دوستان با گزارش فراور که در کل خوب بود و امیدوار کننده من پیشنهاد خرید فاسمین با حد ضرر 800 داشتم که متاسفانه گزارش بسیار نا امید کننده بود حالا به دلیل و راست دروغش کاری ندارم تا جایی که خودمم خروج کردم وقتی گزارش و دیدم و ایجا جا داره بابت معرفی سهم که دیروز داشتم از همه معذرت بخوام.........
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
فاز دوم هدفمندی یارانهها، عملاً کلید خورد14:58 1/21/2013, info@tabnak.ir, Tabnak.IR | تابناك
در حالی که به تازگی موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها به مبحثی چالشی میان دولت و مجلس تبدیل شده بود، در روزهای اخیر، نشستهای شبانه و غیرعلنی میان دولت و مجلس برقرار شده که گویا خروجیها آن، به مرور زمان به دست افکار عمومی میرسد. آخرین اخبار حاکی از آن است که فاز دوم هدفمندی عملاً در دست اجراستسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
مکاشفه ای که شاید درد شما هم باشد:
نوسان گیری گاهی خوبه و گاهی بد و البته اعصاب و قلب و داغون میکنه امروز بعد بازار نشستم حساب کتاب کردم دیدم از صبح زود که معمولا 7 بیدارم بررسی و استرس آخرسر بالانس سودم شد 50 هزار تازه اونم شامس آوردم روی خبهمن 2 بار سود و روی ولساپا و فاسمین ضرر نتیجه این شد والبته همیشه همین بوده نوسان گیری کاری بیهوده در کل بی ارزشه.
یه سری به سبد سکه هام زدم دیدم به به قیمت از 100درصد سود گذشته و با خودم رفتم تو فکر که آیا واقعا سکه خوب بوده و سهام بورس بده که گاهی به بیراهه و اعصاب خوردی میره؟!!نتیجه جالب بود آره من نیم سکه 300هزاری خریده بودم ولش کرده بودم و نمیرفتم چک کنم و تا 280 افت کرده بود و دوباره که رفته بود بالا روی 410 خریده بودم جالبه که افت کرده بوده و تا 330 افتاده بوده ولی من نگاهم نمیکردم و وقتی 3 ماه پیش 660 خریدم تا 570 ریخته بود و الان 700....خوب عمق مطلب گرفتید...
سکه سرمایه گذاری بوده که تمامی جوانب اقتصادی رشدش و تایید میکرده و گزینه خوبی بوده ولی هیچ خوب بدون نوسان وجود نداره و پیش خودم گفتم گزینه خوبی هست تو بورس که پتانسیل سکه داشته باشه و قیمت مناسب و بعد از ساعتی بررسی به غمارگ و غبشهر رسیدم.
تماس گرفتم با کهنه سوار که کمی از بازار عصبی و شاکی بود گفتم داداش قضیه سکه و سود اسنجور بوده بهترین روش اینه که ما تو 2 تا 3 سهم خوب فردا وارد بشیم و بی خیال بریم دنبال کار و مطالعه و این بهترین استراتژی میتونه باشه چون وقتی گزارش ها خوب نیست و بازار تو فاز نا معلومه این می تونه بهترین استراتژی باشه به دور از استرس و اعصاب خوردی.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبا این وضعیت فعلی احتمالا همه دور این یکیو قلم گرفتن یکیشم خودم :D
شاید بهترین زمان برای ازدواج زمان حال باشد ! چرا چون می تواند طرف مقابل برای زندگی مشرکت محرک زد که از زندگی مشترک چه چیزی می خواهد آیا با نبود امکانات باز هم حاضر به زندگی مشترک می باشدو دوست داشتن تا چه اندازه واقعی می باشد و یا در جواب بیان می کند که تا وقتی امکانات آماده نیست این ازدواج سر نمی گیرد زنی که فقط به خاطر امکانات و وسعت مالی بخواهد ازدواج کند و روزی خدا نکرده این شرایط از بین برود دیگر آن زن زن زندگی نیست زن را باید در این شرایط سخت ازمود اگر دوست داشتن واقعی باشد با این شرایط سخت زندگی می کند و همیشه پایدار می ماند ! با تشکر :Dكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postجامعه دهه 90 با دهه 60 زمین تا آسمون تفاوت داره. تازه قیمت همون کوپنی شده هم سر به فلک خواهد زد، باقی بماند. یادتون باشه سر دوزار یارانه هم تا تونستن گروه های هدف رو کم کردن. ضمنا اداره کردن به این شیوه عرضه هم می خواد که نخست وزیر زمان جنگ داشت و این آقایون ندارن.
