کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایران بانک خود را در بلاروس فروخت
ایران تمامی سهام یک بانک متعلق به خود را در بلاروس، به قیمت 5.1 میلیون یورو به فروش رساند.
به گزارش فارس ایران 100 درصد سهام بانک متعلق به خود را در شهر مینسک بلاروس، علیرغم تحریمهای آمریکا، طی 4 معامله به فروش رساند.
بر اساس این گزارش، این بانک با نام «اُنربانک» امروز، 22 ژانویه، در بورس بلاروس به فروش رسید.
15 میلیون سهم اُنربانک به قیمت 5.1 میلیون یورو فروخته شد. سهام این بانک 25.9 درصد بیش از ارزش اسمی آن فروخته شده است.
به نوشته پایگاه خبری بیزینس نیوز ، خریدار این بانک، یک سازمان غیربانکی است که از طریق مشارکت دادن سرمایههای سرمایهگذاران اروپایی، اقدام به این خرید کردهاست.
اُنربانک، در اکتبر سال 2009، از طریق سرمایهگذاری خارجی 100 درصدی، تاسیس شد.
سهامداران این بانک، 3 بانک ایرانی رفاه کارگران، صادرات و توسعه صادرات بودند. در آگوست 2010، وزارت دارایی آمریکا این بانک را به علت وابستگی به نظام بانکی ایران، تحت تحریمهای یکجانبه قرار داد.
- - - Updated - - -
بیانیه «بان کی مون» درباره برنامه هستهای ایران
دبیرکل سازمان ملل علیرغم نبود هیچگونه شواهد درباره تسلیحاتی بودن برنامه هستهای ایران، در بیانیهای در خصوص برنامه هستهای تهران و پیونگیانگ ابراز نگرانی کرد.
بان کی مون بیانیهای را در کنفرانس خلع سلاح در موسسه پولی مطالعات بینالمللی در کالیفرنیا قرائت و در آن اعلام کرد که اهداف هستهای ایران و کره شمالی نگرانیهای جدی برای سازمان ملل به وجود آورده است.
وی در این بیانیه اعلام کرد که گرچه پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای، کارآمدی خود را نشان داده است اما حس وی درباره کل برنامه خلع سلاح ایران و کره شمالی کاملاً آشفته است.
علیرغم آنکه ایران بارها اعلام کرده برنامه هستهای کاملاً صلحآمیز دارد و به دنبال تسلیحات نیست، دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: من عمیقاً درباره برنامه هستهای ایران نگران هستم. دبیرکل سازمان ملل همچنین افزود تصمیم کره شمالی در ماه دسامبر برای استقرار موشکهای دوربرد نگرانیهای سازمان ملل درباره اهداف پیونگیانگ را برانگیخته است.
وی افزود: کشورهای شمال شرقی آسیا در گذار هستند، که این امر میتواند باب جدید فرصتها را برای جمهوری دموکراتیک خلق کره فراهم آورد. من رهبری جدید پیونگیانگ را ترغیب میکنم تا با کشورهای همسایه اعتمادسازی کند و به نگرانیهای جامعه بینالملل توجه کند.
سلام بر همه دوستان
خبرهاي خوش و روزهاي سبز دوباره به بازار بر خواهد گشت. بگير و ببندهاي سازمان براي توقف بازار بيش از چند روز دوام نخواهد آورد. مطمينم همه متخلفين بخصوص اون عده اي كه به كارگزارها زنگ مي زدند، و مانع از خريد از صفهاي فروش مي شدند، محاكمه خواهند شد. خبرگزاري فارس نامه سهامداران حقيقي به نماينده مجلس را منتشر كرده است. امروز هم كه بازار اساسي جمع و هركه مي خواست بفروشد، فروخت. ديگر اينقدر تحليل گر و بازاري هاي بورس ما از تحليلگرهاي بورس زيمباوه كه پايين تر نيستند، كه با تورم موجود در جامعه بورس ايران نزولي باشد، بازار قبل از 22 بهمن روند مثبت را با شدت بيشتري شروع خواهد كرد. رشد دلار متوقف شده و بورس رشد مضاعفي خواهد داشت. اين بار شاخص را بالاي 50 هزار ببينيم.
گزارش هاي شفاف 12 ماهه و سودهاي سال 92 تداوم رشد بازار را تا ارديبهشت 92 خواهد داشت انشاااله.
سهمهاي معدني و سنگ آهني اولويت خريد هستند.
موفق و پرسود باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
به این بند پتروشیمی شیراز توجه کنید
شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي سه ماهه پاياني سال مالي 1391 از نرخ هر دلار 500ر32 ريال استفاده نموده است
فاسمین 2100 !!!!
هر کسی ساز خودشو میزنه و نظارت صفر
در سایت بورکس حمید اعرابی داره مدارک برای ارائه نماینده مجلس جور میکنه. هر حمایت دیگه ای هم باشه با وجود این که دارم 30% سرمایه رو خارج می کنم انجام میدم.
خوب خیانتکاران بورس مثل .... ترسیدن گزارشات یکی یکی داره میاد رو کدال.
تا الان که گزارشهای کرماشا و شبریز اومده و فردا باز میشن.
