در اصل توسط آواچی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postیک نظر سنجی برای آدینه:
دوستان با توجه به گزارش های فصلی و جمیع شرایط و به ویژه تمرکز بر دو فاکتور قیمت به درامد کنونی و رشد سوداوری و در واقع برتری نسبی در تعدیل آتی قیمت به درامد و عدد محض نهایی قیمت به درامد در افق زمانی حداقل تا پایان سال 92 کدام یک از سهم های زیر را برتر میدانید؟
(لطفا بدون تعصب به سبد کنونی خودتون پاسخ بدید و حداکثر 3 سهم نام ببرید)
1.شاراک 8.فاسمین 15.فولاد
2.شفن 9.غبشهر 16.شبهرن
3.شپن 10.غمارگ 17.وپاسار
4.کرمانشا 11.کچاد 18.شپدیش
5.شیراز 12.کگل 19.شفارس
6.شبریز 13.شدوص 20.شخارک
7.فرآور 14.کپشیر 21.شراز
نظر
-
در اصل توسط mp3 پست شده است View Postشاراک وشپدیس و کرمانشاه.البته شاراک رو دارم و شاید تعصبی جواب دادم ولی بپذیرید
من چند سال پیش یه همچین نظر سنجی رو در یکی از سایت ها برگزار کردم جالب که 3 سهم اول بازدهی خارق العاده ای داشت اونم در بازار بسیار بد اون زمان که یادمه تالار حافظ کلی صندلی خالی داشت......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جناب حمید فراهی عزیز لطف میکنی ایمیلت رو برام بفرستی........من هنوز بهت جواب بدهکارم ولی روی اسمت میرم قابلیت فرستادن پیام خصوصی برام نیست!!!سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
به امید خدا نتیجه نهایی ساعت 12 اعلام میشه.
دوستان با توجه به موقعیت حساس امروز بورس و اهمیت انتخاب نمادها و اینکه دوستان این تاپیک به مدیریت جعفرپرریسک از حرفه های بازار هستن از نتیجه این نظر سنجی ساده میشه به عنوان یک تحلیل همه جانبه استفاده کرد بنابراین خواهش دارم در صورت امکان در نظر سنجی شرکت کنید و تا شب با هم نتایج و رصد کنیم(12شب) و اما تا این لحظه:
1.شاراک= 41رای
2.غبشهر= 32رای
3.غمارگ=20رای
4.کرمانشا=16رای
5.شراز=9رای
6.شفن=6 رای
7.شپنا=6رای
8.شیراز=6رای
9.شپدیس=4رای
10.کپشیر=3رای
11.فولاد3رای
12.شخارک=3رای
13.فاسمین=1رای
14.شدوص=1رای
15.کگل=1رای
تعداد شرکت کننده:58 نفر آخرین شرکت کننده جناب کاربر alipour477
برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیلک کنید
آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 23:44.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسلام لطف کردید.نه منظورم این نبود که تو سبد نباشه خوب ما حتما دلیل داشتیم که خریدیم دیگه گفتم اگه میدونیم اشتباه داشتیم ولی تو سبد هست به نماد دیگری رای بدیم که نتیجه علمی تر بشه.....
من چند سال پیش یه همچین نظر سنجی رو در یکی از سایت ها برگزار کردم جالب که 3 سهم اول بازدهی خارق العاده ای داشت اونم در بازار بسیار بد اون زمان که یادمه تالار حافظ کلی صندلی خالی داشت......
نظر
-
اساتید محترم جناب سعید خان و اقا سید گل من یه تصمیمی برای فردا دارم ببینید درسته
فروش وبشهر البته با ضرر و خرید کرمانشاه اگه بهم برسه
فروش قنقش باز هم باضرر و خرید وآتی
و با اندک پولی که ته کیسه مونده غبشهر
بنده تازه با سایت شما اشنا شدم کلی تو ضررم و میخوام ضررهام رو جبران کنم
با پیشنهاد شما و یکی از دوستان دیگم که استاد بنیادی بود کمی از ضررهای قنقشم با قصفها جبران شد
نظر
-
با تشکر از تک تک عزیزان و استاد پرریسک و سعید پوراحمدی عزیز:
تا پایان سال91:
1-غبشهر
2-شراز
3-شپنا
تاپایان این ماه: واتی، کنور، شفن، شکربن، فزرین، غبشهردر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
نظر