کهمدا صف خرید>:D<
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستانی که به سود غیر عملیاتی پسهند خرده میگیرند بخونن؛
اولا درسته که دویست تومان غیرعملیاتیه اما خدائیش با این قیمت، پی به ایش میشه 1/75 که توی بازار ما همچین پی بر ای بسیار پائینه هرچند با سود غیر عملیاتی. برای نمونه سهم حتوکا که با سود غیر عملیاتی، پی به ای 2/6 گرفته و مطمئنا حق پسهند هم پی به ای 2/5 هستش.
ثانیا چرا کسی تعدیل عالی این سهم رو نمیبینه و این تعدیل، خود گویای پیشرو بودن شرکت هستش.
ثالثا اگر سود غیرعملیاتی تقسیم هم نشه، شرکت از اون برای توسعه و گسترش سودآوری شرکت در سالهای بعد استفاده خواهد کرد. مگر نه اینکه طی روزهای بعد از بازگشایی صف خرید میلیونی داشت. این نشون میده سهم خواهان زیادی داره و مترصد ورود اند به موقع. پس حواستون باشه به صف که یهو جا نمونید...
نظر
-
" شدوص " امروز خوب عمل کرده و 11برابر حجم مبنا معامله شده و 5برابر حجم مبناش هم صف خرید داره . . . " شلعاب " درصد + و 6 برابر حجم مبنا معامله شده . . . اونوقت " شفارس " تا این لحظه فقط 6000 تا معامله شده :-/. ( شاید خریدارها منتظرن صف خرید بشه بعدأ برن تو صف . . . ) .
درصورتی که به گفتۀ پر ریسک عزیز شفارس در مقایسه با اونها یه چیز دیگه هست .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
دوستان این منفی شاخص هر موقع حس کردید داره تموم میشه،فملی گزینه خیلی خیلی خوبیه...حتی همین امروز739هم قیمتش جذابه اما به دلیل گزارش نه ماهه ها پایین تر هم میشه خرید احتمالا.حمایتها712 و نهایتا 674 باشه به نظرم که بعیده به اونجاها برسه...خرید حوالی 710 فک میکنم عالی باشه.انتظاردارم تا 900-950رشد کنه حداقل
فباهنر هم خریدش تو 110 خیلی کم ریسکه،امروز 115 هم بد نیست واسه ناخونک زدن و نهایاتا خرید نزدیک 100 فوق العاده عالیه به نظرم،انتظار دارم حداقل تا 150-160 برسه...
از اساتید هم عذر میخوام که در حضورشون بی ادبی کردم و اظهار وجود کردم.تمام سال من بی تو...
نظر
-
سيد جان، نظرت در مورد خريد شفارس چي هست؟ الان داشتم خريد و فروش حقوقي ها رو ميديدم توي چند روز قبل، نكته جالبي داشت. توي بعضي روزها حقوقي دقيقا همون مقدار كه ميفروخت، همون مقدار ميخريد! كاملا با تعداد سهام يكسان! سيد اين چه معني ميده؟؟؟، البته ببخشيد كه هميشه مزاحم ميشيم.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگزارش فخوز عالی بوده ..
گزارش فولاد بد بوده فخوز رو هم تحت تاثیر قرار داده ..سه ماهه سوم ببین چقدر سود ساخته ولی بورس ما همیشه چپگی حر کت می کنه فولاد رو بیش از حد بالا برده حالا مونده چیکار کنه ..
فخوز از نظر من باید بالای 3500 باشه ..
- - - Updated - - -
این هم ریسکی اینهاست ..
در فروش به مشکل نخوزن دلبر 5000 تومنی جبران می کنه ..مگر اینکه شما به دلبر 5000 معتقد نباشی ..بحث جداست..
امروز به حال خودم و سرمایه ام که در این بورس هستیم افسوس خوردم . فخوز با این گزارش بی نظیر و سود حداقل 700 تومانی سال آینده تنها به دلیل جوگیری عده ای چوب حراج خورده ، و بازار گرفتار یک عده مسئول تنگ نظر شده است ، تورم بالای 100 % در بقیه بازارها است انوقت اینجا 10 تا سهم بالای 60% رشد نکرده اند همه دنبال پایین کشیدنشان هستند
نظر
-
در اصل توسط amir99ir پست شده است View Postسياستمدار!! :)) :))
دوست عزيز تا الان حل اختلاف قوا معمولاً به نفع احمدي نژاد رأي نداده است.
اين آدم مجلس رو دور ميزنه و طرح رو اجرا ميكنه.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
فرآور در 740 خرید شد ...
دوستان نمودار دو ساله ی سهم رو ببینید باهاتون حرف میزنه ، خیلی جالبه
هر سال همین اواخر دی و نزدیکای بهمن میبنده و 20-30 درصد بالاتر باز میشه و بازم رشد میکنه بعد بازگشایی
بازی هر سالشه
امروزم که دیگه با پوشش 95% در نه ماهه تعدیل رو قطعی کرده
سید هم که فرمود بالای 733 روند صعودیه
از دست ندید ، شاید همین فردا اینم ببنده
نظر
نظر