ولی به نظر من نباید بیخیال این خیانتکاران شد .چه تضمینی وجود داره که این اوضاع و شرایط تکرار نشه؟ .
اگر عدالتی باشه این خیانتکاران باید جواب پس بدن
هنوز یادمون نرفته این موش مرده ها با غبشهر و غمارگ چیکار کردن. اوج کثافت کاری، باند بازی و خیانت به سرمایه های مردم رو در این چند ماه شاهد بودیم. اینها رو تا برکناری و مجازات به خاطر صدمه زدن به دارایی مردم نباید رها کرد
هنوز یادمون نرفته این موش مرده ها با غبشهر و غمارگ چیکار کردن. اوج کثافت کاری، باند بازی و خیانت به سرمایه های مردم رو در این چند ماه شاهد بودیم. اینها رو تا برکناری و مجازات به خاطر صدمه زدن به دارایی مردم نباید رها کرد
باید مجازات بشن ولی چون ما انسانهای مترقی هستیم کمی عشق
به مجازاتشون اضافه میکنیم تا زیاد دردناک نباشه
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
پی بر ای اصلاً معیار خوبی برای معامله نیست چطور سایپا با پی ای 2 به راحتی تبدیل شد به سایپا با پی ای 15-
قزوین هم با سود 320 تومان پی ای به قول شما 23 اش به راحتی تبدیل به 3.8 میشه و حالا 50 درصد مثبت باز شد تا شش ماه دیگه یک 100 درصد هم بزار روش پی بر ایش میشه 8
اگه بخاییم یه دفه و یکجا همه ی سود یک ساله رو حساب کنیم و پ.ای بدیم
پس پارسان با 7 و سود حداقل 300 باید 2100 باشه الان
فولاد سود 100 پ.ای 7 700 و خیلیای دیگه
که اصلا منطقی نیست.سهمهای معلوم الحال زیانده مثل خودرو بحثشون جداست
قزوین رو همه میدونن چپوندن اینکه واضحه مثل قشرین 1100 که بعدش دیدیم چی شد نصف شد !!
چن نفرو دیدم که از این قزوین حمایت میکنن با قیمت امروزش و جالبه که اونا کسایی بودن که برا صدرا قیمتهای انچنانی میدادن و الانم صدراشون 100 تومن به زور میخرن !!!!!
تازه از ازمایشگاه بر می گردم! خسته و کوفته! امروز وقت نداشتم بازارو خوب ببینم(اگر چه وبصادرو رد کردم کنور خریدم). ولیییییییی الان که دقت می کنم یه نکته ریزی رو می بینم. دیدم حجم معاملات کهرام به شدت نسبت به حجم مبناش رفته بالا! براتون نسبت ها رو در اوردم! قضاوت با خودتون
کساوه نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.3 کهرام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 3.5
کچینی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.5
کسعدی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.2
کترام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.2
کلوند نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.7
اگه بخاییم یه دفه و یکجا همه ی سود یک ساله رو حساب کنیم و پ.ای بدیم
پس پارسان با 7 و سود حداقل 300 باید 2100 باشه الان
فولاد سود 100 پ.ای 7 700 و خیلیای دیگه
که اصلا منطقی نیست.سهمهای معلوم الحال زیانده مثل خودرو بحثشون جداست
قزوین رو همه میدونن چپوندن اینکه واضحه مثل قشرین 1100 که بعدش دیدیم چی شد نصف شد !!
چن نفرو دیدم که از این قزوین حمایت میکنن با قیمت امروزش و جالبه که اونا کسایی بودن که برا صدرا قیمتهای انچنانی میدادن و الانم صدراشون 100 تومن به زور میخرن !!!!!
با سلام
شما که داری قزوین رو با قشرین در پیت مقایسه میکنی دیگه اصلا" هیچگونه بحثی نمیشه باهاتون کرد!!!
ضمنا" خود جناب آقای پر ریسک هم که همه قبولش دارن در چند پست قبل تایید کردن که این قیمت اگه افزایش نرخ بیاد چیزی نیست !!
به نظرت رو 400 مفت نبود ..اهرم سود اوری در سهام با سرمایه کم مثل گروه قند وغذایی بسیار بالاست ...بنده کاری به قیمت بازگشایی ندارم وگفتم اگر شکر درب کارخانه بره برسه به 1800 این رشدها منطقی هست وتازه میشه گفت این رشدها اصلا هیچ هست در برابر سوداوری ...فقط به شرط رشد نرخ شکر درب کارخانه به 1800...اصلا بالای 1600...
افزایش نرخ شکر و ارز مرجع موجب می شود همین قزوینی که میگید قیمتش تنده ، قیمتهای خیلی خیلی بالاتری ببینه
من خودم برای فردا پول خیلی خوبی جور کردم و به شخصه فردا اگه سهمو تو منفی کامل بدن خریدارم همینطور که امروز تو 12395 ریال خریدم
به زودی بازده قندیها موجب حیرت همه خواهد شد .
از فردا قچار که هر روز مثبت خواهد خورد و همینطور دیگر قندیها حمایت خواهند شد
قزوین هم هر چی بدن مطمئن باشید حقیقی های جدید خریدار خواهند بود
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر