چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    این اطلاعات واسه من بار علمی نداره من برای اینکه بفهم وضع شرکت چه جوره به چندتا توضیح دیگه نیاز دارم شما بگو تفسیربامن:
    1.چرا این موضوع که از اول تابستون اتفاق افتاده رو من تو گزارش فصلی 9 ماهه نه تنها میبینم که عکسش رو دارم میبینم
    2.دو خط از چهار خط تولید برای چی تعطیله؟برای افزایش تولید قبلی یا مشکل دسترسی به پالم؟
    3.چرا در بازار کاهش موجودی روغن در بازار آشکار نیست؟
    سعید جان این پست هم مربوط به چند روز قبله که بعد از صحبت با کارشناس امور سهام غبشهر اینجا نوشتم
    ...بهتره یه گروه تشکیل بدیم و بررسی های میدانی انجام بدیم...کسی پولاشو از سر راه نیاورده...
    در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    سلام شفاف سازی عزیز!
    شایعاتی از تعدیل منفی در غبشهر و غمارگ توسط امور سهام غبشهر و غمارگ به بیرون درز کرده که اگه حقیقت داشته باشه اونوقت سهم از اینی که هست پایین تر می ره.
    ...بنا به نظر کارشناسان امور سهام این شرکت ها، مدیران این شرکت در عدم شفافیت و پنهان کردن سود و خیلی کارای کثیف دیگه استادن و هرچقدر سود دوست داشته باشن اعلام می کنن ...
    ...برای اینکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشون بزنن حتماً به حقه ی کثیفی متوصل می شن...
    .................................................. .............
    یادآوری مهم: غبشهر سهمی بود که به آینده آن معتقد بوده و هستم اما به بی شرف بودن مدیران شرکت بیشتر اعتقاد دارم. قصدم تخریب سهم نیست...
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      امروز رو بدون شاراک راحت بودم بدون استرس بدون نگرانی
      نه به خاطر اینکه شاراک سهم بدیه , به خاطر اینکه بی صاحبه مالک درست حسابی نداره
      با انکه 50 % پرتفویم را پارسان تشکیل می ده و این سهم در روز سراسر قرمز بازگشائی می شد اما نگران نبودم هرچند در قیمت های منفی 4% بازگشائی شد اما سر کله صاحبش پیدا شد و به خوبی از سهم حمایت کرد وسهم را از منفی خارج کرد.
      شپدیس - کرماشا همین طور
      من نمی دانم این مسئله قیمت خوراک مگر چیز جدیدیه
      به نظر من اینا همش دسیسه است فریب سهامداران است از آب گل آلو ماهی گرفتن است
      شیران که نرخ خوراکشو بالاتر از ارز مبادله ای گرفته سودش 1000 تومان
      پس این خبر اصلا" نیاز به تایید و تکذیب نداره اتفاقا " هر چقدر این خبر بخواهد تایید و سپس تکذیب بشه به ضرر بازار هر روز با این خبر احساسات سهامداران را به بازی خواهند گرفت
      اخرش که نرخ خوراک به ارز مبادله ای خواهد شد پس نیازی به تایید و تکذیب نیست
      تاثیرش روی شپدیس معلومه اگر نرخ گاز دو برابر بشه 90 تومان و اگر سه برابر بشه 180 تومان از سودش کم می شه در عوض 500 - 600 تومان از سایر عوامل سودش زیاد می شه سود 92 مساوی 1400 - 1500 با خوراک ارز مبادله ای ---- کرماشا هم همینطور
      هر چقدر بر احساساتمون غلبه کنیم اونقدر راحتریم امروز همه تو شاراک در صف فروش فردا اگه صف فروش جمع بشه و بره صف خرید بشه دوباره همه در صف خرید اینکه نشد
      روز دوشنبه غمارگ رو در منفی 3 % خریدم راحت بدون دغدغه هر چقدر می خواستی در منفی بدون لحظه ای انتظار بهت می دادند
      مگر بیکارم واسم صف خرید بشه برم تو صف خرید و هی انتظار بکشم به بدند یا نددند
      خوب امروز غمارگ 340 تومان منفیه 3% خرید امروز +3
      این روز سهم های خوبتان را انتخاب کنید در منفی کامل بخرید و بعد لذتشو ببرید فرار از بازار معنی نداره اونم زمانی که همه چیز در بیرون از بورس 100% - 200 % در این چند ماهه رشد کرده اینجا با ضرر خارج شو برو تو صف خرید ماشین و .... اگر قبل اینچنین رشدی می رفتید سراغ ماشین - ملک توجیه داشت ولی الان یه کمی دیر شده هرچند در ایرانه همهههههههههههههههههههههه چیز امکان داره
      بهترین استراتژی فرار از صفوف خرید و فروش است نه فرار از بازار
      دوستان عزیزم جناب پرریسک، شفاف سازی، سعید پور احمدی، اسلامی، خودشکوفایی، جمشیدیار، مرادی، شمسعلی، بابک 52 و ... به نظر می رسه که با توجه به شرایط موجود و عدم شفافیت مسئولین، علاوه بر تکنیکال و فاندامنتال سهام غبشهر و غمارگ نیاز به تحقیق میدانی و تشکیل یک کارگروه ویژه پیرامون بررسی شرکت فوق ضروری به نظر می رسد... بنده که حاضرم از وقت و مال و آبروی خودم در این راه بگذارم...
      قرار نیست که از یک سوراخ دو بار گزیده بشیم
      آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/30, 21:06.

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        این اطلاعات واسه من بار علمی نداره من برای اینکه بفهم وضع شرکت چه جوره به چندتا توضیح دیگه نیاز دارم شما بگو تفسیربامن:
        1.چرا این موضوع که از اول تابستون اتفاق افتاده رو من تو گزارش فصلی 9 ماهه نه تنها میبینم که عکسش رو دارم میبینم
        2.دو خط از چهار خط تولید برای چی تعطیله؟برای افزایش تولید قبلی یا مشکل دسترسی به پالم؟
        3.چرا در بازار کاهش موجودی روغن در بازار آشکار نیست؟
        من حرف شما رو کامل قبول دارم ولی متاسفانه آدم پرنفوذی تو شرکت ندارم این اطلاعات رو از پرسنل گرفتم . اطلاعات خاص دیگه ایی ندارم . و در ضمن من نگفتم از اول تابستون مشکل دارند ظاهرا مشکلشون از سه یا چهارماه قبل شروع شده.

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          سعید جان این پست هم مربوط به چند روز قبله که بعد از صحبت با کارشناس امور سهام غبشهر اینجا نوشتم
          ...بهتره یه گروه تشکیل بدیم و بررسی های میدانی انجام بدیم...کسی پولاشو از سر راه نیاورده...
          اول از همه باید بگم که کسی که غبشهر و غمارگ رو میخره دیگه به دید 92 میخره نه 91
          والا بنده تا حالا ندیدم که یه امور سهام درباره تعدیل اون هم از نوع منفی بیاد به صراحت به همه بگه و شایعه درست کنه چرا که افشاء این اطلاعات جرم محسوب میشه
          تا حالا هم ندیدم که امور سهام درباره مدیران شرکت صحبت از عدم شفافیت و کثییف کاری و...کنه
          از طرفی هم غمارگ تو گزارش نه ماهه 75 تومن رو ساخته الان با دوتا کارگر و چهارتا حلب هم کارکنه میتونه 25 تومن رو سه ماهه بسازه حال میگیم 5 تا 10 تومن هم نسازه که چی
          سهم الان با پی بر ای چند معامله میشه که قراره بیاد پایین تر
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2119

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
            نا امیدی تو تاپیک موج میزنه و جو اقتصادی تاپیک شده سیاسی......همه میدونیم شرایط خراب و وخیمه ولی با گفتن درسته نمیشه......اینجا جمع شدیم که با همفکری و همکاری به سود برسیم پس بهتره یکم مثبت تر نگاه کنیم...........
            سلام پیشنهاد من یه جورهایی همین مطالب است وعلت این وضع و مقابله وجاره با اتفاق پیش امده .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
              اول از همه باید بگم که کسی که غبشهر و غمارگ رو میخره دیگه به دید 92 میخره نه 91
              والا بنده تا حالا ندیدم که یه امور سهام درباره تعدیل اون هم از نوع منفی بیاد به صراحت به همه بگه و شایعه درست کنه چرا که افشاء این اطلاعات جرم محسوب میشه
              تا حالا هم ندیدم که امور سهام درباره مدیران شرکت صحبت از عدم شفافیت و کثییف کاری و...کنه
              از طرفی هم غمارگ تو گزارش نه ماهه 75 تومن رو ساخته الان با دوتا کارگر و چهارتا حلب هم کارکنه میتونه 25 تومن رو سه ماهه بسازه حال میگیم 5 تا 10 تومن هم نسازه که چی
              سهم الان با پی بر ای چند معامله میشه که قراره بیاد پایین تر
              ...محمد جان ما از این عوضی ها همه چی دیدیم...واسه همین هم نباید کوتاه بیایم و باید ته و توی قضیه رو دربیاریم...رتبه شفاف سازی شون به درد خواهر باباشون می خوره...
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/30, 21:24.

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

امروز غبشهر خریدم به هزار دلیل
                مهمترین دلیلشم این که هر کی رو تو کوچه خیابون از بیسواد گرفته تا دکتر مهندس میبینم میگه یه چهار پنج تا روغن بگیریم بزاریم خونه میگن ناجور میخواد گرون بشه اره دوستان به همین سادگیه که میگم

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                  نا امیدی تو تاپیک موج میزنه و جو اقتصادی تاپیک شده سیاسی......همه میدونیم شرایط خراب و وخیمه ولی با گفتن درسته نمیشه......اینجا جمع شدیم که با همفکری و همکاری به سود برسیم پس بهتره یکم مثبت تر نگاه کنیم...........
                  عزیز دل وقتی شرایط بحرانی میشه ناخواسته این مسائل پیش میاد و کمی هم آستانه تحمل همه ما کم میشه امید خدا با بهبود شرایط و کمی هم داشتن سعه صدر دوباره جمع صمیمی و دوستانه به همراه تحلیل های کارشناسانه عزیزان رو خواهیم داشت
                  فکر می کنم کمی هم باید در برخی مسائل اغماض کرد هرچیزی و هر بحثی رو بزرگ نکنیم بهتر به هدف اصلی می رسیم
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• هادی پورحامدی
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 202

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                    امروز غبشهر خریدم به هزار دلیل
                    مهمترین دلیلشم این که هر کی رو تو کوچه خیابون از بیسواد گرفته تا دکتر مهندس میبینم میگه یه چهار پنج تا روغن بگیریم بزاریم خونه میگن ناجور میخواد گرون بشه اره دوستان به همین سادگیه که میگم

منم چند روز پیش سبدم و غذایی (غبشهر) و قندی (قشیر) کردم
                    فعلاً فکر میکنم اگر رشدی باشه ازان اینهاست.
                    رشدی ام اگه نباشه حداقل غبشهر تو حمایت محکم هست و نزولشو کرده و مفته تو این قیمتها

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

با سلام خدمت سید دوست داشتنی که همیشه برای ما
                      استاد و راهنمای دلسوزی بوده .
                      آقا سید من اصول سرمایه گذاری رو در سبد سرمایمم رعایت نکردم و الان دیگه کاملا ایمان اوردم
                      که سبدم نیاز به یک جراحی داره ! به جهت اینکه چند وقته در حال درجا زدنم
                      سبد من 51% غبشهر 1400تومانی
                      14.7% غمارگ 330تومانی
                      31.4% شاراک 930 تومانی
                      و 3% وبملت هست.107.5تومانی ست

متاسفانه به علت احساسی معامله نمودن و نه اصولی !! درغبشهر میانگین را پایین نیاوردم بجهت عدم نقدینگی. و حد ضرر را نیز مراعات ننمودم
                      حالا از شما خواهش می کنم من را در اصولی نمودن این سبد راهنمایی کنید و هر مقدار ضرر لازم باشد جورش را می کشم تا زین پس سبدی اصولی داشته باشم
                      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

انديشمندان اقتصادي غرب دو نوع بازار براي بورس متصورند .
                        1-بازار گاوي
                        2-بازار خرسي
                        .................................................. .....
                        من براي بازار بورس =خودرو= دلار =سکه-مسکن ايران نوع سومي هم متصورم
                        و ان بازار گوسفندي هست.
                        صف فروش شاراک و صف خريد دلار و سکه و مسکن و خودرو در ايران امروزه از نوع گوسفندي هست.
                        شاراک با پي به اي 4.5 صف فروش
                        دلار را دارند 3800 مثل نقل مي خرند.
                        سکه 1.5ميليون تومان گير نمياد.
                        براي پرايد حلب پاره 16ميليون تومان له له مي زنند
                        همه چيزشون را براي خريد اپارتمان متري 6ميليون توماني دارند مي فروشند.
                        ............................
                        تا مدتي ديگر حباب دلار سکه خودرو مسکن خواهد ترکيد.
                        همه انها در موج 5هستند و اخرين موج صعودي خودشان.
                        در بعضي از مناطق کرج و تهران خونه بخاطر افزايش بي رويه داره راکد ميشود.تقاضا ديگه کشش خريد نداره.
                        اميدوارم تا شنبه دلار برگرده زير 3700 و سکه زير 1.5ميليون تومان وگرنه دلار تو اين مرحله 5200 و سکه تا 2ميليون تومان خواهد رفت.
                        براي برگرداندند قيمت دلار کافي هست اعلام کنند و مصوب کنند تمام شرکتهاي پتروشيمي فلزي سيماني و صادراتي مختارند ارز خود را چه در اتاق بازرگاني و يا ازاد بفروش برسانند.
                        ولي متاسفانه نمي دانم چرا از زماني که دلار شروع به رشد کرده است هيچ مقام و مسولي روند افزايش دلار را نمي بينند و سکوت کرده اند و زماني که شب عيد دلار شد .......تومان شد همه شروع به انتقاد از همديگر خواهند کرد و دوباره جمشيد را دستگير خواهند نمود.

نظر

• eslami
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 789

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          من حرف شما رو کامل قبول دارم ولی متاسفانه آدم پرنفوذی تو شرکت ندارم این اطلاعات رو از پرسنل گرفتم . اطلاعات خاص دیگه ایی ندارم . و در ضمن من نگفتم از اول تابستون مشکل دارند ظاهرا مشکلشون از سه یا چهارماه قبل شروع شده.
                          بعید میدونم سه...چهار ماه 2تا خط تولیدشون بخابه و اون 2تای دیگه هم ضعیف کارکنن............... این شرکتها اگه کمتر از 1 هفته تولیدشون بخابه فاتحه قیمت روغن خوندس..........
                          اون چیزی که واضحه........................... اینکه غبشهر تو این قیمتها فروشنده آنچنانی نداره...........یعنی از ما بهترون هم فروشنده سهم نیستن.
                          بنیادی سهم اخطار خاصی رو القاء نمیکنه یعنی نکات مثبت به منفیش میچربه!!!

تکنیکی سهم.............درسته هنوز روند صعودیرو نشون نمیده ............ولی نمودار قیمتی بشدت متراکم شده ....................و من درصد صعودی شدن سهم 60 به 40 میبینم.
                          با همه این تفاسیر اگه نزولی شد میریم مجمع سودشو میگیریم...................اگه صعودی شد که چه بهتر...............
                          در ضمن من الان غبشهرو بفروشم برم چی بخرم..........................

توی این چند وقته که هی پشت سر هم نوسان گرفتم...............یعنی 20 تا سهم خریدم و فروختم............... و تقریبا برای هر خرید و فروش 1.5 درصد کارمزد دادم..............با یه حساب سر انگشتی چیزی حدود 30 درصد ناقابل به کارگزار هدیه دادم.
                          کارمزد بسه دیگه.................... غبشهر به دید 92 خریدم................عمرا هم فروشنده نباشم.

نظر

• msa407
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 133

نقل قول نوشته اصلی توسط msa407 نمایش ارسال ها

دوست عزیز مشکل ما فرهنگیه وگرفتار موهومات بودن مثل این جمله:
                            سید بزرگوار..!
                            که همینجا از بسیاری از دوستان شنیده میشه من نمیخوام واضح تر بگم این رو به عنوان مثال عرض کردم
                            در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                            منظورت رو واضح و شفاف بگو
                            منظور من اینه که ما بدون اینکه نسبت به اصل یک مساله،شناخت پیدا کنیم و واقعیات رو عقلانی مورد بررسی قرار بدیم و عقلانی تصمیم بگیریم خودمون رو گرفتار یک سری چیزهایی غیر واضح و موهوم میکنیم و بر انها پافشاری میکنیم و انها را هدف زندگی قرار میدیم و طبیعی هست هدف غلط موجب حرکت در مسیر غلط میشه
                            اصلا یه سوال چرا سید بزرگوار؟؟
                            [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              ریزشی در کار نیست ..قیمتها اون بالا میمونه تا راند بعدی صعود ..در تروم زیمباوه ای افت معنی نداره ..

ولی خوب الان وقت خروج بورس نیست ..همه چی رشد کرده خروج برا خرید چی ..به نظرم در قسمت بورسی نقد بمانید ومنتظر خرید سهام در روند صعود باشید ..جبران عقب ماندگی خواهد شد ..

در پتروها 100 درصد گرفتیم در کمتر از 3 ماه ..دلبر از اول سال 2000 بوده الان تازه رسید به 4000..پس دوستان سهامدار اگر زرنگ باشن چیزی از دست نمیدن ..فقط سودها رو سرکه کنید تا سودهاتون تصاعدی رشد کنه..
                              جناب پرریسک اینجا ایرانه ، زیمباوه نیست هر لحظه ممکن اتفاقی بیفتده و همه چیز برعکس بشه چند سال پیش آپارتمان در محله ما تا یک میلیون هفتصد بالا رفت تو تهران آپارتمان تا 3 میل رفت ولی چند ماه بعد تو محله ما همون اپارتمان یک هفتصدی رو حتی هفتصد هم نمی خریدن در تهران نیز همه قیمت ها نصف شد سرمایه مردم عادی در برابر سرمایه سرمایه داران و دولت هیچ است هر چند سال یکبار قیمت ها را شدید بالا می برند و اون اندک سرمایه مردم و از دستشون در می آرند بعد رکورد و کاهش شدید و بلوکه شدن سرمایه و پایین آورن نقدینگی فروردین 90 همین سیاست در بورس پیاده شد تجربه می گه وقتی مردم عادی برای خرید چیزی هجوم بردن هرگر اونو نخر مردم ما وقتی قیمت چیزی راکت باشه سراغش نمی رند ولی اگه همه یه چیز بخرن در گرونترین قیمت هم باشه برای خریدش هجوم می برندصبر می کنیم ....
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پارادوکس
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 80

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                انديشمندان اقتصادي غرب دو نوع بازار براي بورس متصورند .
                                1-بازار گاوي
                                2-بازار خرسي
                                .................................................. .....
                                من براي بازار بورس =خودرو= دلار =سکه-مسکن ايران نوع سومي هم متصورم
                                و ان بازار گوسفندي هست.
                                صف فروش شاراک و صف خريد دلار و سکه و مسکن و خودرو در ايران امروزه از نوع گوسفندي هست.
                                شاراک با پي به اي 4.5 صف فروش
                                دلار را دارند 3800 مثل نقل مي خرند.
                                سکه 1.5ميليون تومان گير نمياد.
                                براي پرايد حلب پاره 16ميليون تومان له له مي زنند
                                همه چيزشون را براي خريد اپارتمان متري 6ميليون توماني دارند مي فروشند.
                                ............................
                                تا مدتي ديگر حباب دلار سکه خودرو مسکن خواهد ترکيد.
                                همه انها در موج 5هستند و اخرين موج صعودي خودشان.
                                در بعضي از مناطق کرج و تهران خونه بخاطر افزايش بي رويه داره راکد ميشود.تقاضا ديگه کشش خريد نداره.
                                اميدوارم تا شنبه دلار برگرده زير 3700 و سکه زير 1.5ميليون تومان وگرنه دلار تو اين مرحله 5200 و سکه تا 2ميليون تومان خواهد رفت.
                                براي برگرداندند قيمت دلار کافي هست اعلام کنند و مصوب کنند تمام شرکتهاي پتروشيمي فلزي سيماني و صادراتي مختارند ارز خود را چه در اتاق بازرگاني و يا ازاد بفروش برسانند.
                                ولي متاسفانه نمي دانم چرا از زماني که دلار شروع به رشد کرده است هيچ مقام و مسولي روند افزايش دلار را نمي بينند و سکوت کرده اند و زماني که شب عيد دلار شد .......تومان شد همه شروع به انتقاد از همديگر خواهند کرد و دوباره جمشيد را دستگير خواهند نمود.

جسارت نباشه اما از دیرباز بزها در این مقوله از گوسفندها پیشی گرفنه اند. یه ضرب المثل قدیمی میگه وقتی یه بز از رو جوب میپره بقیه هم برای پریدن هجوم میبرند.
                                البته در مثل مناقشه نیست من از همه دوستانی که آگاهانه و با تدبیر کافی سرمایه شون رو به بازار دلار و سکه انتقال دادند عذر میخوام .اونا حتما برای خودشون دلایل کافی و قانع کننده ای داشتند . روی سخن با کسانی بود که بدون هیچ تفکر و تحلیلی و فقط یه صرف همرنگ جماعت شدن وارد چرخه ی افزایشی اون بازار کذایی شدند.
                                [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X