بريم تا شنبه بيام بهتره!!! اين بازار انرژي ديدن رو از آدم ميگيره!!!
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
واقعا حقوقی شاراک پول نداره بخره؟؟؟؟؟؟؟؟
بد تر از فرهنگیان دیگه اینX-(
از این 3میلیون شاید 500هزار تاش واقعی باشه
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
نظر
-
www.mahak-charity.org
نظر
-
مژده ای دل كه مسیحا نفسی می آید
مژده ای دل كه مسیحا نفسی می آید
كه ز انفاس خوشش بوی كسی می آید
از غم هجر نكن ناله و فریاد كه من
زده ام فالی و فریادرسی می آید
كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست
این قدر هست كه بانگ جرسی می آید
از ظهور بركاتش نه من خرم و بس
عیسی اینجا به امید نفسی می آید
همه اعیان جهان چشم به راهش دارند
هر عزیزی ز پی ملتمسی می آید
فیض دارد سر آن كه به رهت جان بازد
هر كس اینجا به امید هوسی می آید
دوست را گر سر پرسیدن بیمار غم است
گو بیا خوش كه هنوزم نفسی می آید
تقديم به تمامي دوستان اين تاپيك بخصوص صاحب خونه جناب پرريسك :D.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
بین پتروشیمیها شیراز زیبا معامله میشه خریدار هام که حقوقی و فروشنده ها حقیقی....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
دوستان انقدر احساسی برخورد نکنند با روند که نمیشه جنگید من خودم همین دیروزم از صف شاراک برداشتم دیدم جو مناسب نیست امروز دادم رفت اگه دوستان به حد ضرر توجه کنند انقدر دنبال صف فروش این سهم اون سهم نمیرند... حد ضرر این نیست که حتما سهمی 10% منفی بخوره سهمی 2 ماه در جا بزنه از تورم عقبی پس اونم حد ضررش فعال شده... ضمنا موندم دوستانی انگار فقط تو بورس فعال هستند من خودم که اینقدر اعتیاد به بورس دارم:D باز هم 30% سرمایم طلا سکه است پس لزومی هم نداره تک بعدی باشیم اون روزی که سکه از 1500000 شد 1150000 بورس 50% بازدهی داد کسی گفت چرا؟؟... این که سازمان خراب اینها که الظهر من الشمس است ولی باید حواس خود ادمم جمع باشه... ببخشید پر حرفی کردم... قصد جسارت به کسی نداشتم>:D<;;)
نظر
-
غمارگ >> خرید حقوقی رو عشق است
نظر
-
امروز تو بورس کالا دوباره ميلگرد و اهن الات و مس با 5درصد افزايش قيمت روبرو شدند.
جريان چيه.
ايا باز قراره تو بورس کالا اجناس با دلار ازاد معامله بشند.
سيمان کردستان و سيمان شرق که دلار صادراتي خودشون را با ارز ازاد 3000تومان فروخته بودند.به گزارش 3ماهه اين دوشرکت سيماني توجه فرماييد.
با دلار 3700توماني بايد بازار يک پارچه صف خريد بشه.
نظر
-
در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Postبا سلام
پارسان داره باز میشه با سود تلفیقی ۳۳۰
ولی خیلی کم داره باز میشه به نظرتون بفروشم یا نگه دارم
میشه مقاومت و حد ضرر را بفرمایید لطفا اگه ممکنه فدری جواب بدین.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
درود بر دوستان
من یک هفتهایی نبودم
دیدم شراز باز شده
چند صفحه ایی از تاپیکم ورق زدم ولی کسی از شراز چیزی نگفتن؟
حرفی ؟حدیثی ؟ خبری؟
یعنی هیچ کس اینجا شراز نداره؟
نظر جعفر عزیز چیه؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
نظر