چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط vahid۶۸ پست شده است مشاهده پست
    تو به زیر کشیدن غبشهر لیدره هر جوری بود ثابت کرد
    تو این گروه چهار سهم (غمارگ و غبشهر و غپینو و وبشهر) مثل حلقه زنجیر به هم وصلند ولی تا این لامصب غبشهر راه نیفته بقیه کشک
    ما که خیلی وقته میگیم غبشهر لیدر هست ..ولی دوستان می گفتن بیشخصیت هست ..نمی دونم غمارگ لیدره غپینو لیدره غاذر در پیت لیدره ..تحویل بگیرید ..غبشهر کل گروه رو به زیر کشیده حتی فمارگ که پی برای کمتر هم داره رو داره پایین میاره ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است مشاهده پست
      جعفرجان خدا قوت
      یادش بخیر سر قزوین هم می گفتی سهم با ارزشه حد ضرر نداره، اومد پایین بخرید. امیدوارم تا سال آینده غبشهر خاطره قزوین رو زنده کنه دوباره
      دوستان اگر فقط یک سهم بهتر از این دوتا پیدا کردن معرفی کنن با تحلیل تا ما هم بخریم ..

هر جور حساب کردم هیچ وهیچ سهمی به این اندازه کم ریسک وبه این اندازه سود اور وجود نداره ..حالا هر قدر پایین تر بهتر ..ما که عجله نداریم واز رالی بازار هم استفاده می کینم ...

یاد قزوین به خیر ..چه رالی بود ...وقتی رالی در ۱۴۰۰ تمام شد تازه در همه تالارها قزوین قزوین همه می کردن ..و

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پست
        پرریسک جان
        حمایت بعدی غبشهر و غمارگ رو میگین چقدره
        من تو نمودار دیدم ۱۰۰۰ تومنه
        حمایت غبشهر ۱۲۶۰ بعدی ۱۰۵..

حمایت غمارگ ۳۲۰ بعدی ۲۶۰ ..

خدایی این فروشنده روی فروشنده های قزوین زیر ۳۴۰ رو دارن سفید می کنن ..ولی خوب برد با اونهایی هست که با تحلیل جلو برن صبور باشن....

شفارس در ۲۵۰ کسی نمی خریدوحتی صف فروش شد و همون موقع گفته شد بالای ۴۰۰ تقدیم دوستان فروشنده در صف فروش می کنیم ..امروز در ۳۶۰ چنان مقاومتی رو شکست که سودای بالای ۵۰۰ دیدم ...

۱۰۰ درصد بازدهی ..منتظر هنر نمایی این دو سهم می مانیم ..

نظر

• javad73
          عضو عادی
          • مهر ۱۳۹۱
          • ۱۴۰

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          دوستان اگر فقط یک سهم بهتر از این دوتا پیدا کردن معرفی کنن با تحلیل تا ما هم بخریم ..

هر جور حساب کردم هیچ وهیچ سهمی به این اندازه کم ریسک وبه این اندازه سود اور وجود نداره ..حالا هر قدر پایین تر بهتر ..ما که عجله نداریم واز رالی بازار هم استفاده می کینم ...

یاد قزوین به خیر ..چه رالی بود ...وقتی رالی در ۱۴۰۰ تمام شد تازه در همه تالارها قزوین قزوین همه می کردن ..و
          سلام جتاب پر ریسک من که موقع قند قزوین تو این سایت نبودم ولی الان بجای اون از این غبشهر استفاده میکنم که عوض اون رو دربیاره

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پست
            سلام. دوست عزیز، فولاد و وتوکا و کرماشا هم به وقتش حرکت خواهند کرد و خیلی ها جا می مونن.
            کرمانشاه احتمال زیاد هفته بعد با شکست ۷۳۰ رالی رو برای بالای ۹۰۰وحدود ۱۰۰۰ اغاز کنه ..

فولاد هم بالای ۳۵۰ میره برا بالای ۴۰۰
            میمونه وتوکا که کمی بازی در اورد این یکی کمی باید زور بزنه برگرده تو روند صعود ...ولی خوب پایین نداره ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (۲)
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۱۲۸۱

وزیر نفت(امروز صبح):
              امروز ۳ لیتر گازوئیل در ایران ۴۵۰ تومان قیمت دارد اما یک لیتر آب معدنی ۵۰۰ تومان فروخته می شود
              نفت نیوز: وزیر نفت با تشریح برنامه های وزارت نفت برای جلوگیری از قاچاق سوخت، از سهمیه بندی گازوییل و ارائه کارت های هوشمند سوخت به دارندگان خودروهای سنگین برای کنترل مصرف این فرآورده خبرداد و گفت: به زودی ساماندهی دقیقی برای مصرف گازوییل انجام خواهد شد.

http://www.naftnews.net/view-۱۴۰۸۰.html

وزیر نفت:
              افزایش قیمت بنزین در سال جاری بعید است(خبر مربوط به ۱۷ آبان)

