در اصل توسط nazanin پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
در اصل توسط جعفری پست شده است View Postاقای پور احمدی
درقسمت مای کامپیوتر/ کنترل پنل/رجیونال اند لاند گویچ/ میتوانید زبان فارسی را به ویندوز خود اضافه کنید خواندن مطالب مفید شما به زبان بیگانه دشوار است
البته امیدوارم موجبات دلخوری شما نشده باشمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط جعفری پست شده است View Postبا سلام
جناب پریسک وسایر عزیزان
با توجه به رشد اخیر مسکن
ایا امکان رشد سهمهای مرتبط وجود دارد؟
یا اینکه با توجه به پیمانکاری بودن این شرکتها وافزایش قیمت مصالح ساختمانی سودی در حد سود بانکی برای این شرکتها وجود دارد واینکه امکان رشد برای این سهمها انچنان نمیتوان متصورشد؟
اکثر این شرکتها در پی به ای پایین معامله میشوند
برا بار چندم خیر ..این گروه هم مثل سایر سهام هستن ..
اصل جنس رو بچسب برادر ...
این گروه فقط به خاطر پی برای پایین ممکنه بالا بیان وگرنه اکثرا با قراردادهایی که بستن ورشد قیمت ماصلح وعدم تحویل به موقع پروژه ها که در ایران رسمه متضرر هم شدن ..
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postin jomleye ghermez ragnge shoma male sisteme dolati va koponi ghadim irane va to iran zamin zyade va jamiyatam dar hale kahesh alan doreye sahm o bourse va pishrafte keshvar khone sode bishtar az tavarome koli haram mishe sakhte ye khone mage cheghadr hazine dare?poole dalali harome va eghtesad o nabod mikone ye seri poolshooee gheymate melko bala borde
با دلالی سهام خودرویی ورشکتسه تا باای 300 بردن وخیلی ها رو نابود کردن ..یا صدرا که جلوی چشم همه هست ..
10 سال بعد هم خواهیم دید چه بلای سر بازار ملک اومده چه بلایی سر بازار بورس اومده ..
90 درصد بورس وشرکت ها ورشکسته شدن فقط 10 درصد شرکتها تونستن سود خود رو حفظ کنن اونم شرکتهای معدنی فلزی پترو و...که نیاز به تکنولو؟زی خاصی نداره وفقط فروش مواد خام کشور به دنیاست که خود این بزرگترین خیانت به کشور هست..
نظر
-
پرريسك خان باسلام
گزارش شلعابو چطور مي بيني؟(اگه تسهيلات ماليو تسويه نميكرد پوشش صددرصدي داشت؟)
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسید جون مخ همه رو زدیا :d
همه از بورس رفتن یا دارن میرن
حجم معاملات امروز خیلی پایین بود !!!!!!!!!!!
کسی نرفته ..
هر کس هم بره خود بنده من اینجا هستم ..
ولی سازمان بورس باید در رفتارش تجدید نظر کنه ..
بنده نمی گم سهام رو نبده برا شفاف سازی ..ببنده ..ولی نه بعد رشد 200 درصدی ..همون اول کار که 20-30-50 درصد رشد کرد ببنده بر شفاف سازی..
تازه وقتی بست برا باز شدن سهم زمان تعیین کنه فوق فوق فوقش یک تا دو هفته ...
نه اینکه الان چندین ماهه سهام پترو اصفهان پالایش اصفهان کربن پسهند شراز وکلی سهام دیگر بسته شده وهر روز برا این سهام بسته شده اضافه می کنه ..
باز شدن اونها با خداست ..
ببینده ولی سریع باز کنه ..
