چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mp3
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 43

در اصل توسط Asadirad پست شده است View Post
    کاظم نادرعلی:

خيلي از دوستان راجع جو بازار سوال ميكنند
    من قبلا نظرمو دادم نه مثل يكعده خوشبين مطلق هستم نه بدبين مطلق رو ميان مدت بازار نظرمو دادم و گفتم شركتها قيمتهاي بالايي ميبينند و شاخص فصل مجامع43800ميبينه كوتاه مدت هم گفتم شكست36140يعني اصلاح تا34800واحد

برخي فقط فلزي و پتروشيمي دارند تو هر قيمتي تو هر شرايطي ميگن اينا مفتن و فرصت خريده و بقيه صنايع چه قندي و ...ارزشي ندارن
    در حاليكه هر سهمي در يك محدوده قيمتي با شرايط بازار ميتونه فرصت خريد يا فرصت فروش باشه

برخي هم فقط قندي دارن ميگن بازار ميريزه و پولها بايد بياد طرف قنديها اينا هم زيادي بدبين هستن

2-3ماه پيش كه فملي600و فولاد از365استارتشو زد تو بوركس يكي دو نفر نوشتن كه بازي اينا عمدتا تمام شده و بعد اين موندن رو اينا قماره و...
    همون موقع من اينجا پارسان800توماني-فولاد365و فملي610تومني تحليل كردم
    نتيجه اين شد فولاد تا524هم رفت فملي تا845رفت و پارسان 800توماني تا1420رفت
    وقتي هم اغلب ميگفتند 9ماهه فولاد100تومن اعلام ميكنه و چقدر مفته باز اومدم نوشتم چون سلف فروخته و عمده رشد قيمتي محصولات افتاده از سه ماهه سوم به بعد لذا9ماهه تعديلي نميده نهايتا60-61تومن ميسازه كه54تومن ساخت.

2هفته پيش هم كه فولاد485-فملي785بود نوشتم از ديد تكنيكي شكست اين سطوح يعني ريزش فملي حداقل727و فولاد سقف دوبل و هدف425تومن
    كه ديديم هر دو همراه بقيه سهام نزولي شدند
    روز چهارشنبه هم فولاد442تومني را نوشتم كه اين قيمتها با افزايش نرخ فروش و بحث هدفمندي باز نگراني نداره هدفش ميان مدت570هست .
    حالا تحت جو بي اعتمادي بازار و كارهاي سازمان و عرضه هلدينگ و...كوتاه مدت شايد بشه425يا حتي380ولي با سودي كه ميسازه به هدف570ميرسه
    اينكه كوتاه مدت چه ميشه كار سختيه براي همين از هفته پيشتر توصيه كردم حداقل35%نقد داشته باشيد اگر بازار بخاطر عرضه هاي اوليه پايين اومد ميشه اونموقع تو قيمتهاي پايينتر اقدام به خريد كرد اگر هم بازار با رشد دلار و به تاخير افتادن هدفمندي بالا رفت كه باز 65%سهم داريد.
    وقتي بازار تو يه رنج سرگردان هست و نميتونه تصميم بگيره كدام وري بره بهتر اينه حداقل كمي نقدينگي در دست داشت نه اينكه100%رو سهم يا100%نقد باشيم
    بعضيا بنيادي كار هستند ميگن سال بعد با هدفمندي و رشد قيمت فولاد120ميسازه پس مفته چه قيمت400باشه چه الان500يا الان قيمتش600و...بازم مفته
    يكي هم مثل من هم بنيادي كاره هم تكنيكاليست و ميگه ميان مدت3-4ماهه-600- 570و1ساله تا710ميتونه بره منتهي وقتي با شكست حمايت485ميتونم سهمو425بخرم چرا بيام480بخرم؟ اين دو نظر منافاتي با هم نداره