زمان جنگ ما باید این کار را میکردیم و امروز هم شرایط کشورمان سخت است و ایرادی ندارد که یارانه را به صورت کالا و کوپن ارائه کنیم."
در ضمن با تجربه کارت سوخت فکر نمیکنم کار سختی باشه براشون. یادمه زمان جنگ تیرآهن هم سهمیه بندی شده بود. یکی ریش میذاشت، بهش میگفتن میخوای تیرآهن بگیری؟ =))
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postبارها در مورد گروه توسعه معادن روی در تامین خاک برای تولید هشدار دادم ، به نظرم همین موضوع حاشیه ساز شد .
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام
شاید بهترین زمان برای ازدواج زمان حال باشد ! چرا چون می تواند طرف مقابل برای زندگی مشرکت محرک زد که از زندگی مشترک چه چیزی می خواهد آیا با نبود امکانات باز هم حاضر به زندگی مشترک می باشدو دوست داشتن تا چه اندازه واقعی می باشد و یا در جواب بیان می کند که تا وقتی امکانات آماده نیست این ازدواج سر نمی گیرد زنی که فقط به خاطر امکانات و وسعت مالی بخواهد ازدواج کند و روزی خدا نکرده این شرایط از بین برود دیگر آن زن زن زندگی نیست زن را باید در این شرایط سخت ازمود اگر دوست داشتن واقعی باشد با این شرایط سخت زندگی می کند و همیشه پایدار می ماند ! با تشکر :D
نظر
-
شاید بهترین زمان برای ازدواج زمان حال باشد ! چرا چون می تواند طرف مقابل برای زندگی مشرکت محرک زد که از زندگی مشترک چه چیزی می خواهد آیا با نبود امکانات باز هم حاضر به زندگی مشترک می باشدو دوست داشتن تا چه اندازه واقعی می باشد و یا در جواب بیان می کند که تا وقتی امکانات آماده نیست این ازدواج سر نمی گیرد زنی که فقط به خاطر امکانات و وسعت مالی بخواهد ازدواج کند و روزی خدا نکرده این شرایط از بین برود دیگر آن زن زن زندگی نیست زن را باید در این شرایط سخت ازمود اگر دوست داشتن واقعی باشد با این شرایط سخت زندگی می کند و همیشه پایدار می ماند ! با تشکر :Dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
شاید بهترین زمان برای ازدواج زمان حال باشد ! چرا چون می تواند طرف مقابل برای زندگی مشرکت محرک زد که از زندگی مشترک چه چیزی می خواهد آیا با نبود امکانات باز هم حاضر به زندگی مشترک می باشدو دوست داشتن تا چه اندازه واقعی می باشد و یا در جواب بیان می کند که تا وقتی امکانات آماده نیست این ازدواج سر نمی گیرد زنی که فقط به خاطر امکانات و وسعت مالی بخواهد ازدواج کند و روزی خدا نکرده این شرایط از بین برود دیگر آن زن زن زندگی نیست زن را باید در این شرایط سخت ازمود اگر دوست داشتن واقعی باشد با این شرایط سخت زندگی می کند و همیشه پایدار می ماند ! با تشکر :Dبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postاین که ما داریم به سازمان و کار غلطش اعتراض میکنیم کاریه که جامعه ایران بهش نیاز داره این تحریم میتونه خروج از بازار باشه و نقد موندن میشه حتی شرکت هایی که بد دارن تا میکن و سهامدار اذیت میکنن و تولیداتشون و تحریم کرد مثلا اگه غبشهر بخواد حمایت معقول نکنه ما میتونیم روغن های برند و اون شرکت رو نخریم تا حساب کار دستشون بیاد دوستان این تاپیک به اندازه خودش در تغییر روند اشتباه ها موثره.........
غبشهر گزارش ها درست بوده ..منطقی بوده ..
بورس شما مشکل داره سهم چه کنه .بورس شما تحلیل حالیش نیست این سهم چه کنه؟؟
گزارش های 3-6-9 ماهه 91 عالی بودن با پوشش عالی ..برا 92 هم تابلو سهم میاد پایین اعلام می کنه چندوتق دیگه شرکت ها برا 92 گزارش میدن ..100 درصد مطمئن باشید همشون سود خیلی پایین اعلام می کنن ..این دلیل بد بودن نیست .محتاط گزارش میدن ...
