چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • امیر2309
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۲۱۲۷

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است مشاهده پست
    با سلام

من موجه نشدم چه لزومی داشت اول ۹۲ رو اعلام کنه بعد بیاد ۹۱ رو بگه انها که پدر سهم رو دراوردند و ملت رو به خاک سیاه نشوندند خود من ۴۰% با ضرر غبشهر رو دادم رفت حالا بیاد قیمتی
    که شما میگید رو هم اعلام کنه چه فایده ای داره؟
    دكتر جان مي دوني چيه وقتي ريس يه سازمان فاسد باشه زيردست ها هم فاسد مي شن حقوقي هم فاسد مي شن مدير هاي شركت ها فاسد مي شن مدير مالي و كارمند دروغگو مي شن و....
    اونوقت مي شه همين وضع يكي گفت بورس قمارخونه است يكي گفت شرعي نيست
    ما هم گفتيم مثلا خريد وفروش دلار چون با رزق مردم سر كار داره يا احتكار=== خوب چيكاريه مي آيم بجاي جنس مي ريم سهام شركتشو مي خريم هم كمك به بهبود وضع مي كنيم هم خيال خودمون هم از لحاظ شرعي راحتره غافل از اينكه بزرگترين گناه داريم مي كنيم ظلم و قبول كرديم گذاشتيم هر كاري مي خواستن سرمون بيارن حتي يه كانون سهامداران حقيقي درست وجود نداره كه خريد سهم و تحريم كنه من و شما نخريم التماس مي كنن پول بياد تو بورس
    بدبختي به اينجا ختم نمي شه تازه كلي آدم و به توصيه ما وارد بورس شدن گرفتار و معتاد
    خداوند من يكي رو ببخشه بخاطر خيانتي كه در حق خيلي ها كردم و وارد بورس شدن بجاي خريد دلار و ملك و احتكار و.....
    www.mahak-charity.org

نظر

• هادی پورحامدی
      عضو عادی
      • آذر ۱۳۹۱
      • ۲۰۲

فاراک ۴۸ درصد تعدیل مثبت داده به احتمال زیاد بازم تعدیل میده خلاصه بنیادیش خیلی خوب به نظر می رسه
      ولی امروز با ۲ درصد باز شد :O
      کسی از بچه در مورد فاراک مطالعه داره؟؟

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۱
        • ۲۸۸۰

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است مشاهده پست
        با سلام

من موجه نشدم چه لزومی داشت اول ۹۲ رو اعلام کنه بعد بیاد ۹۱ رو بگه انها که پدر سهم رو دراوردند و ملت رو به خاک سیاه نشوندند خود من ۴۰% با ضرر غبشهر رو دادم رفت حالا بیاد قیمتی
        که شما میگید رو هم اعلام کنه چه فایده ای داره؟

سلام بر دکتر عزیز
        شرکت های بورسی موظفند قبل از پایان سال مالی پیش بینی سود سال بعد را اعلام نمایند .
        لذا سود ۹۲ که قبلا" اعلام شده پیش بینی سود ۹۲ است
        ولی سود ۹۱ که تا روزهای آینده به روی کدال خواهد رفت مربوط به سود واقعی و تحقق یافته ۹۱ است واین دو باهم فرق می کنند

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
          ورود اولین پله غمارک و غبشهر
          گزارشات ۱۲ ماهه در راهه:

غمارک ۱۲ ماهه ۹۱بالای ۱۵۰ تومان

غبشهر ۱۲ ماهه ۹۱ بالای ۳۵۰ تومان
          گفتم که غمارگ اگر در سال ۹۲ به اندازه قیمت امروزش سود ساخت تعجب نکنید ..غبشهر هم نصف قیمت امروزش سود ساخت تعجب نکنید ..فک بازار باید در برابر رشد این دو سهم بیاد پایین ..همچنان صبر می کنیم ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

