چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط dolphin پست شده است View Post
    پرریسک عزیز ممنونم راجع به شفارس چطور؟
    زیر 260 مفته ..

بازار تمایل به مثبت داره ونمودارها هم این رو تایید می کنن ..

همچنان منتظر می ماینم ..

نمی دونم طرف با چه امدی قشرین رو 400 میخرید وسغری کرمانشاه پکویر وکذوب وکلی سهام خوب رو می فروخت ..

همچنان منتظر می مانیم ....قشرین 250 هم براش زیاده ...

نظر

• زاپاتا
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 229

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      زیر 260 مفته ..

بازار تمایل به مثبت داره ونمودارها هم این رو تایید می کنن ..

همچنان منتظر می ماینم .....

سهم ( شفارس ) روی قیمت 2350 ریال حمایت می شه.
      [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

پر ریسک عزیز یک نگاهی به آذراب میندازین؟ کی صعودی میشه؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

امروز 1ميليون سهم گواهي هکرما معامله شد و 240000 تا موندند تو صف خريد.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• زاپاتا
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 229

با کسب اجازه از دوستان،

در مورد صنایع آذرآب ( فاذر ) با توجه به بستگی شدید این شرکت و شرکت های همگروه به صنعت نفت و گاز و کمبود نقدینگی این صنایع در پرداخت بموقع تعهدات، به نظر می رسد حتی در صورتی که پروژه ها بموقع انجام شوند، تاخیر در پرداخت ها سبب مستهلک شدن سود پروژه ها می شود.

در هرحال به نظر من سهم افت زیادی نخواهد کرد و در روی قیمت 1630 ریال حمایت می گردد ولی رشد آن در صورتی که اتفاق بیفتد، کند خواهد بود.
            [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

جناب پر ريسک با اين داستان هکرما202 حرکت هفته اينده کرمانشا را چه مي بينيد.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                جناب پر ريسک با اين داستان هکرما202 حرکت هفته اينده کرمانشا را چه مي بينيد.
                سهامدار عمده تضمین کرده رو 480 بخره در سال 92..یعنی سهم رو تابلو 350 تومن هم باشه سهامدار عمده از شما 480 خواهد خرید ..

حالا می تونست قیمت خرید رو 350 تعیین کنه چرا 480 چون به این قیمت حداقل سهمش اعتقاد داره ..

این یعنی کرمانشاه عالیه ..هر چند بنده با تکنیکال بنیادی جلو میرم الان کرمانشاه زیر 450 مفت هست وبا سود 150 حداقل وپی بریا 4 باید 600 کف قیمتیش باشه ..

امروز هم بالای 418 خوب کشید ..بتونه بالای 418 بمونه روند صعود اغاز میشه..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                  پر ریسک عزیز یک نگاهی به آذراب میندازین؟ کی صعودی میشه؟
                  فاذر واگرایی مثبت زده اونم شدید ..ولی برا اینکه روند صعود کامل تایید بشه بالای 185 باید تثبیت بشه ..کل بازار واگرایی مثبت زده اونم عالی ..این یعنی بازار دیگه پایین چندان نداره ..با این گزراشها واین سودها وتعدیل ها در 6 ماهه بعضی سهام پی برای نزدیک 2 میگیرن ..

از گروه تجهیزات حافری فعلا اگر بتونه بالای 180 دوام بیاره اولین سهام این گروه هست که روند صعودش اغاز میشه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                    پرریسک عزیز سلام
                    آقا من از 210 تومن ذوب دارم تا حالا که همینطور میانگین رو پایین آوردم تا الان که میانگینم تقریبا 170 شده
                    میشه یه توضیحی در مورد اهدافش و حد ضررش بدی .
                    بعضی دوستان میگن 180 هدفشه البته تصمیم با خودمه ولی ممنون میشم نظر شمارو هم بدونم.
                    با سلام..
                    زیر 130 باید تا میتونستید جایگزین می کردید ..بله هدف اول این سهم 180 هست ..

دویتاین که با ما در 150 ودر زیر 130 از گروه فولاد این سهم رو وارد سبد کردن برن حالشو ببرن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

شمام موفق باشید ..
                      در همین مدتی که نبودم برید ببیند از سهام گفته شده پرریسک بازدهی مثبت سبد قندی اون چند درصد بوده ..

بازدهی منفی سبد غیر قندی رو ی هم چند درصد بوده ...

وکسی که به صحبت های قبل ما به دقت گوش کرده واز گروههای معرفی شده بهترین سهام هر کدام 20 درصد خریده الان در این بازار منفی سقوطی در سود هست با درضرر...

کسی که به حرف پرریسک عمل کرده الان سبدش این سهام باید باشه...
                      1- گروه قند 20 تا 40 درصد از قزوین 350 .قشیر 400..بازدهی تا اینجا بالای 50 درصد در این بخش مثبت
                      2-گروه پترو ..کرمانشاه قبل مجمع رو 420 با سود مجمع وسود 50 تومنی با قیمت امروز 470 ..بالای 10 درصد سود..بعد مجمع هم هر کی خریده رو 415 معرفی شد وتا بالای 460 رفت روز بازگشایی فعلا 5 درصد ضرر با کارمزد...ببخشید از همتون معذرت میخوام 15 درصد سود داد بعد الان افت کرده خیلی ببخشید ..هر چند میره بالا..پترو ابادان 480 قبل مجع و500 بعد مجمع که بالای 570 رفت
                      3- سبد سیمانی سیمان غرب 260 تومنی تا 288 رفت والان 270 ...ببخشید که بالا نرفت واقعا معذرت میخوام ...خیلی معذرت میخوام بازار هیمنطور داره بازدهی 100 درصد مثبت میده وسهام گفته شده بنده فقط دارن ضرر میدن
                      4- ذوب اهنی 150 تومنی که وقتی زیر 130 اومد گفتم فقط بخرید وهر کی خریده میانگین الا باید حدود 135 اینها باشه ..خوب ببخشید اینم رو 140 صف خریده ..بازم معذرت میخوام بیشتر از این از دستم بر نمیادئ بهتون ضرر بزنم
                      5-از گروه کاشی شلعاب گفتم پله ای تا 330 بخرید ..عذر میخوام الان رو 350 هست فروشنده هم نداره ..دو هفته میشم گفتم ..بخشید کل گروه کاشی 100 درصد بازدهی دادن این منفی خورده
                      6- توریل از حمل وقل رو گفتیم رو 252 تومن با حد ضرر 247 تومن ...با اینکه حد ضرر گفتم وشکست ببخشید اگر خروج نکردید اون هم تقصیر بنده هست ...بعد شکست گفتیم تا 220 جای افت داره وهر کی میان مدت نگاه می کنه یه پله هم اونجا بخره ..
                      7- از گروه ساختمان ثامان گستر بود گفته شد بالای 150 باید تثبیت بشه هر چند نشد ..ببخشید دیگه الان 140 میشه فروخت..حد ضرر 5 درصد هم میخواهید بزاردی اونم در بازاری که هر یک دقیقه یک تصمیم براش گرفته میشه...

وایل اخر.....بنده یادم رفت بقیه سهام دوستان بگن ..

هر چند هر کس فقط فقط فقط 20 درصد از سبدش رو به یکی از قندیها که گفتم اختصاص میداد الان در کل سبد در سود بود اونم در این بازار ...با صبر بقیه سهام هم به سوددهی خواهند رسید ...اصل اول در بازار بورس حفظ سرمایه هست ..

من پرریسک به چه فکر می کنم دوستان به چه فکر می کنن..

عذر میخوام بهتون توهین کردم ..عذر میخوام از همتون ...شمایی که سهام رشد کرده که این همه روشون وقت گذاشتم وقتی قزوین رو 240 با کمال بی عدالتی باز شد همین جا بارها عذر خواهی کردم با این که میدونتسم بازار روزی در 500 تومن در صفش می شینه والان کسی نیست کهب گه بابا پرریسک دو هفته رو این سهم داد زد فریاد زد ...ولی حالا همه دارن سهمهایی رو می بینن که فقط در جا زدن حالا خوبه 40-50 درصد ضرر نزدن ...

بعدا مدتی که این سهمها رشدهای عجیب غریب کردن باز همه میان به هم تبریک می گن دوباره میگن باز پریسک غیب شد واز این حرفها ..

برا چی باشم ..باشم تا توهین بشنوم..

فقط اون بالایی نظرش برنگرده بقیه مسائل حل میشه..موفق باشید...

چند وقت قبل دوستی فرمودن ما وقتی سهاممون منفی میشه غیب میشیم دود میشیم ناپدید میشیم بخار میشیم از این حرفای کودکانه که انتظرا شنیدن نداشتم ولی خوب تا بوده همین بوده ...

بنده همچنان هستم وهمچنان به تک تک سهام معرفی شده ایمان دارم ..در صف خرید هم معرفی نشدن..در روزهای مثبت معرفی نشدن ..زمانی گفته شدن که یا شنارو بودن یا منفی یا صف فروش..

تعدادی از سهام هنوز روند صعود رو اغاز نکردن ولی اغاز می کنن با صبر وقتی اغاز بکنن جا میزان ..

مثل قزوین که جا گذاشت مثل ذوب مثل کرمانشاه به زودی..مثل سیمان غرب که زیر 260 هنوز که هنوز نیده ..مثل پکویر به زودی .وخیلی سهام معرفی شده.

صبور باشید ..سهام رشد کرده نخرید ..سهام رشد نکرده در کف قیمت بخرید ..سبد داشته باشید ..حد ضرر رو رعایت کنید ..هیجان زده عمل نکنید ..

در مورد قندیها گفتم هر که خواست سود شناسایی کند ..در این قیمتها نظری ندرام ..اگر افزایش نرخ صورت گرفت دو سه تا قندی بالا میان اگر افزایش نرخ صورت نگرفت قندیها بالا ندارن حتی همون دو سه تا قندی که گفتم ....زمانی که زیر ارزش داستن معامله میشدن معرفی کردم والان هم دارم اخطار می دم...بعد مدتی کسی طلبکار نشه گیر کردم ای موندم ای فلان بهمان ....افزایش نرخ صورت بگره همچنان قزوین قند اصفهان شروان وقشهد بهترین هستن .میخرید این 4 تا اونم به شرط افزایش نرخ ...بنده بوی توافق میشونم وافت شدید دلار ..مراقب باشید .

نظر

• زاپاتا
                        عضو عادی
                        • Jun 2012
                        • 229

همچنان منتظر می مانیم .......
                        چند وقت قبل دوستی فرمودن ما وقتی سهاممون منفی میشه غیب میشیم دود میشیم ناپدید میشیم بخار میشیم از این حرفای کودکانه که انتظرا شنیدن نداشتم ولی خوب تا بوده همین بوده ... بنده همچنان هستم وهمچنان به تک تک سهام معرفی شده ایمان دارم ..در صف خرید هم معرفی نشدن..در روزهای مثبت معرفی نشدن ..زمانی گفته شدن که یا شنارو بودن یا منفی یا صف فروش.. تعدادی از سهام هنوز روند صعود رو اغاز نکردن ولی اغاز می کنن با صبر وقتی اغاز بکنن جا میزان .. مثل قزوین که جا گذاشت مثل ذوب مثل کرمانشاه به زودی..مثل سیمان غرب که زیر 260 هنوز که هنوز نیده ..مثل پکویر به زودی .وخیلی سهام معرفی شده. صبور باشید ..سهام رشد کرده نخرید ..سهام رشد نکرده در کف قیمت بخرید ..سبد داشته باشید ..حد ضرر رو رعایت کنید ..هیجان زده عمل نکنید .. در مورد قندیها گفتم هر که خواست سود شناسایی کند ..در این قیمتها نظری ندرام ..اگر افزایش نرخ صورت گرفت دو سه تا قندی بالا میان اگر افزایش نرخ صورت نگرفت قندیها بالا ندارن حتی همون دو سه تا قندی که گفتم ....زمانی که زیر ارزش داستن معامله میشدن معرفی کردم والان هم دارم اخطار می دم...بعد مدتی کسی طلبکار نشه گیر کردم ای موندم ای فلان بهمان ....افزایش نرخ صورت بگره همچنان قزوین قند اصفهان شروان وقشهد بهترین هستن .میخرید این 4 تا اونم به شرط افزایش نرخ ...بنده بوی توافق میشونم وافت شدید دلار ..مراقب باشید .

از اینکه وقت می گذاری و موضوعات مختلف را با دقت مورد بررسی قرار می دهی، متشکرم.

نظر

• NEO
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 87

یه سوال
                          وساپاح تا تاریخ 1391/06/09 وقت داره ، قیمت خوده وساپا زیر 100 تومن، وقتی مهلت حق تقدم تموم شه باید 100 تومن بابت هر سهم پرداخت شه تا حق تقدم تبدیل به سهم بشه..............
                          خوب الان که قیمت وساپاح 88 تومن و تا 1391/06/09 چند روزی تعطیله چیکار باید کنیم؟ یا وساپا باید تا اون موقعه یه 10-15 درصدی مثبت بخره یا وساپاح 1 ریال هم تو این بازه زمانی ارزش نداره،
                          میشه یه راهنمایی بکنید؟

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2122

باحتمال زیاد مهلت تقدم تمدید خواهدشد ویا حمایت شدید از سهامدارعمده تا این اتفاق نیافتد . امروز وساپا حمایت شد .

نظر

• masome
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 186

چند وقت قبل دوستی فرمودن ما وقتی سهاممون منفی میشه غیب میشیم دود میشیم ناپدید میشیم بخار میشیم از این حرفای کودکانه که انتظرا شنیدن نداشتم ولی خوب تا بوده همین بوده ...

بنده همچنان هستم وهمچنان به تک تک سهام معرفی شده ایمان دارم ..در صف خرید هم معرفی نشدن..در روزهای مثبت معرفی نشدن ..زمانی گفته شدن که یا شنارو بودن یا منفی یا صف فروش..

تعدادی از سهام هنوز روند صعود رو اغاز نکردن ولی اغاز می کنن با صبر وقتی اغاز بکنن جا میزان ..

مثل قزوین که جا گذاشت مثل ذوب مثل کرمانشاه به زودی..مثل سیمان غرب که زیر 260 هنوز که هنوز نیده ..مثل پکویر به زودی .وخیلی سهام معرفی شده.

صبور باشید ..سهام رشد کرده نخرید ..سهام رشد نکرده در کف قیمت بخرید ..سبد داشته باشید ..حد ضرر رو رعایت کنید ..هیجان زده عمل نکنید ..

در مورد قندیها گفتم هر که خواست سود شناسایی کند ..در این قیمتها نظری ندرام ..اگر افزایش نرخ صورت گرفت دو سه تا قندی بالا میان اگر افزایش نرخ صورت نگرفت قندیها بالا ندارن حتی همون دو سه تا قندی که گفتم ....زمانی که زیر ارزش داستن معامله میشدن معرفی کردم والان هم دارم اخطار می دم...بعد مدتی کسی طلبکار نشه گیر کردم ای موندم ای فلان بهمان ....افزایش نرخ صورت بگره همچنان قزوین قند اصفهان شروان وقشهد بهترین هستن .میخرید این 4 تا اونم به شرط افزایش نرخ ...بنده بوی توافق میشونم وافت شدید دلار ..مراقب باشید .
                              جعفرجان منم خیلی دوست دارم هرچه زودتر توافق کنن اما نظرمنم اینه که اینا خیلی وقته کوتاه اومدن مشکل اینه که غرب دیگه حاضر به توافق نیست و مسئله هسته ای داره به حاشیه رونده میشه مسئله تفکرات حکومتی کشورمانه که غرب و خصوا اسرائیل با اون مخالفه به همین دلایل من توافق رو خیلی بیشتر از سه چهار ماه دیگه میبینم.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                                جعفرجان منم خیلی دوست دارم هرچه زودتر توافق کنن اما نظرمنم اینه که اینا خیلی وقته کوتاه اومدن مشکل اینه که غرب دیگه حاضر به توافق نیست و مسئله هسته ای داره به حاشیه رونده میشه مسئله تفکرات حکومتی کشورمانه که غرب و خصوا اسرائیل با اون مخالفه به همین دلایل من توافق رو خیلی بیشتر از سه چهار ماه دیگه میبینم.
                                این بار تو همه چی به توافق میرسن ..اما پشت پرده ...
                                ولی خوب از نوسانات لذت ببرید همانگونه که عدهای از الی دلار لذت میبرن ...ولی حواستون جمع باشه بلایی که سر افرادی که قبل قطعنامه 598 همه چی خود رو تبدل به دلار سکه وجنس کرده بودن سر شما نیاد ..

یک نمونه اشنای خود ما ورشکست کامل شد ...یک درصد احتمال توافق بدید ..فقط یک درصد...احتیاط همیشه شرط عقله..

نظر

در حال کار...
                                X