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: توقف نسیه فروشی نفت به شرکتهای دولتی
              http://www.tabnak.ir/fa/news/۲۸۵۱۵۸/...B۸%D۸%B۸%C۲%B۹

حسینی اعلام کرد:
              طرح نفتی مجلس رفاه مردم دنیا راکاهش میدهد/افزایش قیمت نفت در راه است

سخنگوی اقتصادی دولت و وزیر اقتصاد از بررسی طرح فروش کاهش نفت ایران در مجلس خبر داد که در صورت تصویب نهایی، این اقدام باعث بی ثباتی در بازار نفت و در پی آن، افزایش قیمت نفت و غذا و در نهایت کاهش رفاه مردم دنیا میشود.
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ ۱۳۹۱/۰۸/۲۴، ۱۶:۵۱.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• حبیب
                عضو عادی
                • دی ۱۳۸۹
                • ۲۵۲

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                ذوب وشبندر روند صعودی دارن ..

وقتی دلیل صعودی سهمی رو متوجهع نشدی یا رشد اون سهم در کتت نرفت ..با تکنیکال برو جلو ..هر دو سهم هنوز روند صعود دارن تا وقتی روند صعود دارن شما خوش باش...شاید هیچ خبری توشون نباشه ولی خوب بازاره وروند صعود نمیشه باهاش در افتاد ..
                جعفر جان
                کل بازار شده ذوب و شبندر درسته روندشون صعودیه ولی بقیه بازار ول شدن فقط این دو تا دارن میرن بالا به نظرم این خوب نیست این باغث شده همه سهماشونو بفروشن بیان اینا رو بخرن
                بقیه هم اگر بالا برن دو یا سه روز درصد میخورن روز سوم و چهارم مطمئنا منفی میشن

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • اردیبهشت ۱۳۹۱
                  • ۴۶۳

پر ریسک عزیز امروز فاذر خریدم . فاذر و یک بررسی میکین ؟ فکر کنم امروز از شر ۱۹۵ خلاص شد و صعود کنه . ممنون

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۱
                    • ۴۷۸

مثل اینکه امروز سپه چیزی نفروخته
                    وتوسم هم ۸۰۰۰ دونه خریده
                    تو صفحه غبشهر هنو به روز نشده من از قسمت سهامداران فعال دیدم

نظر

• hamid_farahy
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۴۶۳

دوستان سر سپه امروز در غبشهر نفروخته و توسعه ملی ۸۰۰۰ تا خریده . البته خریدش کم هست ولی اگه مداوم باشه امیدوار کننده میباشد . موفق و شاد باشید .

نظر

• hamid_farahy
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۳۹۱
                        • ۴۶۳

در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پست
                        مثل اینکه امروز سپه چیزی نفروخته
                        وتوسم هم ۸۰۰۰ دونه خریده
                        تو صفحه غبشهر هنو به روز نشده من از قسمت سهامداران فعال دیدم
                        دوست عزیز تو صفحه غبشهر هم اومد من دیدم .

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۴۶۳

دوستان غبشهری اگه در چند روز آینده سر سپه عرضه نکنه در بدترین حالت از ۱۲۶۰ برگشت قوی خواهد داشت . با اجازه اساتید . در هر حالت من که تا ته خط هستم چون به تحلیل های پر ریسک عزیز اعتقاد ددارم و یاد صف فروش قزوین در ۲۷۰ میافتم . موفق باشید .

نظر

• javad73
                            عضو عادی
                            • مهر ۱۳۹۱
                            • ۱۴۰

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است مشاهده پست
                            دوستان غبشهری اگه در چند روز آینده سر سپه عرضه نکنه در بدترین حالت از ۱۲۶۰ برگشت قوی خواهد داشت . با اجازه اساتید . در هر حالت من که تا ته خط هستم چون به تحلیل های پر ریسک عزیز اعتقاد ددارم و یاد صف فروش قزوین در ۲۷۰ میافتم . موفق باشید .
                            سلام دوست عزیز اگه غبشهر تا چند روز همینطوری پیش بره فکر کنم تقریبا همه تک سهم بشیم

نظر

• hamid_farahy
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۱
                              • ۴۶۳

در اصل توسط javad۷۳ پست شده است مشاهده پست
                              سلام دوست عزیز اگه غبشهر تا چند روز همینطوری پیش بره فکر کنم تقریبا همه تک سهم بشیم
                              دوست گرامی من گفتم در بدترین حالت شایدم از شنبه برگرده دوست گرامی . من که اگه منفی بشه پله دیگه اضافه میکنم .

نظر

• javad73
                                عضو عادی
                                • مهر ۱۳۹۱
                                • ۱۴۰

برا من زیاد فرق نمیکنه
                                اگه بره بالا که هیچ و اکه بیاد پایین یه پله اضافه میکنم

نظر

در حال کار...