چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    در کل این جو بد و غیر منطقی هست و راهشتفکر بلند مدتی داشتنه و گرنه یه جا سود میکنه و یه جا ضرر آخرش هیچی.....
    خوب به نظرم اون شفاف سازی خیلی بی ربط بود که کار رو خراب کرد اون شفاف سازی فقط نکات منفی داشت میتونست به حالات مثبت اشاره کنه و البته وقتی کسی با تعداد سهم زیاد قصد خروج داره باید بیاد اعلام کنه که شرکت مشکل نداره و من قصد خروج دارم تا شرکت مطبوع و سهامداراش بیان حمایت کنن و ما هیچ حمایت و سخن مثبتی از غبشهر ندیدیم.....
    سهم بد کرد حد ضرر رو برا همین روزها گذاشتن ..

در اخر بده فرصت خرید میدن اونم در قیمت باور نکردنی..

سرکه تا حدود 1500 رفت من اصلا تو خواب هم نمی دیدیم حوالی 1100 بشه خرید ولی داد ...

سعی کنید به قضایا با یک دید دیگر ومثبت بنگرید ...

گفتم بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهم کرد ..حالا هر کی هر سهمی میخواد بخره برام مهم نیست ..همچنان صبر ..هنوز که هنوز هست هیچ سهمی در بازار به اندازه قزوین بازدهی نداد ..منتظر می ماینم..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
      پرریسک عزیز اگر کوپن بدن کالاهای اساسی رو اون موقع باید به نظر شما تو خرید گروه غذایی وقندی تجدید نظر کرد.
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
      چرا عزیز دل ..

دولت خودش از شرکتها میخره یارانه نقدی رو میده به شرکتها بعد به قیمت پایین به صورت کوپن توزیع می کنه ..اینطوری به دست مصرف کننده واقعی میرسه ..

ولی وقتی میاد یارنه میره تو حساب وقیمت ها ازد میشه چون نرخ ارز ثبات نداره باعث میشه یک عده سودجو احتکار کنن یا قاچاق میشه یا مردم از ترس قحطی هجوم میارن به خرید بیش از نیاز..

هیچ مشکلی پیش نمیاد ..نگران نباشید..

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سهم بد کرد حد ضرر رو برا همین روزها گذاشتن ..

در اخر بده فرصت خرید میدن اونم در قیمت باور نکردنی..

سرکه تا حدود 1500 رفت من اصلا تو خواب هم نمی دیدیم حوالی 1100 بشه خرید ولی داد ...

سعی کنید به قضایا با یک دید دیگر ومثبت بنگرید ...

گفتم بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهم کرد ..حالا هر کی هر سهمی میخواد بخره برام مهم نیست ..همچنان صبر ..هنوز که هنوز هست هیچ سهمی در بازار به اندازه قزوین بازدهی نداد ..منتظر می ماینم..
        بله جعفر جان اینها تماما فرصت خریده باید صبور بود و ایمان داشت من خودم معدود سهم هایی بوده که ذلیل شدن اما بسیار امیدوار بودم روشون و نتیجه داده و بارها بررسیشون کرده بودم بخاطر همین تو روند نزولی هم وارد شدم بعضا مثل شدوص و کپشیر و الانم غبشهر و غمارک.........ممنون اشاره زیبایی بود ایجاد فرصت با اشتباهات احساسی سرمایه گذاران بورس...
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• جعفری
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 193

افزودن چگونه

سلام
          جناب پرریسک

چند سوال دارم
          1. تا چند سال یک شرکت زیانده میتواند کار خود را ادامه دهد؟
          2. چگونه شرکتهای زیانده هزینه کارکنان وسایر هزینه ها را تامین میکنند؟
          3. یک شرکت که چند ین سال متوالی زیانده است چرا باید به فعالیت خود ادامه دهد؟مثل گاز لوله لکما وسدید و........

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            جناب اکبری من مطمئنم که ازدواج نفرمودید!! بعد از ازدواج متوجه میشید که ....!
            با سلام اتفاقا من دارم در این شرایط ازدواج می کنم و در جند ماه آینده این ازدواج سر می گیرد و یک زندگی ساده بدون هیچ چشم داشت را شروع می کنیم و برای شما هم ارزی موفقیت دارم با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Jamshidyar
              كاربر فعال
              • Oct 2011
              • 556

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
              با سلام اتفاقا من دارم در این شرایط ازدواج می کنم و در جند ماه آینده این ازدواج سر می گیرد و یک زندگی ساده بدون هیچ چشم داشت را شروع می کنیم و برای شما هم ارزی موفقیت دارم با تشکر
              مبارک باشه. خوش بخت بشی انشاالله
              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ppp
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 40

منم بهتون تبریک میگم .غم اخرتون باشه:D

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

جعفر من به این نتیجه رسیدم که بین جملات فاصله بزاریم میره برای تایید مدیر اگه درست باشه تو فاصله زیاد میزاری باید همش بره واسه تایید اینطوره؟؟؟؟

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                    جناب اکبری من مطمئنم که ازدواج نفرمودید!! بعد از ازدواج متوجه میشید که ....!
                    در ازدواج هم مثل خرید سهام انتخاب مهمترین چیز هست و به نظرم اکبری راست میگه عشق میتونه از جنبه های اقتصادی مهمتر باشه ولی این یه چیز شخصی است و ما نباید تعمیم به عموم بدیم به هر حال من خودم فکر ازدواج این جوان ها میفتم بسیار ناراحت کننده است و واقعا سخت امیدوارم دست اندرکاران مثل هتل ها و رستوران ها و فیلم بردارها و..........انصاف بخرج بدن و آتیش بیار معرکه نشن و به درد این زوج ها دامن نزن........