بله دوست عزیز
            نمی خواهم دوباره حرف های گذشته را باز کنم
            ولی خلاصه مطالب من این بود :
            ۱- من سهم را گران نخواهم خرید غبشهر ۱۶۰۰- ۱۵۰۰- ۱۴۰۰ - ۱۳۰۰ و... برای من گران بود خوب مدت زیادی صبر کردم توی سهم دیگه سود کردم و امروز در قیمت ۹۷۵ وارد شد.
            ۲- بهترین زمان ورود به سهم : بهترین زمان ورود به سهم زمانی است که خواب سرمایه نداشته باشیم
            ۳- بهترین قیمت ورود به سهم :
            ۴- بهترین زمان خروج
            انشاال... همه با یک سود خوب از سهم خارج خواهیم شد
            سهم در ان قیمت ها گران نبود ولی خوب بورس ایران هست ..کاریش نمیشه کرد ..

خیلی ها پاراسن خریدن ۶۵۰ تا ۵۲۰ هم افت کرد ایا گران خریدن؟؟؟؟خیر ...بعدش تا ۱۴۰۰ هم رفت ..

ولی خوب در بورس ایران قیمت هایی سهام رو به شما میفرون که در گینس هم نمی تونی پیدا کنی ودر قیمتهایی سهام رو از شما میخرن که در خواب هم نمی تونی ببین مثل خرید صدرای ورشکسته در ۴۰۰ تومن ..یا خودرویی های ورشکسته بالای ۳۰۰ تومان..

نظر

• ماهان
              عضو جدید
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۹

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است مشاهده پست
              دوستان اینجا کسی وکیل نیست راهنمایی کنه چه طور میشه از اعضای سازمان بورس به خاطر مسائل اخیر شکایت کرد؟ از طریق چه مرجع قضایی میشه این کار رو کرد؟ دوستان به عنوان مستنداات چه طور میتونیم شروع کنیم؟

نظر

• كهكشان
                عضو عادی
                • آذر ۱۳۹۱
                • ۱۱۱

ورود اولین پله غمارک و غبشهر
                گزارشات ۱۲ ماهه در راهه:

غمارک ۱۲ ماهه ۹۱بالای ۱۵۰ تومان

غبشهر ۱۲ ماهه ۹۱ بالای ۳۵۰ تومان
                منبع؟؟؟؟؟

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۱
                  • ۲۸۸۰

در اصل توسط كهكشان پست شده است مشاهده پست
                  منبع؟؟؟؟؟
                  از خود شرکت گرفتم
                  انشال... که درست باشد رقم دقیق ترش یک کم بیش تر از اینا بود دیگه راست و دروغش به عهده راوی

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۸۸
                    • ۵۵۵

جعفرخان نظرتون در مورد میدکو چیه؟؟ باتشکر...

نظر

• ناظم
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۰
                      • ۵۰۸

پر ریسک عزیز وگرامی با توجه به بالا رفتن قیمت زمین وملک نظر تان راجع به خرید سهام ساختمانی چیست واگر نظرتان مثبت است کدام سهام ساختمانی برای خرید بهتر است

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پست
                        پر ریسک عزیز وگرامی با توجه به بالا رفتن قیمت زمین وملک نظر تان راجع به خرید سهام ساختمانی چیست واگر نظرتان مثبت است کدام سهام ساختمانی برای خرید بهتر است
                        خرید اصل جنس بهتر هست ..گروه ساختمان اکثرا قرارد کار دارن وبا این تورم فکر کنم اکثرا به مشکل بخورن ..

اصل جنس یعنی خود ملک بهتره اگر هم توان خرید وجود نداره مشارکتی اونم وحود نداره منتظر روند صعود باشید ..فعلا روند این گروه صعودی نشده .تسه ها برا خرید خوب بودن وفکر کنم حالا حالا پرواز کنن ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط parvaz پست شده است مشاهده پست
                          جعفرخان نظرتون در مورد میدکو چیه؟؟ باتشکر...
                          کوتاه مدت حرفی برا گفتن نداره ..این سهام سهام بلند مدتی هست ..