برخيها ميگن پتروشيمي شيراز چون طرح توسعه داره پس مفته چه1000تومن چه900چه حتي1100و...
    يك تكنيكاليست وقتي ميبينه اين سهم با گپ30%باز ميشه و تو منطقه هيجان خريد هست ميگه براي خريد صبر كنيد تا845و حتي780ميتونه اصلاح بشه
    خب تو 4-3ماه اينده اين سهم اونور سال1120و 1250ميتونه ببينه ولي كوتاه مدت 780هم شايد ببينه كما اينكه همين چند روز14%ريخته
    من خريدار بايد ببينم براي 25%رشد تو4ماه اينده ارزش خريد دارد يا صبر كنم در شرايط بهتر با قيمت پايينتر وارد بشم
    وقتي مديران سازمان مانع رشد بازار ميشن و تو مجامع مانع تقسيم سود حداكثري ميشن و اعتماد سلب ميكنند و همزمان بحث هدفمندي فاز دوم با شيب تند و بحث عرضه اوليه هاي سنگين پيش مياد
    اينكه بياييم بگوييم 35%نقد باشيد تا سهام پايين اومد يا عرضه اوليه اومد از فرصت استفاده كنيد اشتباهه؟

بيايم مثل بقيه دوستان بگم شراز هزارتومني مفته يا فلان سهم كه الان3ماهه3برابر شده همچنان مفته و فرصت خريد و ...درسته؟

تكليف يعده هم مشخصه اينا از2.5ماه پيش ميگفتند خريد سهام دلاري بعد اين ديگه قماره و رشدشون كردن و...ولي ازون قيمتها حداقل40%رشد كردند.

خيلي وقتها تو امار سايت تي اس اي ميبينيم خريدار يا فروشنده فلان نماد حقيقي يا حقوقي است و سهم برعكس تصور بازار با اين عرضه يا خريد حقوقي تغيير روند نميده
    چون گاهي اين خريد و فروش حقوقيها حال دادن به كدهاي شخصي خودشان هست
    همينجا وقتي كالسيمين840صف خريد بود و صفو دادن نوشتم سازمانيها فروختند و 9ماهه كالسيمين تعديلي نميده كه يكعده گفتند فرصت خريد و فلاني جا مونده ببينيد حقوقيها چقدر خريدن و حقيقيهاي ترسو چقدر فروختند و...فرداش هم خود بچه هاي گروه روي سهمو تا منفيش دادن فروختند. همون سهم بعد15%ريخت.

با اين قيمت دلار شكي نيست كه شركتهاي دلاري سود خوبي اونور سال خواهند ساخت لذا رو ميان مدت بازار نظر اغلب تحليلگران مثبته

رو كوتاه مدت نيز اينكه ابتداي كار شركتها چند اعلام كنند و بحث فاز دوم هدفمندي چي بشه و عرضه هاي اوليه و دستكاري قيمتي سهام توسط سازمان و...بحث مهميه كه ميتونه تو كوتاه مدت بازار تاثير بزاره

من وقتي ميبينيم يكعده مياند بعد رشد200-300درصدي سهمي ميگن مفته
    مينويسم مشكلات و ريسك اين صنعت فلانه و بايد كمي احتياط كرد همون افراد ميگن نادرعلي چون خودش سهم نداره منفي ميگه

مگه وقتي پارسان800بود تحليلش زدم كه ميشه تا مجمع1250من سهمو داشتم؟ چقدر رو سهم تاكيد داشتم بعد كه تعديل زيرمجموعه هاش اومد همه چي رو شد تازه يعده يادشون افتاد اين سهم چه پتانسيلي داره
    تو2-3ماه كه همين اساتيد ميگفتند سهام دلاري رشدشون كردن بعد اين قماره و از توصيه هاي اساتيدشون دم ميزدند و...اين سهم 75%رشد كرد.
    حالا كه ميگم با وضعيت تكنيكي بعد مجمع و تقسيم سود ميشه1060تومن حرفام به مذاق يعده خوش نمياد

حالا يكعده ميان راجع يه صنعت ديگه مثلا قند و شكر اطلاعات غلط ميدن و ميگن حباب من ميام مينويسم اين مطالب اشتباهه و اين صنعت توش همه سهام شرايط يكسان ندارن و بحث قيمت شكر وارداتي اينجوري است و...باز يكعده ميگن حتما خودش قندي داره ميخواد بقيه بازار بريزه و...