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postبادرود
همواره ترکیبی از این بازارها مناسب میباشد به شخصه خودم از ابتدای سال 50درصد سرمایه خودرا دودانگ آپارتمان خریدم الان حساب میکنم دوبرابر بورس تاحالا سودداده وتجربه قدیمیهای بازار واصولا درایران این بوده که "هرکی بلند شده از ملک بلندشده "در اصل توسط mmis پست شده است View Postمن قبل اینکه بیام توبورس تصمیم داشتم تو کار زمین و ساخت ساز مسکن سرمایه گذاری کنم الان بعد دوسال هیچ سودی نکردم که هیچ بلکه تو ضررهم هستم ولی اگه اونوقت به فکر خودم عمل می کردم الان پولم الاقل سه برابر شده بود درسته که زمین و مسکن بعد از یه مدت صعود پایین می آید ولی انطور نیست که نصف یا همه سرمایه ات از دست بدی و در دراز مدت همیشه برنده هستی بورس واقعا یه قماره یا برد یا باخت
باید سعی کنیم یک اشتباه رو چند بار تکرا نکنیم ...
کاملا یک مسئله ی شفاف رو بیان کردیم .ولی نمی دونم چرا دوستان جبهه می گیرن..
شما تنها نیستید خیلی ها در این وادی بازنده بودن ...
امیدوارم سازمان بیش از این با عملکرد ضعیف خود به سهامداران ضربه نزنه ..سهامداران به قدر کافی ضرر دیده اند...
نظر
-
۳ شرط معامله سهام عدالت
محمدرحیم احمدوند در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس در رابطه با امکان خرید و فروش سهام عدالت اظهار داشت: برای معاملات سهام عدالت باید حداقل 3شرط رعایت و نهایی شود.شرط اول مربوط به آزادسازی سهام عدالت بعد از حضور 30 شرکت سرمایهگذاری استانی در بازار سهام است تا قیمت واقعی آن مشخص شود.
وی با بیان اینکه فرایند آماده سازی و پذیرش این شرکت ها در حال انجام است،ادامه داد:علاوه براین بعد از نهایی شدن قیمت سبد سهام عدالت،متناسب با تعداد اعضای شرکتهای سرمایهگذاری،سهم هر کدام از آنها باید مشخص شود تا به نسبت حجم دارایی سبد سهام عدالت و به اندازه هر کدام از 30 شرکت سرمایهگذاری استانی، سهامی به آنها داده شود.
رئیس سازمان خصوصیسازی در رابطه با شرط سوم خرید و فروش سهام عدالت نیز توضیح داد: در کنار این دو شرط باید به اندازه اقساطی که پرداخت شده و همچنین تخفیف 50 درصدی برای دو دهک اول،درصدی از سهام آزاد شود که فعلا مشخص و نهایی نشده است. بنابراین با در نظر گرفتن این 3 شرط زمان دقیق معاملات سهام عدالت مشخص نیست.
احمدوند با بیان اینکه زمان نهایی خرید و فروش سهام عدالت از طریق سایت سازمان خصوصیسازی و یا برگزاری نشست مطبوعاتی با رسانهها اعلام خواهد شد، در خاتمه به دارندگان سهام عدالت توصیه کرد:مردم محترم و دارندگان سهام عدالت باید مراقب افراد سودجو باشند. چرا که از قرار معلوم برخی از سودجویان درصدد خارج کردن این سهام ازرشمند از دست مردم با قیمتهای نازل هستند.
نظر
-
(نقل قول از پررسک عزیز)
فقط فروش مواد خام کشور به دنیاست که خود این بزرگترین خیانت به کشور هست....
ای کاش قدری هم از این درک وفهم و وطن پرستی که در مردم ما وجود دارد در بعضی از مسوولین هم وجود داشت[SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
Jafar joon vaght bekheyr va bacheha in akhrishe dige fingilsh neminevisa:
jafar man tahghigh kardam bebin nabayad ye tarafe be ghazi raft sazman o nazer khom meghdari hagham daran shoma bejaye nazer khob az sherkat mikhay ye gozaresh bede sherkat nemide che bayad kard sherkat nabayad laj bazi kone va mesle folad bayad shafaf bashe bashe va be nazer ehteram bezare nazaram. sazman bayad rotebe bandi daghigh az shafafiyat sherkatha bede ke kharidare saham lahaz kone to kharid o forosheshآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/08, 16:01.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
با سلام
پر ریسک خان
به نظرتان بازار های موازی بورس - مثل مسکن نباید تارگت داشته باشند.
مسکن تا کجا می خواهد برود؟
آیا مسکن هم دچار سفته بازی یه عده خاصی نشده؟
آیا قدرت خرید محدود آحاد جامعه تحمل گرانی غیر منطقی مسکن را دارد؟
اگر سهام و سکه و دلار غیر منطقی بالا بروند - مسوولین مربوطه سریع عکس العمل نشان داده و در صدد تعادل قیمتی آن می باشند.
برعکس در قضیه گران کردن مسکن - جو روانی کاذب باعث فقیر شدن اکثر جامعه و غنی شدن یه عده خاص می شود. حتی افرادی مثل ما که در بورس هستیم با دادن جو روانی کاذب - به گران شدن مسکن و پر کردن جیب بساز و بفروش ها بدون منطق می شویم.
باید فرهنگ مصرفی بودن مسکن جایگزین سرمایه گذاری آن شود و راه های سرمایه گذاری نظیر بازار سرمایه هموار شده و منابع مالی به بخش مولد و تولید تزریق شود نه مسیر رشد و پرورش دلال بازی!!!!
استاد جسارت کردم
ولی این فرهنگ سازی ابتدا باید از خود ما شروع شود.
انتظار دارم مانند همیشه با قدرت در بازار سرمایه بتازید و پشت رقیبان این بازار مظلوم را به خاک بمالید.
ای کاش مسوولین کشور قدری به فکر این ملت نجیب و مظلوم بودند.
دولت مهر ورز باشد و احاد جامعه تحت فشار تهیه یه سر پناه
خدا خودش کمک کند.
ممنون
با سلام..
با عملکرد هفته گذشته سازمان بورس بنده اکثرا به اشنایان گفتم نقد کنن واز بورس خارج بشوند ..
هر وقت سازمان دست از بستن سهام بست وبه قول معروف ادم شد بنده هم تشویق به سرمایه گذاری در بورس خواهم کرد ..
در مورد تارگت هم بله برا همه چیز باید هدف قیمتی گذاشت ..
همانطور که در سهام باید رفت رو سهام رشد نکرده خوب ..در ملک هم همین گونه ..بعضی مناطق زیر ارزش ذاتی معامله میشن وکسی قصد داغ کردن نداره ..بلکه گفتم به دلیل اینکه اون مناطق هنوز امکانات کامل نشده از نظر شهری زیر ارزش منطه ای هستن ...
در ضمن ملک چهار تا سهم نیست که با حرف بنده بالا پایین بشه ..این حرفها رو خواهشا نزنید که ادم خندش می گیره ..در ضمن مختص شهر ما نیست ..خود تهران با اون عظمتش قیمت ها دو برابر شده ..
با پوزش مجدد
پر ریسک خان
می دانم که بازار سرمایه افسارش دست دیگران است و برخلاف سایر بازارها متاسفانه مدیرانش گاها با ندانم کاری هایی نظیر بستن 6 نماد لیدر و افزایش ریسک نقد شوندگی - سبب نا امیدی سهامداران می شود و....
بر عکس در بازار مسکن علاوه بر بساز و بفروش ها - مشاورین املاک و سایرین در ایجاد حباب قیمتی!!!!! نقش دارند و....
از شما به عنوان یک متخصص حرفه ای انتظار می رود لااقل هم دم آنها نباشید و علم و دانشتان را در راستای ارتقای همین بازار سرمایه صرف کنید.
حیف از شما و امثال شما نیست که همسطح یک عده (اکثر عامی و پول دوست) دلال مسکن باشید.
باور کنید قصدم اهانت به هیچ قشری نیست ولی برخوردبا این آدم ها و یک کلام بودنشان برای کسب سود غیر متعارف واقعا مشمئز کننده است.آنها روز به روز با خون به شیشه کردن همین ملت قهرمانی که طبق قانون اساسی باید یک سر پناهی داشته باشند - ثروتمندتر می شوند و.....
البته مشکل ما دولت مهرورز است که فقط بلد است وعده و وعید الکی دهد وگرنه اگر اراده کنند براحتی می توانند موانع قانونی برای کنترل قیمت مسکن کنند و مانند بازار سرمایه طلب شفاف سازی کنند.
