چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    سید جان خوب یه عدد بگو،اگه کمتر از اون باز شد ما فروشنده نباشیم...خدا خیرت بده.
    واقعا بعضی وقتها پستهایی می زنید که نمی دونم چی بگم..

1200 بعد 1500 بار 100 هزارم ..

نظر

• saeedte
      عضو فعال
      • May 2012
      • 478

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      سید جان خوب یه عدد بگو،اگه کمتر از اون باز شد ما فروشنده نباشیم...خدا خیرت بده.
      مرادی جان گفت دیگه :D
      اهداف 1200 بعد 1500
      یعنی اگه زیر 1200 باز شد نفروشیم
      با این جو فوق العاده پتروییها فک کنم نگه داریم یه سره 1500 بفروشیم بهتر باشه

نظر

• taranom
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 38

درود بر دوستان

درود وعرض ادب به جعفر خان که چند ماهه خواننده مطالب ایشون بودم واز مطالب ایشون استفاده کردم

جعفر خان با این گزارشی که شپنا داده آیا امکان بازگشایی این سهم در روز شنبه هست؟

با توجه به eps=2500 ریالی خرید این سهم رو در چه قیمتی مناسب می دونی؟ روشن تر بگم این سهم در چه محدوده قیمتی بازگشایی خواهید شد؟

جعفر خان با توجه به مطالب شما متوجه شدم که اولویت شما در خرید روز شنبه برای استفاده از 22 بهمن وماه شاخص سار کرمانشاهه درسته؟

ممنونم

نظر

• msa407
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 133

در اصل توسط taranom پست شده است View Post
          درود بر دوستان

درود وعرض ادب به جعفر خان که چند ماهه خواننده مطالب ایشون بودم واز مطالب ایشون استفاده کردم

با توجه به eps=2500 ریالی خرید این سهم رو در چه قیمتی مناسب می دونی؟ روشن تر بگم این سهم در چه محدوده قیمتی بازگشایی خواهید شد؟

جعفر خان با توجه به مطالب شما متوجه شدم که اولویت شما در خرید روز شنبه برای استفاده از 22 بهمن وماه شاخص سار کرمانشاهه درسته؟

ممنونم
          با اجازه جناب پرریسک نقل قول از ایشان
          از گروه پترو همچنان شاراک در صدر صدر لیست خرید ..کرماشناه اومد در رتبه دوم ..خدایی این کرماشناه کولاک کرد از همه پتروها در گزارش دهی وغافلگیری برتر بود ..شفن وخارک در رتبه بعدی
          [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• taranom
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 38

در اصل توسط taranom پست شده است View Post
            درود بر دوستان

ممنونم

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

گزارش کسرام با افزایش 106% eps اومد. کاشی ها دارن میترکونن!
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 704

[QUOTE=پرریسک;271484]از گروه پترو همچناند .. شاراک در صدر صدر لیست خریکرماشناه اومد در رتبه دوم ..خدایی این کرماشناه کولاک کرد از همه پتروها در گزارش دهی وغافلگیری برتر بود ..شفن وخارک در رتبه بعدی ..

شیراز هم در بعد البته میدونم شیراز حمایت شدید میشه ولی خوب بنده تنها چیزی که برام مهم نیست حامی هست ..
                پتروهای بالا دلبر رو 2500 دیدن نهایت با اینهمه تعدیل بالا دادن وپوشش جانانه اگر مثل زاگرس وشیراز دلبر رو بالای 3000 می دیدن چه گزارش هایی میدادن ..

با سلام

به مرحمت شما هم شیراز و هم شاراک به مقدار مساوی در پرتفوی دارم و همه ما در این مورد مدیون درایت شما در کشف سهام پر پتانسیل هستیم ولی ضمیر ناخودآگاهم شیراز را یه چیز دیگه

ای می دونه

هر چند که شما هم احتمال اهداف 2 برابری قیمت فعلی را می دهید. شیراز بر عکس شاراک و کرماشا از حمایت حقوقی قدری بهره می گیره و بالا بودن p/e آن نسبت به سایر هم گروهی هایش

بیانگر پیشی گرفتن از سایر هم گروهی هایش می باشد.

منتظر شراز و شبندر هم می مانیم.

استاد با توجه به قیمت شبریز - قیمت مناسب برای خرید شپنا و تارگتش کجاست؟
                ممنون

آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/01/24, 19:35.
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  گزارش کسرام با افزایش 106% eps اومد. کاشی ها دارن میترکونن!
                  کنجکاو شدم tsetmc را دیدم اگر منظورتون کترام-کاشی تکسرام- باشه
                  با قیمت 970 ریال 10 ریال سود اعلام کرده بود و با این 106 درصد میشه 21 ریال
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

شرکت پارس سرام با نماد کسرام
                    شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/92 را در تاريخهاي 07/08/91 و 09/08/91 (حسابرسي شده) مبلغ 201 ريال اعلام نموده بود

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پارس سرام طی نامه شماره مورخ 1391/11/05 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/06/31 با سرمایه 30,000 میلیون ریال مبلغ 416 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است

همچنین لازم به ذکر است که 26% ان را نیز پوشش داده(11 تومن).
                    آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/24, 19:47.

نظر

• saheb
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 68

با سلام خدمت سید بزرگوار :وتشکر از معرفی سهامهای بنیادی

و سلام به دوستان عزیز بورسی .

دیدم بعد از این همه استرس ودل نگرانی . اکثر بچه های این تالار خوشحال هستند.چون کاربران زیادی این تاپیک را مطالعه میکنند.

با اجازه پر ریسک عزیز میخواستم چند تذکر را خدمت دوستان گلم یاد آور شوم.

بعلت اینکه سهم شاراک ،سهامدارای عمده خوبی ندارد.احتمال داره برای خراب کردن سهم اولین دقایق بازگشایی با عرضه زیاد سهم مواجه بشیم،

پس خواهشن حتی با گرفتن سود خوب سهم گرانقدر خودتون را به هیچ وجه عرضه نکنید (حتی یک سهم).

همینطور که مدتی هست صبر را پیشه کردیم ،پس این صبوری را ادامه دهیم تا قیمت به حد مطلوبی که جناب پر ریسک اعلام فرمودن برسد .

و از گوش کردن به شایعات بی مورد در مورد پترو ها پرهیز کنیم و به آنها دامن نزنیم.(اگر هم مطلبی نا خوشایندی در سایتهای دیگر مشاهده کردید اینجا مطرح نکنید)

اگر ما اعضای این سایت دست به دست هم دهیم میتونیم جلوی خرابکاریهای سهامدار عمده را بگیریم.

من بشخصه تا حالا سود مناسبی از این بورس نبردم ،اگر در سهمی سود کردم بجاش تو سهم دیگه ای ضرر سنگینی کردم.

پس حد اقل سهامتون را تا نزدیک عید نگه دارید تا همگی به سود مناسب دست پیدا کنیم.

مطمين باشید با توصیه ای که جناب پررسک میکنن از فروش سهم عقب نمیمانیم.

باز هم از استادان گرامی پوزش میطلبم . امیدوارم در سایه حق همیشه زندگی با برکتی داشته باشید.

در ضمن از سهامی که تا کنون تو ضرر سنگین هستم همان غبشهر ( با سهامدار عمده نا ....است)

نظر

• mehrdad89
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 104

با سلام جناب پرريسك

آيا فخوز و شخارك رو براي ورد سنگين صلاح ميدانيد در اين قيمت با ديد يك ماهه ؟

البنه بنده ٨٠٪ از سهامهاي معرفي شده توسط شما در سبدم دارم بخصوص شاراك ، ولي در مورد اين دو سهم بخصوص فخوز كه شما تاكيد داشتيد با ديد يك ماهه ميخواستم بدونم ؟

تشكر

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

این است قدرت پنهان در گروه کاشی!!!

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

با سلام
                            جناب پر ریسک سوالی در مورد سهام هایی مثل وملت وسپه وتوصا واز این دست سهاما داشتم
                            چرا اینا رشد نمیکنن؟

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

البته اگه سایر دوستانم نظری دارن،خوشحال میشم نظراتشونو اعلام کنن
                              با تشکر

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

بدون شرحی دیگر از کهرام

نظر

در حال کار...
                                X