اين جماعت تو هر حالتي بخاطر منافع خود دنبال توجيه و برداشت شخصي خودشون هستند
    خيليا هستند چون مدير كارگزاري و مدير صندوق و مدير پورتفو هستند با اسم مجازي ميان مينويسند
    از اون مدير كارگزاري كه رو شبندر و فخوز و...مطلب ميزد و جزو بازيگران سهم بود تا بروبچ ساتا و اميد و ..تا اون مدير پورتفويي كه اونجا مياد مينويسه فلان صنعت نميارزه بعد با كد شركت2سهمو از درصد مثبت تا2%منفي عرضه ميكنه و كد شخصي ميشينه ميخره تا اون پروفسوري كه با كد مجموعه اميد از3ماه پيش سهام دلاري ميفروخت شبندر ميخريد و ...خودنمايي ميكرد كه من تحليلگرم و...

الان شما ميشيني تحليل ميكني سود سال92فلان سهمو يه عدد در مياري ولي وقتي با مسئولين شركت صحبت ميكني ميبيني غير از بحث تحليل بنيادي و...يه موضوعي ديگه هم هست بنام انتخابات و پولايي كه جريان انحرافي از شركتهاي بزرگ خرج بريز و بپاش و تبليغات و ميكنند اينجاست كه ميفهمي بايد در تحليلت يه جايي هم براي اين اب بستن رو هزينه ها بكني
    تشکر از روشن سازیه شما. الان تکلیف سهامدارای قندی و شاراک دارن چیه لطفا جواب منو بدید

نظر

• mp3
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 43

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
      قند:D
      دور دور شکره اونم از نوع شهدش

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

در اصل توسط mp3 پست شده است View Post
        دور دور شکره اونم از نوع شهدش
        ...سلام.البته با رعایت حد ضرر...
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

حضور در تاپیک استراتژی، دقت، انتخاب... فتح قله ها

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
          ...با کسب اجازه از محضر تک تک عزیزان، بنا به دعوت دوست عزیزم سعید پوراحمدی عزیز، بنا به رسالتی که در جهت اطلاع رسانی بر دوش خود احساس می کنم، از این پس در تاپیک " استراتژی، دقت، انتخاب... فتح قله ها" نیز در کنار دوستان این تاپیک قلم خواهم زد و در آن تاپیک پاسخگوی عزیزان خواهم بود و اندک اندوخته ای را که اینک به زینت تجربیات دوستان عزیزم در تاپیک چی ...چرا آراسته شده است، در اختیار مراجعین به آن تاپیک قرار خواهم داد...
          ...این امر برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک چی....چرا و استفاده از محضر دوست عزیزمان جناب پرریسک صورت می پذیرد و بنده نیز همچون گذشته شاگردی هستم که سوالات خود را از پرریسک عزیز در تاپیک "چی ....چرا "مطرح خواهم نمود.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• abbfar5254
            عضو جدید
            • Sep 2012
            • 18

جناب کهنه سوار عزیز از انجا که ما کرمانشا را با شما دوستان عزیز از 450 بودیم و در 900 خارج شدیم امیدوارم که همراه شما دوستا ن عزیز با توجه بنیاد خوبی که غبشهر دارد در این سهم نیز باهم سود خوبی کنیم واین استرس از دوستان بر طرف شود

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط mahan2 پست شده است View Post
              دوستان طبق شعار "بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر...........بار دگر روزگار چون شکر آید" الان در روزگار تلخ هستیم یا شکر؟؟؟:-/

قیمت دلار - تورم سرسام آور و رشد بی منطق مسکن و....حالا حالاها کام این مردم و ملت بزرگوار را تلخ کرده و ....

یادش به خیر همین رئیس جمهور مردمی به برگزدیگانش نوید حل مشکل مسکن تا پایان امسال را داده بود و برای تسریع در اجرای آن به قول وزیر مسکن - گفته بود شخصا مسوولیت حل مشکل مسکن را بعهده می گیرم.

من مسلمان خوش باور هم آمدم اطمینان کردم و مختصر سرمایه ام را بجای بردن در دلالی بازارهای موازی - به توسعه شرکتهای تولیدی در بورس بردم و باید شاهد شیرین کاری های این نا مدیران خدانشناس بورس باشم.

اگر دنیای دیگری باشد که حتماهست - خداوند حق این سهامداران مظلوم را از اینها بگیرد.

نمونه اش بستن بدون علت و طولانی شراز و نوع بازگشایی اش و سایر سهام ... شاراک - شبندر - و....

از فردا هر طور که شده پیام این سهامداران مظلوم را به گوش مدیران ارشد اقتصادی می رسانم و....
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• امید
                عضو عادی
                • May 2011
                • 123

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                با سلام خدمت جناب پرریسک عزیز و سایر دوستان
                امروز خبری مستند در سایت تالار بورس در ارتباط با استفاده از نرخ 2458 تومانی برای واردات شکر در دی ماه زده شد . با این خبر و چنین شرایطی نظر شما در مورد گروه قندی چیست؟ آیا واقعا باید منتظر انفجار در گروه قندی باشیم! این هم لینک خبر و پست شماره 54477

http://forum.talarebourse.com/f14/t46802-3632.html
                البته دوستانی در این زمینه این عقیده رو دارند که این ربطی به افزایش نرخ شکر وارداتی نداره بلکه رویه ای است که گمرک در ارتباط با محاسبه تعرفه گمرکی همه کالاهای وارداتی در پیش گرفته .اما با توجه به حذف ارز مرجع از برنج و حالا روغن بعید نیست بزودی این قصیه شامل شکر هم بشه . هر چند با افزایش نرخ ارز مرجع در بودجه سال آتی این قصیه خودبخود روی خواهد داد.

نظر

• mp3
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 43

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                  امروز, 18:00 #22542
                  parham 82
                  كاربر فعال

ارسال
                  219
                  تشکر شده 1,198 بار در 199 ارسال
                  نوشته اصلی توسط بابک 52
                  دور از جون اعضای سایت بورسی

همه چيز، از آب و برق مجانى شروع شد !

ملتى كه براى مفت خورى انقلاب كنند، به گه خورى خواهند افتاد !

ولی شبکه خبر یه چیز دیگه می گه
                  من موندم اینا چرا فک می کنن مردم مثل خودشون خ........رن

============================================

درست صحبت کن
                  داری به شعور همه ی مردم و مراجع و علما توهین میکنی

اگه به خاطر پول بود مردم این همه شهید در انقلاب و جنگ در راه اسلام و خط امام نمیدادن
                  اون مادر شهید که تنها بچشو داد برای انقلاب اسلامی به خاطر پول بود؟!!!
                  اون خونداده ای که 6 تا شهید دادن به خاطر این تفکرات مادی شما بود؟!!!!!
                  این همه جانباز و مفقود و جانباز شیمیای و رزمنده به خاطر پول بود؟!!!!!!!

حد خودتو رعایت کن
                  شما میای اینجا فقط چرت میگی اونم از مطلب پرایدت و دخترا اینم از این
                  نمیخام بحث سیاسی کنم اینجا چون جاش نیست پس همون بورستو بچست
                  اما کسی چیزی بگه من جوایشو میدم
                  جناب مصطفی اگه ما مردم ایران حد خودمون رو میدونستیم و آگاهی داشتیم روزگارمون این طور نبود.
                  همین رفتارهاست که در یک خانواده ی کوچک هم کوچکترها فقط از بزرگترها توقع دارن و قدر زحمات اونارو نمیدونن .این حاصل تربیت در محیط خانوادگیست که به جای انتقاد سازنده به توهین و تخریب میپردازیم.
                  حیف این مردم که خود را عضو دیار متمدن میدانند.
                  من هم بحث سیاسی رو صلاح نمیدونم ولی دلم به حال بچه های بدون پدر شهدا میسوزه که یک عمره با عکس خالی پدرهاشون دلشون رو خوش کردن .درسته که بی خردی خیلی از مسئولان و بکفایتی خیلی از بالا دستیها کار رو به اینجا رسونده ولی ما نباید به ارزشها بی ادبی بکنیم.

