کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بر دوستان
من یک هفتهایی نبودم
دیدم شراز باز شده
چند صفحه ایی از تاپیکم ورق زدم ولی کسی از شراز چیزی نگفتن؟
حرفی ؟حدیثی ؟ خبری؟
یعنی هیچ کس اینجا شراز نداره؟
نظر جعفر عزیز چیه؟
حرفی نمنونده که بزنیم همینجوری بالامیره دیگه........کسی هم عرضه نمیکنه
سهم به این خوبی:D
دوستان توصیه من اینه که اینقدر احساسی رفتار نکنید
بازار الان بسیار شبیه به بازار اوایل مرداد امسال شده
ببینید وقت خروج برای کسی که قصد خروج داشت همون حدود سه هفته یک ماه پیش بود که سید هم اشاره داشت نه الان
الان فروختن به منزله فروش در کف هست به نظرم در سهامی مثل شاراک شیراز کرماشا فملی و....
بازار اوایل مرداد هم شبیه همین بود و رفته رفته از اواخر مرداد روند صعودی شروع به شکل گیری کرد
باز اگه من اشتباه میکنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
ببینید وقت خروج برای کسی که قصد خروج داشت همون حدود سه هفته یک ماه پیش بود که سید هم اشاره داشت نه الان
الان فروختن به منزله فروش در کف هست به نظرم در سهامی مثل شاراک شیراز کرماشا فملی و....
بازار اوایل مرداد هم شبیه همین بود و رفته رفته از اواخر مرداد روند صعودی شروع به شکل گیری کرد
هرچیزی میخواد بپره باید قبلش خودشو جمع کنه شاید شاخص هم دهه فجر بخواد بپره:D
دوستان الوعده وفا...
500000 تا سهمو منو دوستم جمع کردیم...
اگه شاراک باز امروز صف شد من تا شنبه نقدینگی ندارم..
ایشالا شنبه در خدمت فروشندگان باز هستیم...
زودتر از آنكه فكر كني سهم برگشت خواهد خورد، پيروز باشي
بخشنامه وزارت نفت وجاهت قانونی ندارد
نوشته شده در تاریخ: چهارشنبه 11 بهمن 1391 10:21:41 ق.ظ
نمابورس، بازار سرمایه_ رییس شورای رقابت در واکنش به شایعه دستور وزیر نفت مبنی بر دلاری شدن خوراک تحویلی به مجتمع های پتروشیمی صادر کننده کالا ،از غیر قانونی بودن هرگونه بخشنامه و دستورالعمل این وزارتخانه در این زمینه خبر داد.
جمشید پژویان با بیان اینکه هرگونه قیمت گذاری در زمینه خوراک تحویلی به مجتمع های پتروشیمی از سوی شورای رقابت تعیین می شود ، اظهار داشت: اقدام وزارت نفت مبنی بر ابلاغ بخشنامه ای برای دریافت مبلغ خوراک تحویلی واحدهای صادر کننده مواد پتروشیمی بر اساس ارز ،وجاهت قانونی نداشته و هیچ مبنایی برای اجرا ندارد.
این مفام مسئول در ادامه این گفتگو از پیگیری شورای رقابت در خصوص بخشنامه وزارت نفت خبر داد و گفت: بدون در نظر گرفتن نظر شورای رقابت ،هرگونه بخشنامه یا دستورالعمل در مورد نحوه قیمت گذاری کالا از سوی هر وزارتخانه ای غیر قانونی است.
گفتنی است شورای رقابت پیشتر نیز در واکنش به نحوه قیمت گذاری خودرو و سیمان از سوی نهاد های دولتی، بر غیر قانونی بودن هرگونه تصمیم گیری در این زمینه تاکید کرده بود.
خاطر نشان می شود روز گذشته برخی رسانه ها از صدور بخشنامه ای از سوی وزیر نفت خبر دادند که بر اساس آن صادر کنندگان محصولات پتروشیمی که بهای خوراک گاز و مایع خود را براساس قیمت ارز مرجع می پرداختند از این پس باید بهای خوراک بخشی از محصول که در داخل عرضه می شود را به ریال و بخشی که صادر می شود باید براساس دلاری به پالایشگاهها پرداخت کنند که احتمالاً مبنای آن بر پایه قیمت بازار آزاد خواهد بود.
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
كاش سايت TSE براي هر سهم تو صفحه خودش يك قسمت گفتگو داشت تا به اين سهامداران .......... مي گفتيم كه چرا الكي جو گير ميشيد و تو صف فروش نوبت مي گيريد.
واقعا صف شاراك چه توجيهي داره؟
[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر