در اصل توسط bari پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط amirh پست شده است View Postآقا جعفر سلام من غبشهر دارم نگه دارم یا با غمارگ عوضش کنم با تشکر
غبشهر روند نزولی داره ..غمارگ هم هر قوت بادیتای اروز 350 رو رد کنه با حد ضرر 350 روند صعود میگیره ..ببیند غمارگ میتونه وارد روند صعود بشه ..
در ضمن فرقی نمی کنه اینها با هم رشد می کنن..
نظر
-
جعفر جان مثل اینکه خیلی ها فردا اماده خریدن گروه قندی هستن و فکر کنم شاهد صف خرید سنگین این گروه و عرضه کم باشیم.
نظر
-
«پترو ریال»
توصیه من انتشار و اعتبار دهی از طریق نسل جدید از پتروریال از طریق تولید کنندگان سوخت کربنی است (به خصوص تولید کنندگان دولتی) که در قبال میزان مشخصی از گاز طبیعی در پرداخت قابل بازگشت است. (در واقع منظور کریس کوک آن است که در قبال فروش میزان مشخصی از گاز طبیعی از سوی تولید کنندگان، به انتشار پول یا همان پترو ریال در کشور از سوی فروشندگان اقدام شود)
اهمیت و نکته جالب این روش در این است که به این طریق بهای سوختهای کربنی در ایران ممکن است مجدداً به سطح بهای جهانی نزدیک شود، و در قبال آن یارانهها از طریق "پترو ریال" به افراد پرداخت شود و نه به طریق تورم زایی که اکنون بانک مرکزی از طریق متعارف صورت میدهد.
نظر
-
با سلام
جناب پر ریسک امکان داره که ماهیگیری رو به من آموزش بدید. البته دوره های تحلیل تکنیکال گذاراندم ولی قدرت تحلیل مانند شما ندارم ممنون میشم در صورتی که بتوانم از تجربیات شما استفاده کنم اگه جزوه ویا کتاب خاصی هست که به من معرفی کنید و یا در صورت امکان برایم میل نمایید
با تشکر فراوان از راهنمایی های شما
نظر
-
با سلام
پر ریسک خان
به نظر شما ممکنه مدتی اقبال به سمت سهام کوچک برود؟
شلعاب را برای خرید مناسب می دانید؟ حجم معاملات و نقد شوندگی اش بسیار کم می باشد. روند شلعاب از کجا صعودی می شود؟
گزارشات اخیر مهندسی شده ارایه شده و ممکن است بازار چند روزی اصلاحی باشد - با توجه به فرمایشات قبلی تان که همیشه در بازار فرصت خرید و سود آوری است - پیشنهاد جدیدی دارید؟
امیدوارم شما هم با کسب سود در مسکن - دوباره با انرزی بیشتری در بازار ادامه دهید.
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام جناب پرریسک معامله بلوک ذوب در عدم کاهش قیمت چقدر موثره؟بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
در اصل توسط trade secret پست شده است View Postبا سلام
جناب پر ریسک امکان داره که ماهیگیری رو به من آموزش بدید. البته دوره های تحلیل تکنیکال گذاراندم ولی قدرت تحلیل مانند شما ندارم ممنون میشم در صورتی که بتوانم از تجربیات شما استفاده کنم اگه جزوه ویا کتاب خاصی هست که به من معرفی کنید و یا در صورت امکان برایم میل نمایید
با تشکر فراوان از راهنمایی های شما
ما خود پیش دوستان شاگردی می کنیم ..
بنده خود هم جزوه وکتاب خاصی نخواندم واعتقادی هم ندارم وتکنیکال وبنیادی رو علم خاصی هم نمی دونم ..
یک علم بسیار ساده که این رو بزرگ کردن تا خیلی ها رو بچاپن..
بنده اصل کاریم توجه به سوداوری گذشته شرکتها بعد زمان حال شرکتها وبعد هم پیش بینی اینده شرکتها با توجه به اوضاع کشور هست ..
در مورد تکنیکال هم فقط روند صعودی ..بالا بخرید روند صعود بخرید ..مثال فولاد از 200 تا250 رشد کرد ولی در 250 تازه روند صعودی شد بعدش تا 500 امد ..روش تشخیص هم تکنیکالی هست ..به وقتش خواهیم گفت ..
بعد گذاشتن حد ضرر رعایت درصد وبعد صبر..
روانشاسی بازار هم بسیار مهم هست مخصوصا در بورس ایران ..
مثال قندیها در استانه روند صعود هستن ...اینجا با حد ضرر 4 درصد زیر قیمت خرید میشه درصدی از سبد رو خرید ..ولی حد ضرر حتما رعایت بشه ..
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postبا سلام
پر ریسک خان
به نظر شما ممکنه مدتی اقبال به سمت سهام کوچک برود؟
شلعاب را برای خرید مناسب می دانید؟ حجم معاملات و نقد شوندگی اش بسیار کم می باشد. روند شلعاب از کجا صعودی می شود؟
گزارشات اخیر مهندسی شده ارایه شده و ممکن است بازار چند روزی اصلاحی باشد - با توجه به فرمایشات قبلی تان که همیشه در بازار فرصت خرید و سود آوری است - پیشنهاد جدیدی دارید؟
امیدوارم شما هم با کسب سود در مسکن - دوباره با انرزی بیشتری در بازار ادامه دهید.
ممنون
در بازار هستم فقط روند بازدهی بازار بسیار کند هست فعلا ...
در مورد شرکتها قندیها در استانه روند صعود قرار گرفتن بینم می تونن وارد بشن بالا بمونن یانه مثال قزوین بالای 870 تثبیت بشه با حد ضرر 870 دوستان یم تونن وارد بشن ..قشهد بالای 1640 وقمرو بالای 1530 ..
در مورد سلعاب بالای 436 باید بمونه تا روند صعود حفظ بشه..
نظر
نظر