چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mp3
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 43

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
    فکر کنم معنیش میشه سود تقسیمی هر سهم بین سهامدارها
    اشتباه بود؟؟؟:-SS
    حداقل ده درصد تقسیم سود در مجمع=دی پی اس

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اين بازار دستوري تماما منفي، كنور نازنين هم منفي شد. تا هر نوسانگير و كوتاه مدتي خارج شود. انتظار منفي سهم رو داشتم، تا با نشاط بيشتري به رشد خود به قيمتهاي بالاي 5000 تومان ادامه دهد. سهم كاملا خشك شده است. قيمت دلار و افزايش دوباره سنگ آهن بار ديگر افزايش يافته است. حجم معاملات كنور در اين قيمتها مانند سهم شپديس 3900 توماني با ارزش 2 ميليارد دلاري شده است!! دوستان كنور سهمي خواهد شد، كه روي 6000 تومان صف خريد داشته باشد.
      البته همه نظرات شخصي است و حس تجربي خودم از چندين سال حضور در بازار سرمايه است. از نظر بنيادي هم اين حس قابل تاييد است.
      كنور سهمي بود در اين بازار قرمز جرات كرد و آخر وقت رنگ سبز به خود گرفت. پس اگر بازار روند صعودي بگيرد، آنوقت چه خواهد شد.
      توسعه ملي و ومعادن هم افزودند تا آلارم ارزشمندي سهم رو به بازار بدهند. كاري كه ومعادن روي 2200 تومان زياد انجام داد. اما بازار روي 3800 تومان برايش صف بستند. حال روي 3400 آلارم خريد داده، ببينيم روي چند بازار روي 5+% صف خريد خواهد نشست، شايد مثلا روي 4670 تومان!!!!

موفق و پرسود باشيد
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• mp3
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 43

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
        سلام
        ئی پی سی هست که احتمالا دوستمون اشتباه تایپ کرده و توضیح ش بشرح ذیل است:

EPS = Earn Per Share

یعنی سود هر سهم
        با سود تقسیمی فرق میکنه. سود هر سهم یعنی سودی که از عملکرد شرکت به هر سهم میرسه ولی ممکنه شرکت 50% و یا مقدار دیگه ای به هر سهم پرداخت کنه.
        شما چرا ؟d.p.sهم داریم

نظر

• mp3
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 43

جناب آقای پرریسک.اگر امکان داره در مورد صعود یا ریزش شاخص طلا هم بفرمایید
          اینیکه به ذهن من میرسه اینه که اگه نتونه بالای 1645 دوام بیاره ریزش میکنه .نظر جنابعالی چیه؟
          ممنونم

نظر

• bours
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 259

در اصل توسط mp3 پست شده است View Post
            کسی بیاید و دنیایمان بهشت شود .......
            آمــــــــــــــــــــــــــــــین

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

به زودی بازده قندیها موجب حیرت همه خواهد شد .

از فردا قچار که هر روز مثبت خواهد خورد و همینطور دیگر قندیها حمایت خواهند شد

قزوین هم هر چی بدن مطمئن باشید حقیقی های جدید خریدار خواهند بود
              با سلام خدمت بابک خان
              من خودم به شخصه تا به امروز از نظرات جنابعالی بهره خیلی زیادی برده ام
              به عنوان مثال چند وقت پیش هشدار شما در مورد اینکه پکویر صف فروشه و هر کی نقده زود استفاده کنه
              انصافا سبب شد که سود فوق العاده ای بردارم و ممنونم از نظرات خوب شما ولی بحثی که در مورد قزوین
              برای شخص من سوال هست ، نحوه بازگشایی اونه که با دامنه نوسان نامحدود باز شد که واقعا باعث شبهه
              میشه ، مخصوصا با این عملکرد اخیر سازمان که همه بازار را به زیر کشید و اون مصاحبه های سابق جناب
              مالمیر در دفاع از قندیها.....وگرنه به لحاظ بازدهی تقریبا از قبل مشخص بود که دو ماه آخر سال زمان بازدهی
              قندیها خواهد بود.
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• MOSTAFA
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 989

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                با سلام

شما که داری قزوین رو با قشرین در پیت مقایسه میکنی دیگه اصلا" هیچگونه بحثی نمیشه باهاتون کرد!!!

ضمنا" خود جناب آقای پر ریسک هم که همه قبولش دارن در چند پست قبل تایید کردن که این قیمت اگه افزایش نرخ بیاد چیزی نیست !!