به هر حال بنظرم ماندن در این بازار پر تلاطم سرمایه با کم و زیادهایش به رفتن در صف کسانی که به زن و بچه های ملت برای تهیه سر پناه فشار می آورند شرف دارد.
ما مسلمانیم و باید همواره فکر کنیم همه چیز صرفا کسب پول به هر قیمتی نیست.
در بازار سرمایه اگر حباب شود فورا دست به کار می شوند و ممکن است عده قلیلی که در قیمت بالا خریده اند مدتی متضرر بمانند ولی در بازار مسکن با بی تدبیری مسوولین مربوطه و طمع یک عده از خدا بی خبر - دودش به چشم اکثر آحاد جامعه برود.
بله مصالح - کارگر - هزینه ساخت و... بالا رفته ولی انصافا متناسب با در صد افزایش قیمت متری مسکن بوده؟
باور کنید همین بازار سرمایه با همه فراز و نشیب هایش نسبت به
بازار ملک و مسکن شرف دارد.
بیاییم همین حالا فرهنگ سازی را از خودمان شروع کنیم و در جبهه یک سری آدم های خاص قرار نگیریم.
از واقعیت هم فرار نکنیم ولی با واقعی ها باشیم.
استاد پر ریسک وجود افرادی مثل شما در بازار سرمایه و این سایت موهبتی است.
امیدوارم با کسب سود مطلوب در بازار های موازی - محوریت بازار سرمایه چون گذشته در سرلوحه کارتان قرار گیرد.
کجا با این عجله!!!!
هنوز با شاراک - غمارگ - غبشهر - شفن - فرآور - فملی -فولاد - هلدینگ خلیج فارس و.... کار داریم ما را تنها نگذارید.
انشا ا... بزودی بازار مسکن هم صف فروش اساسی(بعد از خروج کامل شما) می شود و......
ممنونآخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/01/08, 16:28.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام خدمت تمامی دوستان
بخصوص قندی
کسی میتونه پیشبینی درست کنه که قشکر و قهکمت چند باز میشن ؟
با تشکرالملک ا...
نظر
-
با سلام
کارگزاران بورس همیشه برنده بازی صعود وسقوط سهام هستند درست مانند بنگاهداران مسکن هم از خریدار درصد میگرند هم از فروشنده ضمنا جزو اولین کسانی هستند که متوجه میشوند بازار به چه سمتی حرکت میکند حرفه ایهای بازار رو میشناسند ومیتوانند از روی دست انها خرید کنند رانت داران اطلاعاتی را هم میشناسند
.................................
در مورد ساخت وساز با توجه به اینکه از دوستان نزدیک من در این کار هستند وبا توجه به زمان بر بودن پروزهای ساختمانی با سرمایه های سنگین حدود یک میلیارد یا بالاتر تعداد واحد 10 تا 13در مناطق جنوب تهران سودی حدود 30 درصد درسال طی چند سال گدشته بدست اورده با توجه به سود 20 درصدی بانکها 30 مبلغ زیادی نیست
...............................
اما در کشور ما همواره یکی بازارها مورد توجه بوده شناخت زمان ورود وخروج بسیار مهم است موبایل خودرو مسکن بورس ارز سکه
......................
طی یکسال گدشته قیمت پراید از 7 میل به حدود 13 میل افزایش یافته باز دهی حدود 100 درصد کم نیست
............
یا سکه
.............
شناسایی زمان ورود وخروج خیلی مهم است
نظر
-
عضو جدید
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من عضو جدیدم، اما از مطالب چند روز گذشته شما دوستان به ویژه جناب پرریسک استفاده کردم و امروز غبشهر در (106) و شاراک را در
(879) خریدم. لطفا دوستان نظر خود درباره ی ورود در این قیمت را بیان کنند و ضمنا قیمت خروج از شاراک را لطفا اعلام کنید (جناب پرریسک). دوستان یه توضیح درباره سهام باما (کاما)،و وصندوق بدهند و ایا ورود به این سهم ها خوب است یا نه؟ممنون.
نظر
نظر