نظر

• mp3
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 43

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    ...سلام.البته با رعایت حد ضرر...
                    سلام از ماست بله قبول دارم .و با رعایت تموم اصول معامله گری

نظر

• آوای بورس
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 44

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      این مطلب رو دوستی در بورکس زدن ..همیشه قدرت خرید حامعه رو در سرمایه گذاری هاتون لحاظ کنید ...

گروه مسكن- فريد قديري: شرايط خريد مسكن در تهران با فاصلهگرفتن از چشماندازي كه دولت تصوير كرده، دشوار شده است تا جايي كه مشاوران املاك با نگراني از افت شديد موجودي فايلهاي فروش در بنگاهها و عدم كفايت و قابليت براي پاسخ به حجم بالاي تقاضا، از ركود يكطرفه در بازار خبر ميدهند و ادامه اين وضعيت را براي سال آينده، جبرانناپذير ميدانند.
                      گزارش «دنياياقتصاد» از اوضاع هفتههاي اخير بازار مسكن حاكي است: به رغم وجود ساختمانهاي نوساز خالي از سكنه در همه محلهها و تنوع كافي در متراژ اين واحدها، غالب مالكان «قصدفروش» ندارند و گروه اندك حاضر در بازار، قيمتها را به شكل كاملا حبابي، افزايش داده است.
                      در اين ميان واسطههاي بازار مسكن با صراحت بيان ميگويند، قيمتگذاري واحدهاي مسكوني از اراده آنها خارج شده و پايبندي مالك به هر آنچه خود تحت عنوان «قيمتپيشنهادي» تعيين ميكند نيز متزلزل شده است.
                      مديران دولتي بازار مسكن پيشتر با اميد به عرضه ناشي از ساختوسازهاي وسيع سالهاي اخير، اعلام كرده بودند: «بازار نقلوانتقالات شبعيد متعادل خواهد بود»، اما آنچه هماكنون در واقعيت اتفاق افتاده، پرهيز سازندهها از عرضه آپارتمان به بازار فروش است طوريكه براي مهار اين پديده تازه در بازار ملك، اقدامي فراتر از ساختوساز لازم است.
                      تحقيقات ميداني «دنياياقتصاد» نشان ميدهد: در حال حاضر دهكهاي مياندرآمدي جامعه اغلب با ميانگين بودجهنقدي 100 تا 120 ميليون تومان وارد بازار خريد مسكن ميشوند؛ اما طبق گفته دلالان ملك، سطح نرخهاي فروش، نيازمند قدرتخريد متوسط 170 تا 180 ميليون تومان است.
                      در اين ميان از آنجا كه قدرت خريد مسكن هيچ افزايشي پيدا نكرده، طرف تقاضا سعي دارد رشد قيمت را با افتمتراژ جبران كند.
                      به همين خاطر در هفتههاي اخير بازار آپارتمانهاي متراژ كوچك –حداكثر 60 مترمربع- با اقبال گسترده مواجه شده و در نتيجه آن، قيمت اين نوع واحدهاي مسكوني به مراتب بيشتر از آپارتمانهاي بالاي 100 مترمربع، متورم شده است؛ طوري كه در برخي محلهها، فاصله قيمت بين واحد كوچك و بزرگ از مترمربعي 500 هزار تومان شروع ميشود و در نقاط بالاي شهر به يك ميليون تا يك ميليون و 500 هزار تومان هم ميرسد