همین بورس درپیت شما با تحلیل گرهاش سغرب رو در 260 صف فروش کرد ..فولاد رو در 240 ..شفارس رو در 260 ..قزوین رو در زیر 300 وکلی مثال دیگر ..
همین بورس درپیت خودرو خرید در بالای 400 ..صدرا خرید ددر بالای 400 وکلی سهام دیگر ...
غبشهر منطقی جلو رفته ..فقط بورس ایران باید در گینس ثبت جهانی بشه با این خرید فروشهاش..
نظر
-
در اصل توسط mehranmehr پست شده است View Postولی این احتمال هم هست که چون دولت میتونه با ارز مواد غذایی بخره، قیمت مواد غذایی رو افزایش نده و جیره بندیش (کوپنی) کنه. مثل زمان جنگ یا عراق زمان صدام.
احمدی درست گفته راه مقابله با تحریم اجرای هدفمندی هست ..مگر اینکه بخوان سازش کنن که اون بحثش جداست ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغبشهر گزارش ها درست بوده ..منطقی بوده ..
بورس شما مشکل داره سهم چه کنه .بورس شما تحلیل حالیش نیست این سهم چه کنه؟؟
گزارش های 3-6-9 ماهه 91 عالی بودن با پوشش عالی ..برا 92 هم تابلو سهم میاد پایین اعلام می کنه چندوتق دیگه شرکت ها برا 92 گزارش میدن ..100 درصد مطمئن باشید همشون سود خیلی پایین اعلام می کنن ..این دلیل بد بودن نیست .محتاط گزارش میدن ...
همین بورس درپیت شما با تحلیل گرهاش سغرب رو در 260 صف فروش کرد ..فولاد رو در 240 ..شفارس رو در 260 ..قزوین رو در زیر 300 وکلی مثال دیگر ..
همین بورس درپیت خودرو خرید در بالای 400 ..صدرا خرید ددر بالای 400 وکلی سهام دیگر ...
غبشهر منطقی جلو رفته ..فقط بورس ایران باید در گینس ثبت جهانی بشه با این خرید فروشهاش..
خوب به نظرم اون شفاف سازی خیلی بی ربط بود که کار رو خراب کرد اون شفاف سازی فقط نکات منفی داشت میتونست به حالات مثبت اشاره کنه و البته وقتی کسی با تعداد سهم زیاد قصد خروج داره باید بیاد اعلام کنه که شرکت مشکل نداره و من قصد خروج دارم تا شرکت مطبوع و سهامداراش بیان حمایت کنن و ما هیچ حمایت و سخن مثبتی از غبشهر ندیدیم.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط shah_pasand پست شده است View Postبا سلام خدمت پرریسک عزیز
با توجه به اینکه بنده سهم های فسرب 330 ، غمارگ 357 و شفن 1800 خریداری نمودم و سهم های بنده با توجه به جو بازار منفی می خورند ، با توجه به حدضررشان و یا سوددهیشان در کوتاه مدت آیا خروج از آن ها را در ضرر و خرید قندی ها را مناسب میدانید؟
با تشکر
شفن حد ضرر 1700 هست بارها گفته شده.وقتی گفته میشه حد ضرر شکست یعنی خروج ..حتی اگر برگشت بالا هم رفت مهم نیست ..شما بیاد به حد ضررت پایبند باشی..
فسرب هم که خیلی وقته حد ضر شکسته چرا ماندید بنده نمی دانم ..
غمارگ هم بالای 346 با دتیا امروز تثبیت بشه روند صعود اغاز میشه خیلی نزدیک هست ولی نشده بنیادی هم عالیه با این همه اگر نتونست بالا بیاد میتونی خارج بشی ولی بست وتعدیل داد وغیره دیگه دست بنده ینست ..
در مورد قنیدها نظرم رو گفتم ..تضمین نیست حتما بالا برن فقط گفته شده قمرو بالای 1530 قزوین بالای 870 وقشهد بالیا 1630 بود فکر کنم با حد ضرر میتونید بخرید بالا رفتن حالشو ببرید نرفتن هم حد ضرر دارید خروج کنید در صورت شکست ..قشیر هم 1100..
نظر
-
پرریسک عزیز اگر کوپن بدن کالاهای اساسی رو اون موقع باید به نظر شما تو خرید گروه غذایی وقندی تجدید نظر کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نظر
نظر