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

در اصل توسط blue2mans پست شده است View Post
                      غبشهر
                      بند 4 گزارش
                      شرکت در نظر دارد افزايش سرمايه اي به ميزان 75 % در اينده نزديک از محل سود انباشته انجام دهد.
                      عالیه، پس طبق روال این دو سه روز فردا صف فروش میلیونی با تغییر %3.99- میده!

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post

نوشته اصلی توسط msa407 نمایش ارسال ها
                        ولی واقعا ما ملت .......نجیبی هستیم تحملمون خییییییییییلی زیاده یه داستان وحکایتی هست ...
                        در مورد حاکم ظالمی که هر روز ظلم و بیشتر میکنه بعد با وزیرش صحبت میکنه که ما هر چه ظلم کنیم هر چه مالیات اضافه میکنیم کسی صدایش در نمی اید وزیر هم پیشنهادی میدهد، مرد قوی هیکلی رو انتخاب میکنند و در دروازه شهر می گذارند که به هر که میخوهد وارد شود .... کند تا ببینند این مردم باز هم تحمل میکنند. چند مدت بدین منوال میگذرد و دم دروازه شهر صفهای طولانی شکل میگیرد. روزی سربازها پیش حاکم میروند و میگویند که یک معترض پیدا شده حاکم خیلی خوشحال میشه معترض رو میآورند پیش حاکم. حاکم سوال میکنه که مشکل شما چیست
                        مرد معترض میگه جانم به فدای حاکم شما در دروازه یک نفر را گمارده اید که به مردم... کند ولی عده مردمی که میخواهند وارد شهر شوند زیاد است و نوبت به همه نمیرسد اگر امکان دارد تعداد افراد بیشتری جهت ... کردن به مردم در دروازه بگمارید ...
                        و همانا حاکم در دم جان میسپارد
                        از دوستان عذر میخوام قصد جسارت نبود حکایتی بود تعریف کردم
                        ارادت مند همه ی دوستان هستم

داستانش مال جای دوری نیست.مال ولایت خودمونه تو زمان قاجار

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

ببینیم می تونه از این مقاومت سر سخته 150 تومن پیروز بیاد بیرون یا نه!(کهرام)

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمد یزدی
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 948

بازی از ورود چند نماد به بازار شروع شد .... صعود ... بازم صعود ...... و .....صعود گزارشها هم همه و همه این روند صعودی رو تقویت میکردند

تعدیل سود اوری.... تعدیل و تعدیل ............. موضوعی که روز به روز به سرمایه گذارا بورس اضافه میکرد و هر روز افراد رو به خرید تشویق میکرد .....

تا اینجا رو خیلی خوشمون اومد.....

همون کسایی که بازار رو تشویق به خرید کردند ،تشخیص دادند که فعلا باید استراحت کرد به هر طریقی که شده ....همون نمادهایی که روح امید رو به

بازار دمیده بود همون نماد ها رو بستند این شد به دید بعضی از دوستان یه ضربه .... بعد گزارش ها هم اومدند به کمک. گزارش هایی که خیلی خواسته

باشیم خوب تعبیرش کنیم محافظه کارانه بودن ولی شدند ضربه دوم

این تا اینجا..... به نظرتون ایا تفاوتی بین صعود اول و استوب الان وجود داره ؟؟؟ به نظرم تفاوتی بینشون نیست پس جای هیچ نگرانی نیست

همانطور که از صعود در مرحله اول خوشحال شدیم، از این استراحت هم که جز روند هستش باید خوشحال بود که به دید خیلی از دوستان برا بازار لازم

بودش استراحتی که زمینه برا صعود بعدی خواهد بود....منتها در این استراحت حد ضرر رو هم در نظر داشته باشیم زیاد بد نخواهد بود

البته ایا ادامه صعود با همون نمادها قبلی خواهد بو د و یا با نمادها که هنوز رشدی نداشتند این یه بحثی هست که هر کسی خودش باید به نتیجه برسه

منتها در هر نمادی باشه دوباره به همه فرصت خرید خواهد داد همانطور که در مرحله اول این فرصت رو به خیلی ها داد پس مهم اینه که زمان صعود رو

تشخیص بدیم تا در ابتدای راه وارد بشیم .

خلاصه : زیاد خودمون رو درگیر نکنیم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده فعلا میخوان به بازار(سهامها بزرگ) استراحت بدند خوب ما هم استراحت می کنیم .

حد ضرر فکر کنم الان به کار میاد که بعضی هامون دوست نداریم فعالش کنیم که میشه یه اشتباه ،چون شاید اصلاح حداقل

یه 10 درصدی دیگه هم ادامه داشته باشه شایدم بیشتر، در بعضی نمادها و نه همه .دلیلش هم این که تا گزارش بعدی

مدتی فاصله هستش و این جو منفی رو تقویت میکنه

در نهایت

توکل بر خدا

یا علی
                            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• Shivana44
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 142

من شنیدم وگردش هم سهم خوبی واسه نوسانگیریه چون حق تقدمش همین روزها باز میشه و میخوان ۵۰ تومان قیمت بخوره پس تا ۱۵۰ می برنش امروز هم خوب معامله شو و نیفتاد
                              من امروز خریدم

نظر

• Shivana44
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 142

جناب پر ریسک با سلام
                                لطفا حد ضرر کنور را بفرمایید
                                ایا نظر خاصی دارین برای فردا خرید؟!

نظر

در حال کار...
                                X