو شاراک میدونه.............
سلام
آقا سعيد من به شخصه خيلي به شما ارادت دارم و پست هاي شما در خريد و فروشهاي من تاثير مثبت زيادي داره كه بازم اينجا تشكر ميكنم ازتون.ولي يه نكته اي كه هست اينه كه فكر ميكنم تكرار حرفاي پرريسك كه چند پست قبل زده شده زياد كار جالب و خوشايندي نيست.چون بچه ها همه رو ميخونن و تكرار مكرات ميشه.بازم از اين بابت از شما عذرخواهي ميكنم.
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر