البته جناب پرریسک باید این نکته هم در مورد قندیها در نظر گرفت که با توجه به افزایش بسیار زیاد قیمت انواع میوه و سبزی و سیفی جات، امسال قیمت خرید چغندرشان به مانند پارسال نخواهد بود و فکر کنم هزینه های جذب چغندرشان افزایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت که بخشی از سود ناشی از افزایش احتمالی قیمت شکر دراین راه مصرف خواهد شد.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچه خوشحال باشیم چه نارحت تاثیری در روند قیمت ها نخواهد کرد ...
پس سعی کنید به صورت منطقی با روندها همراه بشید ....با روند نجنگید که هم از بازار جا می مویند وهم جز افسوس چیزی براتان نخواهد ماند ...
خیلی ها می فگتن سکه پودر میشه ولی چی شد ...سکه های پیش فروش زیر 600 الان داره میشه یک میل ...بازدهی داره میشه نزدیک 100 درصد ...اونهایی برنده بودن که روند رو درست تشخیص دادن ...
اونهایی که به لجاجت پرداختن الان ریالها رو دستهاشون باد کرده وارزش پولشون روز به روز داره میاد پایین وبه اون ریالها یک بسته سبزی هم نمیدن ..
من کاملأ با روند همراه هستم و منظور از ناراحتی کاهش ارزش پول ملی و بلایی هست که داره سر ملت میاد ، هستش .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postالبته جناب پرریسک باید این نکته هم در مورد قندیها در نظر گرفت که با توجه به افزایش بسیار زیاد قیمت انواع میوه و سبزی و سیفی جات، امسال قیمت خرید چغندرشان به مانند پارسال نخواهد بود و فکر کنم هزینه های جذب چغندرشان افزایش قابل ملاحظه ای خواهد داشت که بخشی از سود ناشی از افزایش احتمالی قیمت شکر دراین راه مصرف خواهد شد.
در ضمن در منطقه اذربایجان چغندر خرید شد تمام شد رفت پی کارش ./....دیگه قیمت چی رو میخوان بالا بیارن ....برید خوش باشید ...سهامتون رو مفت ندید ...از ما گفتن...
تازه قندیها تازه میخوان تمام ظرفیت کار کنن ..
نظر
-
پرریسک جان شرمندم که انقد ازت مشورت میگیرم
اگه لطف کنی این بار هم برادری کنی نظرتو بگی ممنون میشم
من سبدم اینجوریه :
8% پترو (شفارس)
8.5% پالایش (شراز)
17.5% غذا (غبشهر و غمارگ)
66% قند (مخلوطی از ثابت - نیشابور - نقش جهان - هکمتان - پیرانشهر - لرستان)
چه تغییری صلاح میدونی توش بدم ؟
اصن صلاح میدونی تغییری تو درصد هر صنعت در سبد بدم با این وضع دلار یا نه همین خوبه ؟
خودم با توجه به صحبتای قبلیت احساس میکنم یه کم سغرب جاش خالیه
حالا باز نظر شما برام خیلی مهمه
ممنون از لطف و بزرگواریت
نظر
-
-
-
-
پر ریسک عزیز میدونم غپینو تو لیست خریدتون نیست . میشه لطف کنین و بررسی کنین امروز حجم معاملاتش بالا بوده
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Post؟؟؟؟؟؟؟
ابادان بود که بسته ..انتظار رشد تا 800 دارم ..کرمانشاه انتظرا رشد تا 600 دارم ..
از پالایشگاه هم شراز انتظار رشد تا 600 دارم ..شبندر هم بنیادی بررسی نکردم ولی این رو حسکنیکال 200 وبعد 250 می بینم ..
نظر
-
-
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postپرریسک جان شرمندم که انقد ازت مشورت میگیرم
اگه لطف کنی این بار هم برادری کنی نظرتو بگی ممنون میشم
من سبدم اینجوریه :
8% پترو (شفارس)
8.5% پالایش (شراز)
17.5% غذا (غبشهر و غمارگ)
66% قند (مخلوطی از ثابت - نیشابور - نقش جهان - هکمتان - پیرانشهر - لرستان)
چه تغییری صلاح میدونی توش بدم ؟
اصن صلاح میدونی تغییری تو درصد هر صنعت در سبد بدم با این وضع دلار یا نه همین خوبه ؟
خودم با توجه به صحبتای قبلیت احساس میکنم یه کم سغرب جاش خالیه
حالا باز نظر شما برام خیلی مهمه
ممنون از لطف و بزرگواریت
در ضمن شما ریسک خرید قندی رو پذیرفتید پس خوبها رو در سبد بزارید واونهایی که می تونند اصفهان دوم وسوم باشن ...
نظر
-
جعفر جان ممنونم
شپترو که توش غرق شدم.انشاالله که خوب باز شه
امروز شکلر خیلی چشمم رو گرفت.نظرتون چیه؟
نظر
نظر