از همون اول هم باشما بحثی نداشتم
                من فقط تذکر دارم نسبت به حباب قزوین و بی عدالتی مسیولین بورس

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2122

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                  به این بند پتروشیمی شیراز توجه کنید
                  شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي سه ماهه پاياني سال مالي 1391 از نرخ هر دلار 500ر32 ريال استفاده نموده است

فاسمین 2100 !!!!
                  هر کسی ساز خودشو میزنه و نظارت صفر
                  سلام بهمین خاطراست که هرکسی هروقت خواست گزارش میدهد وهرجور .. پیداکن دلارفروش را ؟؟؟؟؟

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2122

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                    كلاه برداري توروز روشن ميان قيمت خودرو باارز مبادله اي حساب ميكنند پرايد در پيت ميشه معادل قيمت خودروهاي خارجي آنوقت رئيس ايساكو ميكه توليد قظعات كليه ماشين هاي ايران خودرو توسط قطعات سازها 85درصده تا دوسال ديگه مي شه 100 درصد:D آنوقت قيمت ارز اينجا چيكاره است :D
                    سلام عجب گلی زدی ؟ افساید که نبود هیچ . گل سال بود .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

...امیدوارم فردا بتونم بازم مقداری غبشهر قبل از صف خرید شدن بخرم...
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• BETA
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 447

سید جان مگه غبشهر نمیخاد ۷۵ درصد افزایش سرمایه از سودانباشته بده؟
                        در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        بنده که چیزی نگفتم ..

قمرو قشهد قزوین در چند روز قبل بارها بارها با حد ضرر برا خرید دوستان گفته شده ..

در مورد غبشهر هم وغمارگ هم گفتم دوستان کم صبر منتظر باشن روند صعود اغاز شد بخرن ولی دوستان میان مدت وبنیادی کار می تونن خرید کنن ..سهم نصف قیمتش سود داره میریم مجمع ود میگیریم..

خیلی ها این دوتا رو فروختن سهام دیگر خریدن فعلا که اوضاع سهام دیگر بدتر هست ..فولاد 500 بود غمارگ 310 ..الان غمارگ رو 325 شنارو فولاد رو 445 صف فروش..بقیه بازار همین طور ..بازار رشد کرده ادم عاقل سهام رشد نکرده با رشد کرده رو تعویض نمی کنه ..
                        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          به نظرم گزارش شیراز جالب نبود فک کنم واسه فردا تعدیل قیمتی نخوره
                          گزارش خوبی بود ..

خریدها قبل بسته شدن خریدهای خاصی بود تماما هم گروهی وهماهنگ شده بود اونم هر روز اونم در اون قیمتها ..فکر نکنم برا این خریده باشن که ضرر کنن ولی خوب باید صبر کرد دید بازم صف های خرید بالای 100 میل اغاز میشه ..

کرمانشاه شیراز شبریز به نظرم کف قیمتی بیاد رو 1000 هر سه..

- - - Updated - - -

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                          سید جان مگه غبشهر نمیخاد ۷۵ درصد افزایش سرمایه از سودانباشته بده؟
                          بله ..از سالهای قبل هم انابشته داره ..در ضمن از سود 330 امسال بالای 150 رو تقسیم می کنه بقیه میره برا افزایش سرمایه..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            از همون اول هم باشما بحثی نداشتم
                            من فقط تذکر دارم نسبت به حباب قزوین و بی عدالتی مسیولین بورس
                            در مورد بی عدالتی ..موافقم ..

قزوین هیچ تعدیل ندده بود وباید با محدودیت نوسان باز میشد نه با دامنه نوسان اونم 50 درصدی ..خوب بورس ایران ومسئولان هم که دیگه همه برا شناخته شده هستن هر کاری دلشون بخواد می کنن..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                              با سلام

پرریسک خان

راجع به کرماشا - شیراز و شبریز و قیمت های جذاب برای خرید و یا فروششان لطف می کنید (تارگت های جدیدشان با توجه به سود اعلامی جدید)

قزوین و قصفها هم ممنون می شوم.
                              با سلام..
                              کرمانشاه شیراز شبریز هر سه کفشون رو 1000 می بینم زیر این قیمت فرصت خرید با توجه به دلبر 3600 تومنی..زمانی که اینها بستن دلبر زیر 3300 بود ...گفتم دلبر جبران تمام هزینه ها ر می کنه ..

در مورد اصفهان نظری ندارم درلیست خرید هم نیست ..از گروه قند قشهد قمرو قزوین بود ..قزوین باید دید می تونه سقف قبلی رو بشکنه ..باید دید چه میشه ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                                اين تيكه رو خداكنه جناب پرريسك نبينه :D
                                چه شود پارسان بااين تعديل زير مجموعه ها :D
                                هیچی نمیشه ..

حالا شما به جا پارسان خود این سهام رو داشتی چه حالی داشتی..

اره قربونش بحث سر اینه سهام بهتر موجوده ..اونها هم هدف بالاتر دارن هم بازدهی بیشتر ..

نظر

در حال کار...
                                X