با این تورم زیمباوه ای دید بلند مدت یعنی بدبخت شدن ..

انگاری سرکه ۱۴۵۰ رو هم دیده متاسفانه..

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۱
                            • ۲۸۸۰

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                            سهم در ان قیمت ها گران نبود ولی خوب بورس ایران هست ..کاریش نمیشه کرد ..

خیلی ها پاراسن خریدن ۶۵۰ تا ۵۲۰ هم افت کرد ایا گران خریدن؟؟؟؟خیر ...بعدش تا ۱۴۰۰ هم رفت ..

ولی خوب در بورس ایران قیمت هایی سهام رو به شما میفرون که در گینس هم نمی تونی پیدا کنی ودر قیمتهایی سهام رو از شما میخرن که در خواب هم نمی تونی ببین مثل خرید صدرای ورشکسته در ۴۰۰ تومن ..یا خودرویی های ورشکسته بالای ۳۰۰ تومان..

جناب پر رسیک عزیز ببینید حرف من و شما یکی است
                            اینجا بورس ایران هستش و همه اتفاقات می افته
                            چند وقت پیش قلرست در ۱۴۰۰ تومان صف فروش بود همین سهم به فاصله یکی دوماه شد ۴۴۰۰ تومان به برادرم گفتم بفروش
                            پس ما در بورس ایران سرمایه گذاری کردیم از نظر من و شما شاید غبشهر ۳۰۰۰ تومان ارزش داشته باشه ولی بورس ایران است و من منتظر قیمت زیر ۱۰۰۰ تومان بودم
                            شاید آن موقع اگر من می گفتم p/e غبشهر به زیر ۳ می رسد همه به من می خندیدند
                            سهم مفت همیشه در بازار است از اینکه یک سهم باارزش از دستم در بره ناراحت نمی شم بورس ایرانه و همیشه موقعیت فراهم

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۸
                              • ۵۵۵

با این اوصاف الان رسیدم به حرف شما که کم ریسک ترین سهام . سهام غذایی بازار هم روشون حساسیت نداره . مثالش غچین که واقعا روسفیدمون کرد

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

جناب پر رسیک عزیز ببینید حرف من و شما یکی است
                                اینجا بورس ایران هستش و همه اتفاقات می افته
                                چند وقت پیش قلرست در ۱۴۰۰ تومان صف فروش بود همین سهم به فاصله یکی دوماه شد ۴۴۰۰ تومان به برادرم گفتم بفروش
                                پس ما در بورس ایران سرمایه گذاری کردیم از نظر من و شما شاید غبشهر ۳۰۰۰ تومان ارزش داشته باشه ولی بورس ایران است و من منتظر قیمت زیر ۱۰۰۰ تومان بودم
                                شاید آن موقع اگر من می گفتم p/e غبشهر به زیر ۳ می رسد همه به من می خندیدند
                                سهم مفت همیشه در بازار است از اینکه یک سهم باارزش از دستم در بره ناراحت نمی شم بورس ایرانه و همیشه موقعیت فراهم
                                بله چون در بورس ایران هستیم بر بهترین سهامش طلا هم باشه حد ضرر گفته میشه..

همان زمان غبشهر ۱۴۸۰ بود وغمارگ ۳۹۸ ..هر کی دیثد کوتاه مدت داشت باید خروج میکرد ...البته چون بورس ایران هست همان زمان این سهام میتونستن دوبرابر قیمت فعلی هم رشد کنن که سازمان خیلی بازی کرد با اینها و...حالا کاری نداریم ..

ولی در بورس ایران رعایت حد ضرر ازنون شب واجب تر هست ولی خوب این دلیل نمیشه این سهام از لیست ما خارج بشن بلکه به عکس میان در صدر صدر صدر لیست خرید..

نظر

در حال کار...