هفته پیش یه سر رفتم بنگاه املاک یکی از دوستان ببینم اوضاع چطوره با اجازتون حتی یه فایل فروش نداشت
                      طرف میگفت تمام سازنده ها فایلهاشون خالی کردن واسه سال بعد در عوض تقاضا زیاده مخصوصا متراژ پایین
                      و اگه کسی مورد فروشی داشته باشه ظرف حد اکثر 48 ساعت فروخته میشه .
                      دوستان اگه شما آپارتمانی رو بخواید اجاره بدید رهن و اجاره میدید یا رهن کامل و با اون پول میرید سراغ سرکه و
                      دلبر ؟ با توجه به اینکه بیشتر مستاجرین هم تمایل به رهن کامل دارند.(البته اینوز به خاطر وضعیت فعلی بورس گفتم )

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                        با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
                        ...با کسب اجازه از محضر تک تک عزیزان، بنا به دعوت دوست عزیزم سعید پوراحمدی عزیز، بنا به رسالتی که در جهت اطلاع رسانی بر دوش خود احساس می کنم، از این پس در تاپیک " استراتژی، دقت، انتخاب... فتح قله ها" نیز در کنار دوستان این تاپیک قلم خواهم زد و در آن تاپیک پاسخگوی عزیزان خواهم بود و اندک اندوخته ای را که اینک به زینت تجربیات دوستان عزیزم در تاپیک چی ...چرا آراسته شده است، در اختیار مراجعین به آن تاپیک قرار خواهم داد...
                        ...این امر برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک چی....چرا و استفاده از محضر دوست عزیزمان جناب پرریسک صورت می پذیرد و بنده نیز همچون گذشته شاگردی هستم که سوالات خود را از پرریسک عزیز در تاپیک "چی ....چرا "مطرح خواهم نمود.
                        با سلام
                        اگر یکی از مدیران سایت و یا با دادن دسترسی به جناب پر ریسک، بعد از اینکه جناب پر ریسک مطلبی زدن خودشون و یا همون مدیر، پست های ایشان (چه به صورت تحلیل و چه به صورت جواب سوال) را به تاپیک که فقط مخصوص پست های جناب پرریسک است منتقل شوند. اینطوری در این تاپیک فقط بیانات و جواب سوالات ایشان است. یعنی فقط ایشان نوشته اند و کسی دیگری حق نوشتن نداشته باشد. اینطوری در کمترین زمان می شود نوشته های ایشان را مطالعه کرد.
                        باعث خوشحالی همه ی اعضا خواهد بود اگر این کار اجرایی شود
                        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• Asadirad
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 24

در اصل توسط mp3 پست شده است View Post
                          تشکر از روشن سازیه شما. الان تکلیف سهامدارای قندی و شاراک دارن چیه لطفا جواب منو بدید

سلام شبخیر.
                          دوست عزیز با حضور اساتید قدری که تو این سایت قلم میزنند پاسخ به پرسشتون برا من سخته ولی چون خودم روی قندیها فعال هستم(با حجم بالا)
                          توصیه موکد دارم که در این صنعت سهامدار باشید و از نوسانگیریهای روزانه بپرهیزید،قطعا در میان مدت با توجه به روند صعودی ارز، تارگتهای به مراتب بالاتری در انتظار سهام این صنعت خواهد بود ضمنا توصیه میکنم سهمی رو بخرید که از فاند قویتری برخوردار باشد،قپیرا،قصفها،قمرو از بهترین های اینصنعت
                          هستند.من خودم بیش از یکسال و نیم است که سهامدار قپیرا هستم و در این مدت هم فقط به خریدهای قبلی ام اضاف کردم.
                          در مورد صنعت پتروشیمی هم که قطعا شاراک یکی از بهترینهای این گروه است مطمعن باشید با این رشد فزاینده دلبر و با توجه به تعدیلهای خوب این گروه
                          حالاحالاها باید شاهد لیدر بودن این گروه در بازار باشیم.
                          سلامت باشید.

نظر

• Hamidkhann
                            Banned
                            • Dec 2012
                            • 476

پستهای اینجا دیگه داره کسل کننده میشه. وقتی آقای پرریسک نیست فقط مطالب نقل قول شده از کاظم نادرعلی جالبه. بقیه همش یا گله هستش یا تعریف یا تکذیب سهمها. مطلب کارشناسی یا خبر درست درمون وجود نداره

نظر

• nirvana_00
                              عضو عادی
                              • Feb 2012
                              • 172

روند 50 روزه ی قندی ها رو اگر دنبال کنید متوجه حرکت شاخص در قالب چنگال اندرو خواهیم بود و این اطمینان رو می شه لحاظ کرد که این حرکت دنباله دار خواهد بود.

. در روند کوتاه مدت احتمال پولبک به مقاومت معتبر 4380 تا 4400 واحد که هم سقف تاریخی شاخص و هم میدلاین چنگال اندرو هست وجود دارد.

روند بلند مدت شاخص قندی روند صعودی این صنعت رو به وضوح مشخص می کنه ( شاخص قندی از سال 88 تا کنون 15 برابر شده ) پس می توان در بلند مدت هم به این صنعت امیدوار بود.

.مقاومت های پیش رو 4600، 4800 و 5200 واحد و حمایت قوی در 4380 واحد.

و حال بحث نرخ ارز مرجع که تا آخر این ماه تکلیفش مشخص خواهد شد.

.قندی ها با هر 100 تومان افزایش نرخ ارز توانایی 10 تا 12 درصد تعدیل دارند. غذایی هایی چون غمارگ و غبشهر با هر 200 تومان افزایش توانایی تعدیل 10 تا 17 درصدی
                              آخرین ویرایش توسط nirvana_00؛ 2013/02/01, 23:39.

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در مورد قيمت دلار به نظر مي رسد افزايش كنوني قيمت در بازار آزاد به دليل فراهم كردن نقدينگي توسط دولت براي دادن عيدي كارمندان و هديه اي كه دولت قول داده است، مي باشد.

انتخاب جان كري به عنوان وزير امور خارجه و ابراز اميدواري ايران هم نشان از برنامه بزرگي است كه مي تواند براي توافق در مورد برنامه هسته اي صورت گيرد.

تعويق مذاكرات هم براي مشخص شدن تيم مذاكره آمريكايي هم نكته ديگري بود، كه در چند وقت پيش اتفاق افتاد.
                                اينقدر مذاكرات مستقيم مهم بوده كه اوباما جان كري معتدل را پيشنهاد كرده تا حسن نيت خود را به ايران نشان دهد.

مذاكرات هم تا قبل انتخابات ايران برگزار نخواهد شد، اما شرايطش آماده مي شود.
                                در ماه آذر و دي فروش نفت ايران افزايش يافته كه باز هم پالس مثبت از طرف آمريكاست.
                                ديدگاه خودم مثبت است.

و اما در مورد بورس:
                                دلار 4000 توماني، روي 2154$ ، مس 8267$، سرب 2458$ افزايش قيمت سنگ آهن، همه و همه نشاندهنده سودآوري سهام شاخص ساز مهم است.
                                باز هم تاكيد مي كنم، تحليلگران بازار بورس ايران يه سر و گردن از تحليلگران بورس زيمباوه بالاتر هستند، اين تحليلگران نخواهند گذاشت، كه بورس ايران از تورم و نمي دونم بازار ارز و سكه عقب بيافتد.

هرچه از تاخير رشد بازار بگذرد، رشدهاي انفجاري رو در پي خواهد داشت. بنابراين اگر از فردا بازار مثبت بازار شروع شود، سه ماه رشد را انتظار دارم، بصورت پيوسته. هرچه ديرتر شروع شود اين رشد انفجاري تر خواهد بود.

بعضي از دوستان قندي هم آسمان رو به ريسمان مي بافند، تا بازار منفي شود و چهار تا قندي مثبت.
                                بازار مثبت شود قندي و غير قندي ندارد. همه با هم بالا مي رود. بخصوص الان كه نرخ مرجع در هفته آينده تعيين تكليف مي شود.

سهام پيشنهادي براي خريد فردا: سهام معدني دلاري: گروه روي، سنگ آهني، مس

موفق و پرسود باشيد.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X